soublaki-3 Δημοσιεύτηκε February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2010 (edited) Ενα ακόμα Dual SIM από την Samsung, σε touch screen. http://assets5.skroutz.gr/sku_pictures/0044/9198/54dedacb2ad465d8115bad978e59ff1a.jpg Δείκτης SAR: 0.685 W/kg Edited October 10, 2013 by Superuser Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω αλλά διαβάζοντας γι' αυτό κάπου σκάλωσα! Παρακαλώ όποιος γνωρίζει υπεύθυνα και σίγουρα να με ξεμπερδέψει, γιατί κυριολεκτικά σταμάτησα ένα κλικ πριν την αγορά: Ψάχνω για capacitive οθόνη και από τα πρώτα που διάβασα είδα πως είναι capacitive (πχ gsmarena). Συνεχίζοντας να διαβάζω, άλλοι την ονομάζουν resistive και εδώ κόλλησα: Η samsung δεν το έχει ακόμα στο site της ώστε να βρω κάπου τη σίγουρη απάντηση και ζητάω τα φώτα σας καθώς τελικά οι απόψεις είναι 50-50 στο internet για το αν είναι resistive ή capacitive! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Τι είναι η resistive και η capacitive; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen#Technologies Η πρακτική διαφορά τους είναι πως η resistive απαιτεί-βολεύει περισσότερο με πενάκι (φθηνά touch κινητά). Η capacitive λειτουργεί πολύ καλύτερα με το δάχτυλο απ'ότι η resistive. πχ οθόνη iphone Επειδή η resistive δεν με βολεύει (δεν θέλω πενάκια κλπ) και έχω δουλέψει με 2 capacitive και μου έκαναν, ψάχνω να βρω τι είναι επιτέλους αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εφόσον δεν έχει πενάκι θα είναι capacitive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Και εγώ το ψήνω τελευταία και φαίνεται να είναι και σε καλή τιμή ~215Ε.. skroutz Φίλε konc ρίξε μια ματιά και στο youtube μήπως βρεις την απάντηση σου.Υπάρχουν κάποια βίντεο για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Μα αυτό είναι το πρόβλημα δυστυχώς, ότι υπάρχουν πολλά για το κινητό αλλά είναι μισά-μισά! Τι να εμπιστευτείς απ'όλα, αυτόν που λέει ότι είναι resistive ή αυτόν που λέει ότι είναι capacitive? Έλα μου ντε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Θα σου πρότινα τότε να στείλεις ενα mail στη Samsung για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εφόσον δεν έχει πενάκι θα είναι capacitive. καμια σχεση δεν εχει αυτο... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen#Technologies Η πρακτική διαφορά τους είναι πως η resistive απαιτεί-βολεύει περισσότερο με πενάκι (φθηνά touch κινητά). Η capacitive λειτουργεί πολύ καλύτερα με το δάχτυλο απ'ότι η resistive. πχ οθόνη iphone Επειδή η resistive δεν με βολεύει (δεν θέλω πενάκια κλπ) και έχω δουλέψει με 2 capacitive και μου έκαναν, ψάχνω να βρω τι είναι επιτέλους αυτό το κινητό. Εδω λεει παντως οτι ειναι capacitive... http://www.gsmarena.com/samsung_b5722-3017.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Εδω λεει παντως οτι ειναι capacitive... http://www.gsmarena.com/samsung_b5722-3017.php Επειδή εργάζομαι σε χώρο που έχει σχέση με κινητά και τελευταία έχω διαβάσει (αναγκαστικά) για πάααααρα πολλά, δεν το εμπιστεύομαι πια καθόλου όσον αφορά τον τύπο της οθόνης. Στο capacitive-resistive έχει υπερβολικά πολλά λάθη, από κινητά που ΣΙΓΟΥΡΑ είναι resistive και τα ονομάζει capacitive. Εξάλλου αν κάνει κανείς ένα γρήγορο ψάξιμο στο internet και διαβάσει από 10 διαφορετικά sites ένα review του κινητού, οι μισοί το λένε resistive και οι άλλοι μισοί capacitive. Δυστυχώς η samsung με παραπέμπει στον τοπικό αντιπρόσωπο ο οποίος δεν μπορεί να μου απαντήσει γιατί ακόμα δεν το έχουν επίσημα διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 καλησπερα.το εχει παρει κανεις να μου πει τι sar γραφει το βιβλιαρακι του με τις οδηγιες χρησης.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Το είδα χτες στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης.Πολύ όμορφο,με πιο γλυκές γωνίες και πιο λεπτό από το D980 και εύκολη χρήση απ'ότι είδα που το χειρίστικα λίγο.Η οθόνη μάλλον είναι capasitive καθότι δεν έχει πενάκι και υπάκουε πολύ γρήγορα στις κινήσεις του δαχτύλου.Με λίγα λόγια θυμίζει κάτι από iphone στο θέμα της οθόνης φίλε konc.Ελπίζω να σε βοήθησα. Επίσης πολύ καλή η τιμή για touchscreen Dual sim κινητό και επώνυμο.(βλ.Samsung) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 καλησπερα.το εχει παρει κανεις να μου πει τι sar γραφει το βιβλιαρακι του με τις οδηγιες χρησης.ευχαριστω http://www.gsmarena.com/samsung_b5722-3017.php Αυτη η σελιδα εχει τα παντα για το κινητο φιλε μου,οπως και για το sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Το είδα χτες στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης.Πολύ όμορφο,με πιο γλυκές γωνίες και πιο λεπτό από το D980 και εύκολη χρήση απ'ότι είδα που το χειρίστικα λίγο.Η οθόνη μάλλον είναι capasitive καθότι δεν έχει πενάκι και υπάκουε πολύ γρήγορα στις κινήσεις του δαχτύλου.Με λίγα λόγια θυμίζει κάτι από iphone στο θέμα της οθόνης φίλε konc.Ελπίζω να σε βοήθησα. Επίσης πολύ καλή η τιμή για touchscreen Dual sim κινητό και επώνυμο.(βλ.Samsung) Η τιμή του?Εχει ελληνικό μενού? Edited March 6, 2010 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Η τιμή του?Εχει ελληνικό μενού? 219E sto πλαίσιο 200E sto e-click Αναλυτικά στο www.skroutz.gr Ελληνικό menu και αρκετά εύχρηστο μου φάνηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν καταλαναινω γιατι ρωτανε ολοι αν εχει ελληνικο μενου. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν καταλαναινω γιατι ρωτανε ολοι αν εχει ελληνικο μενου. Γιατί μπορεί να είναι παραεισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 καλησπερα. το πηρα πριν απο 2 ημερες για την κοπελα μου,αλλα εχω ξενερωσει παρα πολυ με την καμερα. ειναι αθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 καλησπερα. το πηρα πριν απο 2 ημερες για την κοπελα μου,αλλα εχω ξενερωσει παρα πολυ με την καμερα. ειναι αθλια. Eδω το D780 και βγάζει πολύ καλες απορώ με αυτο που μας γράφεις?Απο ακουστική και γρήγορο μενού πως πάει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν καταλαναινω γιατι ρωτανε ολοι αν εχει ελληνικο μενου. Τελικά εχει ελληνικό μενου εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας?Απο που το αγόρασες? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τελικά εχει ελληνικό μενου εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας?Απο που το αγόρασες? εγω το αγορασα απο τα saturn.εχει ελληνικο κενου,ειναι πολυ ποιο γρηγορο στο μενου απο το d980 που εχω.η οθονη ανταποκρινεται πολυ καλα στο αγγιγμα του δακτυλου.εχει δυνατο ηχο και καθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 εγω το αγορασα απο τα saturn.εχει ελληνικο κενου,ειναι πολυ ποιο γρηγορο στο μενου απο το d980 που εχω.η οθονη ανταποκρινεται πολυ καλα στο αγγιγμα του δακτυλου.εχει δυνατο ηχο και καθαρο. Se τι τιμή? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Se τι τιμή? 215 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts