Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το έχω σε θήκη, στη κωλότσεπη το έχω(εκτός απ' όταν κάθομαι που το βγάζω) και δεν μου έχει πάθει τίποτα ακόμη. Πως έπαθε τις γρατζουνιές; Το βάζετε με άλλα πράγματα μαζί; Εγώ το έχω πάντα μόνο του.

Φιλε μου πολλες φορες το εχω μεσα στο τσαντακι ναι με αλλα πραγματα μεσα αλλα στην ουσια αυτος δεν ειναι ο λογος της αντιχαρακτηκης επιφανειας ?Κοιτα εδω ειναι δυνατον?Εγω το βλεπω για μεγαλο ψεμα..

Dhamher_00

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα τα κάνεις όλα σωστά; Σίγουρα και το pc και το κινητό είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο;

Στο ίδιο δίκτυο είναι συνδεδεμένα και το κινητό και το pc απλά το κινητό συνδέεται ασύρματα στο ρούτερ και το pc μέσω ethernet.....

Στο ίδιο δίκτυο είναι συνδεδεμένα και το κινητό και το pc απλά το κινητό συνδέεται ασύρματα στο ρούτερ και το pc μέσω ethernet.....

Με win7 μου δούλεψε με τη μία. Από: Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings βαζεις τις ρυθμίσεις για να μπορείς να μοιράζεσαι αρχεία. Μετά, στην εφαρμογή SAMSUNG PC Share Manager, βάζεις τους φακέλους που θέλεις να μοιράζεσαι. Στο κινητό, αφού ενεργοποιήσεις το wifi, πάς Ρυθμίσεις-Δυνατότητα Σύνδεσης-AllShare-πατάς το μεσαίο-σου βρίσκει το PC Share Manager και από κεί βρίσκεις τους φακέλους που μοιράστηκες.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξαναυποθεί αλλά το Swype είναι σε developement stage για το Bada OS.

Επίσης σε επόμενη έκδοση του SDK θα υπάρχει εργαλείο για την δημιουργία ή επεξεργασία των themes σύμφωνα με την badateam.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξαναυποθεί αλλά το Swype είναι σε developement stage για το Bada OS.

Επίσης σε επόμενη έκδοση του SDK θα υπάρχει εργαλείο για την δημιουργία ή επεξεργασία των themes σύμφωνα με την badateam.

Τι είναι το Swype?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

όσο και να το έχω παλέψει δεν βλέπει ούτε το κινητό το pc ούτε το αντίθετο......αγανάκτησα.....

Το SAMSUNG PC Share Manager πρέπει να είναι ανοιχτό στο PC για να δει το κινητό τα shared forlders.

Από τη στιγμή πάντως που μπαίνεις internet από το κινητό μέσω wifi, μάλλον δεν είναι θέμα ρούτερ αλλά ρυθμίσεων των windows. Ψάξε προς τα κει τη λύση.

Το SAMSUNG PC Share Manager πρέπει να είναι ανοιχτό στο PC για να δει το κινητό τα shared forlders.

Από που το βρίσκουμε αυτό το πρόγραμμα.

Στην samsung μονο το kies βγαζει ως software για το κινητό μας.

Δηλαδη χωρις αυτο δεν μπορουμε να δουμε τα αρχει στο pc αν τα εχουμε κανει shared;

Χαζό μου ακούγεται.

Από που το βρίσκουμε αυτό το πρόγραμμα.

Στην samsung μονο το kies βγαζει ως software για το κινητό μας.

Δηλαδη χωρις αυτο δεν μπορουμε να δουμε τα αρχει στο pc αν τα εχουμε κανει shared;

Χαζό μου ακούγεται.

Το βρίσκεις εδώ: http://samsung-pc-share-manager.software.informer.com/

Βεβαίως και μπορείς να να δεις τα αρχεία του pc στο κινητό (και αντίστροφα) χωρίς αυτό. Δε θυμάμαι πώς ακριβώς το είχα κάνει αλλά γίνεται (win 7). Αυτό το προγραμματάκι απλά διευκολύνει τα πράγματα.

Παιδιά να προτείνω κάτι:

Γιατί οι υπεύθυνοι του φόρουμ δεν φτιάχνουν στο τμήμα Samsung μία υποκατηγορία με τίτλο πχ "Bada phones" και να υπάρχει ένα sticky θέμα γενικά περί Bada, ένα άλλο για εφαρμογές, ένα άλλο για widgets, για θέματα, wallpapers κλπ αλλά και ξεχωριστά θέματα για κάθε τηλέφωνο που τρέχει σε Bada OS (πχ τώρα μόνον το Wave).

Να στείλω π.μ. σε κάποιον υπεύθυνο?

Πολυ καλη ιδεα, εστειλες;

ΝΑΙ! θέλω swype στο κύμαααα! εγώ ειχα διαβασει μια φημη μονον...εσυ που το ειδες οτι ειναι σε development stage?

Συγγνώμη όχι σε developement stage, αλλά το σκέφτονται απ'ότι λέει εδώ ο admin:

Due to the overwhelming demand, we are looking into the possibility of porting Swype to Bada OS. We'll update you when we have more information.

http://swype.uservoice.com/forums/17482-swype-general-forum/suggestions/822237-swype-for-bada-os-?ref=title

Κάντε και vote!

Edited by Zenor

Συγγνώμη όχι σε developement stage, αλλά το σκέφτονται απ'ότι λέει εδώ ο admin:

http://swype.uservoice.com/forums/17482-swype-general-forum/suggestions/822237-swype-for-bada-os-?ref=title

Κάντε και vote!

ναι ομως αν πας στην τελευταια σελιδα ξαναγραφει ο admin και λεει πως προς το παρον δε το σκεφτονται...παρολα αυτα ψηφιστε! δε χανουμε τιποτα!

Έχεις δίκιο αλλά το ποστ που αναφέρεσαι έγινε πριν 2 μήνες.

Το ποστ στο οποίο λέει ότι το σκέφτονται προφανώς είναι πιο καινούριο ;)

Γεια σε ολους apo Kύπρο

Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το wave και δεν ξερω τι να κάνω :worry: Στα date and time settings εχω τα εξής :

1. Time zone : AthensGMT+2

2. Date and time i.e 24.08.2010 15:07

3.Time format : 24 hours

4. Date Format: DD/MM/YYYY

To automatic time update δεν το εβαλα γιατι μαγκώνει το κινητο!!!!!!!!!

Οπως και να χει οταν μου στειλει καποιος γραπτο μηνυμα η ωρα που αναγραφεται στο μηνυμα ειναι λαθος!!! (μια ωρα μπροστα η μια πισω):confused: Οταν παω στα settings μερικές φορές σαν default μου δειχνει το λονδινο GMT-O !

Επίσης επειδή ειμαι απο Κύπρο δεν μπορω να βρώ στα settings (date and time) την Κύπρο (ή την Λευκωσια). Μπορω να το κάνω αυτοmanually(add Cyprus)?

Mηπως ειναι error του firmware? Το firmware του wave μου ειναι: xxJF8_CYO

Επίσης υπαρχει τροπος να μπορω να έχω access στα google maps?(ισως καποιο app?) To route 66 δεν συμπεριλαμβανει την Κυπρο( δρομους κλπ) αρα δεν μου ειναι χρήαιμο.

Ελπιζω να μπορείτε να με βοηθησετε.

Σας ευχαριστώ παρα πολυ:)

Γεια σε ολους apo Kύπρο

Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το wave και δεν ξερω τι να κάνω :worry: Στα date and time settings εχω τα εξής :

1. Time zone : AthensGMT+2

2. Date and time i.e 24.08.2010 15:07

3.Time format : 24 hours

4. Date Format: DD/MM/YYYY

To automatic time update δεν το εβαλα γιατι μαγκώνει το κινητο!!!!!!!!!

Οπως και να χει οταν μου στειλει καποιος γραπτο μηνυμα η ωρα που αναγραφεται στο μηνυμα ειναι λαθος!!! (μια ωρα μπροστα η μια πισω):confused: Οταν παω στα settings μερικές φορές σαν default μου δειχνει το λονδινο GMT-O !

Επίσης επειδή ειμαι απο Κύπρο δεν μπορω να βρώ στα settings (date and time) την Κύπρο (ή την Λευκωσια). Μπορω να το κάνω αυτοmanually(add Cyprus)?

Mηπως ειναι error του firmware? Το firmware του wave μου ειναι: xxJF8_CYO

Επίσης υπαρχει τροπος να μπορω να έχω access στα google maps?(ισως καποιο app?) To route 66 δεν συμπεριλαμβανει την Κυπρο( δρομους κλπ) αρα δεν μου ειναι χρήαιμο.

Ελπιζω να μπορείτε να με βοηθησετε.

Σας ευχαριστώ παρα πολυ:)

Γεια σου flynn31,

Νομίζω αυτό με τα μηνύματα είναι γνωστό bug.

Όσο για το google maps υπάρχει java εφαρμογή:

http://www.badaforums.net/forums/download/file.php?id=50(ίσως χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο forum για να την κατεβάσεις)

Edited by Zenor

Eρώτηση : Πως βλέπω την κατάσταση μόνο της μνήμης του κινητού ? ( όχι της εξωτερικής κάρτας )

Όταν πάω : Μνήμη->Κατάσταση μνήμης->Τα αρχεία μου->Στο τηλέφωνο

βλέπω ένα διαθέσιμο υπόλοιπο.Αυτό είναι ή πρέπει να προσθέσω και τυχόν αναλωθείσα μνήμη από sms κτλ ?

Φιλε μου πολλες φορες το εχω μεσα στο τσαντακι ναι με αλλα πραγματα μεσα αλλα στην ουσια αυτος δεν ειναι ο λογος της αντιχαρακτηκης επιφανειας ?Κοιτα εδω ειναι δυνατον?Εγω το βλεπω για μεγαλο ψεμα..

Καλά και εγώ δεν το πολυπιστεύω. Μάλλον για μούφα πρόκειται. :rolleyes:

Από εκεί και μετά όμως δεν είναι τίποτα ιδιέτερο το να πάρουμε ένα απλό pouch και να βάλουμε το κινητό μέσα, αντί να το έχουμε χύμα μαζί με κλειδιά, λ7, αναπτήρες, στιλό και δεν ξέρω τι άλλο μέσα σε μια τσάντα. (Και μετά να διαμαρτηρόμαστε γιατί βλέπουμε ψιλογρατζουνιές στην οθόνη του).

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ενίοτε υπάρχουν benchmarks είτε από sites, είτε από μεμονωμένους χρήστες σε φόρουμ πχ.

Καταρχήν μην γράφεις το ίδιο πράγμα 2 φορές. Κατά δεύτερον εάν θέλεις να γράφεις sms με μικρά, τότε το sms θα είναι μόνο μέχρι 70χαρακτήρες, ενώ τώρα που γράφεις μόνο με κεφαλαία είναι μέχρι 160 χαρακτήρες. Για να αλλάξεις και να διαλέξεις αυτό που θέλεις, πήγαινε στο Ρυθμίσεις--->Εφαρμογές--->Μηνύματα--->SMS και άλλαξε το αλφάβητο. Εάν βάλεις unicode θα μπορείς να γράφεις και με μικρά και κεφαλαία αλλά θα έχεις όριο 70 χαρακτήρες ανά SMS. Εάν βάλεις gsm, τότε θα γράφεις μόνο με κεφαλαία αλλά θα έχεις όριο 160 χαρακτήρες.

ευχαριστω για την απαντηση

αυτο που βλεπω ειναι οτι το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες ισχυει μονο για ελληνικα .γιατι στα μαγγλικα ακομη και μικρα να γραφεις σου δινει 160.σωστα καταλαβα?

μου εστειλαν μια φοτο με mms .πως μπορω να την σωσω στααρχεια μου πχ στις φοτο ??προσπαθησα να την κανω μετακινηση στο φακελο αλλα μετα δεν ξερω που ειναι αυτος ο φακελοσ καμια ιδεα??

μου εστειλαν μια φοτο με mms .πως μπορω να την σωσω στααρχεια μου πχ στις φοτο ??προσπαθησα να την κανω μετακινηση στο φακελο αλλα μετα δεν ξερω που ειναι αυτος ο φακελοσ καμια ιδεα??

αυτο που βρηκα ειναι να την αποθηκευω απο το συνημμενα στοιχεια.τιποτα καλυτερο??

Περί UART Modes:

What is the difference when switching UART modes via *#8740#

CP UART is allowing the CPU to run with no "limitations" so to say, This enables highspeed internet, Hi definition video playing Hi Resolution screens, quality video recording, quality picture taking. How so the information under this setting is sent and processed with pin point accuracy using the full power of the CPU, Just like a computer CPU works on a good motherboard, with decent RAM etc. Yes this mode will ran the battery down quicker.

AP UART, slows down the CPU and will not allow to ran at full speed. What is affected in this mode. You will not be able to watch hi def videos, internet speed even over WiFi will be slower and downloading apps via handset will also be slower. Pic & Video Quality will be reduced slightly in this mode and may even affect recording in high def(have not tested). Screen will be a bit more dull than normal due the reduce processing power. The available memory is reduces which means you will not be able to multi task with many apps and widgets open as you can when CP is enabled. Yes this mode will save battery power but this is at a cost of performance of the handset as the CPU has reduced processing power.

This all comes down to what you want/need from your phone, all handsets are shipped with CP to allow for true performance of the phone. If you don't mind a little bit of reduce performance than feel free to switch the mode and save a bit of power.

πηγή: http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=454.msg3762#msg3762

Τελικά με το ΑP UART έχουμε σίγουρα εξοικονόμηση μπαταρίας που μπορεί να φτάσει 3-4 μέρες με αρκετά τηλέφωνα, wifi ιinternet 10-15 λεπτά τη μέρα και λίγο παιχνίδι αλλά σίγουρα χάνουμε σε μνήμη με αποτέλεσμα όταν έχουμε multitasking να μην λειτουργεί σωστά και να σου λέει να κλείσεις καμιά εφαρμογή για να ανοίξεις άλλη. Αυτά είδα εγώ από προσωπική εμπειρία.Οπότε ο καθένας αποφασίζει τι θα επιλέξει τελικά. Εγώ όταν το πήρα είχε CP UART και εκεί θα το βάζω όταν καμιά δουλειά παραπάνω. Εξάλλου είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις από την μια κατάσταση στην άλλη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

flynn31 μπορείς να βάλεις το widget της google που σου δίνει πρόσβαση στο maps..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p