Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

3ον)κ βασικοτερο η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του!!ρυθμισμενο αποτην πρωτη μερα για την μεγιστη λιγοτερη καταναλωση κ μετα βιας μου βγαζει μια μερα!!

Άμα βρεις καλύτερο κάτι σε θέμα μπαταρίας πες μου, γιατί ότι και να έχω δοκιμάσει, σε αυτά τα specs υπολείπεται κατά ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ

Ας επιχειρήσουμε...

Μου έλεγε χτες ένας φίλος μου πως ένα Wave είναι πιο σταθερό και smooth από ένα Galaxy S σε καθημερινή χρήση ('απείραχτα" και τα 2). Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό;

Ασύγκριτα πιο σταθερό το Wave, όντως! Και η μπαταρία του επίσης κλάσεις ανώτερη! Με μέτρια χρήση βγάζει άνετα 3 μέρες!

ε ναι μα γι αυτό τον αγνόησα και εγώ και το πήρα. απλά όταν το είδα που έγινε και σε μένα τρομοκρατήθηκα λίγο..

Ο φίλος σου όταν το είχε στην τσέπη πίεζε παρατεταμένα το πλήκτρο απενεργοποίησης(ιδίως αν φορούσε και κολλητά παντελόνια). Αν λοιπόν αυτό το πλήκτρο πατηθεί συνεχώς για 10 δευτερόλεπτα, επανεκκινεί τη συσκευή, ακόμη κι αν είναι κλειδωμένη.Υπαιτιότητα του φίλου σου λοιπον, αλλά κακώς που δε διευκρινίζεται στις οδηγίες χρήσης απ'την Samsung.

Άμα βρεις καλύτερο κάτι σε θέμα μπαταρίας πες μου, γιατί ότι και να έχω δοκιμάσει, σε αυτά τα specs υπολείπεται κατά ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ

μα ακουω απο πολλους 2 κ 3 κ 4 μερες κ.λ.π. κ τρελενομαι!!!μα ποτε δεν μ κρατησε πανω απο μιαμιση μερα!!κ αυτο μονο οταν δεν το πειρακσα καθολου!!τι να πωω..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Φίλε μου η μπαταρία σου έχει πρόβλημα. Το δικό μου σαν κύριο τηλ. κρατάει 3 - 4 μέρες με bluetooth, wi-fi 1h/d, 2G. με μόνη παραχώηση την απενεργοποίηση του bluetooth τη νύχτα που κοιμάμαι. Και γύρω στις 2 ώρες τηλεφωνήματα.

Άμα πάρουμε την αναβάθμιση 2.0, όταν την πάρουμε θα έχουμε το Social Hub Premium? Ξέρει κανείς τίποτα?

εχοντας κλεισει κ εγω παιδια 11 μηνες σαν χρηστης του wave θα ηθελα να κανω κ εγω μια ανασκοπηση!!

καλο τηλεφωνο χωρισ πολλα κολληματα κ αρκετα σταθερο αλλα με καποια πραγματακια που δεν διορθωθηκαν ποτε!!

1ον)ο flash player δεν παιζει σε καμμια σελιδα κ εχει αρχισει να ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο!!το γιατι δεν το καταλαβα ποτε!

2ον)πολλες σελιδες δεν φορτωνουν κ χρειαζεται να πατησω ανανεωση κ 2κ 3 κ παραπανω φορεσ!

3ον)κ βασικοτερο η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του!!ρυθμισμενο αποτην πρωτη μερα για την μεγιστη λιγοτερη καταναλωση κ μετα βιας μου βγαζει μια μερα!

αυτα ειναι τα πιο βασικα που εχω συναντηση,μερικα κολληματα που εχει φαει τα θεωρω φυσιολογικα!

για καποιους μπορει να ειναι ασημαντα!

γενικο συμπερασμα:θα δοκιμασω κ καποιο αλλο λειτουργικο αμμεσα!!

Η μπαταρια σου φιλε μου εχει σιγουρα προβλημα, εμενα κατω απο 2 μερες δεν πεφτει με πολυ χρηση. Αγορασε μια καινουργια και θα το διαπιστωσεις.

...εμενα κατω απο 2 μερες δεν πεφτει με πολυ χρηση...

Το ίδιο και εμένα. Είναι μόνιμα το wifi ανοιχτό και συνδεδεμένο, φωτισμός στο 5, δόνηση (χωρίς ήχο στα μηνύματα και στα Mail), 3G ανοιχτό, και συγχρονισμός mail κάθε μισή ώρα. Widget με καιρό και άλλες 4 Homescreen με διάφορα.. και εννοείται κλήσεις αρκετές.

Edited by giorgio6600
Some age, others mature...:lol:

το κινητό μου δεν εχει καν ελληνικά στης γλώσσες (αγορασμένο απο εξωτερικό)...

Καλησπερα, αν δεν εχεις τοτε πρεπει να το flashareis με την εκδοση JL2 (οδηγιες και αρχεια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001).

μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ? δεν θέλω το μενού ελληνικό μόνο το πληκτρολόγιο..

εν τέλει παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό?

Samsung Galaxy S23

μπαίνοντας στα apps, μου ζήτησε να κάνω αναβάθμηση, κανοντάς την, μου ξαναεμφανίστηκε το εικονίδιο στις σελίδες των apps εκτός από τα widget, κατά λάθος όμως έσβησα εικονίδιο απο τις σελίδες που αναβαθμήστηκε και τώρα που προσπαθώ να μπω από το widget και μου αναφέρει : Error At least 10MB is required to run this application. Delete some items and try again. This application will close now (0xff15). Εχω ελέυθερη μνήμη 333ΜΒ και στην κάρτα 4GB άρα νομίζω δεν φταίει η μνήμη. Μήπως γνωρίζει κάποιος να με ενημερώση πως κάνω recover των Samsung apps εικονίδιο στίς σελίδες?

Καλησπερα,γνωριζει καποιος να μου πει καποιον τροπο ωστε να χρησιμοποιω το chat στο facebook???

Ευχαριστω!

Ανοίγεις το FB από το Menu, πας στο tab που λέει φίλοι (δεν είναι ορατό αν έχεις το τηλ όρθιο) πρέπει να σύρεις προς τα αριστερά τα tab ή να γυρίσεις το τηλ στο πλάι. Εκεί, κάτω αριστερά έχει ένα κουμπί chat, friends online.

Αν έχεις μπει από το PC και είσαι online, όταν μπαίνεις από το κινητό θα σε δείχνει το ίδιο. Αν την τελευταία φορά που μπήκες από το PC είσαι offline, δεν θα σου δείξει κανένα. Επίσης, οι διάλογοι εμφανίζονται μετά στο PC.

ευχαριστούμεεεε! ναιιιιιιιιιιιιιι!

Εσπασε η οθονη ενος φιλου.

Ξερετε που μπορω να βρω Amoled και Capacitive;

Υπαρχουν στο ebay, αλλά λεω μηπως έχει αγοράσει κανείς και ειναι εξακριβομενο

Εσπασε η οθονη ενος φιλου.

Ξερετε που μπορω να βρω Amoled και Capacitive;

Υπαρχουν στο ebay, αλλά λεω μηπως έχει αγοράσει κανείς και ειναι εξακριβομενο

Επειδή έσπασε ενός φίλου και το ψάξαμε, η capacitive οθόνη δεν αλλάζει εύκολα. Θέλει ένα φουρνάκι να ζεσταθεί και γενικά δεν είναι απλή διαδικασία. Dismantling S8500

Από άλλους που την έχουν αλλάξει στη Samsung έχει περίπου 140Ευρώ περασμένη.

Λέει ότι είναι LCD.... Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις Amoled από το Internet.... Και να είναι και original....

Οθόνη βρίσκεις με 80 Ευρώ περίπου από Γερμανία, και θα δουλεύει. Το δύσκολο είναι να την περάσεις~

πως την κατεβαζουμε απο το αγγλικο?γτ εμενα μ ανοιγει το kies κ οταν παω να πατησω ληψη μου ζηταει συνδεση κ με πεταει στο ελληνικο store!!!:confused:

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

πως την κατεβαζουμε απο το αγγλικο?γτ εμενα μ ανοιγει το kies κ οταν παω να πατησω ληψη μου ζηταει συνδεση κ με πεταει στο ελληνικο store!!!:confused:

οταν μου ζητησε κωδικο το αγγλικο store πατησα να κανω νεο λογαριασμο, εκανα στα γρηγορα (ουτε επιβεβαιωση με ημεηλ δε θελει) και το κατέβασα!

πριν μερικες μερες αποφασισα να αποχωρηστω το πιστο μου wave για χαρη ενος καλυτερου λογισμικου (android)

ετσι και απεκτησα ενα Galaxy S

δε λεω... φοβερη οθονη, καλυτερος browser, σαφως περισσοτερες και πιο χρησιμες εφαρμογες κλπ

αλλα....

1. η ενταση του τηλεφωνου στις κλησεις και στις ειδοποιησεις ειναι αρκετα χαμηλη (για τα δικα μου αυτια :p)

2. για να κανεις τα αυτονοητα (πχ φακελους στα sms, screenshots κλπ) πρεπει να ψαχνεις και να εγκαθιστας εφαρμογες

3. πρεπει να εχεις data plan για το ιντερνετ αλλιως το εγκεφαλικο θα ερθει μαζι με τον επομενο λογαριασμο!! πολλες εφαρμογες συνδεονται χωρις καν να το γνωριζεις!! εβαλα firewall και (μαλλον) ησυχασα! :lol:

4. η μπαταρια τελειωνει για πλακα!

5. η καρτα μνημης που ειχα στο wave και δουλευε αψογα οταν τη βαζω στο galaxy σερνεται και πολλες φορες το κολλαει! :X

για να μην τα πολυλογω....

ξαναεβαλα τη sim μου στο wave... αναρωτιεμαι... αξιζει να χασω την ταχυτητα, τη σταθεροτητα και τις ευκολιες αυτου του τηλεφωνου?

ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στο galaxy, αλλα πολυ πιθανον να το δειτε συντομα στις αγγελιες... :(