Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από στρεπτική ακαμψία τι λένε τα σημερινά μοντέλα της Άλφα, έχουν βελτιωθεί καθόλου διότι θυμάμαι στο παρελθόν ότι είχαν έντονο πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα.:O :O

@Ταξιδιώτης 22, κούκλα είναι το αυτοκίνητο σου, πολύ όμορφα και η ζάντα και το χαμήλωμα. Να το χαίρεσαι!!!:D :!:

mobile προβληματισμοί...

problhma akampsias??? oxi re c panagiwth... oute h 146 oute h 156 pou eixa exoun tetoio problhma... Kai sigoura oxi h 159 kai brera pou einai koryfaies sthn kathgoria tous ston tomea ths akampsias
make god laugh...

Περίεργο...

Υποτίθεται ότι οι JTS δεν τσιμπάνε λάδια σε αξιοσημείωτο βαθμό. Άσε φίλε Ταξ. που μπορεί να παίζει και το πιο απρόσμενο σενάριο, βλ. απώλειες από το κάρτερ ή ελλατωματικό ταπάκι από κάτω. Το έχεις παρατηρήσει σταματημένο με τον κινητήρα να δουλεύει, μήπως στάζει τίποτα από κάτω?

Πάντως, πραγματικά δεν έχω λόγο να πω ψέματα για κάτι τόσο σοβαρό. Μάλιστα, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η 146 TS που είχα πριν τσιμπούσε λαδάκια, αλλά και πάλι έπαιζε σε καταναλώσεις του 1 lit. στα 5-6.000. Το νούμερο που λέει ο Ταξιδιώτης χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο service point...

το εχω προσεξει φλε μου αλλα δεν χανει καθλου απο πουθενα,μα κι εμενα μου φανηκε πολυ παραξενο,1,5 λιτρο σε τοσο λιγα χλμ?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το εχω προσεξει φλε μου αλλα δεν χανει καθλου απο πουθενα,μα κι εμενα μου φανηκε πολυ παραξενο,1,5 λιτρο σε τοσο λιγα χλμ?

Δηλαδη ουτε καπνιζει απο εξατμιση, ουτε δουλευοντας στο ρελαντι (αν βγαλεις το δηκτη λαδοιυ) βγαζει τιποτα μπλεδιζον αναθυμιασεις???

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

δεν καπνιζει φιλε μου παραξενο ετσι?

problhma akampsias??? oxi re c panagiwth... oute h 146 oute h 156 pou eixa exoun tetoio problhma... Kai sigoura oxi h 159 kai brera pou einai koryfaies sthn kathgoria tous ston tomea ths akampsias

Η GTV και η Spider??

mobile προβληματισμοί...

Μόλις παρέλαβα την δικιά μου 147 :D:D:D

Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να ψαχτω γι' αυτά τα προστατευτικά λαστιχάκια που μπαίνουν στον πίσω προφυλακτίρα για τις μικρές γρατσουνιές που ενδέχεται να συμβούν ή θα κάνω χάλια την όψη του?

Σκεφτόμουν για του ηχητικούς σένσορες αλλά μου φάνηκαν πολλα τα 350 που ζήτησαν στην αντιπροσωπεία..

Επίσης, κάποια πρόταση για ραδιο-κασσετοφωτνο-CD-mp3 που να δένει αρμονικά στο ταμπλώ της 147 και να μην ξεπερνάει τα 500-600 ευρώ υπάρχει?

καλοταξιδη

μην πειραζεις τιποτε........ ραδιο δεν εχει απο την μαμα του;;;

δικη μου προταση θα ηταν : να κανεις τραμπα σε εναν λαστιχά τα εργοστασια τα λάστιχα και να βαλεις κατι της προκοπης ;)

καλοταξιδη

μην πειραζεις τιποτε........ ραδιο δεν εχει απο την μαμα του;;;

δικη μου προταση θα ηταν : να κανεις τραμπα σε εναν λαστιχά τα εργοστασια τα λάστιχα και να βαλεις κατι της προκοπης ;)

Έχει ραδιο-CD αλλά δεν έχει mp3.. Γιατί να μην πειράξω? Θα έχω πρόβλημα?

Και τα λάστιχα τι έχουν? Έχω ακούσει πως είναι από τα καλά της αγοράς για τις 16αρες που φοράει..

159 jtd Review

http://www.drive.com.au/Editorial/ArticleDetail.aspx?articleID=18226&pg=1

1.Alfa 159 2.4JTDm 4 stars

2.Audi A4 2.0TDI 3.5 stars

3.BMW 320d 3.5 stars

4.Mercedes C220 CDi 3 stars

PROS: Gorgeous looks, punchy and frugal diesel engine, supremely capable road manners, stylish and comfortable up front, well equipped.

CONS: Average back seat and boot space, poor rear vision, no auto until 2007.

Price and Equipment * Four Star

The 159 JTD is generously equipped for its $55,990 ask. Leather, climate control, CD stacker, trip computer, cruise, auto lights and rain-sensing wipers are all standard, as well as the bigger Brembo brakes from the upcoming V6 model, but buyers will have to make do with the standard six-speed manual transmission because auto versions aren’t due to arrive until next year.

Under the Bonnet * Four Star

The JTD’s 2.4-litre, 20-valve, five-cylinder turbodiesel is a beauty, pumping out 147kW of power and a stout 400Nm of torque. There’s some turbo lag at low revs, but use the slick-shifting gearbox to keep the engine on song and a solid slab of power is always just a slight squeeze of the foot away. It’s also quite couth for a diesel. We failed to match Alfa’s 6.8L/100km claim but our return of 7.8/100km in combined urban/highway driving is frugal indeed.

How it drives * Four Star

Our test 159 JTD would probably cede to the lighter JTS for all-out entertainment but still has appeal. Faithful steering, strong brakes and an immensely surefooted feel mean the Alfa corners confidently and predictably, even when the surfaces and conditions are challenging.

Ride quality, too, is very good and noise levels hushed. Unlike the 156, which felt restless on lumpy tarmac, the 159 is an inherently relaxed tourer.

Comfort and practicality * Three Half Star

With attractive design, sensibly laid-out switchgear (fiddly column stalks and roof-mounted boot release excepted), good quality and ample adjustment, the 159’s front-seat environment scores well.

For space, however, the Alfa is less resolved. Headroom is tight for tall folk and the thick, sweeping pillars and small windows only accentuate the hemmed-in feeling, as well as limiting visibility. Rear-seat leg and head room aren’t remarkable and neither is the boot.

Safety * Four Star

With seven airbags (including a driver’s knee bag), stability/traction control, ABS and a host of other features, the Alfa rates highly for safety. In NCAP testing, it has been awarded a top five-star rating.

Έχει ραδιο-CD αλλά δεν έχει mp3.. Γιατί να μην πειράξω? Θα έχω πρόβλημα?

Και τα λάστιχα τι έχουν? Έχω ακούσει πως είναι από τα καλά της αγοράς για τις 16αρες που φοράει..

εχω προτεινω να βαλεις φιλε μου,κοιταξε για καποιο alpine οπου ειναι και η κορυφη η ακομα και κανενα jvc ενα καινουριο με μια μικρη οθονουλα που ειναι κι αυτο εξισου καλο και ωραιο.:)

na ballw mia o8onoula me systhmataki gia gps kai hxosysthma ola panw gia thn 156 mou poso 8a ftasei re paidia ??? poly to exw zhlepsei to gps kai poio poly ta mp3 sto ama3i, alla na ballw mono cd me mp3 mou fainetai xazo ...
make god laugh...

na ballw mia o8onoula me systhmataki gia gps kai hxosysthma ola panw gia thn 156 mou poso 8a ftasei re paidia ??? poly to exw zhlepsei to gps kai poio poly ta mp3 sto ama3i, alla na ballw mono cd me mp3 mou fainetai xazo ...

http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=388

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55551145

Παίζουν και mp3 και video από το audio out, αλλά είναι εξωτερικό.

Πολύ καλό είναι και ένα clarion που έχει θύρα USB μπροστά, ευτυχώς κρύβεται οπότε δεν χαλάει η αισθητική του, και φορτώνεις κατευθείαν ότι θες μέσα στο ήχοσύστημα :!: :!: :!: Και το καλύτερο είναι ότι έχει πολλά χρώματα ως επιλογή οπότε ταιρίαζει με πολλούς χρωματισμούς :D :D
mobile προβληματισμοί...

Η GTV και η Spider??

Για μοντέλο του 1995 όχι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αν τις συγκρίνεις με ένα καινούργιο μοντέλο 2005 όπως πχ μια brera εννοείται ότι έχουν πρόβλημα.

Alfa Romeo - La cosa piu bella

me osous exw syzhthsei pantws kanenas den parapone8hke gia thn akampsia twn alfa romeo.... An exoun parapono me ta hlektrika isws 8a nai h me thn sxetikh eypa8ia ths anarthshs... alla ta eipame ayta
make god laugh...

Φιλε ταξιδιωτη για να μην νοιωθεις μονος σου λεω οτι και η δικια μου απο τοτε που πιασανε οι ζεστες καιει τα λαδια της οπως ακριβως η δικια σου.Βεβαια εγω κανω 4000 χλμ τον μηνα σε τρελλους ρυθμους και τωρα ετοιμαζομαι για το service των 60000.Παντως και η 147 που ειχα πριν τα καλοκαιρια παντα μου ζηταγε λαδια,τουτη η GT ομως μου φαινεται ζηταει παραπανω.

Φιλε ταξιδιωτη για να μην νοιωθεις μονος σου λεω οτι και η δικια μου απο τοτε που πιασανε οι ζεστες καιει τα λαδια της οπως ακριβως η δικια σου.Βεβαια εγω κανω 4000 χλμ τον μηνα σε τρελλους ρυθμους και τωρα ετοιμαζομαι για το service των 60000.Παντως και η 147 που ειχα πριν τα καλοκαιρια παντα μου ζηταγε λαδια,τουτη η GT ομως μου φαινεται ζηταει παραπανω.

μαλιστα ομοιοπαθης λοιπον κι εσυ,μονο αυτο τοπροβλημα υπαρχει?σου εχι βγαλει κα τιποτα αλλο?

αυριο ειναι η μεγαλη ημερα,χαμος θα γινει στην αντιπροσωπεια.:mad:

Πάμε μαζί ταξιδιώτη εκεί στην Ηρακλείου - Μοιρών, που παρέλαβα το αυτοκίνητο την παρασκευή και χθές που άνοιξα το καπώ, είδα ότι λείπει το καπάκι της μπαταρίας (το πλαστικο..) και ότι το ένα φανάρι της όπισθεν δεν ανάβει..

Ήμαρτον.. Καινούργιο αυτοκίνητο πήραμε..!

...και ότι το ένα φανάρι της όπισθεν δεν ανάβει...

Χμ....η GT έχει μόνο ένα φανάρι όπισθεν, κάτω δεξιά. Αριστερά είναι το ομίχλης. Μήπως αυτό εννοείς, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Συνήθως όταν κάνει όπισθεν δεν ανάβουν τα 2 λευκά φανάρια που είναι πάνω από το ΣΤΟΠ?

Ε, στην 147 ανάβει μόνο το 1.. Έτσι είναι κανονικά?

Συνήθως όταν κάνει όπισθεν δεν ανάβουν τα 2 λευκά φανάρια που είναι πάνω από το ΣΤΟΠ?

Ε, στην 147 ανάβει μόνο το 1.. Έτσι είναι κανονικά?

Είναι όπως τα λέει ο Κώστας. H 147 έχει μόνο ένα πίσω όπισθεν και από την άλλη μεροιά είναι το ομίχλης.

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Και το καπάκι των πόλων της μπαταρίας? Εκεί απ' ότι έιδα σε φωτό στο νετ έπρεπε να έχει, σωστα?

Επίσης τι άλλο να κοιτάξω που υπάρχει περίπτωση να λείπει? Κάποιο από τα εργαλεία ίσως.. Φαρμακείο δίνεται?

Και τελευταία απορία (για σήμερα :P): Εκτός από τα ηχεία που έχει στις πόρτες οδηγού/συνοδηγού, που είναι τα υπόλοιπα? Χρειάζονται κάποια ενεργοποίηση τα άλλα μήπως?