iordanhsp Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 δεν εχει κανενα αρχειο jad μεσα.. γνωριζει κανεις την διαδικασια ... θελω πολυ να παιξω αυτο το nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αμα εχεισ μια απο της τελεφτεες βερσιον , δηλαδη βαδα 1.0.2 . !! ξεχασετο . ακριβοσ γεια αφτο βγηκανε αφτεσ οι βερσιονν, δεν προσφερουνε τποτα παραπανο απο , προγενεστερες, 1.0.2. αλλα κλεισανε της τρυπες, οστε να μην μποροοι ο κοσμοσ να περναει σπασμενα προγραμματα, πεχνειδεια , κλπ,κλπ. μάλλον δε κατάλαβες αυτά που έγραψα παραπάνω. Τα προβλήματά μου δεν έχουν να κάνουν με σπασμένα προγράμματα ή κάτι άλλο. Το κινητό μου είναι καινούργιο και λέει ότι έχει την έκδοση JF2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 δεν εχει κανενα αρχειο jad μεσα.. γνωριζει κανεις την διαδικασια ... θελω πολυ να παιξω αυτο το nova τι ενοεισ με το νοβα !! δοσε μου λνκ να δοκιμασο να σοθ πο , αν δεν κανο λατηοσ, πεχνεδη εινα ετσει !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 μάλλον δε κατάλαβες αυτά που έγραψα παραπάνω. Τα προβλήματά μου δεν έχουν να κάνουν με σπασμένα προγράμματα ή κάτι άλλο. Το κινητό μου είναι καινούργιο και λέει ότι έχει την έκδοση JF2.... Συγνομη φλε johnb, απο τα πολλα φοροθμ , που εμε , κατα λαθως , δεν προοριζοτανε γεια σενα αφτο. γεα το προβλημα σου, !! δεν ακουσα τιποτα μεχρι τωρα. φιλικα μακης. και ξανα συγνομιζε !!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Σπανιότατο. Για τα υπόλοιπα αυτοί που το πήραν από cosmote. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 makiman : http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave ειναι για πειρατικες εφαρμογες αν ξες πες μου τον τροπω εγκαταστισω μια απο αυτη...... ειχει read file μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 SPB TV για όσους δεν το έχουν κατεβάσει ακόμα. Τηλεόραση από το κινητό σας εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 στην αρχη εκανα την COS αλα μου εκανε προβληματα οταν ανειγα το κινητο, μετα το γυρισα στο EUR. εχω το EUR δηλαδη τωρα, κε το κιες μου λεει οτι αφτη οη συσκευη δεν μπορει να αναβαθμηστη !! Παραξενο ?? η νορμαλ ?? ΣΤΟ ΠΟΣΤ 4966 περιγραφο την απορεια μου!! Εδω κα 2 μερες εχω την εξης SW VERSION : S8500XXjl5 >>>>> CSC VERSION : S8500OXCjh1 φυσικα κε ειναι bada 1.0.2 . υποψειαζομε οτι το κιες βλεπει το κινητο μου , οσανα εμα στην ελλαδα, διοτι εκανα το ελληνικο κολπο με το ρεκιστρι!! γεια αφτο κε μου βγαζει , οτι αφτη η συσκευη ωερσιον , δεν μπορει να αναβαθμηστη. Ενω κανονικα θα επρεπε να μου λεει , οτι το κινητο σου εχει την τελεφτεα εκδοση βερσιον !!!! Αμα γνοριζεις κατι παραπανω , παρακαλω στην βοηθεια σου. κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το kies!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Αν το παρεις απο cosmote τις μονες διαφορες που θα εχει ειναι οτι οταν το ανοιγεις δεν θα σου δειχνει το σημα του bada αλλα της cosmote και η εικονα του browser στο μενου θα ειναι αυτη του cosmote my view. Η μονη σημαντικη διαφορα ειναι οτι δεν εχει τοσες αναβαθμησεις οσο στους αλλους , το ιδιο προβλημα και με τα κινητα απο την vodafone, αλλα σε καλυτερη κατασταση καθως εχω κανει 2αναβαθμησεις (απ την voda δεν εκαναν καμια) παντος επειδη εγω ειμαι ακομα στην 1.0 και οι αλλοι εχουν 1.0.2 σε συμβουλευω να το παρεις καλυτερα απο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το βρήκα ... Οσοι θέλουν να κατεβασουν το nova http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=921.0 για το samsung θα πανε εδω http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave και θα το κατεβασουν ασ επιλεξουν απο το τορρεντ μονο αυτο η και οτι αλλο θελετε .... θα ενωσετε το pc me το κινητο στην λειτουργια kies και θα κατεβασετε το ARDefender application. Πιο πριν πρεπει να εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να κανει την εγκατασταση στην καρτα. θα το κανετε install και θα αποσυνδεσετε το κινητο.. θα κατεβασετε ενα προγραμμα επηδει δεν μπορειτε να δειτε τα κρυφα αρχεια κανονικα .. αυτο το pc programm ειναι το Total Commander το οποιο θα το βρειτε στο internet (http://cloudfront.ghisler.com/tcmd756a.exe?Expires=1292939175&Signature=CsLHG4BjxHrNawU5fN40jJ3cJ3gRHRiw0IRxwRJJB4KlduVINjOhXjSzBk9s4OdQD9R5OLmPY7HISe3WJkKI0a7qb4g-4IB0tA9cd8k4fWf29VZJBelkoTqVnQ-2UuLZ-4p1Rh420w~e6fTIJXAMDY01qS~OLVjxp9HEJR8dLV4_&Key-Pair-Id=APKAJCNIJBVVJZZE336Q για 30 μερες ομως η΄ βρειτε το απο αλλου) ωραια τωρα συνδεετε το κινητο με pc στην λειτουργια μεσο αποθικευσης... θα ανοιξετε το total comander θα μπειτε στην καρτα σας Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e εδω ειναι που αποθικευτικε το ARDefender ... ωραια θα κανετε extract τον rar του nova... θα πατε στο Info folder και θα αντιγραψετε appSign.sys και signerCert.sys μαζι με το *.htb και θα τα επικολησετε στον αντισοιχο info folder της καρτας μνημης θα πατε στον φακελο bin και θα επικολησετε το αρχειο.exe του bin απο τον φακελο που κανατε extract θα το ονομασετε οπως το αλλο δλδ ARDefender.exe και θα σβησετε το original ARDefender.exe μετα θα πατε στον φακελο res kai data της καρτας μνημης και θα σβησετε οτι εχει μεσα και θα επικολησετε τα αντιστοιχα απο το φακελο που εχετε στο pc σας μονο που στον φακελο data θα ονομασετε τις fhoto png Οπως τις ειχε εκει.. ωραια τρεξτε τωρα την συντομευση του ARDefender και θα πεξει το νοβα.. για να μεταονομασετε τωρα την συντομευση θα σας πω σε λιγο γιατι βιαζομαι τωρα.. Καλη επιτυχία !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το βρήκα ... Οσοι θέλουν να κατεβασουν το nova http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=921.0 για το samsung θα πανε εδω http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave και θα το κατεβασουν ασ επιλεξουν απο το τορρεντ μονο αυτο η και οτι αλλο θελετε .... θα ενωσετε το pc me το κινητο στην λειτουργια kies και θα κατεβασετε το ARDefender application. Πιο πριν πρεπει να εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να κανει την εγκατασταση στην καρτα. θα το κανετε install και θα αποσυνδεσετε το κινητο.. θα κατεβασετε ενα προγραμμα επηδει δεν μπορειτε να δειτε τα κρυφα αρχεια κανονικα .. αυτο το pc programm ειναι το Total Commander το οποιο θα το βρειτε στο internet (http://cloudfront.ghisler.com/tcmd756a.exe?Expires=1292939175&Signature=CsLHG4BjxHrNawU5fN40jJ3cJ3gRHRiw0IRxwRJJB4KlduVINjOhXjSzBk9s4OdQD9R5OLmPY7HISe3WJkKI0a7qb4g-4IB0tA9cd8k4fWf29VZJBelkoTqVnQ-2UuLZ-4p1Rh420w~e6fTIJXAMDY01qS~OLVjxp9HEJR8dLV4_&Key-Pair-Id=APKAJCNIJBVVJZZE336Q για 30 μερες ομως η΄ βρειτε το απο αλλου) ωραια τωρα συνδεετε το κινητο με pc στην λειτουργια μεσο αποθικευσης... θα ανοιξετε το total comander θα μπειτε στην καρτα σας Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e εδω ειναι που αποθικευτικε το ARDefender ... ωραια θα κανετε extract τον rar του nova... θα πατε στο Info folder και θα αντιγραψετε appSign.sys και signerCert.sys μαζι με το *.htb και θα τα επικολησετε στον αντισοιχο info folder της καρτας μνημης θα πατε στον φακελο bin και θα επικολησετε το αρχειο.exe του bin απο τον φακελο που κανατε extract θα το ονομασετε οπως το αλλο δλδ ARDefender.exe και θα σβησετε το original ARDefender.exe μετα θα πατε στον φακελο res kai data της καρτας μνημης και θα σβησετε οτι εχει μεσα και θα επικολησετε τα αντιστοιχα απο το φακελο που εχετε στο pc σας μονο που στον φακελο data θα ονομασετε τις fhoto png Οπως τις ειχε εκει.. ωραια τρεξτε τωρα την συντομευση του ARDefender και θα πεξει το νοβα.. για να μεταονομασετε τωρα την συντομευση θα σας πω σε λιγο γιατι βιαζομαι τωρα.. Καλη επιτυχία !!! δουλευει με το νεο update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 masaz : δεν εχω ιδεα φιλε μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 κοιτα το product code στο registry να ειναι σωστο. δυστυχως μονο με 1.2 bada μπορεις να αλλαξεις το product code μονιμα ωστε να μην χρειαζεται να πειραζεις τη registry καθε φορα πιο πρέπει να είναι το Product code ?? ώστε να είναι το σωστό. ??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αυτό: GT-S8500BAAEUR Αυτοί που έχουν vodafone όπως κι εγώ, γράφει: GT-S8500BAAVGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητική κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητική κλήση; Όχι. (υπάρχουν κάποιες επι πληρωμή αλλά δεν μπορείς να την έχεις...) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μου βγάζει να αναβαθμίσω σε JL1 (έχω την JF2). Αξίζει; υπάρχουν βελτιώσεις; Πως γίνεται η διαδικασία; Πρέπει να έχω κλειστό το κινητό χωρίς sim και κάρτα μνήμης; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faflatas1 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 οχι δεν χριαζεται να βγαλης τιποτα κανης κανονικα αναβαθμιση μεσο kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μου βγάζει να αναβαθμίσω σε JL1 (έχω την JF2). Αξίζει; υπάρχουν βελτιώσεις; Πως γίνεται η διαδικασία; Πρέπει να έχω κλειστό το κινητό χωρίς sim και κάρτα μνήμης; Ευχαριστώ! Σε συμβουλευω να μην την κανεις. Εγω που την εκανα παρατηρησα πως ο browser κολαει λιγο και δεν υπαρχει καμια εμφανης βελτιωση σε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα σε ολους, Εστειλα sms πριν λίγο (αν και δεν το συνηθίζω) και όταν έκανα "Αποστολή" μου εβγαλε "2 μηνύματα,...."? Προκειμένου να μην χάσω το κείμενο και να το ξαναπληκτρολογήσω πάτησα ΟΚ. Παίζει τίποτα με τις ρυθμίσεις και στέλνει 2 μηνύματα, αν περάσει π.χ. κάποιος συγκεκριμένος αριθμός χαρακτήρων...; Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα σε ολους, Εστειλα sms πριν λίγο (αν και δεν το συνηθίζω) και όταν έκανα "Αποστολή" μου εβγαλε "2 μηνύματα,...."? Προκειμένου να μην χάσω το κείμενο και να το ξαναπληκτρολογήσω πάτησα ΟΚ. Παίζει τίποτα με τις ρυθμίσεις και στέλνει 2 μηνύματα, αν περάσει π.χ. κάποιος συγκεκριμένος αριθμός χαρακτήρων...; Ευχαριστώ !! Απλά σε προειδοποιεί πως θα σταλούν 2 μηνύματα για το κείμενο που έγραψες. Ενωμένα μεν, θα χρεωθείς 2 δε. Σχεδόν όλα τα κινητά ενώνουν τα μηνύματα πλέον όταν περάσεις το όριο των χαρακτήρων πέραν του ενός μηνύματος. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα σε ολους, Εστειλα sms πριν λίγο (αν και δεν το συνηθίζω) και όταν έκανα "Αποστολή" μου εβγαλε "2 μηνύματα,...."? Προκειμένου να μην χάσω το κείμενο και να το ξαναπληκτρολογήσω πάτησα ΟΚ. Παίζει τίποτα με τις ρυθμίσεις και στέλνει 2 μηνύματα, αν περάσει π.χ. κάποιος συγκεκριμένος αριθμός χαρακτήρων...; Ευχαριστώ !! 'Οχι, δε νομίζω να είναι θέμα ρυθμίσεων. Σε όσα κινητά είχα, όταν περνούσα τους 160 (ΝΟΚΙΑ) ή 145 (Samsung) χαρακτήρες, έφευγαν 2 μηνύματα. Απλά τούτο το κινητό σε προειδοποιεί. Το περίεργο είναι άλλο όμως. Όταν μου έρχεται μεγάλο μήνυμα που χωρίζεται σε 2, τότε στο τέλος του 1ου γράφει "Άκυρο μήνυμα", το 2ο δεν έρχεται ενώ κολλάει αναμμένη η ένδειξη για αδιάβαστο μήνυμα. Μπορεί αυτό να έχει διορθωθεί σε κάποια από τις αναβαθμίσεις βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faflatas1 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Προσωπικά δεν ξέρω αν χιάζονται κάποιες ιδιαίτερες ριθμησης στα μηνύματα, εάν ώμος ξεπεράσεις τον προβλεπόμενο αριθμό χαρακτήρων που αναγράφονται και στην οθόνη σου, το μήνυμα θα σταλεί διπλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 με το gps της route που έχει μέσα και επειδή έχει κ την προσφορά με 39 ευρώ μέχρι τέλος Δεκέμβρη για ενεργοποίηση για πάντα, αξίζει τελικά? ή θα "παίξει" στο μέλλον και χωρίς να γίνει αυτή η αγορά?:cool: σε σχέση με τους χάρτες από το νοκια 5800 που είχα, είναι καλύτερος αυτός της royte?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts