Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΓΩ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ FIREWALL ΑΠΟ ΤΟ ROUTER ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Όσον αφορά τι? Αν μπορείς γράφε με μικρά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά όταν συνδεόμαστε μέσω κινητού σε ασύρματο δίκτυο υπάρχει ασφάλεια? Δηλαδή μπορεί κάποιος να δει δεδομένα του κινητού μου? Στο κινητό που μπορώ να δώ αν υπάρχει κρυπτογράφηση ή κάτι περί ασφάλειας των δεδομένων μου?

μήπως ξέρει κανένας να απαντήσει? όταν συνδέεστε σε ασύρματο δίκτυο (εξωτερικό) είστε ασφαλείς?

Όσον αφορά τι? Αν μπορείς γράφε με μικρά.

Sorry.

Για την αναβαθμιση του samsung apps εννοω.

Με το που απενεργοποιησα το firewall απο το router λυθηκε το προβλημα.

ουτε εμενα μου απαντησε κανεις περι της μνημης που χω στο κινητο xD , επισης οταν παω να κανω την αναβαθμιση στο κινητο μεσω kies εμφανιζει το κινητο , την εκδοση του αλλα γραφει οτι ειναι αδυνατον να γινει η αναβαθμιση αλλα δεν καταλαβαινω γιατι :P

μήπως ξέρει κανένας να απαντήσει? όταν συνδέεστε σε ασύρματο δίκτυο (εξωτερικό) είστε ασφαλείς?

Αυτό εξαρτάται από το πόσο καλός είναι ο browser του κινητού σε θέμα ασφάλειας αλλά και πόσο ασφαλές είναι κάποια ιστοσελίδα.

Τώρα αν εννοείς αν αυτός που του ανοίκει το wifi μπορεί να σου κλέψει αρχεία από το κινητό, λογικά γίνεται αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν.

Δηλαδή όσον αφορά τα κινητά, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω ή αφηνόμαστε στην ασφάλεια του εκάστοτε browser?

Παιδιά κάποιο ποστ διάβασα για δερμάτινη θήκη από internet με 6 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Ακούγεται άκρως ελκυστική...Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με κάποιο λινκ;;;

Εσύ σκέφτεσαι να του βάλεις. Τι συστήνεις;

Δεν θα βάλω γιατί θεωρώ ότι το ασχημαίνει σημαντικά και χαλάει και την αίσθηση στο scrolling.

Το κοίταξες φίλε NIB;

Όχι.

Όσο ασφαλής είσαι όταν σερφάρεις από το laptop σου μέσω wifi/3g. Δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στα αποθηκευμένα δεδομένα αλλά από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει κάποιος να έχει πρόσβαση στο υπόλοιπο κινητό/δεδομένα μέσω του browser σου. Τώρα εάν υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας που μπορεί να δώσει τέτοια πρόσβαση, αυτό είναι παγκόσμιο πρόβλημα και ισχύει για όλα τα πράγματα(pc, κινητά, ψυγεία, κλπ) που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Είναι καθαρά θέμα browser και λειτουργικού.

Το bada είναι linux based λειτουργικό και ο browser του είναι webkit based(ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν και οι browser σε android, iphone, chrome, safari, κλπ). Άρα από γονίδια πάμε καλά αλλά όπως είναι λογικό πάντα θα υπάρχουν θέματα ασφάλειας σε ένα σύγχρονο λειτουργικό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας για κάτι τέτοιο.

Παιδιά κάποιο ποστ διάβασα για δερμάτινη θήκη από internet με 6 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Ακούγεται άκρως ελκυστική...Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με κάποιο λινκ;;;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160449960971&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

διάλεξε

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δεν θα βάλω γιατί θεωρώ ότι το ασχημαίνει σημαντικά και χαλάει και την αίσθηση στο scrolling.

Και εγώ μάλλον δε θα του βάλω. Έτσι κι αλλιώς και capacitive είναι η οθόνη (οπότε δε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί νύχι) και σχετικά ανθεκτική είναι.

Ούτε σήμερα μου ήρθε το κινητό. Καλά, πόσο καιρό θέλει αυτή η vodafone για να στείλει ένα τηλέφωνο; :p

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μπα το καλυτερο θα ηταν να αναπτυχθει αρκετα το παρον OS. Και το android να γινει port δεν νομιζω να ειναι πληρως λειτουρικο.

Παιδια ερωτηση, κατεβασα το Palringo beta την εκδοση 2.1.7 γιατι θελω να μπαινω στο msn , εκανα εγκατασταση το .jad αλλα οταν παει να συνδεθει εμφανιζει προβλημα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη....το modem δεν εχει firewall ομως :/

Πάντως έτσι εγκυκλοπεδικά στο λέω,το κύμα αντέχει στις πτώσεις...έφαγε μια τούμπα σήμερα από το τραπεζάκι της καφετέριας λόγο μιας απρόσεκτης φίλης μου και ούτε καν γρατζουνίστηκαν τα πλαστικά του!

φιλε αυτο μην το λες γιατι την τριτη μερα που το πηρα επεσε κατω και οταν ανοιγε κολλουσε στην επιφανεια εργασιας του...ευτυχως για μενα οτι το ειχα παρει και μου το αντικαταστησανε...το νεο μου δεν εχει πεσει κατω ακομα και δεν ξερω...μια ερωτηση ειναι οτι βρηκα μια θηκη φτιαγμενη απο gel στο amazon αλλα επειδη ειναι πολλα τα μεταφορικα μηπως μπορω να βρω κατι παρομοιο στην ελλαδα...?

Για την αναβαθμιση του samsung apps εννοω.

Με το που απενεργοποιησα το firewall απο το router λυθηκε το προβλημα.

εμενα το firewall του router μου ειναι απενεργοποιημενο και παλι δεν τελειωνει την αναβαθμιση...μαλλον ηταν συμπτωση...

φιλε αυτο μην το λες γιατι την τριτη μερα που το πηρα επεσε κατω και οταν ανοιγε κολλουσε στην επιφανεια εργασιας του...ευτυχως για μενα οτι το ειχα παρει και μου το αντικαταστησανε...το νεο μου δεν εχει πεσει κατω ακομα και δεν ξερω...μια ερωτηση ειναι οτι βρηκα μια θηκη φτιαγμενη απο gel στο amazon αλλα επειδη ειναι πολλα τα μεταφορικα μηπως μπορω να βρω κατι παρομοιο στην ελλαδα...?

Μπα δεν νομίζω...για κοίτα απο ebay μήπως βρεις από καμιά χώρα πιο κοντινή...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Απ'ότι διαβάζω σε κάποιες χώρες τους βγάζει update firmware στο KIES.

Μάλλον η έκδοση 1.0.2

Ίσως μέσα στην εβδομάδα την δούμε και εδώ.

οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι οντως καλη αλλα τα πλαστικα κομματια που εχει πανω κατω με το βαλε βγαλε στην τσεπη γινονται χαλια....εμενα εχει αρχισει να θαμπωνει σε αυτα τα κομματια και να κανει ψιλογρατζουνιτσες οι οποιες δεν βγαινουν οσο και να το γυαλιζεις...

Φανταζεσαι να ειχαν χρησιμοποιησει κανα αλουμινιο αντι για πλαστικο και να ειχαμε προβληματα με την κεραια; *cough cough*

Περιμένοντας ακόμα... το κινητό, άρχισα να διαβάζω το forum. Κάπου είδα μία ερώτηση για το meteo που έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχει δοθεί κάποια λύση (γιατί είμαι μόλις στη σελίδα 46), αλλά, υπάρχει μια τροποποιημένη σελίδα του meteo για το iphone, http://www.meteo.gr/i Με windows mobile και opera mobile έβλεπα κανονικά τον καιρό οποιασδήποτε πόλης. Με τον opera mini δε γινόταν. Αν θέλετε, δοκιμάστε το με το dolphin μήπως και λειτουργεί, γιατί και εγώ χρησιμοποιώ συχνά το meteo, μιας και το θεωρώ πολύ αξιόπιστο. Εναλλακτικά, http://www.foreca.gr
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αξιοπιστο το meteo;;;;;;;;;;;;;

Σαν το accu weather κανενα.

Το προβλημα ομως τωρα που είδα είναι ότι είσαι από τα Γρεβενά, οπότε θέλεις αναγκαστικά ελληνικό site καιρού, γιατί δεν ξερω αν το accu weather υποστηρίζει την πόλη σου

Αξιοπιστο το meteo;;;;;;;;;;;;;

Σαν το accu weather κανενα.

Το προβλημα ομως τωρα που είδα είναι ότι είσαι από τα Γρεβενά, οπότε θέλεις αναγκαστικά ελληνικό site καιρού, γιατί δεν ξερω αν το accu weather υποστηρίζει την πόλη σου

Μην το λες ότι θέλω ελληνικό site για τα Γρεβενά. Το accuweather αν το ψάξεις, έχει και το μικρότερο χωριό! Για τα Γρεβενά, σίγουρα υπάρχει ένα θεματάκι, καθώς πολλές σελίδες, δεν τα έχουν (έχουν Κοζάνη, Καστοριά). Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χρησιμοποιώ το meteo. Ίσως το accuweather για την Αθήνα (λόγω του ότι είναι η πρωτεύουσα) να είναι πιο αξιόπιστο, αλλά εδώ, μετά την πρόγνωση των δύο ημερών, άστο καλύτερα...

Μου τις εμφανίζει κανονικά και τις δύο τις σελίδες.
Εννοείς το http://www.meteo.gr ή το http://www.meteo.gr/i Αν εννοείς το http://www.meteo.gr, μπαίνεις κανονικά σε οποιαδήποτε πόλη;

Το menu στο meteo.gr δεν λειτουργεί απ'ότι φαίνεται, αλλά στον χάρτη μπορείς να πατήσεις κανονικά.

Επίσης το meteo.gr/i το ανοίγει κανονικά, αν επιλέξεις Αττική σε πάει στο επόμενο menu κτλ.

Αν θες κατι πιο συγκεκριμένο πες μου να το κοιτάξω.