Jump to content

MTN - Κύπρος (Πρώην Areeba)

gmmour
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς να μου πει πως θα ανανεώσω ένα καρτοκινητό της ΜΤΝ στην Ελλάδα? Την προηγούμενη φορά (πριν 6 μήνες)με είχε αφήσει να την κάνω με master , τώρα μου ζητάει να είναι κυπριακή η πιστωτική...
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 2 months later...
Υπήρχαν κάρτες ανανεώσεις για τα PayAsYouGo, που ήταν αποκλειστικά για data και με 15€ αγόραζες 1.5GB. Δεν τις βρίσκω όμως πουθενά. Καταργήθηκαν;

• 9 months later...

Βλέπω το νήμα δεν έχει κίνηση από το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά αμα γνωρίζει κανείς ας μου πει.

Το καλοκαίρι θα πάω φαντάρος στην Κύπρο και θέλω να πάρω κάποιο πρόγραμμα,λογικά PayasYouGo, για να χρησιμοποιώ.Με ενδιαφερει να εχει χρόνο προς κυπριακά δίκτυα καθώς και mb.Είδα ότι μάλλον mtn η primetel συμφέρει.Από ότι βλέπω και οι 2 δεν προσφέρουν ιδιαίτερα πολλά για mobile internet αλλά ξέρω ότι έχουν πολλά hotspots που μπορείς να συνδέεσαι.Εσείς ποια μου προτείνεται να επιλέξω?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Δεν αλλαξαν ακομη οι τιμες της περιαγ ωγης στο mtn?

Βλέπω το νήμα δεν έχει κίνηση από το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά αμα γνωρίζει κανείς ας μου πει.

Το καλοκαίρι θα πάω φαντάρος στην Κύπρο και θέλω να πάρω κάποιο πρόγραμμα,λογικά PayasYouGo, για να χρησιμοποιώ.Με ενδιαφερει να εχει χρόνο προς κυπριακά δίκτυα καθώς και mb.Είδα ότι μάλλον mtn η primetel συμφέρει.Από ότι βλέπω και οι 2 δεν προσφέρουν ιδιαίτερα πολλά για mobile internet αλλά ξέρω ότι έχουν πολλά hotspots που μπορείς να συνδέεσαι.Εσείς ποια μου προτείνεται να επιλέξω?

ως προς την mtn, νομίζω καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιο συμβόλαιο.

Ως φαντάρος, μην περιμένεις τα hotspots να είναι πολύ χρήσιμα όταν είσαι εκτός μεγάλων αστικών περιοχών/ επίσης, τα δίκτυα και των 2 δεν είναι τα καλύτερα εκτός των μεγάλων αστικών περιοχών όσον αφορά τις ταχύτητες data- ειδικά όταν είσαι στο δρόμο.

ως προς την mtn, νομίζω καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιο συμβόλαιο.

Ως φαντάρος, μην περιμένεις τα hotspots να είναι πολύ χρήσιμα όταν είσαι εκτός μεγάλων αστικών περιοχών/ επίσης, τα δίκτυα και των 2 δεν είναι τα καλύτερα εκτός των μεγάλων αστικών περιοχών όσον αφορά τις ταχύτητες data- ειδικά όταν είσαι στο δρόμο.

Έχει συμβόλαιο διάρκειας 3 μηνών που είναι το σίγουρο για μένα??Για αυτο τον λόγο κοιτάω το ενδεχόμενο της κάρτας.Aν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα στο μυαλό σου πές μου ποιο εννοείς για να το τσεκάρω.

Βtw εγώ το πιο πιθανό είναι να είμαι στα Πολεμίδια στην Λεμεσό.Οπότε πιστεύω το hotspot εκεί θα είναι αξιοπρεπές.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Έχει συμβόλαιο διάρκειας 3 μηνών που είναι το σίγουρο για μένα??Για αυτο τον λόγο κοιτάω το ενδεχόμενο της κάρτας.Aν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα στο μυαλό σου πές μου ποιο εννοείς για να το τσεκάρω.

Βtw εγώ το πιο πιθανό είναι να είμαι στα Πολεμίδια στην Λεμεσό.Οπότε πιστεύω το hotspot εκεί θα είναι αξιοπρεπές.

αν είναι μόνο για 3 μήνες τότε πάρε 1 καρτοκινητό και αγόρασε extra data/ δεν χάθηκε ο κόσμος για 30-40 ευρώ παραπάνω για τους 3 μήνες.

• 2 weeks later...
Φίλος με ΜΤΝ καρτκινητό στην Ελλάδα εχει για κλήσεις εντός ΕΕ 0,1271E,λήψη κλήσεων 0,0136E τοπικές κλήσεις 0,1271E sms 0,0445E καλά δεν είπαν οτι απο 30/4/16 θα είχαμε μείωση τιμών?

Φίλος με ΜΤΝ καρτκινητό στην Ελλάδα εχει για κλήσεις εντός ΕΕ 0,1271E,λήψη κλήσεων 0,0136E τοπικές κλήσεις 0,1271E sms 0,0445E καλά δεν είπαν οτι απο 30/4/16 θα είχαμε μείωση τιμών?

Με ποιο δικτυι εχει περιαγωγη; Γιατι ξερω η Wind εχει με MTN φουλ περιαγωγη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με ποιο δικτυι εχει περιαγωγη; Γιατι ξερω η Wind εχει με MTN φουλ περιαγωγη.

Για περιαγωγή με Wind μιλάω και εγώ,αλλά απο ότι είδαμε συνδέεται και με τους άλλους δυο κανονικά

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας παιδια σημερα πηγα στην ΜΤΝ αφου ηταν ο μονος μου δρομος και αγορασα 139ευρω αυτο εδω: MTN 4G Broadband in a Box

Το εχω στα 40GB τον μηνα που αυτο συμενει οτι οταν τελιωσουν τα 40GB μου μετα τι ; Πως γινεται να μην εχω ιντερνετ ;

Θα το παρω στο εξωχικο μαζι μου που θα πηγαινω. Επισης εχω και καποια ερωτηματα:

Αυτο λειτουγει οπως τα κινητα μας που ποιανουν απο τον δορυφορο 4G/3G ?

Ακουω πολλα αρνιτικα σχολια για την MTN απο τους πελατες της στο fb και δεν ξερω τι ισχυ ποια ασε που εχω και μια ξαδερφη/κουμπαρα που δουλευει εκει μεσα στην ΜΤΝ.

Θα μπορω να κατεβαζω τορρεντ κανονικα χωρις προβλημα και να ανεβαζω στο youtube video ;

Επισης πως γινεται με μια καρτοκινητη να δουλευει αυτο το πραγμα ; Δεν μπορω να το καταλαβω επειδη ισως ειναι κατι νεο για μενα. Εδω στο σπιτι εχω Primetel και ξερω οτι ειναι 24ωρη 7ημερες 365ημερες τον χρονο ασταματητα 16Mb/s downloading - 75Kb/s Uploading.

Ας μου εξηγησει καποιος.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Από την ιστοσελίδα της MTN

Πολιτική ορθής χρήσης για την υπηρεσία απεριόριστης πρόσβασης στο διαδίκτυο:

Όταν η συνολική χρήση δεδομένων (η συνολική χρήση συμπεριλαμβάνει τον όγκο δεδομένων που αποστάλθηκε (upload) και που λήφθηκε (download) σε ένα ημερολογιακό μήνα ξεπεράσει το όριο της Πολιτικής Ορθής Χρήσης (όπως αναφέρεται πιο πάνω), η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διαχείριση της ταχύτητας σύνδεσης (1Mbps download και 512Kbps upload) στο mobile broadband για την προστασία της απόδοσης του δικτύου και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους χρήστες υπηρεσιών δεδομένων της ΜΤΝ.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Από την ιστοσελίδα της MTN

Που συμενει με ελληνικα λογια ;

Οτι μετά τα 40GB, πιθανότατα η ταχύτητα θα μειωθεί από τα 12Mbps (max) στο 1Mbps :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 4 weeks later...
Ταχύτητες ΜΤΝ 4G στο The Mall of Cyprus.

Tο μαξ ποσο ειναι? Ελλαδα τα ιδια βλεπουμε και με τους τρεις...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ελλαδα τα ιδια βλεπουμε και με τους τρεις...

Ελπίζω να εννοείς με 3G....

Sent from my XT1562

Ελπίζω να εννοείς με 3G....

Sent from my XT1562

Μην σου πω και με 4G :lol::lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον σε κεντρικά σημεία σε αστικές περιοχές. Τέλος το off topic....

Sent from my XT1562

Tο μαξ ποσο ειναι? Ελλαδα τα ιδια βλεπουμε και με τους τρεις...

Δεν ξέρω ακριβός πόσο είναι το μαξ αλλα μπορείς να δεις το speedtest που ανέβασε η ΜΤΝ στο youtube εδω:

• 3 months later...

θελω να βαλω δορυφορικο ιντερνετ απο κυπρο εδω στην ελλαδα.(θελω να εχω κυπριακη ip)

μπορειτε παρακαλω να με βοηθησετε

Θα ρωτήσεις αν ο πάροχος του δορυφορικού ίντερνετ στην Κύπρο έχει καταρχήν κυπριακές ip, γιατί μπορεί και να μην έχει.

Κατά δεύτερον αν ο συγκεκριμένος δορυφόρος που χρησιμοποιεί, έχει και κάλυψη στην Ελλάδα.

Αν ισχύουν αυτά τα δύο γίνεται.

Πάρε να ρωτήσεις εδώ http://www.megasat.com.cy/el/internet-in-cyprus.html

Ο δορυφόρος που χρησιμοποιεί σίγουρα έχει κάλυψη στην Ελλάδα. Δεν ξέρω όμως αν έχουν κυπριακές ip (Ίσως να χουν ιταλικές. Δεν είμαι σίγουρος).

• 3 months later...
Καλησπεα,

Σε δέκα μέρες πάω φαντάρος στη Κύπρο και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.

Με ενδιαφέρει για καρτοκινητο.

Πόσο κοστίζουν οι κάρτες ανανεώσεις;

Πακέτα ιντερνέτ υπάρχουν αν ναι ποσο κοστίζουν;

Δεν ξέρω αν ποσταρω σε σωστό σημείο η οχι.

http://www.mtn.com.cy/payasyougo/

Καλησπεα,

Σε δέκα μέρες πάω φαντάρος στη Κύπρο και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.

Με ενδιαφέρει για καρτοκινητο.

Πόσο κοστίζουν οι κάρτες ανανεώσεις;

Πακέτα ιντερνέτ υπάρχουν αν ναι ποσο κοστίζουν;

Δεν ξέρω αν ποσταρω σε σωστό σημείο η οχι.

Εκτός από την ΜΤΝ που σου προτάθηκε πιο πάνω υπάρχουν και άλλες δυο εταιρείες.

https://www.cyta.com.cy/soeasy-plans

http://www.payasyougo.com.cy/

παιδες η primetel σαν δικτυο εντος πολεων είναι οκ? δηλαδη 3g απροβληματιστο θα υπάρχει? για Παφο κυρίως ρωτάω και επειδή κατηφορίζω προς νησί το επόμενο 10ημερο ρωτάω για πληροφορίες. επίσης αν ξέρει κανείς για adsl primetel (αν ειναι οκ σαν υπηρεσία)ας κάνει ένα μήνυμα

• The topic was unpinned
  • This topic was featured and unfeatured