Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και δεν μου αρεσε ο σαρκασμος στο τελος, δεν θα σου απαντησω σε αναλογο ηφος. Φιλαρακο γυρισε το σε Ελληνικα και αμα βρεις το 'Telephone work' στα Ελληνικα, δηλαδη 'Τηλεφωνο εργασιας', ελα να τα ξαναπουμε! Για να γραφω οτι δεν υπαρχει, θα πει οτι δεν υπαρχει. Εχει 1002 πα****ες αλλα σταθερο τηλεφωνο εργασιας,γιοκ!

Στα αγγλικά υπάρχει telephone home και telephone work, το οποίο στα ελληνικά το έχουν αλλάξει σε "τηλέφωνο οικίας" και "τηλέφωνο άλλο". Αν η δεύτερη επιλογή δε σε καλύπτει, μάλλον έχεις πολύ εκλεπτυσμένα γούστα. Στην τελική, αφου "άμα γράφεις πως δεν υπάρχει, θα πει οτι δεν υπάρχει" και ήσουν σίγουρος ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς, δεν υπήρχε λόγος και να ποστάρεις το πρόβλημα που είχες, εκτός αν ήθελες απλά να μας το ανακοινώσεις.

Βέβαια κρίνοντας από τον τρόπο απάντησης σε κάποιον που πόσταρε προσπαθώντας να βοηθήσει, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα από αυτό...

ΥΓ: Προς ενημέρωση, το συγκεκριμένο post περιέχει σαρκασμό, το πρώτο μου όχι... Πιστεύω η διαφορά να είναι εμφανής.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα αγγλικά υπάρχει telephone home και telephone work, το οποίο στα ελληνικά το έχουν αλλάξει σε "τηλέφωνο οικίας" και "τηλέφωνο άλλο". Αν η δεύτερη επιλογή δε σε καλύπτει, μάλλον έχεις πολύ εκλεπτυσμένα γούστα. Στην τελική, αφου "άμα γράφεις πως δεν υπάρχει, θα πει οτι δεν υπάρχει" και ήσουν σίγουρος ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς, δεν υπήρχε λόγος και να ποστάρεις το πρόβλημα που είχες, εκτός αν ήθελες απλά να μας το ανακοινώσεις.

Βέβαια κρίνοντας από τον τρόπο απάντησης σε κάποιον που πόσταρε προσπαθώντας να βοηθήσει, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα από αυτό...

ΥΓ: Προς ενημέρωση, το συγκεκριμένο post περιέχει σαρκασμό, το πρώτο μου όχι... Πιστεύω η διαφορά να είναι εμφανής.

Παιδια δεν ξερω για το αγγλικο τι παιζει,αλλα στα ελληνικα οντως ΔΕΝ υπαρχει τηλ εργασιας,κατι που οντως ειναι περιεργο:blink:

Ρε παιδια σε ολους κανα 3ωρο κανει να φορτισει το κινητο ??? Γιατι εμενα τοσο πολυ μου κανει παντα...στο Pc τουλαχιστον

ok προσπαθησα αλλα δε βγαζω ακρη!δεν εχω καταφερει να περασω τιποτα απο το Kies..αλλα κ οτι εχω κατεβασει απο samsung apps, το στελνω με bluetooth κ μου λεει 'δεν υποστηριζετε ο τυπος αρχειου'

δωστε καμια βοηθεια ρε παιδια γιατι ειναι το πρωτο μου smart phone κ μαλλον παραειναι smart για μενα :O

Ρε παιδια σε ολους κανα 3ωρο κανει να φορτισει το κινητο ??? Γιατι εμενα τοσο πολυ μου κανει παντα...στο Pc τουλαχιστον

Όταν το φορτίζεις στο pc αργεί περισσότερο διότι η θύρα usb το τροφοδοτεί με λιγότερο ρεύμα απο ότι ο φορτιστής.Αλλά είναι καλύτερα να το φορτίζεις απο το pc γιατί φορτίζεται πιο αργά και αυτό κάνει καλό στη μπαταρία..

Xiaomi Mi Mix 3

Ότι να ναι για τις μπαταρίες:wacko: οι μπαταρίες πρέπει να φορτίζονται με την τάση και τα αμπέρ που γράφει ο φορτιστής και όχι με λιγότερο ή περισσότερο. Κακό της κάνεις αν την φορτίζεις απο θύρα usb καθώς φορτίζει σε περισσότερο χρόνο και με λιγότερα αμπέρ. Εδώ κοιτάμε να βρούμε κανένα κόλπο να μην φορτίζει από θύρα usb όταν το συνδέουμε για να ανταλλάξει δεδομένα με pc.Έχει καταντήσει αυτό το θέμα με τις μπαταρίες κινητού βατερλό. Τις φορτίζουμε μέχει να δείξει το κινητό ότι φορτίστηκε και τέρμα.

Ότι να ναι για τις μπαταρίες:wacko: οι μπαταρίες πρέπει να φορτίζονται με την τάση και τα αμπέρ που γράφει ο φορτιστής και όχι με λιγότερο ή περισσότερο. Κακό της κάνεις αν την φορτίζεις απο θύρα usb καθώς φορτίζει σε περισσότερο χρόνο και με λιγότερα αμπέρ. Εδώ κοιτάμε να βρούμε κανένα κόλπο να μην φορτίζει από θύρα usb όταν το συνδέουμε για να ανταλλάξει δεδομένα με pc.Έχει καταντήσει αυτό το θέμα με τις μπαταρίες κινητού βατερλό. Τις φορτίζουμε μέχει να δείξει το κινητό ότι φορτίστηκε και τέρμα.

Φίλε αν αναφέρεσαι σε εμένα τεκμηρίωσε την απαντησή σου και μη λες εσύ ότι να ναι.Εγώ το έχω διαβάσει απο δω http://www.navimania.gr/articles/showentry.php?e=28 το οποίο είναι site που εμπιστεύομαι επίσης..

Xiaomi Mi Mix 3

εγώ δεν εμπιστεύομαι το navimania, μάλιστα σε αναζήτηση φορτιστή σπιτιού για gps όλοι ψάχναμε για φορτιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά ρεύματος και τάσης και λέγαμαι όχι απο Usb φόρτιση, άντε το πολύ παραπλήσια κατα +- 0.1-0.2.

εμπιστεύομαι κατασκευαστές μπαταριών και μελέτες που έχουν γίνει κατά καιρούς, αλλά σόρυ δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα να παραθέσω, φιλικά πάντα φίλε.

Πάντως πολύς ντόρος για μπαταρίες, στην τελική αν χαλάσει παίρνεις άλλή, τόσα και τόσα χαλάμε, μιά μπαταρία στα 2 χρόνια δεν μας πέφτει βαριά, αν κρατήσουμε τόσο το κινητό.

εγώ δεν εμπιστεύομαι το navimania, μάλιστα σε αναζήτηση φορτιστή σπιτιού για gps όλοι ψάχναμε για φορτιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά ρεύματος και τάσης και λέγαμαι όχι απο Usb φόρτιση, άντε το πολύ παραπλήσια κατα +- 0.1-0.2.

εμπιστεύομαι κατασκευαστές μπαταριών και μελέτες που έχουν γίνει κατά καιρούς, αλλά σόρυ δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα να παραθέσω, φιλικά πάντα φίλε.

Πάντως πολύς ντόρος για μπαταρίες, στην τελική αν χαλάσει παίρνεις άλλή, τόσα και τόσα χαλάμε, μιά μπαταρία στα 2 χρόνια δεν μας πέφτει βαριά, αν κρατήσουμε τόσο το κινητό.

Φίλε μου το άρθρο του navimania που παρέθεσα πιο πάνω προέρχεται απο το http://www.batteryuniversity.com/ αν δε το πρόσεξες, δε ανάρτησε ένα άρθρο απο τα λεγόμενα του κάθε πικραμένου αλλά απο κάποιο πανεπιστήμιο που έχει κάνει μελέτες πάνω σε αυτόν το τομέα.

Aν δεν έχεις χρόνο να ψάξεις η να τεκμηριώσεις αυτά που λες τουλάχιστον μη αμφισβητείς και κατακρίνεις κάποιον που έχει ψάξει έστω και λίγο..

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δε χρειάζεται να το πολυψάχνουμε για το πως θα φορτίσουμε μια μπαταρία.Απο ότι είδα μια μπαταρία γνήσια για το wave έχει περίπου 25 ευρώ στο ebay.Σε 1-1.5 χρόνο την αλλάζεις έτσι για πλάκα..

Xiaomi Mi Mix 3

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος πάντως στην οθόνη κλειδώματος και ενώ είναι ανοιχτός ο music player, όταν αλλάζεις την ένταση εμφανίζεται κάτω από την γραμμή κατάστασης μία μπάρα η οποία μετακινείται δείχνοντας την ένταση. Είναι πολύ δύσκολο να φανεί αφού είναι σαν σκιά. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει μιας που ίσα που φαίνεται πάντως υπάρχει :p

Να ένα ss που δείχνει αυτό που λέω:

http://img843.imageshack.us/img843/6678/82105778.jpg

http://img843.imageshack.us/i/82105778.jpg/

Edited by EternalX10

παιδια μια ερωτηση μετα απο την τελευταια αναβαθμηση που βγηκε σταματησαν τα προβληματα που ειχε το κινητο σας?εχει στρωσει το λογισμικο ?γιατι σκεφτομαι να δωσω το galaxy s που εχω να παρω το wave.

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος πάντως στην οθόνη κλειδώματος και ενώ είναι ανοιχτός ο music player, όταν αλλάζεις την ένταση εμφανίζεται κάτω από την γραμμή κατάστασης μία μπάρα η οποία μετακινείται δείχνοντας την ένταση. Είναι πολύ δύσκολο να φανεί αφού είναι σαν σκιά. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει μιας που ίσα που φαίνεται πάντως υπάρχει :p

Καλα με τιποτα δεν θα το προσεχα!

παιδια μια ερωτηση μετα απο την τελευταια αναβαθμηση που βγηκε σταματησαν τα προβληματα που ειχε το κινητο σας?εχει στρωσει το λογισμικο ?γιατι σκεφτομαι να δωσω το galaxy s που εχω να παρω το wave.

Για ποια προβληματα λες; Γιατι εγω στους 2 μηνες δεν εχω το παραμικρο.

Βασικά δεν υπήρχαν ποτέ σοβαρά προβλήματα στο λογισμικό που να θέλουν άμεση διόρθωση. Και μάλιστα είναι πολύ σταθερό παρ'όλο που είναι τόσο καινούργιο. Btw, γιατί θες να αφήσεις τον γαλαξία αφού είναι το ίδιο με το wave (σε θέμα hardware) και μάλιστα φοράει Android?

Βασικά δεν υπήρχαν ποτέ σοβαρά προβλήματα στο λογισμικό που να θέλουν άμεση διόρθωση. Και μάλιστα είναι πολύ σταθερό παρ'όλο που είναι τόσο καινούργιο. Btw, γιατί θες να αφήσεις τον γαλαξία αφού είναι το ίδιο με το wave (σε θέμα hardware) και μάλιστα φοράει Android?

η ποιοτητα με χαλαει στο galaxy το μεγεθος και οτι δεν εχει φλας.

η ποιοτητα με χαλαει στο galaxy το μεγεθος και οτι δεν εχει φλας.

Για τους ίδιους λόγους πήρα και εγώ το wave, οι περισσότεροι όμως κοιτάνε το software πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα :)

Αν πατησεις πανω στο "βελακι-τριγονο" που ειναι στο CD της οθονης, βγεωει ενα μενου με τις επιλογες << , play-pause ,και >>. Αν τωρα πατησεις το κουμπι της εντασης θα εμφανιστη η μπαρα ενασης και αυτη η σκια ειναι η σκια απο το ενδικτικο 1,2,3... της εντασης

Αν πατησεις πανω στο "βελακι-τριγονο" που ειναι στο CD της οθονης, βγεωει ενα μενου με τις επιλογες << , play-pause ,και >>. Αν τωρα πατησεις το κουμπι της εντασης θα εμφανιστη η μπαρα ενασης και αυτη η σκια ειναι η σκια απο το ενδικτικο 1,2,3... της εντασης

Έχεις δίκιο. Γιατί βασικά φαινόταν τελείως άχρηστο και χαζό να το είχαν βάλει εκεί επίτηδες :D

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος. Είναι το τρίτο αφής που αποκτώ έπειτα από το SE P900 και έναν κινέζο iPhone οπότε η εμπειρία χρήσης δεν συγκρίνεται!

Απο οτι διαβασα εδω και 2 μερες δεν βλεπουμε νεες εφαρμογες γιατι εκει στην Κορεα εχουν διακοπες απο τις 20-24 κατι σαν εθνικη γιορτη μαλλον :lol:

Απο οτι διαβασα εδω και 2 μερες δεν βλεπουμε νεες εφαρμογες γιατι εκει στην Κορεα εχουν διακοπες απο τις 20-24 κατι σαν εθνικη γιορτη μαλλον :lol:

Το ακούσαμε και αυτό. Παρεμπιπτόντως τα apps από τον διαγωνισμό που έκανε η samsung πότε θα μπούνε στο apps store? Μου αρέσει που η samsung ηθέλε να έχει 7000 apps μέχρι το τέλος του χρόνου :lol:

Δοκιμάζοντας τις οδηγίες από εδώ (το κινητό είναι από Vodafone), μου βγάζει το kies ότι υπάρχει αναβάθμιση στην εξής έκδοση: S8500XXJH3/S8500DBTJH3

Γνωρίζει μήπως κανείς, αν κάνω την αναβάθμιση μήπως και χαθούν τα ελληνικά; Αυτό το DBT μου φαίνεται λίγο περίεργο.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλα. Δεν το συνεχιζω. Το υφος σου ειναι επιθετικο και δεν εχω να χωρησω κατι μαζι σου για να τσακωθω. Αλλα ναι, για μενα βλεπεις ειναι σοβαρο προβλημα. Τι να κανουμε? Μπορει εσυ να το θεωρεις αναξιο λογου αλλα εγω ειχα επαφες που ειχα ή το ενα τηλεφωνο ή το αλλο και δεν επαιρνα καταμεσημερο στο σπιτι του ανθρωπου και να ενοχλω, ενω αυτος ειναι στο γραφειο του. Με την μεταφορα μου τα εκανε ολα τηλεφωνο σπιτιου και αντε τωρα να θυμαμαι ποιο ηταν οντως σπιτι και ποιο βαφτηστηκε.

Ps. Λυπαμαι ηλικρινα που διαφερουν τα δικα μου προβληματα απο τα δικα σου, αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη! Την αλλη φορα θα ρωταω πριν ποσταρω κατι. Και αν θα παιρνω αδεια τοτε θα γραφω.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ποια απο τις 2 λετε να τσιμπησω για το κινητακι μας??

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

Ποια απο τις 2 λετε να τσιμπησω για το κινητακι μας??

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

Πάρε το πρώτο. Στην αρχή είχα το δεύτερο, αλλά μετά από κάτι μήνες, δεν κολλούσε καλά η βεντούζα και μου έπεσε και το κινητό (htc diamond 2). Το πρώτο, παρ' ό,τι είναι πιο φθηνό, έχει και ασφάλεια στη βεντούζα και φαντάσου ότι όταν πρέπει να το βγάλεις, πρέπει να προσπαθήσεις και λίγο (ενώ έχεις απαγκιστρώσει την ασφάλεια).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλα. Δεν το συνεχιζω. Το υφος σου ειναι επιθετικο και δεν εχω να χωρησω κατι μαζι σου για να τσακωθω. Αλλα ναι, για μενα βλεπεις ειναι σοβαρο προβλημα. Τι να κανουμε? Μπορει εσυ να το θεωρεις αναξιο λογου αλλα εγω ειχα επαφες που ειχα ή το ενα τηλεφωνο ή το αλλο και δεν επαιρνα καταμεσημερο στο σπιτι του ανθρωπου και να ενοχλω, ενω αυτος ειναι στο γραφειο του. Με την μεταφορα μου τα εκανε ολα τηλεφωνο σπιτιου και αντε τωρα να θυμαμαι ποιο ηταν οντως σπιτι και ποιο βαφτηστηκε.

Ps. Λυπαμαι ηλικρινα που διαφερουν τα δικα μου προβληματα απο τα δικα σου, αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη! Την αλλη φορα θα ρωταω πριν ποσταρω κατι. Και αν θα παιρνω αδεια τοτε θα γραφω.

Ειναι λιγο κουλο, εδω εχει οτι βλακεια μπορεις να σκεφτεις μεχρι βιντεοκληση εργασιας. Μαλλον λαθος οταν το μεταφραζανε τα δικα μας τα ξευτερια γιατι εχει 2 τηλεφωνα οικιας οποτε το ενα για εργασιας ηταν κανονικα αλλα...

Κοιτα, μπορεις να τα βαλεις ολα τα σταθερα εργασιας στο "αλλο" και να θυμασαι οτι εκει τα χεις, δεν ξερω αν σε βολευει αλλα ειναι μια λυση.

Edited by haigoeo