stixima Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Επειδή δοκιμασα πρόσφατα άρωμα της εταιρείας αυτής η διάρκεια του ήταν μικρότερη από το γνήσιο που έχω ήδη. Και ένας λόγος που διάλεξα αυτό το άρωμα ήταν γιατί το έχω σε γνήσιο και ήθελα να το συγκρίνω. Μόνο για πιστό δεν μου κάνει πάντως. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Επειδή δοκιμασα πρόσφατα άρωμα της εταιρείας αυτής η διάρκεια του ήταν μικρότερη από το γνήσιο που έχω ήδη. Και ένας λόγος που διάλεξα αυτό το άρωμα ήταν γιατί το έχω σε γνήσιο και ήθελα να το συγκρίνω. Μόνο για πιστό δεν μου κάνει πάντως. Κανένα θέμα, αλίμονο. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εγώ δεν το είπα ούτε με διάθεση αντιπαράθεσης ούτε τίποτα :). Επίσης η διάρκεια, για τον καθένα είναι κάτι το σχετικό. Εγώ απλά ανέφερα ότι δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Και εγώ το ίδιο :) Απλά είχε θέμα με την διάρκεια, σαν μυρωδιά ήταν ίδια. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Δοκίμασα δύο αρώματα που τα γνωρίζω πολύ καλά ambre sultan και fahrenheit σίγουρα υπάρχει μια ομοιοητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η απόλυτη αντιγραφή. Επιπλέων σαν ένταση στην μυρωδιά ήταν ποιο αδύναμα και η διάρκεια εξαιρετικά μικρή μέσα σε 3 ώρες δεν μύριζε τιποτα πάρα μόνο μια σπιρτάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Δοκίμασα δύο αρώματα που τα γνωρίζω πολύ καλά ambre sultan και fahrenheit σίγουρα υπάρχει μια ομοιοητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η απόλυτη αντιγραφή. Επιπλέων σαν ένταση στην μυρωδιά ήταν ποιο αδύναμα και η διάρκεια εξαιρετικά μικρή μέσα σε 3 ώρες δεν μύριζε τιποτα πάρα μόνο μια σπιρτάδα. Όπως είπα και πιο πάνω είναι ανάλογα το δέρμα πάντα. Εγώ χρησιμοποιώ το Φαρενάιτ ΚΑΙ σαν αφτερ σειβ και βγάζω όλη μέρα με αυτό. Όσο για το sultan δεν νομίζω το χρησιμοποίησες από εμάς διότι δεν το έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όπως είπα και πιο πάνω είναι ανάλογα το δέρμα πάντα. Εγώ χρησιμοποιώ το Φαρενάιτ ΚΑΙ σαν αφτερ σειβ και βγάζω όλη μέρα με αυτό. Όσο για το sultan δεν νομίζω το χρησιμοποίησες από εμάς διότι δεν το έχουμε. Συγκεκριμένα το ambre sultan με εξέπληξε όταν το είδα στην λίστα και ήταν το πρώτο που ζήτησα να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Συγκεκριμένα το ambre sultan με εξέπληξε όταν το είδα στην λίστα και ήταν το πρώτο που ζήτησα να δοκιμάσω. Το λέω διότι ανάλογα με την ζήτηση ανα 4 μήνες προσθαφαιρουμε αρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Έχουμε καμία ανδρική πρόταση για χειμωνιάτικο αρωμα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Έχουμε καμία ανδρική πρόταση για χειμωνιάτικο αρωμα; Chanel, paco rab, boss ή ένα βαρύ Armani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο από chanel & boss? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο από chanel & boss? Blue de Chanel και από boss ( όχι πολύ βαρύ όμως) το red Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Έχουμε καμία ανδρική πρόταση για χειμωνιάτικο αρωμα; Επιλογές υπάρχουν χιλιάδες. Καλύτερα να μας περιγράψεις το είδος αρώματος που σου αρέσει και το οικονομικό που θες να διαθέσεις. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποια κολώνια για το Χειμώνα να μου προτείνετε? Είχα την Dolce & Gabbana Light Blue αλλά είναι για πιο θερμούς μήνες και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποια κολώνια για το Χειμώνα να μου προτείνετε? Είχα την Dolce & Gabbana Light Blue αλλά είναι για πιο θερμούς μήνες και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό. Spicebomb, Armani code, Hugo boss dark blue Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια( δεν χρειάζεται να αναφέρω usernames) τα παιδιά εδώ μέσα που με εμπιστεύτηκαν με τα αρώματα και συνεχίζουν να αγοράζουν. Edited October 9, 2018 by kalgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Spicebomb, Armani code, Hugo boss dark blue Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια( δεν χρειάζεται να αναφέρω usernames) τα παιδιά εδώ μέσα που με εμπιστεύτηκαν με τα αρώματα και συνεχίζουν να αγοράζουν. Ευχαριστώ,θα τις δοκιμάσω.Μου είπαν και για την Tom Ford Tobacco Vanille αλλά είναι απλησίαστη η τιμή της.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ευχαριστώ,θα τις δοκιμάσω.Μου είπαν και για την Tom Ford Tobacco Vanille αλλά είναι απλησίαστη η τιμή της.:confused: Μιας και την έχω, μπορώ να σου πω ότι είναι overrated, αρκετά βαριά (imo δεν κάνει για φθινόπωρο) και όπως όλα τα Private blend από ΤF, αρκετά ακριβή. Για πιο φθηνές, δοκίμασε Burberry London, Valentino Uomo Intense / Dior Homme Intense, Chanel Egoiste, Bentley Intense. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος που υπάρχει κατάστημα στην Αθήνα που πουλάει αρώματα CREED; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος που υπάρχει κατάστημα στην Αθήνα που πουλάει αρώματα CREED; Το Soho στη Κηφισιά. Δε ξέρω αν έχει ανοίξει κάποιο άλλο που να τις έχει. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Το Soho στη Κηφισιά. Δε ξέρω αν έχει ανοίξει κάποιο άλλο που να τις έχει. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Θελω να παρω ενα καλο αρωμα για εφηβο-αγορι. Επειδη ειναι δυσκολες εποχες, ο λογος που ειπα να ρωτησω ειναι λογω...τιμης! Οκ, ενα καλο αρωμα θα πει καποιος, θα το πληρωσεις, αλλα υπαρχουν τιμες και τιμες. Δεν θελω να εχω αγχος αν ο νεαρος βαζει πολλα ml οταν παρφουμαρετε, και να τελειωνει το αρωμα εντος μηνων. Ειχα κανει μια επιλογη σαν το ck 'all', αλλα νομιζω εχει τιμη 35αρι ακατεβατο, και σε hondo και σε ebay, skroutz κλπ που ειδα. Υπαρχει καποια επιλογη, ειτε φτηνοτερη, ειτε με πολλα ml(ανω των 50), αλλα σε καλη μαρκα, και αρωμα ενδεδειγμενο για νεαρο αγορι; Ωστε οταν του το αγοραζω, να ξοδευομαι λιγοτερο, αλλα και να εχει κατι οντως καλο σαν αρωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Θελω να παρω ενα καλο αρωμα για εφηβο-αγορι. Επειδη ειναι δυσκολες εποχες, ο λογος που ειπα να ρωτησω ειναι λογω...τιμης! Οκ, ενα καλο αρωμα θα πει καποιος, θα το πληρωσεις, αλλα υπαρχουν τιμες και τιμες. Δεν θελω να εχω αγχος αν ο νεαρος βαζει πολλα ml οταν παρφουμαρετε, και να τελειωνει το αρωμα εντος μηνων. Ειχα κανει μια επιλογη σαν το ck 'all', αλλα νομιζω εχει τιμη 35αρι ακατεβατο, και σε hondo και σε ebay, skroutz κλπ που ειδα. Υπαρχει καποια επιλογη, ειτε φτηνοτερη, ειτε με πολλα ml(ανω των 50), αλλα σε καλη μαρκα, και αρωμα ενδεδειγμενο για νεαρο αγορι; Ωστε οταν του το αγοραζω, να ξοδευομαι λιγοτερο, αλλα και να εχει κατι οντως καλο σαν αρωμα;Δες το ck one. Πήρα πριν λίγες μέρες το 100αρι από μεγάλη αλυσίδα 29€. "Απαλό", "δροσερό" και νεανικό άρωμα. Αν πάρεις άρωμα από σκρουτζ κοίτα πρώτα τις αξιολογήσεις του καταστήματος γιατί μπορεί το άρωμα να είναι "μαϊμού". Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Karib έχεις πμ. Δες τα αρώματα από την εταιρεία μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 πηρα ενα αρωμα απο attica μεσω e shop. το αρωμα δεν ηταν οπως τις αλλες φορες που το ειχα μυρισει. ειναι το alien perfume στο σκουρο μωβ μπουκαλι. πηγα σε αλλο μαγαζι απο περιεργεια και το εβαλα. ε καμια σχεση.δεν εχω αποδειξη τα εχω πεταξει. που να το φανταστω.. το attica πουλαει μαιμουδες η ετυχε? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_123 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Απο αυτά που παρουσιάζονται σαν φτηνα υπάρχει κενένα θέμα απο πλευρα υγιεινής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts