pperiklis Δημ. July 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Για την ακρίβεια είναι τρία εκατομμύρια και το επίπεδο δεν είναι και τόσο παγκόσμιο, προς το παρόν διατίθεται σε μερικές μόνο χώρες. :) Πάντως περιμένω με μεγάλη περιέργεια τις κινήσεις της Microsoft για το 2011. Tablets, Phones, Gaming Devices, Windows 7 SP1, Office 2011.. για να δούμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Στόχος να "χτυπηθεί" το iPad Κόσμος Εδώ και αρκετούς μήνες, μία από τις πιο συνηθισμένες συζητήσεις σε τεχνολογικά φόρουμ είναι η φημολογία για το tablet της Blackberry το οποίο αναμένεται να κοντράρει το iPad όπως τα smartphones της κόντραραν και κοντράρουν* το iPhone. Βάσει όμως νέων στοιχείων που κυκλοφόρησα, το tablet της Blackberry είναι στα σχέδια της εταιρείας και μάλιστα στα άμεσα. Το όνομα αυτού σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί θα είναι είτε Blackpad είτε Cobalt. Σύμφωνα επίσης με τα νέα στοιχεία το, νέο tablet θα χτυπήσει το iPad εκεί που πονάει, στο flash και την frontfacing (μπροστινή) κάμερα. Πέραν του γνωστού προβλήματος που ακούει στο όνομα flash, οι χρήστες iPad έχουν ως νούμερο ένα επιθυμία για την επόμενη γενιά, να υπάρχει και μπροστινή κάμερα, ούτως ώστε να δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων μέσω Skype και όχι μόνο. Ήδη η Dell στο tablet που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες είχε μπροστινή κάμερα. Το Blackpad ή Cobalt θα διαθέτει οθόνη 7 ιντσών κάτι που σε συνδιασμό με τον επεξεργαστή 1 GHz της Marvell και συγκεκριμένα τον Armada 610, δίνει στο tablet τη δυνατότητα High Definition ανάλυση και 3D γραφικά. Όσον αφορά τη 3G σύνδεση του θα συνδέεται μέσω Bluetooth με το Blackberry smartphone του χρήστη και μέσω αυτού θα συνδέεται στο Internet. Με λίγα λόγια, όσοι δεν είναι κάτοχοι κινητών της Blackberry και θέλουν να αγοράσουν το tablet της και να έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο internet μέσω του δικτύου 3G, θα πρέπει μαζί με αυτό να αποκτήσουν (επί πληρωμής φυσικά) και ένα κινητό της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 μακαρι ρε παιδια να βγουνε πολλες συσκευες , εμεις ειμαστε αυτοι που πληρωνουν , ο ανταγωνισμος κανει καλο , απλα θελω να επισημανω δυο πραγματα 1.- δεν ειναι χαζος ο steve που δεν εβαλε macosx alla os4 στο ipad 2.- Τα android μου φαινονται ποιο κοντα στο ipad Φυσικα ομως να εχουν την ποιοτητα κατασκευης και το στυλ του ipad Μακαρι και βλεπουμε .... Προς το παρον βλεπουμε απλα να επαναλαμβανεται η ιστορια του iphone (δειτε αυτο ειναι σαν το ipad klp) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) Γεια χαρα σε ολους! Μολις παρελαβα στα χερια μου το Apple iPad 64GB 3G μαζι με την original θηκη του. Ειναι ακομα μεσα στο κουτι του, ουτε τη ζελατινα του δεν εχω αφαιρεσει ακομα. Θα κανω υπομονη μεχρι το απογευμα που θα επιστρεψω σπιτι και θα το ανοιξω για φορτιση κτλ. Στο μεταξυ διαβαζω απο προχθες το τοπικ και ειμαι ακομα στην σελιδα 102. Λιγο ακομα και θα σας φτασω παιδια. Ισως σας κανω και μερικες ερωτησεις μετεπειτα, καθως δεν ξερω κατα ποσο πολυ μπορει να συγκρατησει το μυαλο μου ολες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες που εχετε αναφερει. Edited July 13, 2010 by energetic Χαιρετισμος στα παιδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γεια χαρα σε ολους! Μολις παρελαβα στα χερια μου το Apple iPad 64GB 3G μαζι με την original θηκη του. Ειναι ακομα μεσα στο κουτι του, ουτε τη ζελατινα του δεν εχω αφαιρεσει ακομα. Θα κανω υπομονη μεχρι το απογευμα που θα επιστρεψω σπιτι και θα το ανοιξω για φορτιση κτλ. Στο μεταξυ διαβαζω απο προχθες το τοπικ και ειμαι ακομα στην σελιδα 102. Λιγο ακομα και θα σας φτασω παιδια. Ισως σας κανω και μερικες ερωτησεις μετεπειτα, καθως δεν ξερω κατα ποσο πολυ μπορει να συγκρατησει το μυαλο μου ολες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες που εχετε αναφερει. Με γεια ! :) Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γεια χαρα σε ολους! Μολις παρελαβα στα χερια μου το Apple iPad 64GB 3G μαζι με την original θηκη του. Ειναι ακομα μεσα στο κουτι του, ουτε τη ζελατινα του δεν εχω αφαιρεσει ακομα. Θα κανω υπομονη μεχρι το απογευμα που θα επιστρεψω σπιτι και θα το ανοιξω για φορτιση κτλ. Στο μεταξυ διαβαζω απο προχθες το τοπικ και ειμαι ακομα στην σελιδα 102. Λιγο ακομα και θα σας φτασω παιδια. Ισως σας κανω και μερικες ερωτησεις μετεπειτα, καθως δεν ξερω κατα ποσο πολυ μπορει να συγκρατησει το μυαλο μου ολες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες που εχετε αναφερει. Με γεια! Έτσι για την ιστορία πόσο σου πήγε το κορυφαίο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 @energetic Καλοριζικο και για ότι θέλεις να ρωτήσεις είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί πρόθυμοι φίλοι για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) μακαρι ρε παιδια να βγουνε πολλες συσκευες , εμεις ειμαστε αυτοι που πληρωνουν , ο ανταγωνισμος κανει καλο , απλα θελω να επισημανω δυο πραγματα 1.- δεν ειναι χαζος ο steve που δεν εβαλε macosx alla os4 στο ipad 2.- Τα android μου φαινονται ποιο κοντα στο ipad Φυσικα ομως να εχουν την ποιοτητα κατασκευης και το στυλ του ipad Μακαρι και βλεπουμε .... Προς το παρον βλεπουμε απλα να επαναλαμβανεται η ιστορια του iphone (δειτε αυτο ειναι σαν το ipad klp) Μαριε συμφωνώ γιατί με αυτά που γνωρίζουμε δεν αρκει η μετάλλαξη ενός net book σε tablet. Πρώτα απ όλα αν δεν γίνει ριζική αλλαγή στο interface των windows 7 ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με touching θα υπάρξουν προβλήματα όσο σωστά και αν δουλεύει το touch της οθόνης. Εδώ στο iPad κάποιες φορές δυσκολευόμαστε ειδικά σε κάποια sites πόσο μάλλον να προσπαθήσει κανείς να δουλέψει το excel όπως είναι τώρα, η τα δαιδαλώδη μενού όπου θα πατάς τις περισσότερες φορές λάθος. Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με την επεξεργαστικη ισχύ, την απαιτούμενη ram κλπ. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει μια συσκευή που πρέπει να έχει το λιγότερο 1600αρη επεξεργαστη και 1giga ram, με όλα αυτά περιορισμένα σε τόσο μικρό χώρο πίσω από μια οθόνη που κι αυτή παράγει θερμότητα. Έχουν λύσει το πρόβλημα της υπερθερμανσης? Εδώ το net book μου (Lenovo 10'') πυρακτωνεται και για αναλογη χρήση με το iPad, χρειάζεται ειδικά τώρα το καλοκαίρι απαραιτήτως βάση με ανεμιστηρακια. Όντως ένα tablet με android θα είναι ανταγωνιστικό αλλά θα εξακολουθεί να έχει τις διάφορες που παρουσιάζονται μεταξύ ενός iPhone και ενός droid. Αν η apple είχε βάλει εξ αρχής εμπροσθια κάμερα θα είχε τον ανταγωνισμό από κάτω για τουλάχιστον 2 χρόνια. Πιστεύω ήταν λάθος και πιθανώς δεν μπήκε στην παρούσα φάση για να αποτελέσει κίνητρο η αγορά ενός iphone4, σε όσους θα έχουν ήδη αγοράσει το iPad. H ram επίσης καλό θα ήταν να έφτανε τα 512 κυρίως για κάποιες εφαρμογές που την χρειάζονται, είτε γιατί είναι κακογραμμενες είτε γιατί το iPhone os δεν τα παει καλά μ αυτές. Π.χ. Το excel σε όλες τις εφαρμογές είναι χαρακτηριστικά αργό. Κάτι που παρατηρώ ακόμα και στα Mac. H ταχύτητα όταν δουλεύω τα office 2010 για Mac, δεν έχει καμία σχέση με αυτή των ms office 2010 όταν τα δουλεύω από το fusion. Edited July 13, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει με bluetooth έναν δέκτη gps σαν αυτόν http://cgi.ebay.co.uk/VODAFONE-51-CH-BLUETOOTH-GPS-SAT-NAV-KEYRING-RECEIVER-/120587003805?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item1c138ba79d και να δει αν δουλεύει; Το Ipad πρέπει να είναι jailbroken και να έχει εγκατεστημένο το roqyBT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 @zografos , kkalog, kgian Ευχαριστω παιδια για το welcome. :) Tο πακετο πηγε κοντα στα 900Ε. :this: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Χθες επέστρεψα από ταξίδι 9 ημερών για συνέδριο όπου εσκεμμένα δεν είχα πάρει μαζί μου laptop έχοντας μόνο το iPad για να δω πόσο μπορούσε να με καλύψει. Αν και στο συνέδριο υπήρχε παντού δωρεάν WiFi και η ανταλλαγή αρχείων γινόταν μέσω cloud ή με emails υπήρξαν 1-2 φορές που το USB θα ήταν απαραίτητο. Παρόλα αυτά άυτό δεν εμπόδισε καθόλου τη δουλειά μου. Συγγραφή κειμένων με το Pages, browsing, κλπ κλπ... Ανά πάσα στιγμή μπορούσα να stream-άρω μουσική και βίντεο από το iMac που είχα αφήσει ανοιχτό στο σπίτι, να μπαίνω με Remote Desktop με το iTeleport και να παίρνω απ' ευθείας από τους δίσκους μου ό,τι χρειαζόμουν, να βλέπω καμιά ταινία το βράδυ πριν κοιμηθώ ή να παίζω κανένα παιχνίδι... Πραγματικά έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος από τη συσκευή μέσα σε αυτή τη βδομάδα που την είχα ως βασικό υπολογιστή στην τσάντα μου. Το μόνο που μένει είναι να αγοράσω το Camera Connection Kit για ώρες ανάγκης! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το όνομα αυτού σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί θα είναι είτε Blackpad είτε Cobalt. Πολύ καλύτερο το Blackpad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Χθες επέστρεψα από ταξίδι 9 ημερών για συνέδριο όπου εσκεμμένα δεν είχα πάρει μαζί μου laptop έχοντας μόνο το iPad για να δω πόσο μπορούσε να με καλύψει. Αν και στο συνέδριο υπήρχε παντού δωρεάν WiFi και η ανταλλαγή αρχείων γινόταν μέσω cloud ή με emails υπήρξαν 1-2 φορές που το USB θα ήταν απαραίτητο. Παρόλα αυτά άυτό δεν εμπόδισε καθόλου τη δουλειά μου. Συγγραφή κειμένων με το Pages, browsing, κλπ κλπ... Ανά πάσα στιγμή μπορούσα να stream-άρω μουσική και βίντεο από το iMac που είχα αφήσει ανοιχτό στο σπίτι, να μπαίνω με Remote Desktop με το iTeleport και να παίρνω απ' ευθείας από τους δίσκους μου ό,τι χρειαζόμουν, να βλέπω καμιά ταινία το βράδυ πριν κοιμηθώ ή να παίζω κανένα παιχνίδι... Πραγματικά έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος από τη συσκευή μέσα σε αυτή τη βδομάδα που την είχα ως βασικό υπολογιστή στην τσάντα μου. Το μόνο που μένει είναι να αγοράσω το Camera Connection Kit για ώρες ανάγκης! Μουσική και βίντεο με ποιο app έκανες stream ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μαριε συμφωνώ γιατί με αυτά που γνωρίζουμε δεν αρκει η μετάλλαξη ενός net book σε tablet. Πρώτα απ όλα αν δεν γίνει ριζική αλλαγή στο interface των windows 7 ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με touching θα υπάρξουν προβλήματα όσο σωστά και αν δουλεύει το touch της οθόνης. Εδώ στο iPad κάποιες φορές δυσκολευόμαστε ειδικά σε κάποια sites πόσο μάλλον να προσπαθήσει κανείς να δουλέψει το excel όπως είναι τώρα, η τα δαιδαλώδη μενού όπου θα πατάς τις περισσότερες φορές λάθος. Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με την επεξεργαστικη ισχύ, την απαιτούμενη ram κλπ. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει μια συσκευή που πρέπει να έχει το λιγότερο 1600αρη επεξεργαστη και 1giga ram, με όλα αυτά περιορισμένα σε τόσο μικρό χώρο πίσω από μια οθόνη που κι αυτή παράγει θερμότητα. Έχουν λύσει το πρόβλημα της υπερθερμανσης? Εδώ το net book μου (Lenovo 10'') πυρακτωνεται και για αναλογη χρήση με το iPad, χρειάζεται ειδικά τώρα το καλοκαίρι απαραιτήτως βάση με ανεμιστηρακια. Όντως ένα tablet με android θα είναι ανταγωνιστικό αλλά θα εξακολουθεί να έχει τις διάφορες που παρουσιάζονται μεταξύ ενός iPhone και ενός droid. Αν η apple είχε βάλει εξ αρχής εμπροσθια κάμερα θα είχε τον ανταγωνισμό από κάτω για τουλάχιστον 2 χρόνια. Πιστεύω ήταν λάθος και πιθανώς δεν μπήκε στην παρούσα φάση για να αποτελέσει κίνητρο η αγορά ενός iphone4, σε όσους θα έχουν ήδη αγοράσει το iPad. H ram επίσης καλό θα ήταν να έφτανε τα 512 κυρίως για κάποιες εφαρμογές που την χρειάζονται, είτε γιατί είναι κακογραμμενες είτε γιατί το iPhone os δεν τα παει καλά μ αυτές. Π.χ. Το excel σε όλες τις εφαρμογές είναι χαρακτηριστικά αργό. Κάτι που παρατηρώ ακόμα και στα Mac. H ταχύτητα όταν δουλεύω τα office 2010 για Mac, δεν έχει καμία σχέση με αυτή των ms office 2010 όταν τα δουλεύω από το fusion. Κωστα ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λες Φυσικα δεν βαλαν καμερα και ram για να τα δωσουν στο αλλο μοντελο και φυσικα να μη βαλουν απο μανοι τους τρικλοποδια στο iphone4 Προς το παρον προκειται για μια αξιολογη συσκευη (ενας υπολογιστης δορυφορος , κατι ενδιαμεσω σε macbook & iphone) που πολυ απλα αλλαξε και παλι τα δεδομενα .. Θα δεις του χρονου παλι τετοιο καιρο , καλα να ειμαστε , και νεο ipad θα βγει και καμερα θα εχει και facecall θα χει .... :happy: """" Φανταζεστε να καλειτε δωρεαν facecall μεσω wifi to ipad στο σπιτι ??""""" Ειδες προσφορα της apple στην οικονομια ? :D αλλωστε σε 2 χρονακια ολοι θα εχουν ενα iphone 4 η ενα ipad και ολοι θα μιλαμε με wifi ..... πανε οι εταιριες κινητης .... (καλα εσενα σε βλεπω με win7 :D κριμα δεν θα μπορω να σε καλεσω δωραν με facetime :):lol:) Αυτη η ατιμη η apple .......... Βεβαια για να μην την "κατηγορουμε" και συνεχεια μπορει να παιζει και ενα αλλο σεναριο ... απλα το βγαλαν ετσι να δουνε πως θα ανταποκριθει στις απαιτησεις της αγορας και το βελτιωνουν μετα απο ενα με δυο χρονια .... (αλλωστε το πηραν χαμπαρι ο,τι αυτοι τραβανε τον χορο .......) Δε βαριεσαι τα μαθαμε πια , το θεμα ειναι να αγοραζουμε Ο,ΤΙ πραγματικα μπορουμε και Ο,ΤΙ πραγματικα θα το χρησιμοποιησουμε ....... Ερχονται δυσκολες εποχες (1975-82) ...... :O Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) Μουσική και βίντεο με ποιο app έκανες stream ? Ευχαριστώ. Μουσική με το StreamToMe και βίντεο με το Air Video. :) Edited July 13, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) Παιδια, δεν αντεξα και οπως ηταν φυσικο το εβγαλα απο το πακετο. Το συνδεσα στο laptop της δουλειας για να το δω και μπηκα iTunes για να κανει register. Εδωσα τα κλασσικα στοιχεια αν και τα ειχε ετοιμα λογω iPhone. Καποια στιγμη εγραψε οτι υπαρχει παλαιοτερο restore αρχειο για iPad μεσα και αν ηθελα να το κανω ή να το κανω setup ως καινουργιο iPad. Εκει σταματησα και εκανα exit. Προφανως ειδε το restore του iPhone απο προηγουμενο backup και ηθελε να κανει restore για να γινει κοπια οπως στο iPhone μου? Περιττο να πω οτι η ολη διαδικασια του ανοιγματος της συσκευσιας και της τοποθετησης του iPad στη θηκη του, με εκανε σαν παιδι ενθουσιασμενο με το καινουργιο του gadget. Δεν το δουλεψα πολυ, ειναι τοσο φυσικο να το εχεις στα χερια σου. Πραγματικα μ'αρεσει αυτη η αισθηση του βαρους για το μεγεθος του. Καταλαβαινεις οτι εχεις ενα heavy duty μηχανημα να δουλεψεις. Η οθονη απαιχτη και δεν εχω δει τιποτε ακομη! Εχει να πεσει τρελο λιωσιμο το βραδυ στο σπιτι που θα το βαλω στο desktop. Edited July 13, 2010 by energetic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Τι να λέμε τώρα, εδώ είμαι στο γραφείο έχω 19αρα οθόνη PC και δεν καταδεχομαι να κάνω τίποτα άλλο εκτός από excel. Ολα απο το iPad. M αρέσει το interface του mail, μ αρέσει να πληκτρολογω στην οθόνη παρά στο Mac keyboard που έχω βάλει στο pc :lol: (από τον καιρό που ασχολήθηκα με Mac δεν ανέχομαι αλλού είδους πληκτρολόγιο). Μ αρέσει η ταχύτητα που κινουμαι από την μια εφαρμογή στην άλλη και ευκολία που επικολλω οτιδήποτε χρειάζομαι σε mail, notes klp. Χρησιμοποιώ εφαρμογές που με βοηθούν να οργανωνω την δουλειά μου καλύτερα. Μέχρι και καθημερινό ημερολόγιο κρατώ για το τι συμβαίνει στην δουλειά μου ώστε να θυμάμαι αν τα χρειαστω (maxjurnal). Στο σπίτι θα ανοιγα το macbook σπανια αν είχε κάμερα εμπρός για την συχνή επικοινωνία μου μέσω Skype. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μουσική με το StreamToMe και βίντεο με το Air Video. :) Αν επιτρέπεται, Νίκο, τι ταινίες strem-αρες; Δοκίμασε κανείς mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους στα 720p ή και στα 1080p; Γιατί «χτίζω» βιβλιοθήκες μόνο με τέτοιες...:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ρε παιδιά έχετε να προτείνεται ένα καλό video converter για να κάνω τα avi σε mp4 και να παίζουν στο ipad? Έχω κατεβάσει το Aleesoft free ipad converter αλλά όταν πάω να ρίξω τα αρχεία στο ipad το itunes λέει πως δεν μπορεί να τα παίξει. Όπως επίσης κ το Miro Video Converter αλλά κ πάλι.. Γενικά ποιο είναι το καλύτερο format και specs για την υψηλότερη ποιότητα βίντεο στο ipad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ρε παιδιά έχετε να προτείνεται ένα καλό video converter για να κάνω τα avi σε mp4 και να παίζουν στο ipad? Έχω κατεβάσει το Aleesoft free ipad converter αλλά όταν πάω να ρίξω τα αρχεία στο ipad το itunes λέει πως δεν μπορεί να τα παίξει. Όπως επίσης κ το Miro Video Converter αλλά κ πάλι.. Γενικά ποιο είναι το καλύτερο format και specs για την υψηλότερη ποιότητα βίντεο στο ipad? Αν έχεις Mac έχω υπόψη μου ως καλύτερη / απλουστερη λύση το air video. Ως προς το δεύτερο θέμα λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις της οθόνης και τα συνήθη format για να μη χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε custom διαστάσεις, προτείνω τα 720p αν και η ανάλυση DVD δείχνει μια χαρά και πιάνει και λιγότερο χώρο σαν αρχείο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μηπως θα μπορουσατε να μου λυσετε την απορια που ανεφερα στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου? Αυτο με το restore δηλαδη. :) Οχι τιποτα, αλλα φευγω τωρα για το σπιτι και θα το συνδεσω στο desktop. Να ειμαι λιγο προετοιμασμενος, γι'αυτο ρωταω. Thanks. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Όχι δεν έχω mac. Κ ψάχνω την καλύτερη λύση να βάζω κάτι κ να το φτιάχνει αυτόματα για ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μηπως θα μπορουσατε να μου λυσετε την απορια που ανεφερα στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου? Αυτο με το restore δηλαδη. :) Οχι τιποτα, αλλα φευγω τωρα για το σπιτι και θα το συνδεσω στο desktop. Να ειμαι λιγο προετοιμασμενος, γι'αυτο ρωταω. Thanks. ;) Φίλε μου καλοριζικο. Δεν είναι λογικό να σου ζητάει restore. Κανονικά πρέπει Αριστερά στο μενού να σου δείξει το iPad και μόνο αν ΕΣΥ ζητήσεις restor from backup να σου εμφανίσει το backup του iPhone. Εμένα το είδε αμέσως, δεν μπόρεσα να κάνω registration (δεν δέχονταν με τίποτα) άσχετα αν ο λογαριασμός μου δούλευε και αγοραζα εφαρμογές. Κατόπιν έκανα τις ρυθμίσεις συχρονισμου και όλα έγιναν μια χαρά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Όχι δεν έχω mac. Κ ψάχνω την καλύτερη λύση να βάζω κάτι κ να το φτιάχνει αυτόματα για ipad Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε περιβάλλον windows βλέπω ότι υπάρχει έκδοση και για αυτό το λειτουργικό, η οποία αν έχει ανάλογα χαρακτηριστικά με την έκδοση για mac, περισσότερο αυτοματοποιημένη λύση δε νομίζω να βρεις ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Τελικα βρηκα γιατι ζηταει να κανει backup αφου πρωτα διαβασα αυτο. Οπως το υπεθεσα δηλαδη. http://theappleblog.com/2010/04/03/walkthrough-initial-ipad-setup/ Με αυτο το τροπο μεταφερεις ολα τα apps κτλ απο το iPhone στο iPad. Κατσε να κανω ενα φρεσκο backup τωρα το iPhone και μετα θα κανω restore στο iPad. Θα επανελθω! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts