asngr Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπέρα και απο μένα ... 3. πως μπορείς να αλλάξεις το προεπιλεγμένο νούμερο στις επάφές??? εχω δηλ 2 νούμερα εχει το ένα τικαρισμένο και θέλω να κάνω το άλλο,,,δεν βρήκα κάτι... Μπαίνεις στην επαφή που σε ενδιαφέρει και κρατάς πατημένο τον αριθμό που θες να κάνεις προεπιλεγμένο. Εμφανίζεται ένα παράθυρο, πατάς "Ορισμός προεπιλεγμένου αριθμού" και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπέρα και απο μένα ... μεχρι στιγμης ολα καλα με το bada2 για την ακρίβεια καλά μετα απο hard reset ... δεν υπάρχουν πλεόν θεματάκια και το κινητό πάει μια χαρα... τώρα... 1. δεν υπάρχει αναγνώριση μουσικής... μάλλον το πάνε για εφαρμογη?(τυπου σαζαααμ) 2. υπάρχει και ταχεια κλήση απο το πληκτρολογιο αλλα αφού μπορεις να βάλεις επάφες στην αρχική οθόνη ειναι μάλλον αχρείαστο 3. πως μπορείς να αλλάξεις το προεπιλεγμένο νούμερο στις επάφές??? εχω δηλ 2 νούμερα εχει το ένα τικαρισμένο και θέλω να κάνω το άλλο,,,δεν βρήκα κάτι... όσο αφορά το ινερνετ απο παλια χρησιμοποιούσα τον οπερα και είμαι πολυ ευχαριστημενος (ton modified for bada) 3. για να αλλαξεις την προεπιλογη κρατας πατημενο το επιθυμητο νουμερο κιαι θα εμφανιστει ενα επιπλεον μενου...πολλες εκπληξεις το bada 2.0,...καθε μερα μαθαινω κατι... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas13 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλησπέρα! είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος με την αναβάθμιση στην έκδοση 2 του λογισμικού , ειναι σαν να απέκτησα ξαφνικά καινούριο τηλέφωνο ! Μια ερώτηση θέλω να κάνω για την ενεργοποίηση και χρήση του GPS . Σήμερα ενεργοποίησα το GPS άλλα δορυφόρο γιοκ . Ερώτηση πρέπει να ενεργοποιήσω και τις τέσσερις επιλογές για να λειτουργήσει ομαλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Παιδιά για το Bada2 υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για τον έλεγχο της μπαταρίας; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Μπαίνεις στην επαφή που σε ενδιαφέρει και κρατάς πατημένο τον αριθμό που θες να κάνεις προεπιλεγμένο. Εμφανίζεται ένα παράθυρο, πατάς "Ορισμός προεπιλεγμένου αριθμού" και εισαι ετοιμος. 3. για να αλλαξεις την προεπιλογη κρατας πατημενο το επιθυμητο νουμερο κιαι θα εμφανιστει ενα επιπλεον μενου...πολλες εκπληξεις το bada 2.0,...καθε μερα μαθαινω κατι... ευχαριστω και τους 2 .... και αυτο το ειχα δοκιμασει αλλά τελικά δεν το πατουσα αρκετή ώρα... και τώρα με την δευτερη φορά το πέτυχα... πάνω που έλεγα ο΄τι όλα καλα, κατέβασα αρκέτες εφαρμογές απο το αππς αρχισαν κολλήματα και μέχρι και ρεσταρτ μόνο του έκανε... έβγαλα εφαρμογές που δεν είναι συμβατές και τώρα πάει οκ ... άλλη μια ερώτηση ... στην διαχειρη κλησεων πριν εμφάνιζε μια φορα ένα όνομα και πατούσες επάνω και έβλεπες όλη την επικοινωνία... τώρα δεν το κάνει αυτό... τώρα εμφανιζει πχ.... μαρια - κωστας -γιαννης -παλι μαρία αλλάζει αυτο?? και τελικά άλλη μία... στις φωτό που βγάζει μπορώ να αλλάξω το προεπιλεγμένο όνομα? τώρα τα σώζει με ονομα με βαση την ημερομηνια πχ 20120308_214211.jpg thanks Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 το πρόβλημα με τη κάμερα σε μένα παραμένει και μετά την αναβάθμιση σε 2.0 οπότε μάλλον πάει για σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Super το κινητάκι. Αυτό που αναβοσβήνει η οθόνη κάθε φορά που το ξεκλειδώνεις γίνεται σε όλους? Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Προφανώς ψάχνεις το εξής: Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια-->Εύρεση του κινητού μου--->Βάζεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου SAMSUNG-->Ενεργοποιείς το "Ειδοποίηση αλλαγής SIM" και γράφεις τα στοιχεία του παραλήπτη και του αποστολέα. Σημ. Ευχομαι να μη σου χρειαστεί ποτέ! Αυτό ακριβώς έψαχνα. Ευχαριστώ. Τώρα.... Χτές το απόγευμα το κινητό στα κλά καθούμε έφαγε απίστευτο κόλλημα. ότι και αν προσπαθούσα να κάνω έπερνε 3-5 λεπτά να γίνει. Έκανα 6 λεπτά απλά να ξεκλειδώσω την οθόνη!!! ύστερα "χαλάρωσε" μόνο του... Θα του κάνω hard reset σήμερα τελικά, και έλεγα να το αποφύγω. Επίσης, είδα οτι ενεργοποιήθηκε η δυνατοτήτα εντοπισμού του κινητού απο το sasmsungdive.com και για Ελλάδα!!! Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Super το κινητάκι. Αυτό που αναβοσβήνει η οθόνη κάθε φορά που το ξεκλειδώνεις γίνεται σε όλους? Υπάρχει λύση? Τελικά έκανες αναβάθμιση? Βγηκε για CYO? Αυτό με το αναβόβημα δεν διορθώνεται, μόνο αν βγει update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 2 ερωτήσεις παίδες για το Bada 2.0 α) πως απενεργοποιώ το πληκτρολόγιο στις Java εφαρμογές (τύπου opera mini) β) έκανα μια δοκιμή να δώσω την εντολή για το firmware της κάμερας στο bada 2.0 αλλά δε φαίνεται να υπάρχει το αρχείο μέσα. Να βάλω λέτε αυτό που υπάρχει στο XDA (bada 1.2) μήπως και στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 2 ερωτήσεις παίδες για το Bada 2.0 α) πως απενεργοποιώ το πληκτρολόγιο στις Java εφαρμογές (τύπου opera mini) β) έκανα μια δοκιμή να δώσω την εντολή για το firmware της κάμερας στο bada 2.0 αλλά δε φαίνεται να υπάρχει το αρχείο μέσα. Να βάλω λέτε αυτό που υπάρχει στο XDA (bada 1.2) μήπως και στρώσει; α) Μέχρι στιγμής δεν γίνεται β) Για δώσε το link από το XDA. Η κάμερα τι ακριβώς σου κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 α) Μέχρι στιγμής δεν γίνεται β) Για δώσε το link από το XDA. Η κάμερα τι ακριβώς σου κάνει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1172895 μου βγάζει σφάλμα κατά την εκκίνηση της κάμερας. μάλλον θέλει σερβις Πω δε γίνεται να φύγει το πληκτρολόγιο ε; Απίστευτη ήττα αυτή και χρησιμοποιώ πολύ το opera :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1172895 μου βγάζει σφάλμα κατά την εκκίνηση της κάμερας. μάλλον θέλει σερβις Πω δε γίνεται να φύγει το πληκτρολόγιο ε; Απίστευτη ήττα αυτή και χρησιμοποιώ πολύ το opera :mad: Για Opera βάλε αυτόν είναι fullscreen :http://www.2shared.com/file/aNfYDJd3/Opera_Mini_7_sh.html Καλύτερα μην περάσεις αυτό από το XDA γιατί βλέπω είναι για την 1.2 και όχι για 2.0 μπορεί να τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Μήπως έχει βλάβη hardware και θέλει φτιάξιμο... Μήπως σου έχει πέσει αρκετές φορές και να έχει υποστεί το τηλ. δυνατό τράνταγμα? Edited March 11, 2012 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Τελικά έκανες αναβάθμιση? Βγηκε για CYO? Αυτό με το αναβόβημα δεν διορθώνεται, μόνο αν βγει update... Βαρέθηκα να περιμένω και το άλλαξα σε EUR. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ίσως να έχασε λίγο όσο αφορά την λειτουργικότητα του σαν απλό τηλέφωνο αλλά πιστεύω ότι η samsung μας ανέβασε επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 παιδια ξερει κανεις πως βγαζουμε φωτο την οθονη μας? το εκανα καταλαθος αλλα δε ξερω πως εγινε Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 παιδια ξερει κανεις πως βγαζουμε φωτο την οθονη μας? το εκανα καταλαθος αλλα δε ξερω πως εγινε menu key + lock key Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 παιδια ξερει κανεις πως βγαζουμε φωτο την οθονη μας? το εκανα καταλαθος αλλα δε ξερω πως εγινε Πατάς το μεσαίο πλήκτρο και το πλήτρο κλειδώματος Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Επίσης, είδα οτι ενεργοποιήθηκε η δυνατοτήτα εντοπισμού του κινητού απο το sasmsungdive.com και για Ελλάδα!!! Εγώ πάντως που μπήκα μέσα λέει ότι δεν υποστηρίζει την Ελλάδα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Για Opera βάλε αυτόν είναι fullscreen :http://www.2shared.com/file/aNfYDJd3/Opera_Mini_7_sh.html Καλύτερα μην περάσεις αυτό από το XDA γιατί βλέπω είναι για την 1.2 και όχι για 2.0 μπορεί να τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Μήπως έχει βλάβη hardware και θέλει φτιάξιμο... Μήπως σου έχει πέσει αρκετές φορές και να έχει υποστεί το τηλ. δυνατό τράνταγμα? μου έχει πέσει φίλε ναι, λες να χάσω την εγγύηση; ελπίζω όχι!! το URL που μου έδωσες για το Opera δε μπορώ να γράψω ελληνικά. Δηλαδή στο πληκτρολόγιο του προγράμματος έχει Αγγλικά και "Αλαμπουρνέζικα" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 μου έχει πέσει φίλε ναι, λες να χάσω την εγγύηση; ελπίζω όχι!! το URL που μου έδωσες για το Opera δε μπορώ να γράψω ελληνικά. Δηλαδή στο πληκτρολόγιο του προγράμματος έχει Αγγλικά και "Αλαμπουρνέζικα" :D Πήγαινε να το δουν πρώτα και θα δεις. Για το πληκτρολόγιο πήγαινε Settings--->Advanced---> Opera Keyboard---> τίκαρε το Never και θα σου εμφανίζεται το πληκτρλόγιο του τηλεφώνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πως σβήνουν οι πολλές οθόνες στην αρχική??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πως σβήνουν οι πολλές οθόνες στην αρχική??? Ξεζουμάρισε με τα δυο δάχτυλα Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Να εισαι καλα uncommandable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Εγώ πάντως που μπήκα μέσα λέει ότι δεν υποστηρίζει την Ελλάδα. Εμενα μου εμφανιζεται κανονικα η σελιδα αλλα δε μου εντοπιζει το κινητο,μονο κληση κανει(με ανοιχτο wi-fi)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Εμενα μου εμφανιζεται κανονικα η σελιδα αλλα δε μου εντοπιζει το κινητο,μονο κληση κανει(με ανοιχτο wi-fi)! και μενα κανει κληση αν μπω στην καρτελα "εντοπισμος κινητου" απο τις ρυθμισεις κι αφου εχω κανει λογκ ιν στο σαμσουνγκ λογαριασμο...ομως αν το εχω καπου χαμενο χωρις wifi ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts