Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ξαφνικά αφού χθες δούλευε μια χαρά σήμερα οταν το άνοιξα δεν ακούγεται κανένας ήχος. Ούτε οταν με παίρνουν ούτε μήνυμα ούτε ήχοι συστήματος. Έλεγξα αν ειναι στο αθόρυβο αλλα είναι στο κανονικό προφίλ και η ένταση απ'τις ρυθμίσεις στο φούλ. Επίσης δοκίμασα να βάλω τα ακουστικά να δω αν ακούγεται κάτι απο εκει αλλα τίποτα. Είναι κάποια ρύθμιση που το κάνει ή να το πάω για αντικατάσταση μιας και ειναι μόλις 7 ημερών και μπορώ να το αντικαταστήσω με καινούριο

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια να ρωτησω μιας λεω και εγω να κανω τηνπρωτη μου αναβα8μηση .Κα8ε τελευταια χρονικα

αναβα8μιση περιεχει τις βελτιωσεις που εχουν οι προηγουμενες ετσι?

Dhamher_00

Παιδια να ρωτησω μιας λεω και εγω να κανω τηνπρωτη μου αναβα8μηση .Κα8ε τελευταια χρονικα

αναβα8μιση περιεχει τις βελτιωσεις που εχουν οι προηγουμενες ετσι?

Απ'όσο γνωρίζω ναι.

Μήπως έχεις q; Εάν έχεις q, τότε επειδή η q χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind(παρόλο που τώρα πια είναι η ίδια εταιρία), το wave το θεωρεί ως roaming. Αγνόησέ το.

Ναι q έχω. Οπότε το αφήνω ως έχει. Ευχαριστώ πολύ.

Επειδή μόλις χτες αγόρασα το κινητό, οπότε το kies δεν το γνωρίζω και πολύ καλά, σήμερα που το άνοιξα, μου έβγαλε από μόνο του ότι έχει αναβάθμιση, αλλά πάτησα κατευθείαν το ok, χωρίς να το πολυδιαβάσω τι έγραφε. Αυτό είναι η αναβάθμιση του kies, έτσι δεν είναι;

Η τελευταία έκδοση του kies είναι η 1.5.1.10074_45;

Παρ' όλα αυτά, δεν μου εμφανίζει αναβάθμιση του τηλεφώνου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Και μία ακόμα ερώτηση. Όπως προείπα, έχω q-telecom και δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω gprs. Όταν πρωτοάνοιξα το τηλέφωνο, μου ήρθε μήνυμα από την q ότι θα έρθει μήνυμα με τις ρυθμίσεις. Και όταν ήρθε, αποθήκευσα τις ρυθμίσεις, αλλά με τίποτα δε συνδέεται. Ο dolphin όταν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα, μου βγάζει κάτι ιερογλυφικά, όπως όταν έχει λάθος κωδικοποίηση.

Στο diamond2 έβαζα Q Internet και myq και συνδεόταν κανονικά, τώρα όμως δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κάποιος με q;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

παιδιά άλλη μια ερώτηση

κατέβασα την beta εκδοση του palringo για να έχω msn αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ.

Είτε επιλέγω να δημιουργήσω account είτε να συνδεθώ με το account μου που δημιούργησα στο pc στο site του palringo μου βγάζει το μήνυμα: "Λάθος.Ο διακομιστής Palringo μοιάζει να έχει σταματήσει να αποκρίνεται.Παρακαλώ δοκιμάστε να επανασυνδεθεί."

Το κάνει και σε εσάς ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

οποιος προλαβε προλαβε δηλαδη για αναβαθμιση!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση απο το http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-updates/all-firmwares-s8500xx***-download/ οπου λεει οτι ολες οι αναβαθμισεις με xx εχουν ελληνικη γλωσσα (el).

μεσα στο τηλεφωνο μου δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα και αυτο με παραξενεψε...βλεπω στο kies λοιπον οτι η τωρινη βερσιον του λογισμικου μου δεν ειναι σκετο S8500XXJH3 οπως θα επρεπε αλλα ειναι S8500XXJH3/S8500OXAJH3...ισως να εχω την δευτερη που βασει το site που κατεβασα το λογισμικο το ΧΑ δεν εχει ελληνικη γλωσσα...Μηπως μεσα απο το τηλεφωνο να διαλεξω την βερσιον που θελω??

Όταν κατεβάζεις firmware για να το κάνεις flash με MultiLoader πρέπει να έχεις το κατάλληλο csc αρχείο για την Ελληνική γλώσσα:

CSC_S8500_Open_Europe_Common_OXCJF3

Kαλώς όρισα στην παρέα του Samsung S8500

Aπό σήμερα θα είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του κινητού πού καθώς φαίνεται αξίζει τα λεφτά του

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί κοιτάζω τις σελίδες και έχω μπερδευτεί λίγο

Πήρα το κινητό , το ανοίγω , θα μου ζητήσει μόνο του αναβάθμιση όπως συμβαίνει με του παλαιού τύπου κινητά ; ή θα πρέπει να βάλω το πρόγραμμα που το συνοδεύει από το cd ( έχει ? ) και από εκεί θα μου πει μόνο του αν είναι

2) Ελληνικά τελικά έχει ή δεν έχει ;

3) Μπορώ σε δεύτερο υπολογιστή να περάσω το λογισμικό ; γιατί με τα Iphone νομίζω μέχρι 3 φορές σου επιτρέπει να ανοίξεις λογαριασμό από διαφορετικό υπολογιστή

Ευχαριστώ

Κατεβάζετε την τελευταία έκδοση από εδώ και κάντε την ξανά install αλλιώς βγαζει όλο αυτό το μύνημα που λες. Εγώ την προηγούμενη φορά το είχα αφήσει πάνω από 5 ώρες και τελικά δεν κατέβηκε και το έκανa install από την αρχή.

το κατεβασα απο εκει που ειπες αλλα μου εγκατεστησε την παλια εκδοση παλι...

Μετεφρασα το Dclock, στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται.

@sakissalonika

Ευχαριστω για την πληροφορια, εγω βεβαια ακομα δεν μπορω να φτιαξω νεο account στο exchange, μου κολλαει αφου βαλω τα στοιχεια.

http://img811.imageshack.us/img811/1728/20100903124006.th.jpg

http://www.mediafire.com/?zh7xxtxgm13g9l6

Ωραίος!!!

Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας...

Ευχαριστώ!

Αποστόλης

Kαλώς όρισα στην παρέα του Samsung S8500

Aπό σήμερα θα είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του κινητού πού καθώς φαίνεται αξίζει τα λεφτά του

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί κοιτάζω τις σελίδες και έχω μπερδευτεί λίγο

Πήρα το κινητό , το ανοίγω , θα μου ζητήσει μόνο του αναβάθμιση όπως συμβαίνει με του παλαιού τύπου κινητά ; ή θα πρέπει να βάλω το πρόγραμμα που το συνοδεύει από το cd ( έχει ? ) και από εκεί θα μου πει μόνο του αν είναι

2) Ελληνικά τελικά έχει ή δεν έχει ;

3) Μπορώ σε δεύτερο υπολογιστή να περάσω το λογισμικό ; γιατί με τα Iphone νομίζω μέχρι 3 φορές σου επιτρέπει να ανοίξεις λογαριασμό από διαφορετικό υπολογιστή

Ευχαριστώ

Cd δεν έχει. Θα πρέπει να κατεβάσεις το kies από εδώ και μέσω αυτού θα κάνεις αναβάθμιση. Ελληνικά έχει το κινητό ανάλογα από που θα το πάρεις. Αφού δεν έχει Cd μπορείς να το περάσεις σε όσους υπολογιστές θες το πρόγραμμα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά, για τις τελευταίες εκδόσεις του KIES να μπαίνετε πάντα από εδώ:

http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/software.do?phone_model=GT-S8500

μόνο από εκεί έχει την τελευταία και γράφει και ποια είναι....

Αποστόλης

Όταν κατεβάζεις firmware για να το κάνεις flash με MultiLoader πρέπει να έχεις το κατάλληλο csc αρχείο για την Ελληνική γλώσσα:

CSC_S8500_Open_Europe_Common_OXCJF3

αυτο για ποια εκδοση ειναι ειπαμε?

Παιδιά, για τις τελευταίες εκδόσεις του KIES να μπαίνετε πάντα από εδώ:

http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/software.do?phone_model=GT-S8500

μόνο από εκεί έχει την τελευταία και γράφει και ποια είναι....

ναι αλλα πλεον δν βλεπει κ την τελευταια αναβαθμιση του κινητου πλεον!!!!:confused::!:

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

αυτο για ποια εκδοση ειναι ειπαμε?

Μάλλον για την 1.0.0 μιας και το βρήκα στο PDF για τις οδηγίες flashing.

Εκτός και αν κάνει για όλες τις αναβαθμίσεις...

ναι αλλα πλεον δν βλεπει κ την τελευταια αναβαθμιση του κινητου πλεον!!!!:confused::!:

Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας και από τους υπόλοιπους, πρέπει να την αποσύρανε.... Μάλλον θα πήρανε γραμμή ότι υπήρχαν προβλήματα και θα την ξανανεβάσουν διορθωμένη....

Λέω εγώ τώρα....

Αποστόλης

Μάλλον για την 1.0.0 μιας και το βρήκα στο PDF για τις οδηγίες flashing.

Εκτός και αν κάνει για όλες τις αναβαθμίσεις...

θα το δοκιμασω βαζοντας το στην θεση το .csc του τελευταιου Update kai vlepoume...

Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας και από τους υπόλοιπους, πρέπει να την αποσύρανε.... Μάλλον θα πήρανε γραμμή ότι υπήρχαν προβλήματα και θα την ξανανεβάσουν διορθωμένη....

Λέω εγώ τώρα....

ειναι κ αυτο μια εκδοχη!!δεν ξερω αν σε αλλους εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση του kies αλλα εμενα δν μ εβγαλε!!ενω το εχω βαλει να ενημερωνεται αυτοματα!!

τελοσ παντων απλα δν θα κανω αναβαθμιση του κινητου μεχρι να λυθει !!!

🆒

οχι δεν δουλευει αυτο το .csc στην τελευταια εκδοση αρα πρεπει να το βαλω με την πρωτη η οποια ειναι???η jf1?

Cd δεν έχει. Θα πρέπει να κατεβάσεις το kies από εδώ και μέσω αυτού θα κάνεις αναβάθμιση. Ελληνικά έχει το κινητό ανάλογα από που θα το πάρεις. Αφού δεν έχει Cd μπορείς να το περάσεις σε όσους υπολογιστές θες το πρόγραμμα.

Eυχαριστώ πολύ ! :)

το parlingo σας δουλεύει? κατέβασα και την beta 2.1.7 που βάζαμε ως τώρα αλλά τίποτα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γαμω την Samsung μου!!!!!!

ε δεν αντεχα αλλο παιδια καποθ επρεπε να ξεδωσω!!!

🆒

Γαμω την Samsung μου!!!!!!

ε δεν αντεχα αλλο παιδια καποθ επρεπε να ξεδωσω!!!

εχεισ δικιο φιλε νομιζω οτι το εχει ξεφτιλισσει το θεμα...:lol::lol::lol:

παιδιά άλλη μια ερώτηση

κατέβασα την beta εκδοση του palringo για να έχω msn αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ.

Είτε επιλέγω να δημιουργήσω account είτε να συνδεθώ με το account μου που δημιούργησα στο pc στο site του palringo μου βγάζει το μήνυμα: "Λάθος.Ο διακομιστής Palringo μοιάζει να έχει σταματήσει να αποκρίνεται.Παρακαλώ δοκιμάστε να επανασυνδεθεί."

Το κάνει και σε εσάς ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

το parlingo σας δουλεύει? κατέβασα και την beta 2.1.7 που βάζαμε ως τώρα αλλά τίποτα.

Άρα δεν είμαι μόνο εγώ.... :(