aim Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Te_salat, ευχαριστώ... το κατάφερα τελικά και με το Dropbox (ασυρματα αν και δεν ήθελα την εξάρτηση απο την ύπαρξη διαδικτύου) αλλά και μόλις πρόσεξα οτι το sketchbook έχει πεδίο στο itunes όπου επτιτρέπει τη μεταφορά αρχείων όπως πολλά άλλα προγράμματα.. χμμ.. άμα δε δουλεύει το μυαλό.. ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Έστειλα και εγώ ένα mail στον εβραιο για να το διορθώσει, ώστε να αναβαθμισω σε 3.2.1 . Τωρα περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Για να κάνουμε jailbrake σε 3.2.1 πρέπει να το κάνουμε set as new device για να μην έχουμε προβλήματα ... σωστά ?? Τι γίνεται όμως με εφαρμογές που δεν θέλουμε να χάσουμε τα δεδομένα ?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πολύ ενδιαφέρον για διάβασμα e-book σε ePub & PDF http://www.johnnie-society.org 4 epub e-book reader: Stanza Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Τώρα είδα στο cydia πως βγήκε update για το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά δεν αναφέρει τι έχει αλλάξει. Οι παρενθεσεις πάντως παραμένουν προβληματικές. Κάποιος που έχει 3.2.1 να μας πει αν μπαίνει τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Τώρα είδα στο cydia πως βγήκε update για το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά δεν αναφέρει τι έχει αλλάξει. Οι παρενθεσεις πάντως παραμένουν προβληματικές. Κάποιος που έχει 3.2.1 να μας πει αν μπαίνει τωρα; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ! :happy: Μάλλον εμένα περιμένατε :D Όλα οκ τώρα με την εγκατάσταση σε 3.2.1 ! :happy::happy: Δεν έχασε καιρό o developer της εφαρμογής ,άμεσο το update . (Το πρόβλημα με τις παρενθέσεις που είναι ανάποδα,παραμένει..) edit: Έστειλα και γι αυτό e-mail . Να σημειώσω ότι τα προβλήματα που είχα με τα wifi disconnections ,από ότι φαίνεται λύθηκαν με την 3.2.1 . This iOS software update for iPad contains bug fixes and improvements, including the following: - Improved Wi-Fi connectivity - Fixed an issue that could prevent copy and paste of single-page PDF attachments in Mail - Addressed an issue that could cause video playback to freeze - Improved reliability of video-out when using iPad Dock Connector to VGA Adapter - Added Bing as an option for Safari's search field Edited August 3, 2010 by nervous Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το iPad έχει πιο αδύναμο σήμα από το iPhone! Στο ίδιο μοντεμ το iPhone έχει full σήμα και το iPad μια γραμμή. Και γενικά βλέπει λιγότερα δίκτυα! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Το iPad έχει πιο αδύναμο σήμα από το iPhone! Στο ίδιο μοντεμ το iPhone έχει full σήμα και το iPad μια γραμμή. Και γενικά βλέπει λιγότερα δίκτυα! εγω παλι ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Πιανω μεχρι και στο wc :lol: Ενα σημειο που ολες μου οι συσκευες επεφταν στην μια γραμμη η το εχαναν. Δεν έχει βγει το igo για iPad Κωστή!Μόνο το copilotHD ξέρω! ισως παιζει το igo του iphone σε 2χ Edited August 3, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ! :happy: Μάλλον εμένα περιμένατε :D Όλα οκ τώρα με την εγκατάσταση σε 3.2.1 ! :happy::happy: Δεν έχασε καιρό o developer της εφαρμογής ,άμεσο το update . (Το πρόβλημα με τις παρενθέσεις που είναι ανάποδα,παραμένει..) edit: Έστειλα και γι αυτό e-mail . Να σημειώσω ότι τα προβλήματα που είχα με τα wifi disconnections ,από ότι φαίνεται λύθηκαν με την 3.2.1 . This iOS software update for iPad contains bug fixes and improvements, including the following: - Improved Wi-Fi connectivity - Fixed an issue that could prevent copy and paste of single-page PDF attachments in Mail - Addressed an issue that could cause video playback to freeze - Improved reliability of video-out when using iPad Dock Connector to VGA Adapter - Added Bing as an option for Safari's search field Καλησπέρα κι από μένα! Αν κατάλαβα σωστά μιλάς για την εφαρμογή του Cydia που προσθέτει native ελληνικό πληκτρολόγιο; Εγώ έχω την εκδοση 3.2.1 του ios του ipad και δυστυχως δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση γιατί μου λέει πως δεν είναι συμβατό. Είσαι βέβαιος πως έχει γίνει update? Διότι σκοπεύω να ζητήσω refund πολύ σύντομα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Και εγω την 3.2.1 έχω και μόλις το αγορασα και δουλεύει κανονικά! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το ifile σας δουλεύει στην 3.2.1? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Σημερα παρελαβα απο Expansys keyboard dock , vga cable και θηκη original. Παρεπιπτοντως επαθα πλακα απο το σερβις , διαλεξα DHL, η εταιρεια εχει βαση στη Γαλλια και το παραγγειλα χθες στα μεσα της μερας , ενω η επιλογη μου ηταν 2-3 μερες παραλαβη τα ελαβα σημερα Ελλαδα. Συγχαρητηρια! Τα ιδια βεβαια κι οταν παρελαβα το Ipad στη Ρουμανια. Ειναι σφαιρες ! Εντυπωσεις. Για το πρωτο πολυ καλες μου αρεσει η αισθηση στα πληκτρα δεν ειναι φθηνιαρικη...Το δευτερο δεν το δοκιμασα ακομα , οσο για τη θηκη , την περιμενα λιγο πιο 'παχια' αλλα και παλι ειμαι ευχαριστημενος, ειναι αρκετα περιποιημενη !:) Βαρανε λιγο στις τιμες , αλλα επαναλαμβανω πληρωνω ως εταιρεια οποτε bye bye ΦΠΑ. Edited August 4, 2010 by s4ris4 Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Καλησπέρα κι από μένα! Αν κατάλαβα σωστά μιλάς για την εφαρμογή του Cydia που προσθέτει native ελληνικό πληκτρολόγιο; Εγώ έχω την εκδοση 3.2.1 του ios του ipad και δυστυχως δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση γιατί μου λέει πως δεν είναι συμβατό. Είσαι βέβαιος πως έχει γίνει update? Διότι σκοπεύω να ζητήσω refund πολύ σύντομα! Ευχαριστώ! Καλημέρα σε όλους ! :) Ναι ,για την εφαρμογή Hebrew and Greek keyboard η οποία αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.1-1. Σχετικά με τις παρενθέσεις ,μου απάντησε ότι θα φτιαχτεί .. Edited August 4, 2010 by nervous Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 To backup μου παίρνει ωρες κυριολεκτικά. Έχω ένα 16γιγα ipad , το έβαλα χτες βράδυ κατα τις 12 και σήμερα στις 8 το πρωι ήταν στο 1/3 περίπου όπου και το σταμάτησα. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; ΥΓ. Κάποιος να δοκιμάσει το ifile στην 3.2.1 να μας πει αν δουλευει; ΥΓ 2. Σκέφτομαι το μεσημέρι να κάνω την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 To backup μου παίρνει ωρες κυριολεκτικά. Έχω ένα 16γιγα ipad , το έβαλα χτες βράδυ κατα τις 12 και σήμερα στις 8 το πρωι ήταν στο 1/3 περίπου όπου και το σταμάτησα. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; ΥΓ. Κάποιος να δοκιμάσει το ifile στην 3.2.1 να μας πει αν δουλευει; ΥΓ 2. Σκέφτομαι το μεσημέρι να κάνω την αναβάθμιση! To iFile δουλεύει κανονικά, απλά πρέπει να το βάλιες από το ... κατάλληλο repo. Δοκίμασε το http://cydia.myrepospace.com/digitalpixel Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 To backup μου παίρνει ωρες κυριολεκτικά. Έχω ένα 16γιγα ipad , το έβαλα χτες βράδυ κατα τις 12 και σήμερα στις 8 το πρωι ήταν στο 1/3 περίπου όπου και το σταμάτησα. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Μαλλον κολλησε η διαδικασια του backup. Εγω εχω το 64αρι και εχω μεσα πανω απο 20GB. Αν το κανεις πρωτη φορα backup θα κανει περισσοτερο χρονο. Αντε το πολυ 10 λεπτα. Μετεπειτα κανει "smart backup". Υποψην οτι το iPad μου ειναι χωρις jailbreak. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroller55 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το HTC HD2 στο iPad με τη χρήση του iBlueNova χωρίς επιτυχία, το έχει καταφέρει κανείς, υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν φωτογραφίες χωρίς τη χρήση internet. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αν μιλάμε για Jailbroken iPads το πρώτο backup μετά από Jailbreak ή το πρώτο μετά από update του Cydia παίρνει πολλές ώρες. Μην ανησυχείτε. Να άνησυχήσετε αν το κάνει συνέχεια. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Λοιπο, τελικά έκανα update με το ομώνυμο κουμπακι στο iTunes. Όλα πήγαν πολύ καλά , διατήρησε τις ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές μου. Στην συνέχεια έκανα το jailbreak πολύ εύκολα και γρήγορα και ξαναπερασα ότι είχα βάλει στο cydia. Όλα φαίνεται να δουλεύουν πολύ καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Θυμηθηκα οτι δεν ειχα διαβασει το review του εξαιρετικου Anand Lal Shimpi για το iPad. Επισης δεν ειχα δει σχετικο link σε αυτο το τοπικ, οποτε του εριξα μια ματια σημερα. Διαβαστε το κι εσεις. :) http://www.anandtech.com/show/3640/apples-ipad-the-anandtech-review Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Καλησπέρα. Προ μερικών εβδομάδων είχα αναφέρει (με ιδιαίτερο στόμφο πρέπει να ομολογήσω) ότι θα διαθέσει η Vodafone (και κατά τα λεγόμενα των υπαλλήλων της) πρώτη στην Ελλάδα το iPad. Εχθές το βράδυ, μετά από συνομιλία με φίλο και μέλος του φόρουμ, μου μπήκε το μικρόβιο. Για την ακρίβεια ανέφερε ότι κανένας πάροχος κινητής δεν προσφέρει το iPad, ούτε η ίδια η Vodafone στην Αγγλία. Έτσι λοιπόν και εγώ τηλεφώνησα στο 13830 σήμερα με σκοπό να τους τα αναφέρω αυτά να δω τι θα μου πουν. Στο πρώτο τηλέφωνο δεν κατάφερα να συνδεθώ με το τμήμα των iPhone (τεχνικό το ονομάζουν αν δεν κάνω λάθος). Πάραυτα, από την εξυπηρέτηση που ρώτησα μου είπαν ότι δεν ισχύει. Σε δεύτερο τηλέφωνο συνδέθηκα, και με σιγουριά ο υπάλληλος μου είπε ότι η τελευταία ενημέρωση που έχουν είναι ότι θα το φέρουν και θα το δίνουν με επιδότηση. Και όταν του επισήμανα αυτά που γράφω παραπάνω (περί κυκλοφορίας σε τόσες χώρες και ποτέ δεν το διέθεσε εταιρία παροχής κινητής, κλπ) και μετά από κανά δύο λεπτά στην αναμονή επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του φίλου και συμφορουμίτη: Η Vodafone δεν θα το φέρει. Οπότε (τουλάχιστον για εμένα) αλλάζουν λίγο τα δεδομένα! :D Μήπως γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα; Για αρχές Σεπτεμβρίου είχα ακούσει τελευταία φορά από το στόμα υπαλλήλου στα Public (πλέον) Γλυφάδας... Edited August 4, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αλεξανδρε αυτο θα το μαθουμε οταν ανακοινωθουν οι χωρες της επομενης φουρνιας. Πολυ φοβαμαι οτι στην Ελλαδα η τιμη τους θα ειναι ακριβοτερη απ ολες τις αλλες εφοσον δεν θα δωθει και απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας. Μαλλον θα βαλω αγγελια το δικο μου γιατι μεσα του μηνα παει Αμερικη ο φιλος μου. Λεω να παρω το 3g να του πεταξω μια καρτα που εχω απο flashaki να τελειωνω. Αν βρω να το δωσω χωρις να χασω πανω απο 50 ευρω θα το κανω. Ποσο πουλιουνται στην ελλαδα τα 16αρια wifi απο τα macro κλπ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Μαλλον για μενα θα λεει ο soom. :lol: Αυτη τη στιγμη ψαχνω κι εγω για 16αρι με 3G για μια φιλη μου παντως. Αν μαθω κατι θα σας ενημερωσω απο τη πλευρα μου. Ριξε μια ματια και στις αγγελιες αν και οι τιμες ειναι λιγο αλμυρες σε μερικες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Μαλλον για μενα θα λεει ο soom. :lol: Αυτη τη στιγμη ψαχνω κι εγω για 16αρι με 3G για μια φιλη μου παντως. Αν μαθω κατι θα σας ενημερωσω απο τη πλευρα μου. Ριξε μια ματια και στις αγγελιες αν και οι τιμες ειναι λιγο αλμυρες σε μερικες. Το έγραψα γιατί είχαμε και την κουβέντα τις προάλλες! Οπότε, εγώ δεν περιμένω πλέον από την Vodafone...:( Κρίμα. Αλεξανδρε αυτο θα το μαθουμε οταν ανακοινωθουν οι χωρες της επομενης φουρνιας. Πολυ φοβαμαι οτι στην Ελλαδα η τιμη τους θα ειναι ακριβοτερη απ ολες τις αλλες εφοσον δεν θα δωθει και απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας. Μαλλον θα βαλω αγγελια το δικο μου γιατι μεσα του μηνα παει Αμερικη ο φιλος μου. Λεω να παρω το 3g να του πεταξω μια καρτα που εχω απο flashaki να τελειωνω. Αν βρω να το δωσω χωρις να χασω πανω απο 50 ευρω θα το κανω. Ποσο πουλιουνται στην ελλαδα τα 16αρια wifi απο τα macro κλπ Σε μαγαζιά ξεκινάνε €100 πάνω από τις τιμές αλλού (Βέλγιο πχ). Δηλαδή €598 το 16άρι. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Apple+iPad To Macro πούλησε λίγα κομμάτια αλλά πολύ ακριβά. Και οι τιμές που είχαν ανακοινώσει δεν είχαν μέσα τον ΦΠΑ, οπότε...:ninja: Άκυρο! Σκεφτόμουν και εγώ για το 3G, αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν χρειαστώ internet αλλού, υπάρχει πάντα το tethering από το iPhone (πάντα σε jailbroken iPhone) και μια εφαρμογή από το Cydia (MiWi αν θυμάμαι καλά)! Οπότε, δεν δίνω τα παραπάνω λεφτά. Άσε και την ξεχωριστή σύνδεση για το Data Plan... Οπότε...:X Πάει πολύ μετά. Ή στο iPhone ή στο iPad data plan. Και δεν ξέρω πιο αξίζει πιο πολύ. Και βέβαια, αν βιαστώ να το τσιμπήσω, θα πάρω το 16άρι. Αν και προτιμώ το 32άρι (έχει παραπάνω χώρο για καμιά ταινία)... Υπάρχει και το € στην μέση... :cry: Edited August 4, 2010 by nervous .. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Και γω έχω αυτό το δίλλημα πέρα απο το χρηματικό βέβαια, εννοειται αυτο, αν αξίζει να το πάρω με το 3g ή σκέτο. Ηδη εχω το 3gs με 500mb το μηνα και μου φευγει πάνω κατω μια 40αρα το μήνα παγιο. Για πειτε ρε παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts