GUZGUN Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) σημερα βρηκα ενα παλιο tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 που ειχα...το εβαλα στο wave αλλα δεν ειδα να δουλευει....υπαρχει καποιο εξειδικευμενο για το κινητο μας? εγώ πήρα ένα με 2,50 euro από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και δουλεύει άψογα. τώρα το έχει 1,80. εδώ το site σου Edited December 27, 2010 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 σημερα βρηκα ενα παλιο tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 που ειχα...το εβαλα στο wave αλλα δεν ειδα να δουλευει....υπαρχει καποιο εξειδικευμενο για το κινητο μας? φιλε μου σε εμενα δουλεψε κανονικα (tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 ),απλως ψαξε το καναλι στην τηλεοραση .και βαλε σωστα τα καλωδια. Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 φιλε μου σε εμενα δουλεψε κανονικα (tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 ),απλως ψαξε το καναλι στην τηλεοραση .και βαλε σωστα τα καλωδια. εψαξα ολα τα καναλια και τα καλωδια σιγουρα σωστα τα εβαλα...μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 εψαξα ολα τα καναλια και τα καλωδια σιγουρα σωστα τα εβαλα...μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο? Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Δυνατότητα σύνδεσης -> TV-out να είναι επιλεγμένο (να είναι πράσινη η κουκίδα δίπλα του). Αν όλα τα υπόλοιπα (καλώδια κλπ) είναι σωστά, πρέπει να σου δουλέψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Δυνατότητα σύνδεσης -> TV-out να είναι επιλεγμένο (να είναι πράσινη η κουκίδα δίπλα του). Αν όλα τα υπόλοιπα (καλώδια κλπ) είναι σωστά, πρέπει να σου δουλέψει :) το τv-out ηταν κλειστο! οποτε τωρα λογικα ειναι κομπλε σε ευχαριστω! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλησπερα στο samsung apps εχει εφαρμογη για να κατεβασω video απο το youtube?γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Youtube downloader αντίστοιχο υπάρχει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Όχι οτί δουλεύει κιόλας....σε εμένα τουλάχιστον 3 φορές που προσπάθησα τερματιζόταν η εφαρμογή χωρίς να γίνεται τίποτα άλλο... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 το youtube downloader μια χαρα δουλευει απλα ειναι λιγο της υπομονης Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) καλησπερα στο samsung apps εχει εφαρμογη για να κατεβασω video απο το youtube?γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ. Ψαξε στο εφαρμογες και παιχνίδια για samsung wave και στην πρώτη σελίδα θα βρεις μια εφαρμογη java που δουλευει μια χαρα Edited December 28, 2010 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπερα! κατι εχει συμβει και δεν ακουγεται το μεγαφωνο, ενω η ενταση ειναι τερμα. Εχετε καμια ιδεα ;; Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos4 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Χαιρετώ όλα τα παιδιά...χρόνια πολλά σας εύχομαι. Εδω και 3 μέρες ειμαι κάτοχος του S8500. το πήρα απο γερμανια και δεν είχε τα ελληνικά (σε 3 μαγαζιά που είδα τα ειχε αλλά ήθελαν 400+ ευρα..). Δεν μάσησα επειδή πριν το αγοράσω το κινητό βρήκα το φόρουμ μας και διάβασα οτι γίνεται να τα περάσω τα ελληνικά. ακολουθώ τις οδηγίες που υπάρχει εδώ, ολα καλά...όταν όμως τελειώσει η ΛΗΨΗ (αναβάθμισης) και ξεκινάει η ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ μου βγάζει σφάλμα του binaryloaderMgr.exe και δηλώνει οτι δεν εντόπισε το Rapi.dll χρησιμοποιώ το KIES απο το cd του κουτιού 1.5.1.10071 32 1 με λογισμικό κινητού S8500 XX JH3 csc: S8500DBTJH3 HELP plz παιδες...θέλω το μωρό να μιλήσει ελληνικά...δεν του παν τα γερμανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Το ξυπνητήρι δουλεύει με τη συσκευή απενεργοποιημένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Το ξυπνητήρι δουλεύει με τη συσκευή απενεργοποιημένη? στη δελισα του ξυπνητηριου κατω πατα το βελακι των επιλογων και επιλεξε το ρυθμιση αυτοματης ενεργοποιησης(καπως ετσι το λενε), και στη συνεχε θεσε ως ενεργη επιλογη το "ενεργο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos4 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Χαιρετώ όλα τα παιδιά...χρόνια πολλά σας εύχομαι. Εδω και 3 μέρες ειμαι κάτοχος του S8500. το πήρα απο γερμανια και δεν είχε τα ελληνικά (σε 3 μαγαζιά που είδα τα ειχε αλλά ήθελαν 400+ ευρα..). Δεν μάσησα επειδή πριν το αγοράσω το κινητό βρήκα το φόρουμ μας και διάβασα οτι γίνεται να τα περάσω τα ελληνικά. ακολουθώ τις οδηγίες που υπάρχει εδώ, ολα καλά...όταν όμως τελειώσει η ΛΗΨΗ (αναβάθμισης) και ξεκινάει η ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ μου βγάζει σφάλμα του binaryloaderMgr.exe και δηλώνει οτι δεν εντόπισε το Rapi.dll χρησιμοποιώ το KIES απο το cd του κουτιού 1.5.1.10071 32 1 με λογισμικό κινητού S8500 XX JH3 csc: S8500DBTJH3 HELP plz παιδες...θέλω το μωρό να μιλήσει ελληνικά...δεν του παν τα γερμανικά. sorry...τώρα το βρήκα... οποίος ζει παρόμοια προβλήματα να ρίξει μια ματιά στη σελίδα 61 και 46 σε αυτό το θέμα.... λοιπόν το βρήκα μετα απο ψάξιμο...αλλά άδειασε η μπαταρία-> no update ...πολύ καντέμης είμαι :p first thing in the morning...:D επεξεργασία 29.12 10.26 ολα, καλά .πλέον το μωρό ομιλεί την ελληνική γλώσσα.. ενα μεγάλο ευχαριστώ για τους οδηγούς Edited December 29, 2010 by mixos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Όχι οτί δουλεύει κιόλας....σε εμένα τουλάχιστον 3 φορές που προσπάθησα τερματιζόταν η εφαρμογή χωρίς να γίνεται τίποτα άλλο... Ομοίως! Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τιποτα. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα. Μάλλον θα την σουτάρω, γιατί δεν βγάζω άκρη.:mad: Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά? Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού. Edited December 29, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Ομοίως! Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τιποτα. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα. Μάλλον θα την σουτάρω, γιατί δεν βγάζω άκρη.:mad: Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά? Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού. Καθεται κανονικα αγορινα. Εφαρμοζει μια χαρα. Μπορει να εχεις κανενα σκουπιδακι τιποτα εκει Edited December 29, 2010 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά? Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού. στο δικο μου (και μαλλον σε ολα) κουμπωνει σε δυο φασεις τι εννοω: ναι μεν αν το πιεσει λιγο κουμπωνει αλλα καθεται λιγο εξω, οπως περιγραφεις πιεζοντας το λιγο ακομα κλεινει κανονικα (ακους και το χαρακτηριστικο κλικ) και ερχεται προσωπο με τη συσκευη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Youtube downloader αντίστοιχο υπάρχει δεν την βρισκω στο samsung apps...???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 χρονια πολα.....παιδες τι εχετε να πειτε για wi-fi του wave???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 χρονια πολα.....παιδες τι εχετε να πειτε για wi-fi του wave???? Χρονια πολλα φιλε, μια χαρα ειναι το wi-fi, δεν θα χεις προβληματα. Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 χρονια πολα.....παιδες τι εχετε να πειτε για wi-fi του wave???? Πολύ καλό και δυνατό. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση; αποτι γνωριζω με επισημα μέσα και νόμιμα δεν γινεται, λογικα ναι μεσω μουλτιλοαντερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 το εχετε παθει να κολλαει ενα μηνυμα να μην το στελνει με τιποτα σε συγκεκριμενο χρηστη? αραγε ειναι προβλημα δικτυου η της συσκευης? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Μια δύο φορές μόνο. Αλλά μετά το στέλνει κανονικά. Μάλλον δικτύου είναι. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts