le_bron Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Α καλα παιδια μη ψαχνετε να βρειτε ακρη με το keys. Flasharete με multiloader και μη βασανιζεστε. Sent from my Samsung Wave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Μετά την αναβάθμιση, έχω ένα προβληματάκι. Δεν μου εμφανίζεται στο μενού ο Dolphin. Βέβαια από πριν είχα περάσει το widget αυτό που σου εμφανίζει άλλα τρία εικονίδια, όπου ένα από αυτά ήταν του browser, αλλά στο μενού πουθενά. Μήπως να του έκανα ένα φορμάτ; Κάποια άλλη λύση μήπως. Πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αναβάθμιση και πιο πολύ επειδή φοβόμουν με τη vodafone για τις αναβαθμίσεις. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Μετά την αναβάθμιση, έχω ένα προβληματάκι. Δεν μου εμφανίζεται στο μενού ο Dolphin. Βέβαια από πριν είχα περάσει το widget αυτό που σου εμφανίζει άλλα τρία εικονίδια, όπου ένα από αυτά ήταν του browser, αλλά στο μενού πουθενά. Μήπως να του έκανα ένα φορμάτ; Κάποια άλλη λύση μήπως. Πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αναβάθμιση και πιο πολύ επειδή φοβόμουν με τη vodafone για τις αναβαθμίσεις. κανε ενα soft reset για αρχη και βλεπεις περιμενε το μεχρι αυριο θα στρωση:scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 κανε ενα soft reset για αρχη και βλεπεις περιμενε το μεχρι αυριο θα στρωση:scared: Εννοείς επανεκκίνηση; Γιατί του έχω κάνει τρεις. Βασικά, μετά την αναβάθμιση, στο μενού είχε δύο κενές θέσεις και κάτι έγραφε από κάτω, αλλά επειδή το πλάτος ήταν πολύ μικρό, δεν μπορούσα να το διαβάσω. Αφού του έκανα επανεκκίνηση, εξαφανίστηκαν αυτές οι δύο θέσεις στα εικονίδια. Το ένα ήταν αυτό για το Vodafone music και το άλλο ο browser. Κάποιος που δεν το έχει αγοράσει από Vodafone, πώς ήταν το εικονίδιο; Γιατί σε εμένα ήταν κόκκινο και έδειχνε κάτι σαν τη γη, τέλος πάντων κάτι σφαιρικό. Το ρωτάω αυτό, γιατί στο widget που έχω περάσει, εμφανίζει το εικονίδιο γαλάζιο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Εννοείς επανεκκίνηση; Γιατί του έχω κάνει τρεις. Βασικά, μετά την αναβάθμιση, στο μενού είχε δύο κενές θέσεις και κάτι έγραφε από κάτω, αλλά επειδή το πλάτος ήταν πολύ μικρό, δεν μπορούσα να το διαβάσω. Αφού του έκανα επανεκκίνηση, εξαφανίστηκαν αυτές οι δύο θέσεις στα εικονίδια. Το ένα ήταν αυτό για το Vodafone music και το άλλο ο browser. Κάποιος που δεν το έχει αγοράσει από Vodafone, πώς ήταν το εικονίδιο; Γιατί σε εμένα ήταν κόκκινο και έδειχνε κάτι σαν τη γη, τέλος πάντων κάτι σφαιρικό. Το ρωτάω αυτό, γιατί στο widget που έχω περάσει, εμφανίζει το εικονίδιο γαλάζιο. μενου-Ρυθμισεις-Επαναφορα-Επιλογη ολων-Μηδενισμο παρε και το hard reset με κωδικό *2767*3855#προσοχη διαγραφονται τα παντα Edited September 5, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 μενου-Ρυθμισεις-Επαναφορα-Επιλογη ολων-Μηδενισμο παρε και το hard reset με κωδικό *2767*3855#προσοχη διαγραφονται τα παντα Αυτό με την επαναφορά το έκανα, αλλά πάλι ο browser δεν εμφανίστηκε. Μάλλον θα το κάνω hard reset. Ό,τι εφαρμογές έχω στην κάρτα μνήμης, θέλουν επανεγκατάσταση ή λειτουργούν κατευθείαν; Και επίσης, δε βγάζω κάρτα sim και κάρτα μνήμης ε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 ΠΑΙΔΙΆ Η ΈΚΔΟΣΗ JH3 ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΉ ΠΟΛΛΟΊ ΑΠΌ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΦΟΎ...ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ FOTA ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΣΩΣΤΆ ΑΚΌΜΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΣΦΑΊΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! Πως ρυθμίζω κάθε πότε να κάνει έλεγχο για νέα emails??????????? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, εγγραφή που μπορούμε να κάνουμε ώστε να χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή την αναβάθμιση μέσω κινητού? Στην σύνδεση μέσω kies δεν έχει κάπου για εγγραφή. Κ εγώ απορώ γιατι η jh3 είναι προβληματική, 3-4 μέρες που την έχω όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! Πως ρυθμίζω κάθε πότε να κάνει έλεγχο για νέα emails??????????? Πήγαινε Λογαριασμοί και πάτα το γρανάζι στο email που θες και θα σου βγάλει επιλογές. Απ'ότι φαίενται η επιλογή υπάρχει μόνο στην εφαρμογή των Λογαριασμών, ενώ καλό θα ήταν να υπήρχε και μέσα στην εφαρμογή email. Παιδιά να ρωτήσω κάτι, εγγραφή που μπορούμε να κάνουμε ώστε να χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή την αναβάθμιση μέσω κινητού? Στην σύνδεση μέσω kies δεν έχει κάπου για εγγραφή. Κ εγώ απορώ γιατι η jh3 είναι προβληματική, 3-4 μέρες που την έχω όλα κομπλέ. Νομίζω μπορείς να φτιάξεις και μέσα από το τηλέφωνο samsung λογαριασμό. Πήγαινε λογαριασμοί και Προσθήκη Λογάρ. :p Edited September 6, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 μπράβο φίλε μου, δεν το είχα σκεφτεί ότι γίνεται και από εκεί, δημιούργησα ήδη λογαριασμό και στην ενημέρωση από τις ρυθμίσεις μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Νομίζω μπορείς να φτιάξεις και μέσα από το τηλέφωνο samsung λογαριασμό. Πήγαινε λογαριασμοί και Προσθήκη Λογάρ. :p Ναι εκεί τον φτιάχνεις. Αλλα και που τον φτιάχνεις... :worry: Εσάς σας προχωράει? Εμένα μένει κολλημένο στο "σύνδεση με τον διακομιστή" μέχρι που δίνω άκυρο. Δεν προχωράει με τπτ. Το έχω αφήσει και μισάωρο μπας και, αλλά..... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ναι εκεί τον φτιάχνεις. Αλλα και που τον φτιάχνεις... :worry: Εσάς σας προχωράει? Εμένα μένει κολλημένο στο "σύνδεση με τον διακομιστή" μέχρι που δίνω άκυρο. Δεν προχωράει με τπτ. Το έχω αφήσει και μισάωρο μπας και, αλλά..... περιεργο!!εγω να φανταστεις με την παλια εκδοση ακομα κ με συνδεει σε δευτερολεπτα! Νομιζω οτι θα στρωσει απο μονο του καποια στιγμη.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμένα πάλι μερικές φορές που το έχω πατήσει μου λέει μετά από λίγο πως δεν υπάρχει διαθέσημη ενημέρωση και άλλες φορές μένει στο σύνδεση με τον διακομιστή με τις ώρες... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 και μενα δυο φορες που δοκιμασα λεει συνδεση με το διακομιστη ολη την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 καλά μόνο σε μένα έγινε σε δευτερόλεπτα η δουλεία? έχω φάρδος μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampys38 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Γεια σας παιδια. εδω και δυο μερες εχω και εγω το wave.ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα.Θελω μια βοηθεια σχετικα με το wifi.δινω το κλειδη και μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας.θελει αλλες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Σε τι wifi προσπαθείς να μπείς; στου σπιτιού σου; Τι encryption έχει; Μπορεί να βάζεις και λάθος το κλειδί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Γεια σας παιδια. εδω και δυο μερες εχω και εγω το wave.ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα.Θελω μια βοηθεια σχετικα με το wifi.δινω το κλειδη και μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας.θελει αλλες ρυθμισεις? όχι, πρόσεξε τα γράμματα να είναι ακριβώς όπως είναι στο router σου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλησπερα, μαλλον καταληγω για αγορα στο s8500. Πως σας φαινεται το λειτουργικο του συστημα και ο ρυθμος αναπτυξης του; Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ωραίο λειτουργικό αλλά θέλει κάποιες βελτιώσεις, μιας και είναι καινούριο. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό, έχουν ανακοινωθεί καινούρια Bada τηλέφωνα(τα οποία θα είναι κατώτερων χαρακτηριστικών από το wave) και μαζί με αυτά περιμένουμε καινούρια έκδοση του λειτουργικού. Έχει υποσχεθεί πολλά η badateam αλλά δεν ξέρουμε αν θα έρθουν τώρα ή ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα αν το λειτουργήσεις και δεις ότι για την χρήση που το θες σε καλύπτει αγόρασέ το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Σαν λειτουργικό είναι πολύ λριτουργικό και εύχρηστο! Γενικά κάνει όσα πρέπει να κάνει ενώ δεν υπάρχουν τίποτα δυσκολίες για το που βρίσκεται τί. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα είναι κορυφαίο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ειμαι αναμεσα στο γαλαξια και το κυμα.Ο γαλαξιας αν και μου αρεσει,με χαλαει η τιμη του,η ελλειψη φλας και το οτι ειναι τεραστιο! Το κυμα μου αρεσει περισσοτερο,αλλα με ενδιαφερει να εχει ενα λειτουργικο που να μην κρασαρει,να εχει εφαρμογες(οχι οπως τα symbian sony ericsson,ουτε απειρες,αλλα να χει καμια 500αρια),να αναβαθμιζεται κ γενικα να παιζει ταινιες ανευ μετατροπης απο νετ. Ποιο απο τ απαραπανω πληρει το κυμα? ΥΓ.Χαρτες ακομη να βγουν στα διαφορα μαγαζακια για το bada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ειμαι αναμεσα στο γαλαξια και το κυμα.Ο γαλαξιας αν και μου αρεσει,με χαλαει η τιμη του,η ελλειψη φλας και το οτι ειναι τεραστιο! Το κυμα μου αρεσει περισσοτερο,αλλα με ενδιαφερει να εχει ενα λειτουργικο που να μην κρασαρει,να εχει εφαρμογες(οχι οπως τα symbian sony ericsson,ουτε απειρες,αλλα να χει καμια 500αρια),να αναβαθμιζεται κ γενικα να παιζει ταινιες ανευ μετατροπης απο νετ. Ποιο απο τ απαραπανω πληρει το κυμα? ΥΓ.Χαρτες ακομη να βγουν στα διαφορα μαγαζακια για το bada? Όλα !!!!!!!:):):):) Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ωραίο λειτουργικό αλλά θέλει κάποιες βελτιώσεις, μιας και είναι καινούριο. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό, έχουν ανακοινωθεί καινούρια Bada τηλέφωνα(τα οποία θα είναι κατώτερων χαρακτηριστικών από το wave) και μαζί με αυτά περιμένουμε καινούρια έκδοση του λειτουργικού. Έχει υποσχεθεί πολλά η badateam αλλά δεν ξέρουμε αν θα έρθουν τώρα ή ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα αν το λειτουργήσεις και δεις ότι για την χρήση που το θες σε καλύπτει αγόρασέ το άφοβα. Να υποθεσω οτι για το νεο λειτουργικο, θα βγει update στο wave ? Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts