katsiletra Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ευχαριστούμε πολύ haigoeo για τον opera mini!!!!!!!! Τελικά αν πάνε όλα καλά για το bada 2.0 και έρθει το αργότερο Αύγουστο όσοι βάλανε τα firmware με Social Hub Premium λέτε να το έχουμε και μετά την αναβάθμιση ή θα το χάσουμε;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Αυτό λύνεται. Πας settings>general>touch>backlight on>τσεκάρεις "lock key only" και πατάς "set". Έτσι η οθόνη ξεκλειδώνει μόνο με το lock key αλλά δεν ξεκλειδώνει ούτε σβήνει το κινητό με το δεξί πλήκτρο ;) ακόμα και με αυτή την ρύθμιση το κινητό κάνει επανεκκίνηση με κρατημένο το δεξί πλήκτρο... η το βαζεις να μη ζηταει pin κατα την εκκινηση και κανει ενα ωραιοτατο reboot και ουτε που το καταλαβαινεις :p:p σωστός ;) :p :p Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ευχαριστούμε πολύ haigoeo για τον opera mini!!!!!!!! Τελικά αν πάνε όλα καλά για το bada 2.0 και έρθει το αργότερο Αύγουστο όσοι βάλανε τα firmware με Social Hub Premium λέτε να το έχουμε και μετά την αναβάθμιση ή θα το χάσουμε;;;;; Τον Αύγουστο δεν θα βγει το επίσημο , άρα θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς flasarisma για να το περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Για οσους δεν θελουν να αγορασουν το Kint messanger, υπαρχει και το ebuddy σε εκδοση οπως η προηγουμενη του Opera Mini, προσαρμοσμενη για το wave. Σβηνετε απο το S-tune το settings.bin και τρεχει στο background κανονικα.. http://www.mediafire.com/?208o8nos9vcuktz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδιά έχει βγεί νέο update στο xda-developers όσον αφορά το πέρασμα android στο wave. Πλέον λειτουργεί το wifi κανονικά και μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις εφαρμογές από το market. Το βίντεο και η μουσική λειτουργούν. Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει τον οδηγό του LINK αλλά χρειάζονται λίγες γνώσεις περί linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τον Αύγουστο δεν θα βγει το επίσημο , άρα θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς flasarisma για να το περάσεις. Στην περίπτωση που αναβαθμιστούμε μέσω Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τον Αύγουστο δεν θα βγει το επίσημο , άρα θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς flasarisma για να το περάσεις. Στην περίπτωση που αναβαθμιστούμε μέσω Kies? Δεν γίνεται .... η επίσημη αναβάθμιση μέσω kies θα βγεί τον Σεπτέμβριο (το νωρίτερο) , αλλά και πάλι αν έχεις JK1 δεν θα μπορείς να αναβαθμίσεις από το kies παρα μόνο αν πρώτα flasaris την JL2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Την JL2 έχω. Δηλαδή και μέσω Kies να κάνω αναβάθμιση χάνω το SHP. . . Χαζομάρα! Εκτός και αν βγει κανά μονταρισμένο firmware. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Για ποιο λογο λετε οταν ανοιγω Kies και συνδεω το κινητο δειχνει να προσπαθει να το διαβασει ολη την ωρα αλλα δε τα καταφερνει ?? Το εχω 10 μηνες κι ουτε ενα update σαν ανθρωπος δεν εχω κανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 H νεα εκδοση του Opera Mini, μονταρισμενη απο μενα. High resulotion menu & icon, auto rotate, run in background! http://www.mediafire.com/?3lebuuao1pgem06 k που εγκαταστητε?δε το βρισκο..το εικονιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 k που εγκαταστητε?δε το βρισκο..το εικονιδιο είναι στο games & more.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Οταν εκανα εγγραφη στο samsung app αυτη ειχε γινει στο ολλανδικο site. Πως μπορω να κανω μεταφορα του λογαριασμου μου στο ελληνικο app store. Καθε φορα που μπενω με παει στο ολλανδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Οταν εκανα εγγραφη στο samsung app αυτη ειχε γινει στο ολλανδικο site. Πως μπορω να κανω μεταφορα του λογαριασμου μου στο ελληνικο app store. Καθε φορα που μπενω με παει στο ολλανδικο Εχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Εχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό. Δεω θελω να χασω το ιστορικο των apps που εχω κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 λετε να κανουν εκπτωση στα παιχνιδια wορμ κ αρμαγεδδον ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Καλησπέρα, εδώ και 10 μέρες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν μπαίνω στο Samsung Apps μου βγάζει ειδοποίηση οτι υπάρχει νέα έκδοση. Πατάω επιβεβαίωση και δεν την κατεβάζει, κολλάει στο αναμονή. Η σύνδεση στο ίντερνετ γίνετε με Wi-Fi και πρόβλημα στην σύνδεση δεν υπάρχει (έχω δοκιμάσει απο 3 διαφορετικές), η ρύθμιση στο Samsung Apps είναι να ελέγχει για ενημερώσεις μόνο όταν συνδέομαι με Wi-Fi. Και το σπαστικό είναι πως όταν βγεί το pop-up της ειδοποίησης για νέα έκδοση έχει μόνο μία επιλογή,"επιβεβαίωση" και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Samsung Apps. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ έκδοση Bada 1.2. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες; Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 H νεα εκδοση του Opera Mini, μονταρισμενη απο μενα. High resulotion menu & icon, auto rotate, run in background! http://www.mediafire.com/?3lebuuao1pgem06 Μπράβο haigoeo, πάρα πολύ καλή δουλειά. Άντε να υποστηρίξει κάποτε ο browser και pinch to zoom και flash για την java έκδοση (αφού για bada δεν παίζει να βγει) και να γίνει ο καλυτερότερος όλων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 μπορειτε να προσθεσεται και εμενα στην οικογενεια του s8500 !!! καταπληκτικο τηλεφωνο για την τιμη του.....το πηρα απο unist.... καταλαβατε ποιο καταστημα, μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση, απλως αψογη εξηπηρετηση... δεν περιμενα τετοια ευκρινεια , τετοια φωτεινοτητα και αμεση ανταποκριση της οθονης ! αψογη συνεργασια με W7 64bit χωρις προσθετο προγραμμα... μονο μικροπαραπονο η μικρη μνημη αλλα θα βαλω μια 8-16 gb που θα με καλυψει απολυτα.... παιδια 2 ερωτησεις... 1)που μπορω να βρω ποστ που να περιγραφει πως βαζουμε google map gia GPS ... υπαρχει κατι καλυτερο ?... το ρωταω γιατι δεν εχω ξαναβαλει χαρτες σε κινητο αρα θελω αναλυτικο οδηγο... 2)το KIES ths samsung δεν μπορω να το εγκαταστησω σε W7 64 bit φταιει οτι ειναι 64bit και οχι 32 ?...το εχει βαλει κανεις ? Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 εμενα δουλευει κανονικα σε W7 64bit! απο δω το κατεβασες? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 μπορειτε να προσθεσεται και εμενα στην οικογενεια του s8500 !!! καταπληκτικο τηλεφωνο για την τιμη του.....το πηρα απο unist.... καταλαβατε ποιο καταστημα, μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση, απλως αψογη εξηπηρετηση... δεν περιμενα τετοια ευκρινεια , τετοια φωτεινοτητα και αμεση ανταποκριση της οθονης ! αψογη συνεργασια με W7 64bit χωρις προσθετο προγραμμα... μονο μικροπαραπονο η μικρη μνημη αλλα θα βαλω μια 8-16 gb που θα με καλυψει απολυτα.... παιδια 2 ερωτησεις... 1)που μπορω να βρω ποστ που να περιγραφει πως βαζουμε google map gia GPS ... υπαρχει κατι καλυτερο ?... το ρωταω γιατι δεν εχω ξαναβαλει χαρτες σε κινητο αρα θελω αναλυτικο οδηγο... 2)το KIES ths samsung δεν μπορω να το εγκαταστησω σε W7 64 bit φταιει οτι ειναι 64bit και οχι 32 ?...το εχει βαλει κανεις ? Καλημερα, καλοριζικο, ειμαι σιγουρος οτι θα το καταευχαριστηθεις! 1) Υπαρχει το route66 που το εχει μεσα και το sygic με 16 ευρω. 2) Δουλευει κανονικα σε w7 64 bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Εμένα μου σταμάτησε να λειτουργεί το push στα mail. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Έχω το xxjl2 με το Social Hub Premium.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ναι την τελευταια εκδοση κατεβασα αυτην Kies_2.0.1.11053_99_3 απο εκει βεβαια..... αλλα μολις τελειωσει η εγκατασταση μου βαζει μηνυμα σφαλματος παιζει να δημιουρει οπροβλημα τιο comodo firewall ? h to antivir ? επισις εχασα ολες τις επαφες της καρτας sim.....μολις διεγραψα μερικες επαφες και μετα ξαφνικα χαθηκαν, υπαρχουν μεσα στην καρτα sim γιατι την ξαναβαλα στο παλιο κινητο και φαινονταν κανονικα...καμια λυση ? Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 παιζει να δημιουρει οπροβλημα τιο comodo firewall ? h to antivir ? Εγω παντως σε 32bit ειχα μια φορα προβλημα με το avira και απο τοτε που το απενεργοποιω οταν κανω αναβαθμιση software ή firmware δεν ειχα ποτε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Καλησπέρα, εδώ και 10 μέρες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν μπαίνω στο Samsung Apps μου βγάζει ειδοποίηση οτι υπάρχει νέα έκδοση. Πατάω επιβεβαίωση και δεν την κατεβάζει, κολλάει στο αναμονή. Η σύνδεση στο ίντερνετ γίνετε με Wi-Fi και πρόβλημα στην σύνδεση δεν υπάρχει (έχω δοκιμάσει απο 3 διαφορετικές), η ρύθμιση στο Samsung Apps είναι να ελέγχει για ενημερώσεις μόνο όταν συνδέομαι με Wi-Fi. Και το σπαστικό είναι πως όταν βγεί το pop-up της ειδοποίησης για νέα έκδοση έχει μόνο μία επιλογή,"επιβεβαίωση" και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Samsung Apps. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ έκδοση Bada 1.2. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες; Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με το παραπάνω; Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 καλησπερα παιδια κ απο μενα!!!ειμαι ενας ''αγανακτισμενος'' λογω του bada! εδω κ δεκα μερες εχει αρχισει παλι τα παλαβα του το τηλ με τα προβληματα μνημης!!!! σε οποια σελιδα κ να μπω μου βγαζει αυτο το εκνευριστικο μνμ οτι πολυ μεγαλη η σελιδα κ ιστοριες για αγριουςκ παλι κλεισιμο η συσκευη για να συνελθει!! παλι καθαρισμα του κινητου να κανω δεν παιζει γτ βαριεμαι να τα ξαναφτιαχνω απο την αρχη ολα!! εχει βρει κανεις καμμια λυση???εχουν αρχισει κ γινονται πολλα τα προβληματα στο wave μου κ ακομη δεν εχω κλεισει χρονο!!!!τα νευρα μου! κ δευτερο προβλημα το τελευταιο καιρο αποσυνδεεται απο τους λογαριασμους μου(hotmail k fb) χωρις λογο! οποιος μπορει ασ βοηθησει γτ κοντευει η ωρα που θα το πεταξω στον τοιχο!!:mad: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts