dias Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Οι ακριβές κολώνιες συνήθως έχουν καλύτερης ποιότητας φυσικά υλικά που τις κάνουν να διαρκούν πιο πολύ και να μυρίζουν πιο φυσικά (αντί για χημικά). Επειδή όμως το δέρμα του καθενός έχει άλλες εκκρίσεις και άλλη σύνθεση μια ωραία κολώνια σε έναν μπορεί να μυρίζει πάρα πολύ άσχημα σε άλλον. Προσωπικά έχω δοκιμάσει ατελείωτες ώρες και συνοψίζω στο ότι: -Δοκιμάστε σε χαρτάκια τα αρώματα πρώτα.(Όσο μπορείτε να μυρίσετε. Αν αρχίσετε να τα μπερδεύετε σταματήστε. 10-15 το πολύ την φορά και πολλά λέω) -Αν κάτι σας αρέσει τότε δοκιμάστε το πάνω σας, και μάλιστο στο εσωτερικό του καρπού σας. Το πολύ 2 αρώματα τη φορά πάνω σας σε δοκιμή (ένα σε κάθε καρπό). -Μυρίστε το ξανά μετά από 15, 30, 60 λεπτά. Πολλά αρώματα εξασθενούν ή αλλάζουν άρωμα με τη πάροδο του χρόνου (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο) -Αν σας αρέσει ακόμα, τότε συγχαρητήρια γιατί βρήκατε κάποιο που σας ταιριάζει. Για τους νέους και τους φοιτητές που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά: - Δοκιμάστε παντού: Σε καταστήματα αρωμάτων(Sephora, hondos), σούπερ μάρκετ, καταστήματα ρούχων (Sprider, Zara) χωρίς να τα θεωρείτε δεύτερα. Μπορεί να βρείτε διαμάντια εκεί που δεν το περιμένετε. - Κάντε μια λίστα με κάποια αρώματα που σας αρέσουν. Μπορεί σήμερα να είναι ακριβά αλλά να βρεθούν σε κάποια προσφορά στο μέλλον. Γιατί να μην τα έχετε ήδη υπόψιν; Σε αυτό το θέμα χρειάζεται υπομονή. Σημείωση: μην μένετε σε ένα άρωμα. Μπορεί να σταματήσει η παραγωγή του ή απλά να το βαρεθείτε. Βρείτε το επόμενο πριν να φτάσει εκείνη η στιγμή. Παράθεση "Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z X είναι δουλειά. Υ είναι παιχνίδι. Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχει παραγγείλει κανείς απο το fragrancex πρόσφατα?Πάντα έπαιρνα απο το cheapsmellss αλλα επειδή τα έξοδα αποστολής προς Ελλάδα είναι πλέον στανταρ 9 ευρώ θα στραφώ προς το 1ο. Πέρα απο πιθανές καθυστερήσεις που διάβασα οτι μπορεί να σου τύχουν,υπάρχει τπτ άλλο περίεργο?Τελωνείο κτλ να μη φοβάμαι π.χ για orders κάτω των 100 ευρω? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromatic Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 έχω την δυνατότητα να δώσω πλήρεις πληροφορίες σχετικά με αρώματα. Σχετικά με απομιμήσεις αρωμάτων καθώς και αυθεντικά διαθέτω πλήη σειρά πολύ καλής ποιότητας, υψηλής συγκέντρωσης και σε εξαιρετικές τιμές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athaneaak Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) μηπως γνωριζει καποιος/α που μπορω να βρω αρωματα της creed στη θεσσαλονικη? τα notos ειναι καλη επιλογη? χρησιμοποιω χρονια αυτο http://www.theperfumeshop.com/fcp/product/mens-aftershave/hugo-boss/boss%20bottled./7530 και ειμαι ικανοποιημενος,ομως θελω μια αλλαγη...καποια προταση?διοτι δε γνωριζω απο notes κτλ... Edited July 19, 2013 by athaneaak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μιας και πλησιάζει η ώρα για καινούργιο άρωμα τι θα προτείνατε να πάω να δοκιμάσω...Τον τελευταίο χρόνο για να πάρετε μια ιδέα φορούσα trussardi inside το οποίο το λατρεύω αλλά θέλω να δοκιμάσω και τόσα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδια ενα νεο αρωμα απο την Paco rabanne ,που κυκλοφορησε εδω κ κανα 2 μηνες το εχει δοκιμασει κανεις? Invictus λεγεται. Ειναι ελαφρυ αρωμα καλοκαιρινο η χειμωνιατικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωρίζεται κάποιο σαιτ εξωτερικού με καλά φτηνά αρώματα κατά προτίμηση χύμα λαδακια που τα φτιάχνεις με αλκοολη;; αν δεν έχετε κάτι τέτοιο υπόψιν σας θα με βόλευε και έτοιμα αρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωρίζεται κάποιο σαιτ εξωτερικού με καλά φτηνά αρώματα κατά προτίμηση χύμα λαδακια που τα φτιάχνεις με αλκοολη;; αν δεν έχετε κάτι τέτοιο υπόψιν σας θα με βόλευε και έτοιμα αρώματα. ρίξε μια ματιά εδώ http://www.allbeauty.com/ αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς σε αρωματοπωλεία-κατασκευαστήρια αρωματων που υπάρχουν αρκετά πλέον,ως φυσικά καταστήματα με πολύ καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια ενα νεο αρωμα απο την Paco rabanne ,που κυκλοφορησε εδω κ κανα 2 μηνες το εχει δοκιμασει κανεις? Invictus λεγεται. Ειναι ελαφρυ αρωμα καλοκαιρινο η χειμωνιατικο? Βαρύ άρωμα. Χειμερινό. Κρατάει όμως... Εγγύηση Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 δεν μου αρεσε καθολου,φρουτωδες ,συνηθισμενο τιποτα καινοτομο...κραταει οντως πολυ.αλλα γουστα ειναι αυτα.και το μπουκαλι δεν λεει...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το Code του Αρμάνι. Έχετε υπ'όψην σας κάποιο καλό eshop ή κατάστημα που να πουλάει τα αυθεντικά; Αυτό είναι έμπιστο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κάποιο αρωματοπωλείο με κολόνιες τύπου που να αξίζουν και να κρατάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έχω αλλάξει πολλά αρώματα,αυτό που μετριάζει στο δικό μου δέρμα είναι η million Και η joop. Η δεύτερη επειδή είναι δυνατή χρησιμοποιείται χειμώνα και η πρώτη καλοκαίρι....;) Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Miyake καλοκαιρινή, Million χειμώνα έχω εγώ, σκέφτομαι να πάρω κάποια ελαφριά για απλή καθημερινή χρήση, ποια προτείνετε; δεν θα την πάρω original αλλά από τα μικρά μαγαζιά που πουλάνε τα "αντίγραφα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Miyake καλοκαιρινή, Million χειμώνα έχω εγώ, σκέφτομαι να πάρω κάποια ελαφριά για απλή καθημερινή χρήση, ποια προτείνετε; δεν θα την πάρω original αλλά από τα μικρά μαγαζιά που πουλάνε τα "αντίγραφα" Kenzo pour homme θες εσύ.. Εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτή και έχω πάθει πλάκα :lol: http://2.bp.blogspot.com/-b6bRnzgLWdo/UCNf0ssIl8I/AAAAAAAACEA/kuhiBl9vW0E/s1600/Grey+Vetiver+%C5%9Fi%C5%9Fe.png Όχι άλλες Milliooon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Όχι άλλες Milliooon οντως το τελευταιο καιρο πολυ million κατανταει βαρετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidas1313 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) JEAN PAUL GAUTIER !!!! Edited May 25, 2014 by impreza_sti Aπαγορεύονται τα greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Μετά την Eros Versace που πραγματικά λάτρεψα, προτίμησα έστω για τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι, την νέα VALENTINO UOMO αρκετά ξεχωριστό άρωμα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μετά την Eros Versace που πραγματικά λάτρεψα, προτίμησα έστω για τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι, την νέα VALENTINO UOMO αρκετά ξεχωριστό άρωμα! Δε θα το λεγα καλοκαιρινό :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 site για αγορές από πουθενά έχουμε? είτε από ευρώπη είτε από κανένα φαρμακείο/μαγαζί από ελλάδα με προσφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidas1313 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ.......!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 28, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Bruce willis personal edition Αλλα δεν κυκλοφορει σε καταστηματα. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Eπίσης καταπληκτικό άρωμα που μέ έχεις κερδίσει το τελευταίο 3μηνο είναι αυτό. INVICTUS http://www.beautebeaute.gr/index.php?product=10094 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Eπίσης καταπληκτικό άρωμα που μέ έχεις κερδίσει το τελευταίο 3μηνο είναι αυτό. INVICTUS http://www.beautebeaute.gr/index.php?product=10094 Το φοράω και εγώ το τελευταίο τρίμηνο και συμφωνώ ότι είναι υπέροχο, με το που το δοκίμασα την πρώτη φορά στο μαγαζί το ερωτεύτηκα και το πήρα κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Zoop, όλα τα άλλα απλά δεν υπάρχουν για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts