Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και γω δεν καταλαβαινω την απογοητευση ορισμενων....συνεχως βλεπω νεες εφαρμογες και παιχνιδια...και ενα hardware που πραγματικα δερνει...2-3 ελλειψεις ειναι παντα μεσα στο προγραμμα και μπορει και συντομα να διορθωθουν...αν θυμηθω την τραυματικη εμπειρια που ξεκινησε πριν 3 χρονια με το n82 που κατα πολυ ακριβοτερο ηταν το ποιο αναξιοπιστο κινητο που ειχα ποτε...τωρα με το wave ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος...

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω νομιζω πως μερικοι αναζητουν το τελειο και κοιτουν μικροελλειψεις οι οποιες διορθωνονται...και εγω βλεπω συνεχως νεες εφαρμογες και επισης ειναι πολυ θετικο το οτι οργανωθηκε και διαγωνισμος εφαρμογων απο τη σαμμυ...

παιδια δν ειπα οτι ειναι για πεταμα το κινητο προσ θεου....αλλα δν ειναι κ μικροπροβληματακια να εχεις smartphone κ να μην μπορεις να ανοιξεις μια σελιδα στο ιντερνετ....

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

παιδια δν ειπα οτι ειναι για πεταμα το κινητο προσ θεου....αλλα δν ειναι κ μικροπροβληματακια να εχεις smartphone κ να μην μπορεις να ανοιξεις μια σελιδα στο ιντερνετ....

Δοκιμασες να διαγραψεις μνημη cache , cookies και βασεις δεδομενων απο τις ρυθμησεις ιντερνετ καθως και το ιστορικο? Εγω το εκανα και μετα δεν εβγαζε προβλημα μνημης.

Μπορεις να το ρυθμησεις να τα διαγραφει μονο του.

εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση στην ji5 έχω πρόβλημα με την μπαταρία, αδειάζει πολύ πιο γρήγορα από πριν, το πολύ 1,5 ήμερα ενώ πριν άνετα 3 με 3,5 ήμερες με την ιδία χρήση.

έχει αναφερθεί και στα γερμανικά φόρουμ αφτο το θέμα,

εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση στην ji5 έχω πρόβλημα με την μπαταρία, αδειάζει πολύ πιο γρήγορα από πριν, το πολύ 1,5 ήμερα ενώ πριν άνετα 3 με 3,5 ήμερες με την ιδία χρήση.

έχει αναφερθεί και στα γερμανικά φόρουμ αφτο το θέμα,

Η δικια μου το πολυ να κρατησει 2 μερες. Τωρα την φορτιζω το βραδι και το αλλο βραδυ ειναι 20%, ετσι αναγκαζομαι να την φορτιζω καθημερινα...... Το κινητο το χρησιμοποιω 2-3 ωρες ιντερνετ με wifi.

Ειναι φυσιολογικο?

Επεισης ειναι σε Ap mode.

μπορει κατι να φτιαει απο αυτα που λενε τα παιδια γιατι νομιζω οι περισσοτεροι δεν εχουν το συγκεκριμενο προβλημα

Δοκιμασες να διαγραψεις μνημη cache , cookies και βασεις δεδομενων απο τις ρυθμησεις ιντερνετ καθως και το ιστορικο? Εγω το εκανα και μετα δεν εβγαζε προβλημα μνημης.

Μπορεις να το ρυθμησεις να τα διαγραφει μονο του.

το εχω στην αυτοματη διαγραφη απο τοτε που το πηρα για ολα σχεδον εκτος απο αυτο της βασης δεδομενων!!τεσπα!!

οπως επισης κ με την μπαταρια που λεει κ ο αλλος φιλος πιο πανω κ εγω εχω παρατηρησει οτι πλεον καταναλωνει πιο γρηγορα την μπαταρια!!κ ολα αυτα φυσικα με το που περασα την jl5...

για hard reset τι χρειζεται να αποθηκευσω παιδια??

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

το εχω στην αυτοματη διαγραφη απο τοτε που το πηρα για ολα σχεδον εκτος απο αυτο της βασης δεδομενων!!τεσπα!!

οπως επισης κ με την μπαταρια που λεει κ ο αλλος φιλος πιο πανω κ εγω εχω παρατηρησει οτι πλεον καταναλωνει πιο γρηγορα την μπαταρια!!κ ολα αυτα φυσικα με το που περασα την jl5...

για hard reset τι χρειζεται να αποθηκευσω παιδια??

Ισως αν βγαλεις μερικα widgets να ελευθερωθει μνημη.............. ....... Ξερει κανεις ποση ram εχει το wave για εφαρμογες και widgets?

Με το hard reset θα χαθουν αρχεια, επαφες, ημερολογιο, apps και γενικα οτι εχεις στη μνημη τηλεφωνου. Το kies μπορει να τα σωσει, για τα apps δεν ξερω.

Edited by garrythesnail

Καλή χρονιά σε όλους

Διαβάζω για την μη επαρκεί πληθώρα εφαρμογών για το sam/s 8500 και τα διάφορα μικροπροβλήματα.Δεν πρέπει να ξεχνάμε το βασικό ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ απλά η εξέλιξη της τεχνολογίας και ο καταναλωτισμός μας έφερε φωτογραφική μηχανή τα smartphone κ.τ.λ. μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι ένας πλήρεις Η/Υ αλλά είναι ΚΙΝΗΤΟ .

Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι αρκετό καλό κινητό smartphone σε όλους τους τομείς.Και θεωρώ μεγάλη μ@λ@κ@α να δώσω 500 ευρώ για κινητό, δεν βάζω άλλα 100 ευρώ να πάρω ένα Lapto?

Καλή χρονιά σε όλους

Διαβάζω για την μη επαρκεί πληθώρα εφαρμογών για το sam/s 8500 και τα διάφορα μικροπροβλήματα.Δεν πρέπει να ξεχνάμε το βασικό ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ απλά η εξέλιξη της τεχνολογίας και ο καταναλωτισμός μας έφερε φωτογραφική μηχανή τα smartphone κ.τ.λ. μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι ένας πλήρεις Η/Υ αλλά είναι ΚΙΝΗΤΟ .

Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι αρκετό καλό κινητό smartphone σε όλους τους τομείς.Και θεωρώ μεγάλη μ@λ@κ@α να δώσω 500 ευρώ για κινητό, δεν βάζω άλλα 100 ευρώ να πάρω ένα Lapto?

Αν κάποιος θέλει κινητό ας πάρει dump phone με το πολύ 100 ευρώ....όσοι πλήρωσαν 400 ευρώ για το wave που είναι smartphone προφανώς ήθελαν πολλά παραπάνω από ένα κινητό και εφόσων το wave δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός (ενώ έχει τις δυνατότητες) στις αντίστοιχες τιμές λογικό είναι να γρινιάζουμε...

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο το wave με τις official εφαρμογές έχει πάρα πολύ καλή απόδοση στα multimedia περιεχόμενα και σοτν τομέα του sharing όμως από browsing και εφαρμογές είναι ακόμα πολύ πίσω...Όσων αφορά το browsing δεν διαθέτει ούτε καν text reflow που είναι must για το μέγεθος της οθόνης που έχει...το flash παίζει μόνο όταν το θυμηθεί και μόνο μέχρι flash 9,υποστήριξη για flash 10.1 δεν έχει σε σχέση με τα android από 2.2 και πάνω...Φυσικά το hardware του σηκώνει τα δύο παραπάνω χαρακτηρηστικά όμως η samsung δεν τα ενσωματώνει στον browser,εκτός από αυτό το zoom in/out lagg-άρει πολύ και φορτώνει τις σελίδες πιο αργά και από τον θάνατο! :X

Εκτός από αυτό περιμένουμε αυτή την πολυπόθητη αναβάθμιση σε έκδοση 1.2 εδώ και τόσους μήνες και ακόμα τίποτα...η sammy μας έχει γραμμένους καθέτος οριζοντίος και πλαγίος...

Από εφαρμογές ντάξει αν σκεφτούμε οτί δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο στην αγορά το bada OS καλά τα πάει μπορεί να πει κανείς όμως τα υπόλοιπα λειτουργικά έχουν φύγει αρκετά μπροστά σε σχέση με το bada...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

+1.

Να προσθέσω και μερικά ενοχλιτικά bug που παρόλλο που είναι γνωστά από την πρώτη στιγμή που κυκλοφώρησε, ακόμα ζουν και βασιλεύουν!!:mad:

Τώρα αν αυτό είναι σωστή αντιμετόπιση - υποστίρηξη από την πλευρά της Samsung, τότε τι να πω!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια μην ξεχνατε οτι το λειτουργικο δεν εχει ουτε ενα χρονο σχεδον και ειναι σε πολυ καλα επιπεδα δεδομενου της ηλικιας του. Πιστευω οτι θα παει μπροστα. Συν οτι σε λιγο βγαινει και δυνατοτητα να βαλεις android! Ας περιμενουμε :)

Κανενα προγραμ για ip cam viewer υπάρχει;

Έστω και σε java

Να γιατί λησμονω το iphone σε κατι τετοια

παιδια επιλογη για σιγαση ηχου εισερχομενης κλησης εχει??

Όταν χτυπάει το κινητό γύρισε το ανάποδα, με την οθόνη προς τα κάτω και θα σταματήσει αυτόματα ο ήχος της κλήσης. ;)

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Παιδια μην ξεχνατε οτι το λειτουργικο δεν εχει ουτε ενα χρονο σχεδον και ειναι σε πολυ καλα επιπεδα δεδομενου της ηλικιας του. Πιστευω οτι θα παει μπροστα. Συν οτι σε λιγο βγαινει και δυνατοτητα να βαλεις android! Ας περιμενουμε :)

Αυτο με το android το ειδες καπου, εχεις κανενα site; Thanks...

Κανενα προγραμ για ip cam viewer υπάρχει;

Έστω και σε java

Να γιατί λησμονω το iphone σε κατι τετοια

Εγω έχω βάλει αυτό j2me Camera viewer και δουλεύει άψογα

Εγω έχω βάλει αυτό j2me Camera viewer και δουλεύει άψογα

το δοκιμαζω αμεσως !!!

Το πρόγραμμα είναι για να μπεις από το δίκτυό σου ή από άλλη IP.

Στο Alias τί βάζεις άμα μπαίνεις από άλλη IP και τι άμα μπαίνεις από την δικιά σου.

Το ίδιο και στην camera host.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Το πρόγραμμα είναι για να μπεις από το δίκτυό σου ή από άλλη IP.

Στο Alias τί βάζεις άμα μπαίνεις από άλλη IP και τι άμα μπαίνεις από την δικιά σου.

Το ίδιο και στην camera host.

ναι για δωστε βοηθεια παιδες!!

οποιος δν εχει τσεκαρει τις χθεσινες εφαρμογες που προστεθηκαν στο store αξιζει να κατεβασετε vinophone!!ειναι ελληνικη εφαρμογη κ εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια!!:)

φιλε μου μπορεισ να δωσεις λινκ γιατι δεν την βρισκω ουτε στο search?

ναι οντως τωρα που το κοιταζα απο τον υπολογιστη δν την βρηκα ουτε κ εγω!την βρισκεις αμα μπεις απο το κινητο κ την κατεβασα απο εκει!!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

🆒

ναι για δωστε βοηθεια παιδες!!

οποιος δν εχει τσεκαρει τις χθεσινες εφαρμογες που προστεθηκαν στο store αξιζει να κατεβασετε vinophone!!ειναι ελληνικη εφαρμογη κ εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια!!:)

φιλε μου μπορεισ να δωσεις λινκ γιατι δεν την βρισκω ουτε στο search?

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...

δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να αποσταλεί μια φωτό απ'την έκθεση ή ένα τραγούδι απ΄τη μουσική ή από τα αρχεία μου χωρίς να πρέπει να ξαναβγώ στη λίστα στα αρχεία μου, να πατήσω από τις επιλογές αποστολή με bluetooth και να ξανασκρολλάρω μέχρι να πετύχω το αρχείο που θέλω;;; είναι πολύ σπαστικό....επίσης ακόμα και αν κάνεις αναζήτηση ούτε τότε βρίσκω επιλογή αποστολής. είναι κάποια επιλογή που δεν έχω δει εγώ;; αλλίως το θεωρώ από τα μεγαλύτερα bugs του bada...

όσοι είναι από γερμανεια και έχουνε provider O2 , εδώ και λίγες μέρες έχουνε την δυνατότητα να αγοράζουνε εφαρμογές μέσο του λογαριασμού τους στην O2.

εγώ βρε παίδες από γερμανεια το βρήκα, άμα το γράψετε έτσι θα το βρείτε.:shifty:VinoPhone

Δεν μου το βγαζει ουτε απο kies ουτε απο κιν:wacko: