themisgr Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Τελικά εχει ελληνικό μενου εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας?Απο που το αγόρασες? Ολα τα Ελληνικα καταστηματα το εχουν με ελληνικο μενου και 2 χρονια εγγυηση. Εγω το πηρα απο το multirama 209 E Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ολα τα Ελληνικα καταστηματα το εχουν με ελληνικο μενου και 2 χρονια εγγυηση. Εγω το πηρα απο το multirama 209 E Me too..από multirama στα 209Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Επειδη το σκεφτομαι και εγω σοβαρα να το παρω θελω να ρωτησω η μπαταρια ποσες μερες κραταει με αρκετη ομιλια ?? Επισης η συσκευασια περιλαμβανει καποια εξτρα μπαταρια ή καποια θηκη ? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Επειδη το σκεφτομαι και εγω σοβαρα να το παρω θελω να ρωτησω η μπαταρια ποσες μερες κραταει με αρκετη ομιλια ?? Επισης η συσκευασια περιλαμβανει καποια εξτρα μπαταρια ή καποια θηκη ? η μπαταρια του ειναι πολυ καλη μου εχει κρατηση 4 ημερες με μεση χρηση,δηλαδη 15 με 20 λεπτα ομηλιας και 10 sms. δυστυ χος εχει μια μπαταρια στην συσκευασια.θηκη εχει αλλα δεν με βολευει γιατι αφηνει ενα κομματι της μπροστινης προσοψης ακαληπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Οθτε εμενα βολευει η θηκη.(θηκη ειναι ??????) Οσο για τη μπαταρια θεωρω οτι για τις απαιτησεις του κινητου με τοσο μεγαλη οθονη μια χαρα κραταει. Εμενα με ικανοποιει πληρως Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ειμαι χρηστης του D880 και πολυ ευχαριστημενος! Εχω 3 ερωτησεις για το B5722 . 1. Ποια η σχεση (αμα ξερει καποιος) αναμεσα στις μπαταριες αυτων των 2 συσκευων? 2. Το B5722 εχει την δυνατοτητα να να ανοιξεις καποιο αρχειο word ή excel ? 3. Επειδη κανω πολλες κλησεις και χρειαζομαι να ειναι ευκολο στην χρηση το κινητο οσον αφορα την ευκολια της κλησης , πως κρινεται αυτη την συσκευη σε αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπορω μονο στη τριτη ερωτηση να σου απαντησω με σιγουρια μιας και το εχω μονο 4 μερες.Επειδη ειναι το πρωτο μου κινητο χωρις πληκτρολογιο χρειαστηκε λιγος χρονος να το συνηθησω αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα αλλα. Κανω κι εγω πολλες κλησεις και γρηγορα γι αυτο χρησιμοποιω τις ταχειες.Οπως ακριβως και με τα αλλα. Οσο για τη μπαταρια εχει ερωτηθει πολλες φορες αυτο. Για τοσο μεγαλη οθονη εμενα με ικανοποιει πληρως με 30-40 λεπτα ομιλιας και το ραδιο ολη μερα σχεδον μου κραταει 2 μερες. Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπορω μονο στη τριτη ερωτηση να σου απαντησω με σιγουρια μιας και το εχω μονο 4 μερες.Επειδη ειναι το πρωτο μου κινητο χωρις πληκτρολογιο χρειαστηκε λιγος χρονος να το συνηθησω αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα αλλα. Κανω κι εγω πολλες κλησεις και γρηγορα γι αυτο χρησιμοποιω τις ταχειες.Οπως ακριβως και με τα αλλα. Οσο για τη μπαταρια εχει ερωτηθει πολλες φορες αυτο. Για τοσο μεγαλη οθονη εμενα με ικανοποιει πληρως με 30-40 λεπτα ομιλιας και το ραδιο ολη μερα σχεδον μου κραταει 2 μερες. Ελπιζω να βοηθησα Σε ευχαριστω! Ακριβως αυτο ειναι κι εμενα το προβλημα μου. Παντα ειχα τηλεφωνο με πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Αρχεια των office μπορει να τα ανοιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 το έχει δουλέψει κάποιος με bluetooth hands free; λειτουργεί κανονικά η άμα απαντήσεις από το κινητό σου μεταφέρει τον ήχο εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 το έχει δουλέψει κάποιος με bluetooth hands free; λειτουργεί κανονικά η άμα απαντήσεις από το κινητό σου μεταφέρει τον ήχο εκεί; Τι εννοεις κανονικα? Εγω δεν το βγαζω απο τη τσεπη μου καθολου. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 το έχει δουλέψει κάποιος με bluetooth hands free; λειτουργεί κανονικά η άμα απαντήσεις από το κινητό σου μεταφέρει τον ήχο εκεί; Αν εννοεις οτι αμα χρησιμοποιεις bluetooth hands free και απαντησεις οχι απο αυτο αλλα απο το κινητο , τοτε οντως μεταφερει τον ηχο απευθειας εκει και πρεπει να τον μεταφερεις παλι στο bluetooth hands free . Το αγορασα κι εγω σημερα το κινητο! Μετα απο 2 χρονια χρησης του D880 duo μου κανει πολυ καλη εντυπωση! Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την ευκολη αλλαγη καρτων οπως και απο το μενου και τον ηχο στην ομιλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventor7 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ξερει κανεις πως κλειδωνει-ξεκλειδωνει?γιατι δεν το βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ξερει κανεις πως κλειδωνει-ξεκλειδωνει?γιατι δεν το βρισκω! Στο πλαι δεξια κατω εχει δυο κουμπακια. Το ενα ειναι κλειδωμα και το αλλο φωτογραφια. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventor7 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ευχαριστω.ξερεις αν κλειδωνει αυτοματα?υπαρχει επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Νομιζω πως οχι. Κλειδωνει μονο απο το κουμπι στο πλαι Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλημερα!! Τελικα παιδες η μπαταρια με μετρια χρηση τι λεει ? Ποσο κραταει ? Επισης αν μπορει καποιος ας ανεβασει μια photo να δουμε πως παει η καμερα... Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ευχαριστω.ξερεις αν κλειδωνει αυτοματα?υπαρχει επιλογη? Ουτε εγω το βρηκα οποτε το κλειδωνω με το χερι. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εχετε εντοπισει αν εχει μετρητη δεδομενων??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εχετε εντοπισει αν εχει μετρητη δεδομενων??? Λογικα θα ειναι οπως και στα υπολοιπα samsung..πατα το πληκτρο των κλησεων,μετα διαχειριση αρχειων καταγραφης και θα στα βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Λογικα θα ειναι οπως και στα υπολοιπα samsung..πατα το πληκτρο των κλησεων,μετα διαχειριση αρχειων καταγραφης και θα στα βγαλει. Δυστυχως δεν ειναι εκει.Εχει εχει μονο για χρονο ομιλιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis1 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Γνωρίζει κανείς που έχει το κινητό, αν μπορείς να διαβάσεις αρχεία pdf και word, όπως και στο D980? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Οι απαράδεκτοι της COSMOTE δεν το επιδοτουν στην ανανέωση που πηγα να κάνω σημερα... εχουν 800 τηλέφωνα στη λίστα και αυτό όχι!!! γκρρρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Οι απαράδεκτοι της COSMOTE δεν το επιδοτουν στην ανανέωση που πηγα να κάνω σημερα... εχουν 800 τηλέφωνα στη λίστα και αυτό όχι!!! γκρρρρρρ προφανος θελουν να εχεις μονο εναν αριθμο και οχι επιπλεον εναν αλλης εταιριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Γεια παιδιά.. πολύ όμορφο το κινητό και με πολύ καλή οθόνη. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει και να μου πει πως θα μπορούσα να το συνδέσω με τον υπολογιστή; Στο cd που υπήρχε στη συσκευασία ήρθε το kies αλλά δυστυχώς κάθε απόπειρα σύνδεσης είτε με το kies είτε ως μέσο μαζικής αποθήκευσης αποτυγχάνει.. ευχαριστώ Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts