ovelix5 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Λοιπόν έπειτα από την αγορά ενός Bluetooth με πρωτόκολο A2DP εχω να σας πω το εξής κατά με αρνητικό. Ναί μεν μεταφέρεται η μουσική βιβλιοθήκη από το τηλέφωνο στο Bluetooth handsfree αλλά η φωνή της πλοήγησης ΌΧΙ!!! Δυστυχώς!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Σ ευχαριστω για την πληροφορια.... Δηλαδη δεν γινεται uninstall η εφαρμογη του facebook? Όχι δεν γίνεται. Καμία εργοστασιακή εφαρμογή δεν γίνεται να απεγκατασταθεί. Ίσως να μπορεί να γίνει χειροκίνητα μέσω Stun, στη θεωρία μόνο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ένσταση οποιαδήποτε φωτογραφία και αν περάσεις στο wave θα δείχνει καλύτερα σε αυτό παρά σε οποιαδήποτε άλλη lcd οθόνη που έχουν συνήθως οι οθόνες των υπολογιστών και των κινητών γιατί το wave έχει Super Amoled οθόνη... γιαυτο ακριβως το λεω και εγω .Δεν ειπα κατι το αντι8ετο..Στι imaging κομματι κα8ε κινητου πρεπει να συνηπολογιζουμε και το μεσω προβολης της φωτογραφιας που ειναι η ο8ονη ..Γιαυτο ειπα αλλωστε για ερασιτεχνικη χρηση..Αλλωστε πιστευω οι περισσοτερες φωτος που βγαζουμε δεν τις στελνουμε κατευ8ειαν για εμφανιση(παρα ελαχιστες απο αυτες) αλλα τις κραταμε σε αρχεια στο κινητο μας για να τις βλεπουμε οποτε 8ελουμε και χρειαζομαστε..Οποτε για αυτην την χρηση το wave κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο.Μιας και εχω και το Ν82 την ημερα οι photo του WAVE ειναι καλυτερης απο εκεινης του Ν82.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που κρατησα το Ν82 και οχι το ΡΕνο.ΤΕΣΠΑ soz για το OFftopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 γεια σας και παλι, σας ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα του imaging του Wave σε σχεση με το Renoir. Μου φαινεται θα καταληξω στο wave, το κινητο κοινως τα σπαει απο ο,τι εχω καταλαβει :) και ειναι διαθεσιμο σε πολυ λογικη τιμη. Δεν ειχα ποτε samsung στο παρελθον κι αυτο ειναι μια προκληση αλλα γενικα εχω ακουσει καλα λογια για την εταιρεια. Μια τελευταια ερωτηση. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της βιντεοσκοπησης αφου εχω σαν χομπι να φτιαχνω ερασιτεχνικα βιντεο. Θυμαμαι οτι η ποιοτητα βιντεο ηταν ανεκαθεν ενα απο τα δυνατα χαρτια της samsung. Ελπιζω οτι στο wave που διαθετει και HD εξακολουθει να ισχυει αυτο, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τo wi-fi εχει μετρια αποδοση, ακομα και διπλα απο το router οπως του Galaxy 3 ή παιζει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τo wi-fi εχει μετρια αποδοση, ακομα και διπλα απο το router οπως του Galaxy 3 ή παιζει κανονικα; Άψογο είναι, συγκρινόμενο με to laptop μου πιάνει καλύτερα στο σπίτι. Θα μου πεις τι δέκτη έχει το laptop; Γενικώς δεν έχω παράπονο, δεν έχω όμως και συγκριτικά με άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5326524-bada-2-0-for-s8500-and-s8530- Τελικά το Wave θα αναβαθμιστεί και στην έκδοση 2.0 του Bada OS...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 γεια σας και παλι, σας ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα του imaging του Wave σε σχεση με το Renoir. Μου φαινεται θα καταληξω στο wave, το κινητο κοινως τα σπαει απο ο,τι εχω καταλαβει :) και ειναι διαθεσιμο σε πολυ λογικη τιμη. Δεν ειχα ποτε samsung στο παρελθον κι αυτο ειναι μια προκληση αλλα γενικα εχω ακουσει καλα λογια για την εταιρεια. Μια τελευταια ερωτηση. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της βιντεοσκοπησης αφου εχω σαν χομπι να φτιαχνω ερασιτεχνικα βιντεο. Θυμαμαι οτι η ποιοτητα βιντεο ηταν ανεκαθεν ενα απο τα δυνατα χαρτια της samsung. Ελπιζω οτι στο wave που διαθετει και HD εξακολουθει να ισχυει αυτο, ετσι? Το hd video του είναι πάρα πολύ καλό...χωρίς σπασίματα ή χαμένα frames.... Αν έχεις όρεξη μπες στο youtube,υπάρχουν πολλά βίντεο samples του wave... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5326524-bada-2-0-for-s8500-and-s8530- Τελικά το Wave θα αναβαθμιστεί και στην έκδοση 2.0 του Bada OS...:) Πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση; Για την 1.2 έχουν πει για μέσα στον Νοέμβριο.....Έχουν μισό μήνα διορία ακόμα,άντε να δούμε... Για την 2.0 πρώτο τρίμηνο 2011... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Για την 1.2 έχουν πει για μέσα στον Νοέμβριο.....Έχουν μισό μήνα διορία ακόμα,άντε να δούμε... Για την 2.0 πρώτο τρίμηνο 2011... Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την αναβάμιση στην 1.2. Αυτή τη στιγμή έχω την 1.0.2 και από αυτή την έκδοση πλέον στις Ρυθμίσεις εμφανίζεται η επιλογή Ενημέρωση Λογισμικού, όπου μπαίνοντας έχει 2 steps, ένα για έλεγχο για ενημέρωση και ένα για συνέχιση ενημέρωσης. Η ενημέρωσε σε 1.2 θα μπορεί να γίνει over the air από εκείνο το σημείο ή θα απαιτείται καλά και ντε σύνδεση με Kies ? Ρωτάω γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω αναβάθμιση με Kies και το έχω στείλει 2 φορές στο service για επαναφορά. Πάντως προς το παρόν ο έλεγχος για ενημέρωση "απαντάει" ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλησπέρα. Σήμερα διαπίστωσα το εξής: Έχω το GPS Status εγκατεστημένο, το ανοίγω (εννοείτε πως είμαι σε εξωτερικό χώρο...) πατάω "start gps", περιμένω 5 λεπτά.... και ενώ βρίσκει 7 δορυφόρους, κανένας δεν πρασινίζει και δεν μου εμφανίζει στοιχεία (συντεταγμένες, υψόμετρο κτλ) Λέτε να φταίει τι κινητό; Το έχει παρατηρήσει κ κανείς άλλος αυτό; Έχω την έκδοση 1.02 Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 καλησπερα ,μολις το πηρα το σεταρα ολα οκ εκτος απο samsumg apps μοθ λεει δυκτιο μη διαθεσιμο ,τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 καλησπερα ,μολις το πηρα το σεταρα ολα οκ εκτος απο samsumg apps μοθ λεει δυκτιο μη διαθεσιμο ,τι παιζει? ότι δεν βρίσκει διαθέσιμο δίκτυο... στο internet είσαι ενωμένος; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 ενταξει τωρα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 πάντως, το ξυπνητήρι του τηλεφώνου το έχει το θεματάκι του...Δεν είναι να βασιστείς πάνω του,έχεις χάσει τα μισά ραντεβού.Πότε χτυπάει κ πότε όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Χμμ. Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Μια χαρά χτυπάνε. Πάντως είναι εντελώς κουλό αυτό που γίνεται. Με ίδιο firmware άλλοι έχουν προβλήματα και άλλοι όχι και σε διαφορετικά πράγματα μάλιστα. Τι στο καλό, όπως "κάτσει" το update είναι?:blink: EDIT: Τελικά τι HSDPA έχει το κινητό? 3.6 ή 7.2? Άλλοι λενε το ένα άλλοι το άλλο. Εμένα πάντως δεν μου έχει συνδεθεί ποτέ πάνω από τα 3.6. Edited November 16, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 7.2και είναι σφεράτο. Όμως οι ταχύτητες στην Ελλάδα.... άθλιες σχετικά με το ξυπνητήρι : είναι πάντα πολύ αξιόπιστο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ναι 7.2 έχει....αλλά στην ελλάδα ούτε το 3.6 δεν μπορείς να εκμεταλευθείς... Σχετικά με το ξυπνητήρι έχω την εντύπωση οτί 2-3 φορές με έχει "κρεμάσει" αλλά δεν είμαι κ 1000% σίγουρος γιατί μπορεί και να το έκλεισα στον ύπνο μου και να μην το κατάλαβα :P Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Το θέμα με το ξυπνητήρι είναι (νομίζω) πως άμα δεν το σβήσεις, παίζει 2-3 φορές το snooze και μετά κλείνει μόνο του. Δηλαδή δεν είναι ότι δεν παίζει, απλά δεν είναι επίμονο ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές δεν παίζει, έτσι χωρίς λόγο και ακόμα δεν το έχουν λύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektsis Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 παιδιά σόρυ αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά επειδή μόλις παρήγγειλα το κινητό και έμαθα ότι θα είναι εισαγωγή δλδ χωρίς ελληνικά, θέλω να μάθω αν θα μπορέσω να βάλω τα ελληννικά χωρίς πρόβλημα και να κάνω τα διάφορα upgrades, αλλιώς να ακυρώσω την παραγγελία, thanx!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 παιδιά σόρυ αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά επειδή μόλις παρήγγειλα το κινητό και έμαθα ότι θα είναι εισαγωγή δλδ χωρίς ελληνικά, θέλω να μάθω αν θα μπορέσω να βάλω τα ελληννικά χωρίς πρόβλημα και να κάνω τα διάφορα upgrades, αλλιώς να ακυρώσω την παραγγελία, thanx!!:) Διάβασε στο Bada FAQ αυτό που λέει για το αν έχεις πάρει το κινητό σου από Vodafone Κι έχει λογότυπα κτλ. νομίζω θα δουλέψει και στην δική σου περίπτωση. κάποιος που να το έχει κάνει; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektsis Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Διάβασε στο Bada FAQ αυτό που λέει για το αν έχεις πάρει το κινητό σου από Vodafone Κι έχει λογότυπα κτλ. νομίζω θα δουλέψει και στην δική σου περίπτωση. κάποιος που να το έχει κάνει; δεν ξέρω..το διάβασα αλλά δε με πείθει και πολύ...η ερώτηση είναι αν αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω για να πάρω το ελληνικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 δεν ξέρω..το διάβασα αλλά δε με πείθει και πολύ...η ερώτηση είναι αν αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω για να πάρω το ελληνικό.. 30 ευρώ; ναι αξίζει (κατ' εμένα) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts