Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες, ενω φόρτωνα μια σελίδα στο νετ, καθυστερούσε υπερβολικά και στο τέλος αφου το άφησα 2-3 λεπτά μπας και την κατεβάσει , μου κόλησε! Δεν αντιδρούσε σε τίποτα, οπότε αποφάσισα να του βγάλω την μπαταρία για μερικά δευτερολεπτα για να στρώσει. Το ενεργοποίησα, έβγαλε το λογοτηπο samsung wave στην συνεχεια ξεκιναει το γραφικο του bada με το κυμα και μόλις τελειώνει και γράφει bada και κάτω την σελίδα http://www.samsungmobile.com ΚΟΛΑΕΙ! Oύτε φωνή ούτε ακρόαση απο κει κει πέρα...δοκιμσα κ χωρις την καρτα μνημης + sim αλλά τίποτα...

Πριν το πάω στο σερβις, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω??

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτες, ενω φόρτωνα μια σελίδα στο νετ, καθυστερούσε υπερβολικά και στο τέλος αφου το άφησα 2-3 λεπτά μπας και την κατεβάσει , μου κόλησε! Δεν αντιδρούσε σε τίποτα, οπότε αποφάσισα να του βγάλω την μπαταρία για μερικά δευτερολεπτα για να στρώσει. Το ενεργοποίησα, έβγαλε το λογοτηπο samsung wave στην συνεχεια ξεκιναει το γραφικο του bada με το κυμα και μόλις τελειώνει και γράφει bada και κάτω την σελίδα http://www.samsungmobile.com ΚΟΛΑΕΙ! Oύτε φωνή ούτε ακρόαση απο κει κει πέρα...δοκιμσα κ χωρις την καρτα μνημης + sim αλλά τίποτα...

Πριν το πάω στο σερβις, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω??

Δοκίμασε να κάνεις flash

παιδια.. πριν λιγο καιρο το είχα πάει για service καθώς έκλεισε και δεν ξανάνοιξε ποτέ.... όλα μια χαρά μόνο που δεν μου βγάζει notification για updates στις εφαρμογές μου.... ακόμα και το facebook app είναι το παλιό που έχω (αυτό χωρίς το chat).... τώρα για τις υπόλοιπες που ξαναέβαλα δεν ξέρω αν έχουν βγεί updates... από το facebook το διαπίστωσα....

Δοκίμασε να κάνεις flash
που θα βρω λεπτομερειες για το πως γινεται και τι μπορει να ρισκάρω με αυτό??

Ναι, μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Απ΄ ό,τι έχω καταλάβει συμβαίνει όταν ενεργοποιήσεις την αφύπνιση λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί και μόνο την πρώτη φορά. Τη δεύτερη θα χτυπήσει, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι η διαπίστωσή μου είναι σωστή.

Με αυτά και αυτά έχω καταλήξει στο να τη θεωρώ αναξιόπιστη και δεν την εμπιστεύομαι όταν είναι να σηκωθώ για δουλειά βάζοντας και δεύτερο ξυπνητήρι. Ελπίζω η samsung κάτι να κάνει για το πρόβλημα.

Δοκιμασε το εξης....καθε φορα να αλλαζεις την ωρα του ξυπνητηριου,δηλ αν το εχεις ρυθμισει 21.00,βαλτο 21.01 και θα χτυπησει σιγουρα.Το εχω δοκιμασει με πολλαπλα ξυπνητηρια και δουλευει.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι χανεις την καθημερινη λειτουργια,να χτυπαει δηλ την ιδια ωρα καθε μερα

ρε παιδια please help ας μου πει καποιος πως βαζω ελληνικα στο s8500.... η δωστε μου καποιο link.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001

Ας επιχειρήσουμε...

Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής το κινητό μου όταν πάω να μπω ιντερνετ είτε στο δικό μου είτε έξω σε free wi-fi με βγάζει μετά από λίγο " αποτυχία DNS" ποια ρύθμισει πρέπει να κάνω?

παιδιά έκανα αναβάθμιση και το firmware του κινητού και το kies.. αλλα απο τότε δεν μπορώ να συνδεσω το κινητό στο kies.. σε προηγούμενη σελίδα είδα οτι το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας άλλος χρήστης και έκανα ετσι εγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση του kies και πάλι τπτ.. ξέρει κανείς γτ;;

επίσης, γίνεται να βάλουμε android στο waVE?? αν ναι, είναι δωρεάν και πώς το κάνουμε;

επίσης, μπορεί να μου πει κανείς τι είναι το csc ή κάπως έτσι και γνκ η όλη διαδικασία;; ευχαριστω

Edited by santiago18

Καλησπέρα σάς,

Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να βάλω το επίσημο F1 appliacation στο wave μου μέσω java. (Δεν βγαίνει για Bada) & Επειδή δεν

ανοίγει το live timing ο browser απο την desktop version του site. Το μόνο που βρήκα είναι να κατεβάσω το app για το samsung s8000.

αλλα δεν νομίζω ότι δουλεύει σωστά. Χρειάζετε να κάνω το .jar σε .jad και να βάλω και τα δύο στο κινητό? Εαν ναι πώς γίνετε το .jar σε .jad? Πιστεύω ότι και άλλοι θα ενδιαφέρονται για την Formula 1 και να έχουν το Wave :)

Ευχαριστώ Πολύ,

εχει τυχει σε αλλους να μην χτυπησει το ξυπνητηρι? :rolleyes:

(εννοειται στο μενου ρολοι, τικαρισμενη η ωρα που θελω, και με το σηματακι του ξυπνητηριου να υπαρχει στην πανω μπαρα...)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

εχει τυχει σε αλλους να μην χτυπησει το ξυπνητηρι? :rolleyes:

(εννοειται στο μενου ρολοι, τικαρισμενη η ωρα που θελω, και με το σηματακι του ...)

Ναι, σε εμένα έχει τύχει μερικές φορές, θα ναι κάποια ατέλεια μάλλον. Εγώ για να 'μαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει, μπαίνω στο μενού, το απενεργοποιω και το ενεργοποιω ξανά. :mad:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθαριστηκα για την οθόνη, για παράδειγμα αζαχ η σαπούνι, γιατί εχω κάτι σημάδια που δεν βγαίνουν με το πανακι.:worry:

Είναι τα τρια τελευταία νούμερα στην άλλη πλευρά της κάρτας.
Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.:) Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

εχω παρατηρησει συγκεκριμενα (επειδη μ εχει τυχει κι αλλες φορες), οτι το ξυπνητηρι δν λειτουργει οταν ενεργοποιω ενα υπαρχον ξυπνητηρι, χωρις να το αλλαξω.

οντως πρεπει ν ειναι καποιο bugακι.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Καλησπέρα σάς,

Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να βάλω το επίσημο F1 appliacation στο wave μου μέσω java. (Δεν βγαίνει για Bada) & Επειδή δεν

ανοίγει το live timing ο browser απο την desktop version του site. Το μόνο που βρήκα είναι να κατεβάσω το app για το samsung s8000.

αλλα δεν νομίζω ότι δουλεύει σωστά. Χρειάζετε να κάνω το .jar σε .jad και να βάλω και τα δύο στο κινητό? Εαν ναι πώς γίνετε το .jar σε .jad? Πιστεύω ότι και άλλοι θα ενδιαφέρονται για την Formula 1 και να έχουν το Wave :)

Ευχαριστώ Πολύ,

και γω κατεβασα την εκδοση γιτο S8000 (αλλωστε απλο java ειναι), περνας τα jar στο κινητο και εγκαθιστας

πρεπει να εχεις δημιουργησει λογαριασμο, οποτε κανεις login και ολα καλα :)

Ναι, σε εμένα έχει τύχει μερικές φορές, θα ναι κάποια ατέλεια μάλλον.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθαριστηκα για την οθόνη, για παράδειγμα αζαχ η σαπούνι, γιατί εχω κάτι σημάδια που δεν βγαίνουν με το πανακι.:worry:

Και σε εμένα έχει τύχει να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Βάλε οινόπνευμα σε ένα πανάκι και καθάρισε την οθόνη σου και ολόκληρο το κινητό σου, μόνο πρόσεχε να μην έρθει σε επαφή με την μπαταρία. Εγώ όποτε το καθαρίζω με οινόπνευμα (εξωτερικά πάντα) έχω βγάλει την μπαταρία και το αφήνω σβηστό για μερικές ώρες να "στεγνώσει" .

Edited by Avatar_GR

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.Εχω το wave 9 μηνες χωρις κανενα προβλημα μεχρι πριν 1 εβδομαδα.

Ξαφνικα οταν ειμαι στο μενου η μετα απο τηλεφωνημα κολαει η οθονη και δεν κανει τιποτα οτι και να πατησω.Ξεκολαει μονο του μετα απο λιγα λεπτα.Να του εκανα μια αναβαθμιση? Που μπαινω για να του κανω? Πια ειναι η τελευταια αναβαθμιση?

Και κατι τελευταιο. Ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να εχω Gps χωρις χρεωση? Εχει δεκτη Gps το κινητο μας?

Ευχαριστω πολυ.

καλησπέρα παιδιά!

πρώτο μου ποστ μιας που σήμερα παρέλαβα και εγω το wave μου ;)

και όπως κάθε άλλος εχω κάποιες απορίες μιας και ειναι και το πρώτο μου smartphone..

αυτο που θα ήθελα ειναι αν κάποιος γνώστης της συσκευής έχει όρεξη και θέλει, ας μου στείλει ενα πμ για να του κάνω μερικές ερωτήσεις και να μου πει βέβαια και αυτός κάποια τιπς του κινητού ;)

ευχαριστώ πολύ :)

Samsung Galaxy S23

Και σε εμένα έχει τύχει να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Βάλε οινόπνευμα σε ένα πανάκι και καθάρισε την οθόνη σου και ολόκληρο το κινητό σου, μόνο πρόσεχε να μην έρθει σε επαφή με την μπαταρία. Εγώ όποτε το καθαρίζω με οινόπνευμα (εξωτερικά πάντα) έχω βγάλει την μπαταρία και το αφήνω σβηστό για μερικές ώρες να "στεγνώσει" .

καλησπερα,

με το bada 2.0 οταν με το καλο ερθει, λετε να διορθωσουν και το θεμα με το ξυπνητηρι ? ειναι τελικα πολυ εκνευριστικο.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

μιας που δε μου στέλνει κανείς ας κάνω εδω μια ερώτηση :p

ελληνικό πληκτρολόγιο πως περνάω ρε παιδιά??? :dizzy:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Γλώσσα Πληκτρολογίου

Επιλέγεις τις γλώσσες που θες.

Τώρα, όταν είσαι πχ στη δημιουργία μηνύματος (ή όπου έχει εισαγωγή κειμένου), δεξιά από το Spacebar έχει ένα κουμπάκι με μια υδρόγειο και γράφει EN (λογικά εφόσον έχεις αγγλικά). Το πατάς και εναλάσσει τις γλώσσες που έχεις δηλώσει στη γλώσσα πληκτρολογίου προηγουμένως.

Some age, others mature...:lol:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Γλώσσα Πληκτρολογίου

Επιλέγεις τις γλώσσες που θες.

Τώρα, όταν είσαι πχ στη δημιουργία μηνύματος (ή όπου έχει εισαγωγή κειμένου), δεξιά από το Spacebar έχει ένα κουμπάκι με μια υδρόγειο και γράφει EN (λογικά εφόσον έχεις αγγλικά). Το πατάς και εναλάσσει τις γλώσσες που έχεις δηλώσει στη γλώσσα πληκτρολογίου προηγουμένως.

ευχαριστώ giorgio αλλά το κινητό μου δεν εχει καν ελληνικά στης γλώσσες (αγορασμένο απο εξωτερικό)... :hypno:

Samsung Galaxy S23

ευχαριστώ giorgio αλλά το κινητό μου δεν εχει καν ελληνικά στης γλώσσες (αγορασμένο απο εξωτερικό)... :hypno:

Καλησπερα, αν δεν εχεις τοτε πρεπει να το flashareis με την εκδοση JL2 (οδηγιες και αρχεια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001).

Προσφορα Σ/Κ το Slice it με 1 ευρω, το προτεινω με τα χιλια!

Να ρωτήσω βρε παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με τις εφαρμογές πρόβλημα με τα firmware JKI και JL1 που είναι σε post που έφτιαξε ο haigoeo?? Εμένα κάποιες δεν τις τρέχει...

Καλησπερα, αν δεν εχεις τοτε πρεπει να το flashareis με την εκδοση JL2 (οδηγιες και αρχεια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001).

Προσφορα Σ/Κ το Slice it με 1 ευρω, το προτεινω με τα χιλια!

Ευχαριστώ φίλε. To Slice τι είναι?

Samsung Galaxy S23

Να ρωτήσω βρε παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με τις εφαρμογές πρόβλημα με τα firmware JKI και JL1 που είναι σε post που έφτιαξε ο haigoeo?? Εμένα κάποιες δεν τις τρέχει...

Μεχρι τωρα κανενα, σε ποια εφαρμογη εχεις προβλημα;

Ευχαριστώ φίλε. To Slice τι είναι?

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000693948