johnnypatras Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Πόσο τρακαρισμένη; Πόσα κυβικά - ίπποι ; Σε τι τιμή; Επίσης, δεν γνωρίζω αν μπαίνουν αερόσακοι εκ των υστέρων (χωρίς εκτεταμένες επεμβάσεις -δεν είναι μόνο οι αερόσακοι, είναι και οι αισθητήρες τους και, και, και...ρώτα το καλύτερα αυτό....) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Πόσο τρακαρισμένη; Πόσα κυβικά - ίπποι ; Σε τι τιμή; Επίσης, δεν γνωρίζω αν μπαίνουν αερόσακοι εκ των υστέρων (χωρίς εκτεταμένες επεμβάσεις -δεν είναι μόνο οι αερόσακοι, είναι και οι αισθητήρες τους και, και, και...ρώτα το καλύτερα αυτό....) Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Johnny :O Φαντάσου ότι υπάρχουν αισθητήρες στην μάσκα (που εντάξει, λες είναι αναμενόμενο), αλλά και κάτω από τα καθίσματα, μέσα στις πόρτες και, και... The list is endless. Χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Επίσης, δες αν έχει ανέβει καλίμπρα, αν έχει εμφανείς (και μη) στρεβλώσεις στο σασσί...Είναι κρίμα να την πάρεις κοψοχρονιά και ουσιαστικά να την ξαναφτιάξεις από την αρχή και να σου φτάσει ο κούκος-αηδόνι... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ερωτηση κρισεως γιατι θα μας χαζεψει ο mister clarkson : καπου αναφερει οτι το τιμονι της 159 δινει περισσοτερες πληροφοριες απο το ιντερνετ...... μπας και στελνουν αλλα αυτοκινητα εκει πανω στην αγγλια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ερωτηση κρισεως γιατι θα μας χαζεψει ο mister clarkson : καπου αναφερει οτι το τιμονι της 159 δινει περισσοτερες πληροφοριες απο το ιντερνετ...... μπας και στελνουν αλλα αυτοκινητα εκει πανω στην αγγλια???? Αυτό που λέει έχει το στοιχείο της υπερβολής (έτσι ήταν πάντα ο Clarkson), αλλά σε γενικές γραμμές κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα, συμφωνώ μαζί του δηλαδή. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 παιδια την βρήκα με 3.000 και είναι χτυπημένη στο πλάι. Δηλαδή χτύπησε κάποιος άλλος με τη μούρη του άλλου αυτοκινήτου στη μέση ακριβώς της αλφα άρα σίγουρα θέλει καλίμπρα. Βέβαια μου είπαν ότι μου την φτιαχνουν καινούρια με 6.000 ευρώ. Τι λέτε αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Τι μοντελο ειναι?Με τοσα περιπου παιρνεις 156 1.6 και με καποια παραπανω 147..Δεν πιστευω οτι αξιζει 9000 και να μην εχεις καμια εγγυηση για την συμπεριφορα του αυτοκινητου ακομα κι αν φτιαχτει..Δεν ξερω..Αυτο πιστευω εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_Boss Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εγώ είμαι ο τυχερός και περίφανος ιδιοκτήτης μιας κοκκινης Brera 2,2 με μαύρα δέρματα, ηλεκτρικά καθίσματα θερμαινόμενα με μνήμη και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 1000 και κάτι χιλιόμετρα και συνεχίζω να είμαι προβλιματισμένος σχετικά με την αγορά της 3,2Q4 για δύο λόγους. 1ον το 2,2 ανεβάζει στροφές και επιταχύνει με μεγάλη ευκολία καθώς και ακούγεται ΥΠΕΡΟΧΑ!. και 2ον γιατί κατα τον Ιούνιο έρχεται η spider, και παρότι είμαι πολύ αρνητικά προσκήμενος όσο αναφορά τα ανοιχτά αυτοκίνητα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είναι η πρώτη φορά(ιδιαίτερα απο τη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της spider σε λευκό περλέ χρώμα που έχω μπεί στον πειρασμό να το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 παιδια την βρήκα με 3.000 και είναι χτυπημένη στο πλάι. Δηλαδή χτύπησε κάποιος άλλος με τη μούρη του άλλου αυτοκινήτου στη μέση ακριβώς της αλφα άρα σίγουρα θέλει καλίμπρα. Βέβαια μου είπαν ότι μου την φτιαχνουν καινούρια με 6.000 ευρώ. Τι λέτε αξίζει; Πιστευω συμφερει.Αλλα ψαξτο λιγο καλυτερα,μην σου βγαλει κανενα προβλημα μετα.Φιλικα παντα,:) Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εγώ είμαι ο τυχερός και περίφανος ιδιοκτήτης μιας κοκκινης Brera 2,2 με μαύρα δέρματα, ηλεκτρικά καθίσματα θερμαινόμενα με μνήμη και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 1000 και κάτι χιλιόμετρα και συνεχίζω να είμαι προβλιματισμένος σχετικά με την αγορά της 3,2Q4 για δύο λόγους. 1ον το 2,2 ανεβάζει στροφές και επιταχύνει με μεγάλη ευκολία καθώς και ακούγεται ΥΠΕΡΟΧΑ!. και 2ον γιατί κατα τον Ιούνιο έρχεται η spider, και παρότι είμαι πολύ αρνητικά προσκήμενος όσο αναφορά τα ανοιχτά αυτοκίνητα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είναι η πρώτη φορά(ιδιαίτερα απο τη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της spider σε λευκό περλέ χρώμα που έχω μπεί στον πειρασμό να το σκέφτομαι. Σε ζηλευω... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 147 ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εγώ είμαι ο τυχερός και περίφανος ιδιοκτήτης μιας κοκκινης Brera 2,2 με μαύρα δέρματα, ηλεκτρικά καθίσματα θερμαινόμενα με μνήμη και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 1000 και κάτι χιλιόμετρα και συνεχίζω να είμαι προβλιματισμένος σχετικά με την αγορά της 3,2Q4 για δύο λόγους. 1ον το 2,2 ανεβάζει στροφές και επιταχύνει με μεγάλη ευκολία καθώς και ακούγεται ΥΠΕΡΟΧΑ!. και 2ον γιατί κατα τον Ιούνιο έρχεται η spider, και παρότι είμαι πολύ αρνητικά προσκήμενος όσο αναφορά τα ανοιχτά αυτοκίνητα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είναι η πρώτη φορά(ιδιαίτερα απο τη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της spider σε λευκό περλέ χρώμα που έχω μπεί στον πειρασμό να το σκέφτομαι. Και είσαι Πάτρα; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ερωτηση κρισεως γιατι θα μας χαζεψει ο mister clarkson : καπου αναφερει οτι το τιμονι της 159 δινει περισσοτερες πληροφοριες απο το ιντερνετ...... μπας και στελνουν αλλα αυτοκινητα εκει πανω στην αγγλια???? Φοβερή ατάκα όμως, ε; :lol: Σε σχέση πάντως με το χψ πιτσιρικά που έκανε αντίστοιχη δοκιμή σε ελληνικό περιοδικό και μόνο ξενέρωτη που δεν μας έβγαλε την 159, εννοείται ότι ο Clarkson είναι πιο μετριόφρων. :cool: παιδια την βρήκα με 3.000 και είναι χτυπημένη στο πλάι. Δηλαδή χτύπησε κάποιος άλλος με τη μούρη του άλλου αυτοκινήτου στη μέση ακριβώς της αλφα άρα σίγουρα θέλει καλίμπρα. Βέβαια μου είπαν ότι μου την φτιαχνουν καινούρια με 6.000 ευρώ. Τι λέτε αξίζει; Δηλαδή όταν λες 3+6=9 χιλιάρικα χωρίς τους αερόσακους; Και το συζητάμε ακόμα; Μόνο αν είναι μοντέλο 2005 με 3.000km. Αλλιώς δεν συμφέρει. ;) Είναι η πρώτη φορά(ιδιαίτερα απο τη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της spider σε λευκό περλέ χρώμα που έχω μπεί στον πειρασμό να το σκέφτομαι. Απίστευτο χρώμα. Παρ' όλα αυτά εγώ μάλλον θα έμενα στη brera. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 παιδια την βρήκα με 3.000 και είναι χτυπημένη στο πλάι. Δηλαδή χτύπησε κάποιος άλλος με τη μούρη του άλλου αυτοκινήτου στη μέση ακριβώς της αλφα άρα σίγουρα θέλει καλίμπρα. Βέβαια μου είπαν ότι μου την φτιαχνουν καινούρια με 6.000 ευρώ. Τι λέτε αξίζει; Κατηγορηματικα οχι! Με μεγιστο 1000 ευρω παραπανω (αφου δεν ξερουμε το κοστος των αεροσακων), ητοι 10.000, βρισκεις μεταχειρισμενη 147 με 105 αλογα και πιθανοτατα ατρακαριστη. Ειναι κριμα να παρεις ενα αυτοκινητο που εχει υποστει καλιμπρα αφου σιγουρα δεν θα εχει την συμπεριφορα του πλαισιου της ατρακαριστης Αλφα. Η καλιμπρα επηρεαζει την ακαμψια του πλαισιου σε μεγαλο βαθμο αφου σε καποια σημεια το πλαισιο εμφανιζει χειροτερη ακαμψια απο το εργοστασιακο (κακο!) ενω σε αλλα ισως καλυτερη ακαμψια (εξισου κακο, αν τα σημεια αυτα ηταν σημεια ελεγχομενης παραμορφωσης προσκρουσης!). Ασε που θα σκουριαζει κατα τοπους μετα την καλιμπρα... Προσωπικα ποτε δεν θα εβαζα συνειδητα σε επιπλεον ρισκο τον εαυτο μου και ολους οσους αγαπω στην προσπαθεια να εξοικονομησω μερικες εκατονταδες ευρω... Η αποφαση βεβαια δικη σου. Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Φίλε konv... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά άμα την έχει αρπάξει στο πλάι, απλά ΑΣΤΗΝ! Το να πάρεις μία Alfa και να φοβάσαι να την στρίψεις, είναι σαν να κάνεις δώρο σαμπουάν με μαλακτική στον Γεωργάτο!!! Η όποια εμπιστοσύνη θα παλέψει να σου περάσει ο φαναρτζής για το "μετά" θα εξαλειφθεί όταν θα έρθεις με κάμποσα παραπάνω σε καμία φουρκέτα και θα πάρουν τα αυτάκια σου τους τριγμούς γύρω-γύρω... Φαντάσου, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες φίλοι, με 10-11.000 παίρνεις μία 156 σε πολύ καλή κατάσταση, μοντ '00-'01 με καμία 40-50αριά χιλ. χλμ.και πάνω απ΄όλα, ατρακάριστη, ή έστω όχι καβάλα στην καλίμπρα. Άσε που αν το βαλάντιό σου σε φτάνει μέχρι τα 13.000 παίρνεις 147άρα σε 02-03 σε άψογη κατάσταση. Ταπεινή/φιλική γνώμη από έναν άνθρωπο που έχει αλλάξει όπως βλέπεις από το signature 5 Alfa μέχρι τώρα: ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ρε παιδιά εννοείται ότι το αμάξι που έφαγε καλίμπρα δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο, αλλά νομίζω παραείστε απαισιόδοξοι. Υπάρχουν αμάξια με προβληματικό πλαίσιο από το εργοστάσιο ενώ υπάρχουν και αμάξια που έχουν φάει καλίμπρα και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απλός οδηγός (και όχι επαγγελματίας δοκιμαστής του σιγκεκριμένου μοντέλου) να καταλάβει διαφορά. Φυσικά συμφωνούμε ότι ο φίλος καλό είναι να το αποφύγει. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ρε παιδιά εννοείται ότι το αμάξι που έφαγε καλίμπρα δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο, αλλά νομίζω παραείστε απαισιόδοξοι. Υπάρχουν αμάξια με προβληματικό πλαίσιο από το εργοστάσιο ενώ υπάρχουν και αμάξια που έχουν φάει καλίμπρα και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απλός οδηγός (και όχι επαγγελματίας δοκιμαστής του σιγκεκριμένου μοντέλου) να καταλάβει διαφορά. Φυσικά συμφωνούμε ότι ο φίλος καλό είναι να το αποφύγει. ;) Φίλε συνάρρωστε alfista Πίστεψέ με, αν κάνεις βόλτα με αμάξι που έχει φάει χοντρό καλλιμπράρισμα (και η στούκα στις κολώνες απαιτεί χοντρό) θα το καταλάβεις και με το μάτι αν είσαι παρατηρητικός. Δεν λέω ότι όλοι οι φαναρτζήδες είναι άχρηστοι, ή ότι ένα αμάξι με στούκα δνε ισιώνει. Αλλά όμως εδώ δεν μιλάμε για αμάξι που απλά ισιώθηκε η εμπρόσθια γέφυρα επειδή έπιασε στα γλωσσόφιλα κάποιο τείχο. Μιλάμε για πλευρικό χτύπημα στην κολώνα που είναι ότι χειρότερο... Κρίμα δεν είναι, αφού θα σκάσει που θα σκάσει το 10άρικο, να μην πάρει ένα αμάξι που τουλάχιστον να μην έχει ανέβει στην καλλίμπρα......? Λέω τώρα... Και δες το και από την άλλη μεριά? Αν σου έλεγαν για μία τέτοια ευκαιρία, και είχες διαθέσιμο το budget, θα το έπαιρνες ??? Προσωπικά πάντως, όχι! :worry: Και δεν είμαι κολλημένος. Φαντάσου ότι εγώ πήρα εις γνώσην μου την 156 μου με βαμένη μία πίσω πόρτα... Φιλικά πάντα και καλή σας μέρα κύριοι... :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Φίλε συνάρρωστε alfista Πίστεψέ με, αν κάνεις βόλτα με αμάξι που έχει φάει χοντρό καλλιμπράρισμα (και η στούκα στις κολώνες απαιτεί χοντρό) θα το καταλάβεις και με το μάτι αν είσαι παρατηρητικός. Δεν λέω ότι όλοι οι φαναρτζήδες είναι άχρηστοι, ή ότι ένα αμάξι με στούκα δνε ισιώνει. Αλλά όμως εδώ δεν μιλάμε για αμάξι που απλά ισιώθηκε η εμπρόσθια γέφυρα επειδή έπιασε στα γλωσσόφιλα κάποιο τείχο. Μιλάμε για πλευρικό χτύπημα στην κολώνα που είναι ότι χειρότερο... Κρίμα δεν είναι, αφού θα σκάσει που θα σκάσει το 10άρικο, να μην πάρει ένα αμάξι που τουλάχιστον να μην έχει ανέβει στην καλλίμπρα......? Λέω τώρα... Και δες το και από την άλλη μεριά? Αν σου έλεγαν για μία τέτοια ευκαιρία, και είχες διαθέσιμο το budget, θα το έπαιρνες ??? Προσωπικά πάντως, όχι! :worry: Και δεν είμαι κολλημένος. Φαντάσου ότι εγώ πήρα εις γνώσην μου την 156 μου με βαμένη μία πίσω πόρτα... Φιλικά πάντα και καλή σας μέρα κύριοι... :) Κώστα εννοείται ότι έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα. Γι' αυτό και ενίσταμαι στην τραγική παρουσίαση των πραγμάτων. :) Σου πάω μάλιστα στοίχημα ότι με το μάτι δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις διαφορά, και κάτι τέτοιο είναι λογικό αφού τότε το πρόβλημα ευστάθειας του αυτοκινήτου στα πολλά km θα ήταν μεγάλο. Έχω φίλους που τσιγκουνεύτηκαν τα 1500Ε εργατικά που τους ζήτησε ένας φανοποιός και προτίμησαν τον άλλο με τα 500Ε. Αποτέλεσμα να προεξέχουν τα φτερά και το αμάξι να είναι σαν αυτά που περιγράφεις. Αντιθέτως υπάρχουν και άλλοι που πλήρωσαν αυτά τα 1500Ε και ανάθεμα αν μπορεί κάποιος να καταλάβει διαφορά. Γνώμη μου είναι το ποιος θα κάνει τη δουλειά. Σου επαναλαμβάνω πάντως ότι κι εγώ συμφωνώ μαζί σου και δεν θα έδινα αυτά τα λεφτά για το τρακαρισμένο. ;) Υ.Γ. Και μιας και μιλάμε για φανοποιούς, να αναφέρω και τον μπογιατζή της τιμημένης ΕΜΙΚΟ στην οποίο είχα αλλαξει και βάψει το δεξί φτερό πριν από 2-3 χρόνια, και το φτερό σήμερα ξαναβάφτηκε επειδή ξεφλούδισε. Αιτία το ότι δεν είχε ασταρωθεί κατά το αρχικό βάψιμο. Ζήτω τα εξουσιοδοτημένα. :mad: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Άσε, ας μην μιλήσουμε για κάποιους φανοποιούς... Αν και off-topic, ας το αναφέρω: Εξουσιοδοτημένο φανοποιείο Ford (γνωστός στην Αθήνα, ας μην πω την εταιρία...). Φίλος πάει το Focus ST (το "παλιό") μετά από χαμούρεμα τρίτου τύπου με πιτσαδόρο που του βγήκε από αριστερά, παραβιάζοντας Stop. Το εμπρός αριστερό φτερό αφαιρείται, βάφεται και επανατοποθετείται με κόστος 330 € (!). Στις μεγάλες βροχές πριν κάνα 2μηνο, στο πάτωμα της θέσης του οδηγού βρέθηκαν 3 δάκτυλα νερό, καθώς οι "τιμημένοι" ξέχασαν να επανατοποθετήσουν τους "νεροχύτες" στα τελειώματα της εμπρόσθιας κολώνας. Το νερό κάθονταν, ξεχείλιζε και έμπαινε μέσα στην καμπίνα. Υπέροχα! Όσον αφορά σε αυτό που λες, δεν θα διαφωνήσω. Είναι ΚΑΙ θέμα φαναρτζή πάνω από όλα. Πάντως έχω δει αμάξι (και μάλιστα Alfa Nuova Julia - απίστευτη!) που είχε καβαλήσει καλλίμπρα και ενώ πήγαινε εμπρός μου έβλεπες εύκολα ότι οι πίσω τροχοί έβγαιναν λίγο "στο πλάι" σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Τέλος πάντων...konv μεγάλη σκέψη πριν την μεγάλη απόφαση. Σου εύχομαι να αποφασίσεις ότι αποβεί το καλύτερο τελικά... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Τελικά σήμερα κατάφερα να κατεβάσω την τιμή στα 1500 ευρώ. Τώρα τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_Boss Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Και είσαι Πάτρα; Ναι Πάτρα, ο Νίκος είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Νικο,αν επιτρεπεται,τι αυτοκινητο ειχες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Τελικά σήμερα κατάφερα να κατεβάσω την τιμή στα 1500 ευρώ. Τώρα τι λέτε; Αρκετα χαμηλη τιμη για ανταλλακτικα - αξιζει η αγορα του! (Ως αμαξι οχι) Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ναι Πάτρα, ο Νίκος είμαι. OK, got it Νίκο ;) Καλορίζικη η κούκλα... ΑΧΥ πινακίδες; Ήσουν για έξοδο Σάββατο βράδυ, στον... Α. Ανδρέα κοντά; Είχαμε πάει μεγάλη παρέα και είδαμε μια κόκκινη Brera με ΑΧΥ πινακίδες παρκαρισμένη μπροστά μπροστά σε... γνωστό νυχτερινό κέντρο. :p Οι γυναίκες περισσότερο κόλλησαν από εμάς... :p Εξέθεσε και τα αμάξια μας, όχι τπτ άλλο... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Τελικά σήμερα κατάφερα να κατεβάσω την τιμή στα 1500 ευρώ. Τώρα τι λέτε; Συμφωνώ με τον af9pk. Αν το αμάξι μηχανικά είναι καλό και έχει πρόβλημα μόνο στις λαμαρίνες πάρτο. Σίγουρα πουλώντας το για ανταλλακτικά θα βγάλεις περισσότερα. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_Boss Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Νικο,αν επιτρεπεται,τι αυτοκινητο ειχες πριν? Alfa GT 2,0 jts Distinctive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts