Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα βρηκα ενα παλιο tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 που ειχα...το εβαλα στο wave αλλα δεν ειδα να δουλευει....υπαρχει καποιο εξειδικευμενο για το κινητο μας?

εγώ πήρα ένα με 2,50 euro από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και δουλεύει άψογα. τώρα το έχει 1,80. εδώ το site σου

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα βρηκα ενα παλιο tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 που ειχα...το εβαλα στο wave αλλα δεν ειδα να δουλευει....υπαρχει καποιο εξειδικευμενο για το κινητο μας?

φιλε μου σε εμενα δουλεψε κανονικα (tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 ),απλως ψαξε το καναλι στην τηλεοραση .και βαλε σωστα τα καλωδια.

bodo

φιλε μου σε εμενα δουλεψε κανονικα (tv-out καλωδιο απο ενα nokia n82 ),απλως ψαξε το καναλι στην τηλεοραση .και βαλε σωστα τα καλωδια.

εψαξα ολα τα καναλια και τα καλωδια σιγουρα σωστα τα εβαλα...μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο?

εψαξα ολα τα καναλια και τα καλωδια σιγουρα σωστα τα εβαλα...μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο?

Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Δυνατότητα σύνδεσης -> TV-out να είναι επιλεγμένο (να είναι πράσινη η κουκίδα δίπλα του).

Αν όλα τα υπόλοιπα (καλώδια κλπ) είναι σωστά, πρέπει να σου δουλέψει :)

Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Δυνατότητα σύνδεσης -> TV-out να είναι επιλεγμένο (να είναι πράσινη η κουκίδα δίπλα του).

Αν όλα τα υπόλοιπα (καλώδια κλπ) είναι σωστά, πρέπει να σου δουλέψει :)

το τv-out ηταν κλειστο! οποτε τωρα λογικα ειναι κομπλε σε ευχαριστω!

καλησπερα στο samsung apps εχει εφαρμογη για να κατεβασω video απο το youtube?γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ.

Όχι οτί δουλεύει κιόλας....σε εμένα τουλάχιστον 3 φορές που προσπάθησα τερματιζόταν η εφαρμογή χωρίς να γίνεται τίποτα άλλο...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

καλησπερα στο samsung apps εχει εφαρμογη για να κατεβασω video απο το youtube?γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ.

Ψαξε στο εφαρμογες και παιχνίδια για samsung wave και στην πρώτη σελίδα θα βρεις μια εφαρμογη java που δουλευει μια χαρα

Edited by garrythesnail

Καλησπερα!

κατι εχει συμβει και δεν ακουγεται το μεγαφωνο, ενω η ενταση ειναι τερμα.

Εχετε καμια ιδεα ;;

Χαιρετώ όλα τα παιδιά...χρόνια πολλά σας εύχομαι.

Εδω και 3 μέρες ειμαι κάτοχος του S8500.

το πήρα απο γερμανια και δεν είχε τα ελληνικά (σε 3 μαγαζιά που είδα τα ειχε αλλά ήθελαν 400+ ευρα..).

Δεν μάσησα επειδή πριν το αγοράσω το κινητό βρήκα το φόρουμ μας και διάβασα οτι γίνεται να τα περάσω τα ελληνικά.

ακολουθώ τις οδηγίες που υπάρχει εδώ, ολα καλά...όταν όμως τελειώσει η ΛΗΨΗ (αναβάθμισης)

και ξεκινάει η ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ μου βγάζει σφάλμα του binaryloaderMgr.exe

και δηλώνει οτι δεν εντόπισε το

Rapi.dll

χρησιμοποιώ το KIES απο το cd του κουτιού 1.5.1.10071 32 1

με λογισμικό κινητού

S8500 XX JH3

csc: S8500DBTJH3

HELP plz παιδες...θέλω το μωρό να μιλήσει ελληνικά...δεν του παν τα γερμανικά.

Καλησπέρα παιδιά!

Το ξυπνητήρι δουλεύει με τη συσκευή απενεργοποιημένη?

στη δελισα του ξυπνητηριου κατω πατα το βελακι των επιλογων και επιλεξε το ρυθμιση αυτοματης ενεργοποιησης(καπως ετσι το λενε), και στη συνεχε θεσε ως ενεργη επιλογη το "ενεργο".

Χαιρετώ όλα τα παιδιά...χρόνια πολλά σας εύχομαι.

Εδω και 3 μέρες ειμαι κάτοχος του S8500.

το πήρα απο γερμανια και δεν είχε τα ελληνικά (σε 3 μαγαζιά που είδα τα ειχε αλλά ήθελαν 400+ ευρα..).

Δεν μάσησα επειδή πριν το αγοράσω το κινητό βρήκα το φόρουμ μας και διάβασα οτι γίνεται να τα περάσω τα ελληνικά.

ακολουθώ τις οδηγίες που υπάρχει εδώ, ολα καλά...όταν όμως τελειώσει η ΛΗΨΗ (αναβάθμισης)

και ξεκινάει η ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ μου βγάζει σφάλμα του binaryloaderMgr.exe

και δηλώνει οτι δεν εντόπισε το

Rapi.dll

χρησιμοποιώ το KIES απο το cd του κουτιού 1.5.1.10071 32 1

με λογισμικό κινητού

S8500 XX JH3

csc: S8500DBTJH3

HELP plz παιδες...θέλω το μωρό να μιλήσει ελληνικά...δεν του παν τα γερμανικά.

sorry...τώρα το βρήκα...

οποίος ζει παρόμοια προβλήματα να ρίξει μια ματιά στη σελίδα 61 και 46 σε αυτό το θέμα....

λοιπόν το βρήκα μετα απο ψάξιμο...αλλά άδειασε η μπαταρία-> no update

...πολύ καντέμης είμαι :p

first thing in the morning...:D

επεξεργασία 29.12 10.26

ολα, καλά .πλέον το μωρό ομιλεί την ελληνική γλώσσα..

ενα μεγάλο ευχαριστώ για τους οδηγούς

Edited by mixos4

Όχι οτί δουλεύει κιόλας....σε εμένα τουλάχιστον 3 φορές που προσπάθησα τερματιζόταν η εφαρμογή χωρίς να γίνεται τίποτα άλλο...

Ομοίως! Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τιποτα. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα. Μάλλον θα την σουτάρω, γιατί δεν βγάζω άκρη.:mad:

Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά?

Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ομοίως! Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τιποτα. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα. Μάλλον θα την σουτάρω, γιατί δεν βγάζω άκρη.:mad:

Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά?

Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού.

Καθεται κανονικα αγορινα. Εφαρμοζει μια χαρα. Μπορει να εχεις κανενα σκουπιδακι τιποτα εκει

Edited by Amlet

στο δικο μου (και μαλλον σε ολα) κουμπωνει σε δυο φασεις

τι εννοω:

ναι μεν αν το πιεσει λιγο κουμπωνει αλλα καθεται λιγο εξω, οπως περιγραφεις

πιεζοντας το λιγο ακομα κλεινει κανονικα (ακους και το χαρακτηριστικο κλικ) και ερχεται προσωπο με τη συσκευη :happy:

χρονια πολα.....παιδες τι εχετε να πειτε για wi-fi του wave????

Χρονια πολλα φιλε, μια χαρα ειναι το wi-fi, δεν θα χεις προβληματα.

Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση;

Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση;

αποτι γνωριζω με επισημα μέσα και νόμιμα δεν γινεται, λογικα ναι μεσω μουλτιλοαντερ

το εχετε παθει να κολλαει ενα μηνυμα να μην το στελνει με τιποτα σε συγκεκριμενο χρηστη? αραγε ειναι προβλημα δικτυου η της συσκευης?

Μια δύο φορές μόνο. Αλλά μετά το στέλνει κανονικά. Μάλλον δικτύου είναι.
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg