VeCo Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Η gucci by gucci, η gucci sport ή η guilty σας αρέσει περισσότερο; Sent from my iPhone using Tapatalk Σημασία έχει πως ταιριάζει μαζί σου. Προσωπικά έχω την Gucci by Gucci, αλλά την έχω μόνο για τον χειμώνα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σημασία έχει πως ταιριάζει μαζί σου. Προσωπικά έχω την Gucci by Gucci, αλλά την έχω μόνο για τον χειμώνα... Για το καλοκαίρι τι έχεις; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Για το καλοκαίρι τι έχεις; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Emporio Armani Diamonds και Z Zegna. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ξέρει κανείς κανένα site εντός ΕΕ να παραγγείλω την Gucci Sport Pour Homme; Το FragranceDirect δεν έχει καθόλου Gucci απ'όσο κατάλαβα... Το eBay πάλι, έχει είτε ανοιχτές αλλά καινούργιες -που δεν θέλω ανοιχτή- στα ~50€ είτε στα ~57€ με συσκευασία. Δεν λέω, καλά είναι τα 57€, απλά αν έχετε κάτι φθηνότερο, το δέχομαι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αυτη εννοεις???http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=119025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αυτη εννοεις???http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=119025 Ναι, ακριβώς. :) Ξέχασα να αναφέρω οτι οι τιμές που έλεγα ήταν για τα 90 ml. Το Cheapsmells είναι αξιόπιστο site; Έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ναι, ακριβώς. :) Ξέχασα να αναφέρω οτι οι τιμές που έλεγα ήταν για τα 90 ml. Το Cheapsmells είναι αξιόπιστο site; Έχει πάρει κανείς; όλοι μας εδώ μέσα :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 όλοι μας εδώ μέσα :p:p Mόλις την παράγγειλα. 53κάτι με μεταφορικά κλπ. Λογικά σε καμία 10αριά μέρες το πολύ θα την έχω πιστεύω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τι γίνεται με το FragranceX Προσπαθώ να παραγγείλω ένα άρωμα και ενώ βάζω τον κωδικό free για δωρεάν αποστολή, στην επόμενη σελίδα που είναι για πληρωμή έχει και τα μεταφορικά μέσα. Το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τι γίνεται με το FragranceX Προσπαθώ να παραγγείλω ένα άρωμα και ενώ βάζω τον κωδικό free για δωρεάν αποστολή, στην επόμενη σελίδα που είναι για πληρωμή έχει και τα μεταφορικά μέσα. Το κάνει και σε εσάς; Καπου εχει κουμπι apply coupon στα δεξια απο ο,τι θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Καπου εχει κουμπι apply coupon στα δεξια απο ο,τι θυμαμαι. Τον κωδικό τον έχω περάσει κανονικά και φένεται. όταν όμως πατάω proceed to checkout βάζει στην επόμενη σελίδα τα μεταφορικά. Your Order 1 Hugo Deep Red 1.6 oz Eau De Parfum Spray for Women Subtotal: $40.29 Shipping: $15.94 Loyalty: -$0.81 Total: $55.42 * Sorry, your coupon is not valid for your country Μάλλον έβγαλαν την Ελλαδίτσα απο το κουπόνι! Edited August 28, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τον κωδικό τον έχω περάσει κανονικά και φένεται. όταν όμως πατάω proceed to checkout βάζει στην επόμενη σελίδα τα μεταφορικά. Εγω τωρα που δοκιμασα κανονικα βγαζει την εκπτωση. Γραφεις FREE πατας Apply, επιλεγεις Worldwide Standard Shipping και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εγω τωρα που δοκιμασα κανονικα βγαζει την εκπτωση. Γραφεις FREE πατας Apply, επιλεγεις Worldwide Standard Shipping και εισαι ετοιμος. Ετσι ακριβώς! πήγες στην επόμενη σελίδα; Πάτα μετά checkout και κοίτα πάνω δεξιά που λέει Shipping: τι σου λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ετσι ακριβώς! πήγες στην επόμενη σελίδα; Πάτα μετά checkout και κοίτα πάνω δεξιά που λέει Shipping: τι σου λέει; Χμμ.. Δικιο εχεις. Δεν ειχα προσεξει τι ελεγε παλαιοτερα βεβαια. Αν θες επικοινωνησε μαζι τους να δεις τι εχουν να πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Χμμ.. Δικιο εχεις. Δεν ειχα προσεξει τι ελεγε παλαιοτερα βεβαια. Αν θες επικοινωνησε μαζι τους να δεις τι εχουν να πουν. Θα επικοινωνήσω και θα σας ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Η απάντηση του fragranceX Για την διακοπή της δωρεάν αποστολής δέματος με το κουπόνι "Free" Hello, Thank you for your email and for choosing FragranceX.com. We unfortunately have had to discontinue free shipping to many locations due to rising costs. However, we have been working very hard to improve our international shipping services, and we are proud to report that our new services have greatly pleased our many customers around the world. You may continue to use our coupons that we send each week; please visit http://www.FragranceX.com and make sure and sign up for our coupon list, located on the right-hand side of the page (“Join Our Coupon List”). Also, if you already have an online account you may continue to take advantage of our Loyalty Rewards program, where you earn points for every dollar you spend. If you do not have an account we encourage you to create an account today by visiting http://www.FragranceX.com/customeraccount/customer_center.html (“Create New Account). Please note that previous orders cannot be applied to a new account, and discounts cannot be combined. We thank you for visiting FragranceX.com and we look forward to serving you again soon. We know that you will appreciate all the changes we have made. Sincerely, Karyn FragranceX.com Call us toll free 1-888-557-3738 Outside the USA call 001-718-482-6970 The World's Largest Fragrance Outlet Shop over 14,000 brand name fragrances, skincare and cosmetics products at http://www.fragranceX.com. Edited August 29, 2011 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 επειδη με το fragrancex με το shipping που εκανε,δεν πολυσυμφερει,εκτος απο fragrancedirect ,cheapsmells,strawberrynet εχουμε κανα αλλο μαγαζι παιδια??Ενδιαφερομαι βεβαια για cosmetics-make up προιοντα αυτην την εποχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Η απάντηση του fragranceX Για την διακοπή της δωρεάν αποστολής δέματος με το κουπόνι "Free" Hello, Thank you for your email and for choosing FragranceX.com. We unfortunately have had to discontinue free shipping to many locations due to rising costs. However, we have been working very hard to improve our international shipping services, and we are proud to report that our new services have greatly pleased our many customers around the world. You may continue to use our coupons that we send each week; please visit http://www.FragranceX.com and make sure and sign up for our coupon list, located on the right-hand side of the page (“Join Our Coupon List”). Also, if you already have an online account you may continue to take advantage of our Loyalty Rewards program, where you earn points for every dollar you spend. If you do not have an account we encourage you to create an account today by visiting http://www.FragranceX.com/customeraccount/customer_center.html (“Create New Account). Please note that previous orders cannot be applied to a new account, and discounts cannot be combined. We thank you for visiting FragranceX.com and we look forward to serving you again soon. We know that you will appreciate all the changes we have made. Sincerely, Karyn FragranceX.com Call us toll free 1-888-557-3738 Outside the USA call 001-718-482-6970 The World's Largest Fragrance Outlet Shop over 14,000 brand name fragrances, skincare and cosmetics products at http://www.fragranceX.com. Απλα μας χασανε απο πελάτες. Εγω τους το πα ηδη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) 10 χαρακτηρες Edited September 13, 2011 by stelios85 παρακαλω να σβηστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 επειδη με το fragrancex με το shipping που εκανε,δεν πολυσυμφερει,εκτος απο fragrancedirect ,cheapsmells,strawberrynet εχουμε κανα αλλο μαγαζι παιδια??Ενδιαφερομαι βεβαια για cosmetics-make up προιοντα αυτην την εποχη. http://www.lookfantastic.com http://www.feelunique.com και τα δύο με free delivery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philipos87 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) 1) Dior Fahrenheit 2) Le Male by Jean Paul Gaultier 3) Chrome by Azzaro αυτές είναι οι 3 αγαπημένες μου κολόνιες :D __________________ Συνεργείο Καθαρισμού Edited September 16, 2011 by Philipos87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill87 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 [quote=Philipos87;3781930 ]1) Dior Fahrenheit 2) Le Male by Jean Paul Gaultier 3) Chrome by Azzaro αυτές είναι οι 3 αγαπημένες μου κολόνιες :D Ωραία η Dior..αυτή που εγώ πέρνω συνέχεια είναι η Calvin Klein!!Πολύ ωραίο άρωμα! ______________ Φόρμες Εργασίας"]Φόρμες Εργασίας[/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ειλικρινά χειρότερο άρωμα από τη Dior Fahrenheit δεν έχω ξαναμυρίσει ποτέ στη ζωή μου.. Δεν μπορώ να το μυρίζω καθόλου.. Δεν ξέρω πως μου χει κάτσει τόσο άσχημα (προσωπική άποψη φυσικά ) :) Εμένα τελευταία μου αρέσει πολύ η gucci guilty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Απλα μας χασανε απο πελάτες. Εγω τους το πα ηδη... Οντως... Δεν δουλευει πλεον το free. Edited September 23, 2011 by evripidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ξερετε κανενα site το οποιο να εχει αναλυση για το καθε αρωμα? Ειχα βρει παλιοτερα ενα ελληνικο ή κυπριακο (αν θυμαμαι καλα) site που εγραφε αναλυτικα πληροφοριες οπως "διαρκεια αρωματος", "Ποσο εντονη ειναι η οσμη", κλπ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts