Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα !

Θέλω επειγόντως την βοήθειά σας.

Τώρα το πρωί και καθώς άκουγα ραδιόφωνο ξαφνικά το τηλέφωνο πάγωσε και δέν ξεμπλόκαρε. Έβγαλα την μπαταρία αφού δέν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο και έκτοτε δέν ανοίγει με τίποτα.

Είναι νεκρό !

Υπάρχει μήπως πλήκτρο reset μήπως το σώσω ή θα πρέπει να απευθεινθώ στο σέρβις;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είμαι μεταξύ c6-01 symbian και s8500 bada ,σαφώς το δεύτερο είναι ανώτερο από κατασκευαστικής πλευράς hardware ,αλλά μας τα χαλάει η υποστήριξη software ! ,βασικά οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν είναι gps ,wifi internet browsing ,voip sip client( μέσω wifi) ,vpn ,βιντεοκλίση !

δυστυχώς κάποια από αυτά δεν υποστηρίζονται από το bada και δεν ξέρω αν και κατά πόσων θα υπάρχει εξέλιξη στο bada όπως στο android !

από την άλλη το c6-01 περιλαμβάνει της περισσότερες εφαρμογές μιας και το λειτουργικό είναι αρκετά χρόνια ,με γενικά καλή υποστήριξη και όπως to βλέπω θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από την nokia ,επίσης έχει καλή ποιότητα κατασκευής και μεταπολιτική αξία:confused: !

Αν εννοείς video κλήση μέσω wifi (γιατί κανονική video κλήση μέσω 3G έχει), πιθανότατα να το υποστηρίζει η έκδοση skype που θα βγει για το κινητό...Όσο για voip μέσω wifi, βρες μια σελίδα στο internet που να μπορεί να το κάνει μέσω flash...Όλα τα άλλα υπάρχουν και στο Wave.

Προειδοποιώ για το Nokia C6-01 (αν τυχόν κλίνεις προς τα εκεί) ότι έχει τόσο μικρή μπαταρία (1050mAh) που πραγματικά θέλει γερά νεύρα.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

ξερετε αν μπορω να αναβαθμισω μονο μεσω wifi μεσα απο τη συσκευη...αν και εχω φιταξει λογαριασμο samsung η επιλογη ενημερωσης δεν λειτουργει...

Λοιπον τετοια κοτσανα δεν εχω ξανακανει, εκανα αναβαθμιση με το Multiloader και μολις αρχισε επεσε η μπαταρια απο το κινητο (ναι ναι ξερω οτι και να πειτε εχετε δικιο...)

Τωρα το κινητο νεκρο, δεν ανοιγει καν ουτε σε download mode ανοιγει...

Παμε σε αντιπροσωπεια ε ????

Παιδια εχω ενα προβλημα με τη μπαταρια τις δυο τελευταιες μερες και εχω σαλταρει!!!ΗΕχω το κινητο 3 μηνες και η μπαταρια μου κραταει περιπου 4 με 5 μερες .Ξαφνικα προχθες , φορτιζω πληρως το κινητο το μεσημερι και το επομενο πρωι που ξυπνησα το κινητο ειχε ξεφορτιστει τελειως.Κανοντας χρηση δυο τηλεφωνα στο ενδιαμεσο διαρκειας ενος λεπτου.Το φορτιζω λοιπον το πρωι ξανα το κινητο και μεχρι το βραδυ ξεφορτιζεται παλι!!!Δε κραταει ουτε μερα απο εκει που μου κρατουσε 4 - 5 μερες!!!

Για να προλαβω καποιες δικες σας ενδειξεις το κινητο το δουλευω ως εξης

- Φωτεινοτητα οθονης σχετικα χαμηλα 4

- Wifi και Bluetooth κλειστα.τα ανοιγω μονο για χρηση και μετα τα κλεινω παλι

- Το 3G κλειστο το εχω στο GSM900/1800

- Υπηρεσια εντοπισμου θεσης κλειστο

- bada 1.0 1006011844LIS8500BUJF1

Προσπαθησα να βαλω το bada 1.2 απο kies 2.0.0.11011_16 αλλα μου λεει οτι εχω τη τελευταια εκδοση

- κινητο αγορασμενο απο vodafone

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΒΕΙ στα ξαφνικα???Μηπως πειραξα καμια ρυθμιση???

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Edited by georgepwr

το ξέρω ότι έχει βιντεοκλήση 3g ,γιαυτό έγραψα ότι κάποιες από τις εφαρμογές που χρειάζομαι δεν τις έχει το bada ! τώρα voip client μέσω flash? , όσων αφορά τον δέκτη gps που έχει η συσκευή με ποιο πρόγραμμα μπορεί να συνεργαστεί ,ελληνική υποστήριξη κτλ ,γιατί από ότι διάβασα το ndrive δεν δουλεύει και τόσο αξιόπιστα στην συσκευή ! ,στο e75 δούλευα garmin xt 5060

από την άλλη βλέπω πως σαν συσκευή έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και δέλεαρ τιμή

καλά θα ήταν να μπορούσαμε να περάσουμε android!!!!

Το λειτουργικό -όπως έχουν πει και πολλοί εδώ- είναι καινούργιο οπότε δεν μπορούμε ή καλύτερα δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με το Android που είναι πιο ώριμο.

Απ΄την άλλη αγόρασα το Mini Xperia λόγω της προσφοράς για 2ο τηλέφωνο και το χρησιμοποιώ από εχθές. Ναι, όντως και μόνο η σκέψη να είχε τέτοιο λειτουργικό το Wave, θα το έκανε τον ασύγκριτο συνδυασμό. Απ΄την άλλη, με την κατάλληλη ανάπτυξη θα γίνει και αυτό πολύ καλό.

Υπομονή!!:rolleyes:

ZRX1200S

το ξέρω ότι έχει βιντεοκλήση 3g ,γιαυτό έγραψα ότι κάποιες από τις εφαρμογές που χρειάζομαι δεν τις έχει το bada ! τώρα voip client μέσω flash? , όσων αφορά τον δέκτη gps που έχει η συσκευή με ποιο πρόγραμμα μπορεί να συνεργαστεί ,ελληνική υποστήριξη κτλ ,γιατί από ότι διάβασα το ndrive δεν δουλεύει και τόσο αξιόπιστα στην συσκευή ! ,στο e75 δούλευα garmin xt 5060

από την άλλη βλέπω πως σαν συσκευή έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και δέλεαρ τιμή

gps έχει το route66 το οποίο είναι αρκετά καλό (είχε μέχρι κάτι τρελούς χωματόδρομους στα ζαγόρια που ούτε και εγώ τους ήξερα που είμαι από τα μέρη)

Για 20 ευρώ δε νομίζω πως αξίζει να ταλαιπωρείται κανείς σε σπασμένες λύσεις

Ας επιχειρήσουμε...

Το Ndrive μια χαρά δουλεύει. Κανένα πρόβλημα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

@georgepwr

Μήπως ?

Φιλε jaggelo δεν εχω το bada 1.2 (αν και θα ηθελα αν βοηθουσε καποιος) και δεν εχω καν το widget TODAY.Δεν εχω ενεργοποιημενο κατι τετοιο.Τι εχει παθει η ατιμη μπαταρια στα ξαφνικα ????Βοηθηστε ρε παιδια...!!!!

Edited by georgepwr

To easybuyworld το εχει με "αλλοδαπο" firmware, μπορώ να βαλω ελληνικο αν το παρω απο αυτους;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Το Ndrive μια χαρά δουλεύει. Κανένα πρόβλημα.

διάφορα που λέγονται για μεγάλη καθυστέρηση; Οτι φεύγεις 60 μέτρα από το φανάρι και σε δείχνει ακόμα ακίνητο; Δεν ισχύουν τελικά;

Aπάντηση από email πρός shazam team για το έαν θα υπάρξει για Bada Os:

There is an application in development, but there is currently no date for release.

Παιδια εχω ενα προβλημα με τη μπαταρια τις δυο τελευταιες μερες και εχω σαλταρει!!!ΗΕχω το κινητο 3 μηνες και η μπαταρια μου κραταει περιπου 4 με 5 μερες .Ξαφνικα προχθες , φορτιζω πληρως το κινητο το μεσημερι και το επομενο πρωι που ξυπνησα το κινητο ειχε ξεφορτιστει τελειως.Κανοντας χρηση δυο τηλεφωνα στο ενδιαμεσο διαρκειας ενος λεπτου.Το φορτιζω λοιπον το πρωι ξανα το κινητο και μεχρι το βραδυ ξεφορτιζεται παλι!!!Δε κραταει ουτε μερα απο εκει που μου κρατουσε 4 - 5 μερες!!!

Για να προλαβω καποιες δικες σας ενδειξεις το κινητο το δουλευω ως εξης

- Φωτεινοτητα οθονης σχετικα χαμηλα 4

- Wifi και Bluetooth κλειστα.τα ανοιγω μονο για χρηση και μετα τα κλεινω παλι

- Το 3G κλειστο το εχω στο GSM900/1800

- Υπηρεσια εντοπισμου θεσης κλειστο

- bada 1.0 1006011844LIS8500BUJF1

Προσπαθησα να βαλω το bada 1.2 απο kies 2.0.0.11011_16 αλλα μου λεει οτι εχω τη τελευταια εκδοση

- κινητο αγορασμενο απο vodafone

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΒΕΙ στα ξαφνικα???Μηπως πειραξα καμια ρυθμιση???

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Οι φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης τραβάνε πολύ μπαταρία και τα widgets, κάνε και σ'αυτά έναν έλεγχο

Edited by Aricos

1 προβληματάκι αν μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ!

το Palringo μετά την αναβάθμιση στο Bada 1.2 δεν μπορεί να αναγνωρίσει msn όπως λέει..υπάρχει κάτι νέο για το Palringo όπως άλλη έκδοση που να έχει και το msn ?

1 προβληματάκι αν μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ!

το Palringo μετά την αναβάθμιση στο Bada 1.2 δεν μπορεί να αναγνωρίσει msn όπως λέει..υπάρχει κάτι νέο για το Palringo όπως άλλη έκδοση που να έχει και το msn ?

Πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία που υπάρχει στο FAQ .....

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία που υπάρχει στο FAQ .....

μα δεν την είχα κάνει ποτέ αυτή την διαδικασία και είχα κανονικά msn..έχοντας βάλει το Palringo-large-2.2.2 στο bada 1.0.2 είχα κανονικά το msn μου..

μήπως ξέρει κανείς έλεγα κάποια άλλη έκδοση του palringo που έχει ξανά msn αλλά για το bada 1.2 γιατί μετά την αναβάθμηση δεν αναγνωρίζει το msn :(

μα δεν την είχα κάνει ποτέ αυτή την διαδικασία και είχα κανονικά msn..έχοντας βάλει το Palringo-large-2.2.2 στο bada 1.0.2 είχα κανονικά το msn μου..

μήπως ξέρει κανείς έλεγα κάποια άλλη έκδοση του palringo που έχει ξανά msn αλλά για το bada 1.2 γιατί μετά την αναβάθμηση δεν αναγνωρίζει το msn :(

αυτό σου λέω. Ξαναβάλε το palringo large.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

κ πλεον υπαρχει κ η εκδοση 3.0..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

κ πλεον υπαρχει κ η εκδοση 3.0..

το 3.0 δεν μπορώ να το βρώ κάπου :confused:

μπορείς να μου στείλεις ένα pm με το link σε παρακαλώ ?

edit : άκυρο..μου είπε μόνο του για την νέα έκδοση και δοκιμάζω να το κάνω update άμεσα απο το κινητό :)

edit 2 : οκ όλα είναι εντάξει τώρα και πλέον έχω την έκδοση 3.12 του palringo :)

Edited by dante20gr

Λοιπον τετοια κοτσανα δεν εχω ξανακανει, εκανα αναβαθμιση με το Multiloader και μολις αρχισε επεσε η μπαταρια απο το κινητο (ναι ναι ξερω οτι και να πειτε εχετε δικιο...)

Τωρα το κινητο νεκρο, δεν ανοιγει καν ουτε σε download mode ανοιγει...

Παμε σε αντιπροσωπεια ε ????

Φίλε χτες το βράδυ τράβαγα κ εγώ περίπου τα ίδια...

Σχεδόν κατέστρεψα τον bootloader(μου έβγαλε σφάλμα ο multiloader οτί δεν περάστηκε σωστά ο bootloader) αλλά τελικά κατάφερα να το επαναφέρω το κινητό....Όταν το κινητό το συνδέεις στην μπρίζα ή στο usb σου ανοίγει η οθόνη και σου δείχνει μια μπαταρία σε γκρι χρώμα χωρίς να φορτώνει κάτι άλλο;

Για δοκιμασέ το αυτό και πες....με λίγη κωλοφαρδία και καλό συγχρονισμό κινήσεων θα το επαναφέρεις το κινητό...

Ερώτηση...τώρα έχω περασμένη την bada 1.2 S8500XXJID με αγγλικό language pack (το ελληνικό δεν έλεγε να περαστεί με τίποτα...)γίνεται να περάσω τα ελληνικά ή έστω ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να ξαναφλασάρω το κινητό;

Edited by Gdrdasky
Ερώτηση...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p