liogr Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Αν και δεν δουλεύω το συγκεκριμένο πρόγραμμα , φαντάζομαι έχει να κάνει με την προτεραιότητα ( ? ) , Οπότε μπορείς να βάλεις υψηλή , μεσαία και χαμηλή ? Απ'ότι λέει ο δημιουργός της εφαρμογής είναι τα εξής: Polite: Δημιουργεί σύνδεση στο MMS APN για να λάβει το/τα MMS μόνο αν δεν υπάρχει άλλη ενεργή (προφανώς GPRS/3G) σύνδεση Rude: <<Κόβει>> την ενεργή σύνδεση, λαμβάνει το/τα MMS και προσπαθεί να ενεργοποιήσει ξανα την προηγούμενη Havoc: Ότι κάνουν και τα άλλα τηλέφωνα, δηλαδή παράλληλη σύνδεση στο MMS APN, αλλά λέει πως μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και να μην μπορούν να γίνουν άλλες συνδέσεις GPRS/3G μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου... Ναι μεν προτεραιότητα, αλλά θα βγουν λίγο... μπερδεμένα στο μενου αν μπουν ώς "χαμηλή", μεσαία" και "υψηλή" Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Λοιπόν, πήρα χθες το Ν900 στα χέρια μου :love: Βρήκα 2-3 πραγματάκια που ίσως και να θέλετε να αλλαχτούν [Μενού -> Τηλέφωνο] ή Περιστροφή αν το'χετε ρυθμίσει ->Στο πάνω μερος της εφαρμογής "Κλικ" στο "Τηλεφωνο" -> Μετρητές κλήσεων. Σε landscape, φαίνεται μόνο το "Μηδενισμός" και η γραμμή απο το "μ" του "μετρητή". Μήπως να γίνει σκέτο "Μηδενισμός"? Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει κάτι άλλο στην περιοχή που εμφανίζεται αυτό το κουμπί Μενού -> Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Τοποθεσία -> "Εύρεση στίγματος μέσο δικτύου". Το σωστό είναι με "ω" (δηλαδή μέσω). Μενού -> Αντίγραφα (αν θυμάμαι καλά είναι εκεί, έχω βάλει το πρόγραμμα που τα τοποθετεί όλα σε κατηγορίες σύμφωνα με την κατηγορία στο αποθετήριο) -> Δημιουργία: Το σωστό νομίζω είναι "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας". (Συγνώμη αν έχουν ξανα-αναφερθεί κάποια απ'αυτά) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 νεα εκδοση Ν900-i18n-en_GR 20100702-r1538 εχει ανεβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. July 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/20100722-r1560/ Είμαστε πλέων στο 100% :D Επόμενα βήματα: 1. ένα τελικό ξεκαθάρισμα από διορθώσεις 2. προαγωγή στο extras-testing !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idea Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 γεια σας ! μου εφεραν προσφατα ενα κινητο τηλεφωνο νοκια ν900 απο την αμερικη και θα ηθελα να εγκαταστησω το ελληνικο μενου στο κινητο , εφοσον ειναι μονο στα αγγλικα.Αναφερομαι στο μενου του κινητο και οχι στα sms. Σας ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Οδηγίες υπάρχουν στο πρώτο post του παρόντος θέματος. Τις διαβάζεις και ότι απορίες έχεις μπορείς να ρωτήσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idea Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Ειχα διαβασει και χθες τις οδηγιες σας και ειναι αρκετα κατατοπιστικες αλλα αυτο που δεν μπορω να υλοποιησω ειναι το εξης σημειο : μολις εγκαταστηαθει το extra- devel να παω μετα στο system ..και να βρω τη γλωσσα.. που ακριβως ειναι το system ? στο application magager στο νεο extra devel που εχω δημιουργησει ? Tο εφτιαξα τελικα το ελληνικο μενου.να ειστε καλα παιδια , εχετε κανει πολυ καλη δουλεια. Edited September 21, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Σήμερα δοκίμασα και γω τα Ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον κόπο σας. Ως ένδειξη τιμής στην προσπάθεια, θα παραμείνει στα Ελληνικά το Ν900 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 δοκιμασα σημερα την μεταφραση του maemo για πρωτη φορα. Ολα φαινονται καλα μεταφρασμενα, και μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν με αυτήν, ωστοσο η πιο ευχαριστη εκπληξη ήταν στους χαρτες οι οποιοι εμφανιζουν επιτελους τα ελληνικα ονοματα στους δρομους. Τωρα αν υποθεσουμε οτι δεν θελω ελληνικα στη συσκευη μου αλλα θελω οι χαρτες να παιρνουν την ρυθμιση για προτιμηση στην ελληνικη γλωσσα, υπαρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. October 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/ n900-locales-extras-elgr 20101005-r1657 Περιέχει όλες τις τελικές διορθώσεις. Θα ηθελα 2-3 χρηστες να το δοκιμασουν και να ενημερωσουν οτι ολα λειτουργουν κανονικα. Τότε και θα γίνει προώθηση στο extras-testing Ευχαριστω Edited October 5, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Με κάθε επιφύλαξη (γιατί η συσκευή μου εδώ και 2 ημέρες μπορεί να έχει πρόβλημα) θέλω να πω ότι μετά την αναβάθμιση στην νέα έκδοση και επανεκκίνηση δεν άνοιξε και χρειάστηκε να το φλασάρω. Πρίν από λίγο ξανά πέρασα τα ελληνικά και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Edit: Το δοκιμάσαμε στο Ν900 ενός φίλου και όλα καλά. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι από αλλού. Edited October 5, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/ n900-locales-extras-elgr 20101005-r1657 Περιέχει όλες τις τελικές διορθώσεις. Θα ηθελα 2-3 χρηστες να το δοκιμασουν και να ενημερωσουν οτι ολα λειτουργουν κανονικα. Τότε και θα γίνει προώθηση στο extras-testing Ευχαριστω το πρόβλημα που είχα με το πρόγραμμα evince document viewer πλέον δεν υπάχει επομένως από εμένα όλα βαίνουν καλώς. Μπράβο για την δουλειά σας. εξαιρετική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. October 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 το πρόβλημα που είχα με το πρόγραμμα evince document viewer πλέον δεν υπάχει επομένως από εμένα όλα βαίνουν καλώς. Μπράβο για την δουλειά σας. εξαιρετική... Τελεια! Και αναρωτιόμουν γι'αυτο. Ρωτησα και τους developers του evince αλλα δεν ηξεραν να απαντησουν.. Εγινε καποια αναβαθμιση απο τοτε; Γιατι δεν εγινε καμια αλλαγη στο πακετο της μεταφρασης σχετικα με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippas100 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/ n900-locales-extras-elgr 20101005-r1657 Περιέχει όλες τις τελικές διορθώσεις. Θα ηθελα 2-3 χρηστες να το δοκιμασουν και να ενημερωσουν οτι ολα λειτουργουν κανονικα. Τότε και θα γίνει προώθηση στο extras-testing Ευχαριστω Το ''πέρασα'' σήμερα και όλα είναι εντάξει , ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την προσπάθεια σας.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Τελεια! Και αναρωτιόμουν γι'αυτο. Ρωτησα και τους developers του evince αλλα δεν ηξεραν να απαντησουν.. Εγινε καποια αναβαθμιση απο τοτε; Γιατι δεν εγινε καμια αλλαγη στο πακετο της μεταφρασης σχετικα με αυτο. Ναι είχε γίνει μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 εμενα σημερα εκανε update το κινητο απο μονο του την τελευταια εκδοση...απο τις εφαρμογες...και ολα δουλεύουν ρολοι....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 και από εμένα κανένα πρόβλημα, σας ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Παρατηρησα μια δυσκολια στη συνδεση με ασυρμστα δικτια wifi που δεν την ειχα πριν τη νεα εκδοση.μηπως το προσεξε κανεις σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 όταν βάζουμε το φορτιστή στη πρίζα πώς και δεν το κάνατε να γράφει στα ελληνικά ότι φορτίζει; ή όταν το βγάζουμε και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimF Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Μια από τα ίδια γι το connectivity se wireless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 μόλις εντώπισα ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη στιγμή που έβαλα ελληνικό μενού. Τα ενημερωτικά email που μου έστελνε το lidl.gr δεν μπορώ να τα διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 τελικά τα ελληνικά τα απεγκατέστησα και βρήκα την υγειά μου. Έχουν ακόμη πολλά προβλήματα το κινητό είναι φανερά πιο γρήγορο τώρα και δεν "κολάει". Να σημιωθεί ότι δεν λειτουργούσε και το transmission και δεν το δοκίμασα μήπως κάνει ζημιά και σε άλλες εφαρμογές. πάντως πιστεύω ότι δεν ήρθε η ώρα ακόμη για να πάει η εφαρμογή στα extra testing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 τελικά τα ελληνικά τα απεγκατέστησα και βρήκα την υγειά μου. Έχουν ακόμη πολλά προβλήματα το κινητό είναι φανερά πιο γρήγορο τώρα και δεν "κολάει". Να σημιωθεί ότι δεν λειτουργούσε και το transmission και δεν το δοκίμασα μήπως κάνει ζημιά και σε άλλες εφαρμογές. πάντως πιστεύω ότι δεν ήρθε η ώρα ακόμη για να πάει η εφαρμογή στα extra testing. αντε ρε ειχες τοσα πολλα προβληματα με τα ελληνικα....??? τωρα που το λες και μενα το κινητο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ μου κανει πολλα τρελα....κατσε να το δοκιμασω και εγω χωρις ελληνικα και θα σου πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. October 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Μήπως εχεις placebo effect μιας και έκανες επανεκκίνηση; Δες αν ξαναρχίσει να κολλάει σε κανα 2-3 μερες. Η επιλογή γλώσσας δεν έχει καμία σχέση με ταχύτητα, σταθερότητα κτλ του κινητού. Η αρχική μου ερώτηση (που δεν την έθεσα σωστά) ήταν αν κάποιος έχει πρόβλημα με την εγκατάσταση και μόνο μιας και έγινε αλλαγή στο πως πακετάρεται το αρχείο. Όπως και να'χει ελπίζω να λύθηκαν τα προβλήματά σου.. Edited October 18, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 τελικά τα ελληνικά τα απεγκατέστησα και βρήκα την υγειά μου. Έχουν ακόμη πολλά προβλήματα το κινητό είναι φανερά πιο γρήγορο τώρα και δεν "κολάει". Να σημιωθεί ότι δεν λειτουργούσε και το transmission και δεν το δοκίμασα μήπως κάνει ζημιά και σε άλλες εφαρμογές. πάντως πιστεύω ότι δεν ήρθε η ώρα ακόμη για να πάει η εφαρμογή στα extra testing. Κι εγω ειχα καποια προβληματα προσφατα και νομιζα οτι εφταιγαν τα ελληνικα.μετα απο πολλες εγκαταστασεις /απεγκαταστασεις εφαρμογων καταλαβα οτι εφταιγε καποιο απ τα πολλα θεματα που ειχα.μαλλομ black plastic theme εφταιγε.τωρα εχω παλι ελληνικα κι ολα καλα.το transmission λειτουργει κανονικα.αυτα.ενα ακομη μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts