Jump to content

DimF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DimF

  1. το παθαίνει και μενα αυτό με τους καταλόγους..
  2. Μια από τα ίδια γι το connectivity se wireless
  3. Περίεργα πράγματα.. Μου βγάζει και μένα το not enough memory in target location.. Απενεργοποίησα τους καταλόγους, restart, πάλι τα ίδια. Εκτός των άλλων ότι εφαρμογή έω προσπαθήσει να απεγκαταστήσω μου βγάζει unable to unistall selected application. Ήμαρτον. Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα? Κυρίως για το unistall. Δεν θέλω να κάνω flasharisma αν δεν εξαντλήσω τα πάντα..
  4. Έχω το BH-216 και δουλεύει τέλεια, σε περίπτωση που ψάχνεις κάτι πιο συμβατό
  5. Προσπαθώ να κάνω Uninstall μερικές εφαρμογές. Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο? Όπως επίσης να αφαιρέσω κάποια εικονίδια από τα programs. Ευχαριστώ.
  6. To βρήκα ευχαριστώ. Πολύ καλό το πρόγραμμα, βέβαια θέλει να ασχοληθείς με τις τόσες επιλογές αλλά καλύτερα τώρα παρά μέσα στο αμάξι :p
  7. έχει και ελληνικά, αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως να το βάλω να κάνει search σε ελληνικά ονόματα.. Βέβαια 1 ώρα έχω που το έβαλα..
  8. ε σόρρυ κιόλας, αλλά δεν θα έχω το τηλέφωνο και θα το προσέχω για να κρατάει η μπαταρία παραπάνω και να παραπονιέμαι μετά πως σβήνει.. Ξέρουμε όλοι πόσο κρατάνε τέτοιες συσκευές. Αν θέλει κάποιος περισσότερο ας πάρει απλό κινητό.
  9. Πρώτον δεν γκρίνιαξα και δεύτερον έχω όλα τα απαραίτητα προγράμματα για εξοικονόμηση. Με κανονική χρήση (2-3 ώρες τηλέφωνα+bluetooth, 2-3 ώρες ίντερνετ, ) θέλει φόρτισμα κάθε μέρα αλλιώς την επόμενη μένεις πριν πάει μεσημέρι. Τώρα να εσένα κρατάει παραπάνω μπράβο. 4 μέρες δεν μου έχει κρατήσει ούτε όταν το άφηνα αχρησιμοποίητο με κλειστά τα πάντα. Είπαμε πια..
  10. η μπαταρία σε αυτό το τηλέφωνο κρατάει πολύ λιγότερο από το iphone, και αν είναι αυτός ο λόγος που το έδωσες, κακώς. Πάνω κάτω με κανονική χρήση(λίγο από όλα) κάθε μέρα φόρτιση χρειάζεται
  11. Ευχαριστώ αλλά δεν δουλεύει.. Γράφει usage: tar -[czxtvO[ [-X file] [-F tarfile] [-C dir] [Files] Υπάρχει κανά πρόγραμμα μήπως?
  12. Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς το nmap και κυρίως το airκρακ? Ψάχνω Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω το συνδυασμό εντολών να τα δουλέψω. Επίσης υπάρχει κανα πρόγραμμα να δουλέψω αρχεία .tar.bz2 ? Ή εντολές?
  13. μια ερωτησούλα γιατί δεν κατάλαβα. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους χάρτες απλά με το GPS για να μας οδηγήσει κάπου? Χωρίς φωνητική πλοήγηση φυσικά. Ή απλά είναι ενημερωμένοι χάρτες και πληρώνουμε την όποια χρήση?
  14. Επειδή διάβασα πως θα παρέχει τα ovi δωρεαν.. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι σε offline maps ?
  15. Ξέρει κανείς αν τα ovi maps , gps είναι δωρεάν χωρίς χρεώσεις κατά την λειτουργία? Αλλιώς υπάρχει κάτι δωρεάν να μπορώ να χρησιμοποιήσω σε τέτοιες περιπτώσεις?
×
×
  • Create New...