maryjay18 Δημοσιεύτηκε February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2010 (edited) Ανακοινωθηκε σημερα το Sony Ericsson Aspen!!!! http://semcblog.com/images/Aspen_1.jpg H συσκευη ειναι μερος της Greenheart σειρας της Sony Ericsson που σημαινει οτι θα ειναι φιλικη προς το περιβαλλον! Το ASPEN ειναι η πρωτη συσκευη της Sony Ericssson που υποστηριζει τα νεα Windows Mobile 6.5.3 που υποσχεται σημαντικες βελτιωσεις στη πλοηγηση χωρις να χρειαζεται το stylus ,ενω φυσικα δεν λειπει το XPERIA panel interface γνωστο απο τα xperia X1 και X2.Μεσα στα χαρακτηριστικα του που ξεχωριζουν ειναι:3.2mp camera,2.4" QVGA 16MLN SCREEN(65k EFFECTIVE),WI-FI B/G,A-GPS,FM RADIO RDS,MICROSD,MICROUSB,3.5mm,HSPDA ΚΑΙ φυσικα full qwerty keyboard! Τελος,το Sony Ericsson Aspen εχει μεγεθος 117x60x12.5(mm),ζυγιζει 130γρ, και θα ειναι διαθεσιμο το δευτερο τριμηνο το 2010! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:(ΑΠΟ GSMARENA) General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 850 / 1900 / 2100 Announced 2010, February Status Coming soon. Exp. release 2010, Q2 Size Dimensions 117 x 60 x 12.5 mm Weight 130 g Display Type TFT resistive touchscreen, 16M colors (65K effective) Size 320 x 240 pixels, 2.4 inches - Full QWERTY keyboard Sound Alert types Vibration, MP3 ringtones Speakerphone Yes, with stereo speakers - 3.5 mm audio jack Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall Call records Practically unlimited Internal 100 MB storage Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB, 4GB included Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G HSDPA; HSUPA WLAN Yes, Wi-Fi 802.11b/g Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP Infrared port No USB Yes, microUSB v2.0 Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels Features Smart contrast Video Yes Secondary No Features OS Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, IM Browser WAP 2.0/HTML (IE), RSS feeds Radio Stereo FM radio with RDS Games Yes Colors Iconic Black, White Silver GPS Yes, with A-GPS support Java Yes, MIDP 2.0 - XPERIA Panels - MP3/AAC/MP4 player - Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) - Organizer - Google Maps Latitude - Skype, YouTube, Facebook, Twitter applications - Eco friendly materials - Eco mate application, SEMC Greenheart Panel - Voice memo/dial Battery Standard battery Stand-by Up to 450 h (2G) / Up to 600 h (3G) Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 8 h (3G) Music play Up to 12 h SAR : 1.050 W/Kg ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: http://semcblog.com/images/Aspen_2.jpg http://semcblog.com/images/Aspen_3.jpg http://semcblog.com/images/Aspen_4.jpg [ame= ] [/ame] Edited January 6, 2012 by Muck Smith προσθήκη sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 πανέμορφο και έχει τα πάντα.. Αλλά τι θα γίνει με τα win mobile 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μιας και οι φήμες λένε ότι τα windows mobile 7 θα έχουν ειδικές απαιτήσεις από θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εμενα προσωπικα σαν εμφανιση δεν μου πολυαρεσει. Ισως φταει οτι εχω συνηθισει τα XPERIA (X1, X2) με την τεταστια οθονη και το πανεμορφο design. Τι εννοει ακριβως φιλικο προς το περιβαλλον?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Τι εννοει ακριβως φιλικο προς το περιβαλλον?? H εν λόγω συσκευή θα ανήκει στην σειρά GreenHeart και θα καταφτάσει με ειδικό φορτιστή χαμηλής κατανάλωσης και δυνατότητες power saving στα πρότυπα των προσωπικών υπολογιστών. Το κινητό θα κατασκευαστεί από 50% ανακυκλώσιμα υλικά ενώ η συσκευασία του θα περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 H εν λόγω συσκευή θα ανήκει στην σειρά GreenHeart και θα καταφτάσει με ειδικό φορτιστή χαμηλής κατανάλωσης και δυνατότητες power saving στα πρότυπα των προσωπικών υπολογιστών. Το κινητό θα κατασκευαστεί από 50% ανακυκλώσιμα υλικά ενώ η συσκευασία του θα περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα. Καλη κινηση!! Να πω την αληθεια δεν ειχα ξανακουσει για την GreenHeart και γενικα για φιλικα προς το περιβαλλον κινητα...αλλα εδω εχουμε τους green servers στα κινητα θα κολλησουμε?!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Εδώ και εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για ο Greenheart concept. Edited February 2, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πέραν του οικολογικού του προφίλ δεν βλέπω κάτι που θα το κάνει ξεχωριστό... η τιμή του ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Πολύ ωραίο και με καλά χαρακτηριστικά. Μάλλον η επόμενή μου συσκευή αν και όταν παραδώσει πνεύμα το Ε61. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 270€ στο expansys Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 270€ στο expansys Ακριβώς... Ψήνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί μέχρι να φτάσει η συσκευή στις αποθήκες. Σε αναμονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 getitnow.gr στα 249! :D http://www.getitnow.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/mobile-phones/sony-ericsson-aspen-smartphone-mayro/prod480092pp/ Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Getitnow όταν έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Το βρηκα 235€ και το παρήγγειλα. Το βλεπω σαν συνεχιστή του i780 μου που με είχε βολέψει αφάνταστ λόγω qwerty + touch και που το είχα αντικαταστήσει με blackberry :mad: Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνει κάτι καλύτερο η SE στο θέμα κάμερας. Αλλά η δοκιμή θα δείξει. Θα σας πω νεότερα μόλις φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλορίζικο και περιμένουμε review μετά την παραλαβή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 παιδιά το είδα σήμερα στο Multirama και εξωτερικά ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου!!! Και το περίμενα πως και πως να αντικαταστήσω το Blackberry αλλά δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι, ή μάλλον μου το γέμισε τελείως επειδή είναι ογκώδης!!! Δεν ήταν φορτισμένο να το δω και λειτουργικά.. θα ξαναπάω όμως μπας κι αλλάξω γνώμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ας αλλάξει κάποιος mod τον τίτλο από [Προς κυκλοφορία] σε [Επίσημο]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλά εγώ ήμουν Ο γκαντέμης. Ήρθε το κινητό και συνέβησαν τα εξής: 1) Μέσα στη συσκευή υπήρχε μια SIM της WIND!!! Παρ΄ότι το κινητό ήταν σφραγισμένο! Άρχισα να ανησυχώ. Κατα τα άλλα ήταν άψογο (αρχικά) 2) Το φορτίζω για πρώτη φορά, κι ενώ δούλευε κατά τη φόρτιση, μετά δεν ξαναάνοιξε ποτέ!!! Οπότε το επέστρεψα, το κατάστημα εξαιρετικό, έκανε άμεση αντικατάσταση 3) Μου το έστειλαν στην Αθήνα ενώ είμαι Πύλο (και τους το είχα πει :X) Επομένως θα το έχω στα χέρια μου μεσοβδόμαδα. Πάντως μπορώ να πω ότι το ελάχιστο που είδα μου άρεσε. Όσο για την εξωτερική εμφάνιση έχω πάρει το λευκό που είναι πολύ όμορφο δεν ξέρω αν ο mantsag1 λέει για το μαύρο που ούτε εμενα μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Το μαύρο είδα... Σκεφτόμουνα μάλιστα να το παραγγείλω απο το expansys πριν το δω απο κοντά... Το λευκό σίγουρα θα είναι πιο κομψό... Θα το ψάξω να το δω απο κοντά σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ΔΕν φαίνεται άσχημο πάντως,aspen πάντως λέγεται και το υπόστρωμα που βάζω στους δράκους μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 1) Μέσα στη συσκευή υπήρχε μια SIM της WIND!!! Παρ΄ότι το κινητό ήταν σφραγισμένο! Άρχισα να ανησυχώ. Κατα τα άλλα ήταν άψογο (αρχικά) Παράξενα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ΔΕν φαίνεται άσχημο πάντως,aspen πάντως λέγεται και το υπόστρωμα που βάζω στους δράκους μου. Μπαααα, εγώ προτιμώ να έχω ένα σκυλάκι για κατοικίδιο!!!:p:lol: Το είδες απο κοντά? Μου φαίνεται ότι έχει μικρή οθόνη με μεγάλο σώμα...Σε άσπρο λογικά φαίνεται πιο ισορροπημένο...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Το είδες απο κοντά? Μου φαίνεται ότι έχει μικρή οθόνη με μεγάλο σώμα... Υπάρχουν πολλές συσκευές που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Το συγκεκριμένο απευθύνεται στους λάτρεις των πρώην windows smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 έχω ένα aspen μια εβδομάδα τώρα, το πήρα από τα e-shop τιμή ευκαριας 209 ευρω πολυ καλη τιμη και καλο τηλεφωνο. δεν βαζει 'φωτια' αλλα ειναι πολυ γρηγορο και πολυ ευκολοδούλευτο πολύ καλη μπαταρια, η οθονη αν και μικρη ειναι καλη το εχω σετταρει οπως θελω εγω , το gps δουλευει απροβλιματιστα με destinator 7 και IGO και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση τιμης, ποιοτητας το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν μια φτηνη συσκευή με wm 6.5.3 μοναδικο μειωνετημα ειναι η απουσια φλας για την φωτογραφικη Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts