Jump to content

chris_saturn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris_saturn

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

chris_saturn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το libgsf-1-114 κτλ ειναι απο το diablo καταλογο.. θα προτεινα να κανεις uninstall abiword κτλ, να διορθωσεις πρωτα το προβλημα σου με το qt4 και μετα να δεις τι χρειαζεσε απο αλους καταλογους.
  2. Εσβησα οτι ειχα γραψει πριν για να μην οδηγησω σε λαθη καποιους που θα προσπαθησουν.. Ο μονος τροπος για την ωρα ειναι να εγκαταστήσεις απο το xterm τα qt4 αρχεια που χρεαζεσαι πχ με apt-get install python2.5-qt4-common=4.7.4-maemo0 python2.5-sip4=4.10.5-maemo0 αφου πρωτα ενεργοποιησεις το testing (αλλα οχι το devel).
  3. Στο extras-devel μπορείτε να βρείτε τη νέα εκδοση - δεν περιέχει νέες μεταφράσεις. Στο extras-testing μπορείτε να ψηφίσετε - χρειάζονται 10 ψήφοι για να προαχθεί στον extras κατάλογο.
  4. Μήπως εχεις placebo effect μιας και έκανες επανεκκίνηση; Δες αν ξαναρχίσει να κολλάει σε κανα 2-3 μερες. Η επιλογή γλώσσας δεν έχει καμία σχέση με ταχύτητα, σταθερότητα κτλ του κινητού. Η αρχική μου ερώτηση (που δεν την έθεσα σωστά) ήταν αν κάποιος έχει πρόβλημα με την εγκατάσταση και μόνο μιας και έγινε αλλαγή στο πως πακετάρεται το αρχείο. Όπως και να'χει ελπίζω να λύθηκαν τα προβλήματά σου..
  5. Τελεια! Και αναρωτιόμουν γι'αυτο. Ρωτησα και τους developers του evince αλλα δεν ηξεραν να απαντησουν.. Εγινε καποια αναβαθμιση απο τοτε; Γιατι δεν εγινε καμια αλλαγη στο πακετο της μεταφρασης σχετικα με αυτο.
  6. Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/ n900-locales-extras-elgr 20101005-r1657 Περιέχει όλες τις τελικές διορθώσεις. Θα ηθελα 2-3 χρηστες να το δοκιμασουν και να ενημερωσουν οτι ολα λειτουργουν κανονικα. Τότε και θα γίνει προώθηση στο extras-testing Ευχαριστω
  7. Γεια χαρα, Μιας και τις δυο εφαρμογές τις εχω γράψει εγω, σας προτείνω να δείτε μόνο την δευτερη. :) Το Swappoluble ειναι πολύ πειραματικό και βασίζεται σε αλλαγές που δεν εχουν ακόμα επιβεβαιωθεί οτι ειναι θετικές σε ολες τις περιπτώσεις και σε ολα τα Ν900. Απο την αλλη το SMSCON και το SMSCON Εditor (ειναι μια εφαρμογή σε δυο "κομμάτια", το πρώτο απο ενα Ολλανδο φιλο και το δεύτερο απο μενα) ισως να σας φανει χρήσιμο. Δείτε εδώ για παραπάνω πληροφορίες: http://wiki.maemo.org/Swappolube http://wiki.maemo.org/SMSCON http://wiki.maemo.org/SMSCON_Editor Με την ευκαιρία, θελω να ζητήσω συγνώμη για την καθυστέρηση στην ολοκληρωση της μεταφρασης των Ελληνικων και την στασιμοτητα τους στο extras-devel αλλα ειναι λιγος ο χρονος και πολλες οι ιδεες!
  8. Νέα έκδοση: /n900-locales-extras-elgr/20100722-r1560/ Είμαστε πλέων στο 100% :D Επόμενα βήματα: 1. ένα τελικό ξεκαθάρισμα από διορθώσεις 2. προαγωγή στο extras-testing !!
  9. :!: Πρόσεχε με το "rm -rf" και ειδικά όταν είσαι root !! Το παραπάνω "απαγορεύεται" να δίνεται ως οδηγία σε οποιονδήποτε είναι καινούργιος σε linux. Ένα λάθος και μπορεί να σβήσει τα πάντα! Όπως είπαμε και πριν τα αρχεία ανήκουν στον user και δεν χρειάζεται να πάρει δικαιώματα root. Αρκεί μονάχα το: rm /home/user/.rtcom-eventlogger για να καθαρίσει τον φάκελο από τα αρχεία που ίσως είναι κατεστραμμένα. Κατ'ολη την διάρκεια δεν πρέπει να τρέχει πρόγραμμα που χρησιμοποιεί αυτή την βάση δεδομένων και αμέσως μετά πρέπει να γίνει επανεκκίνηση αλλιώς το αρχείο επαναφέρεται από την μνήμη. Τέλος, ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει οτι με αυτη την διαδικασία θα χάσει ολα τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων που έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή. edit: Αν θέλεις να δεις ή και να διορθώσεις την βάση δεδομένων ένα απλό εργαλείο είναι εδώ: http://sqlitebrowser.sourceforge.net/index.html
  10. Έκανες copy/paste ή το έγραψες; Εχεις το PR1.2; Δοκιμασε και πες τι δειχνει το:
  11. Είναι απλή sqlite3 db. Μπορείς να το ανοίξεις με ένα από τα πολλά προγράμματα για db και να το τροποποιήσεις αν θέλεις. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το mv, cp και ln είναι τρεις διαφορετικές εντολές και κάνουν διαφορετικές λειτουργίες.. Όπως και να'χει, να μην διαγράψει τον κατάλογο. Με το mv στην συγκεκριμένη περίπτωση μετονομάζουμε το αρχείο οπότε και θα επαναδημιουργηθει μετά την επανεκκίνηση.
  12. Είμαστε στο 99% :D Η μόνη παράλειψη είναι οτι λείπει το όνομα του nikossonik στους μεταφραστές. Συγνώμη γιαυτό - μόλις έκανα την αλλαγή. Ευχαριστούμε για την αναφορά. θα το κοιτάξω μολις βρω χρόνο - ισως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το libc6 αρχείο. Το πρόβλημα για να παρουσιαστεί αρκεί να εγκαταστήσεις τα Ελληνικά ή πρέπει και να τα ενεργοποιήσεις;
  13. Εκανες restore μετα το reflash; Αυτο συμβαινει οταν το database με τα μυνηματα ειναι κατεστραμενο ή εχει χαρακτηρες που δεν υποστηριζονται. Δοκιμασε αυτο στο xterm: και κανε restart.
  14. Πάντα μπορούσες. Τώρα εχει και κουμπί που εμφανίζεται οταν εχεις πάνω απο μια νεες ενημερώσεις. Παλιότερα έπρεπε να πας από το μενού. Ρε συ, πριν ξέχασα να βάλω το smilie μετα το ευχαριστούμε. :lol: Δεν τα χω χασει ακομα!
  15. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με τη συγκεκριμένη μετάφραση είναι ακριβής μετάφραση από το original. O προγραμματιστής δίνει το νούμερο (μέσο μεταβλητής) και ακολουθεί η εργασία που εκτελέστηκε. Δηλαδή αν εγκαταστήσεις ταυτόχρονα 3 εφαρμογές θα γράψει: "3 εφαρμογές εγκαταστάθηκαν". Αν ακολουθήσουμε τον κανόνα που προτείνεις δηλ. "Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν" αυτο ειναι λαθος μιας και δεν θα δωσουμε ολες τις πληροφοριες. Αν αλλάξουμε το ένα από τα δυο (τον ενικό και όχι τον πληθυντικό) τότε είναι πάλι λάθος γιατί χαλάει η συνοχή.
×
×
  • Create New...