FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 mpala kalytera..ashmenia mpala.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (17 Αύγ. 2004 , 23:32) Αυτό το μυγάκι μαρέσει το έχω ξαναπετύχει....μυρίζει ωραία Dustuxws forietai polu! To emathan oloi kai exei ginei tsixla!!! Eleos! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (16 Αύγ. 2004 , 12:07) Παιδιά για εμένα τα δύο καλύτερα ανδρικά αρώματα και αυτά που χρησιμοποιώ είναι η JOOP και η Jean Paul GAULTIER η ανδρικιά ;) καλά άνθρωπε, το JOOP είναι κλάση, αλλά όχι και Gaultier :!: έχω φίλη που δουλεύει στα αφορολόγητα και το έχω μελετήσει πολύ το θέμα, μη σου πω τι είδους κόσμος πάει και ψωνίζει Gaultier στο αεροδρόμιο... Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (16 Αύγ. 2004 , 12:17) Για προτείνετε και κανα άρωμα εσείς οι άντρες. Θέλω να πάρω ένα δώρο στον άντρα μου. Όχι πανάκριβο αλλά όχι και της λαικής. Μέτριο, όχι πολύ βαρύ, να μένει η μυρωδιά όλη την ημέρα. Έχω χαζέψει με τόσα πολλά ονόματα. πόσο σκούρο δέρμα έχει ο άντρας σου? πολύ μελαχρινός--> Egoiste από Chanel, M7 από Yves St Laurent μελαχρινός--> Εgoiste Platinum από Chanel, Joop!, Carolina Herrera 212, Xeryus από Givenchy μέτριος--> Nemo από Cacharel, Jil Sander, Xeryus Rouge από Givenchy ανοιχτόχρωμος--> Aquaman από Rochas, Crome από Azzaro ξανθομπάμπουρας--> Aqua di Gio από Armani, Τοmmy, CK1, CKb και λοιπά light αρώματα διάλεξε ανάλογα και θα με θυμηθείς ;) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (29 Αύγ. 2004 , 10:42) πόσο σκούρο δέρμα έχει ο άντρας σου? πολύ μελαχρινός--> Egoiste από Chanel, M7 από Yves St Laurent μελαχρινός--> Εgoiste Platinum από Chanel, Joop!, Carolina Herrera 212, Xeryus από Givenchy μέτριος--> Nemo από Cacharel, Jil Sander, Xeryus Rouge από Givenchy ανοιχτόχρωμος--> Aquaman από Rochas, Crome από Azzaro ξανθομπάμπουρας--> Aqua di Gio από Armani, Τοmmy, CK1, CKb και λοιπά light αρώματα διάλεξε ανάλογα και θα με θυμηθείς ;) Σπύρος lemani εγω ειμαι μελαχροινος κ το agua di gio ,που φοραω εδω κ 4 χρονια,παει γαντι στο δερμα μου Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lothar (20 Φεβ. 2004 , 10:41) Εχω ενα Cucci Envy εδω και 5 χρονια. Που θα παει καποια στιγμη θα τελιωσει! :D 3ereis ta aromata einia gi ana ta xrhsimopoieis.........:):) .....kai na peis oti einai kai poly to rimadi!!! Alla pantos mopy thimises ena palikari o opoios einai dosei ola toy ta lefta na agorasei ena Golfaki 4 Generation kai sto telos to eixe ena xrono sto garaz giati den einai money gia venzini.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 ta aromata exoun kai ayta diarkeia zohs...mhn ta kratate parapano apo 3 xronia...(kai poly eipa) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Πολλές ανδρικές είναι πολύ ωραίες ομολογουμένως! Εκείνη όμως που με τρελαίνει κάθε μα κάθε φορά που τη μυρίζω είναι η Fahrenheit την οποία και έχει ο αγαπημένος μου μαζί με τις Boss, D&G και Joop. Τέλος η Ferrrari η μαύρη μου αρέσει ιδιαιτέρως! Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep206 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ego bazo pantote fahrenheit nomizo oti apotelei mia apo tis pio orees kolonies pou proselkioun poles ginekes me to aroma ths kai pou prosopika mou aresei poli Παράθεση erwtas me ta aytokinhta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest PranKsteR Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Έχει δοκιμάσει κάποιος την ΑngelΜΕΝ του Tierry Muglier; Βασικά μύρισα μια φορά τη γυναικεία και έπεσα ξερός... Όποια γυναίκα φορούσε αυτό το άρωμα με έκανα ότι ήθελε... (λέμε τώρα!) Όταν έμαθα ότι βγήκε και σε ανδρική (μιλάω για 2 χρόνια πριν) την αγόρασα αμέσως από περιέργεια... Είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες ανδρικές. Το χειμώνα φοράω μόνο αυτή. Το καλοκαίρι δεν την προτιμώ γιατί είναι κάπως έντονη (όχι όμως βαριά). Για το καλοκαίρι ιδανική είναι η freedom του tommy hilfiger. 100% επιτυχία στις γυναίκες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metttakos Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 armani mania,givenchy pi,davidoff echo,hugo boss dark blue,ck truth,jil sander sunmen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Egoiste platinum (WoW) :eek: Δεν το πιασα αυτό με το ξανθός-μελαχροινός και σχετικά αρώματα... :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Armani, Hugo Boss, Davidoff coolwater the best. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR ( 3 Οκτ. 2004 , 04:29) Egoiste platinum (WoW) :eek: Δεν το πιασα αυτό με το ξανθός-μελαχροινός και σχετικά αρώματα... :worry: Χρησιμοποιώ τις Bulgari Extreme, Miyakee , Higher του αγαπητού Christian. Έχω την Εγκοίστ της σανέλ που δεν με ενθουσιάζει και πρόσφατα απέκτησα απο δώρο την Κούρος απο ιβ σε λορεντ η οποία κατά τη γνώμη μου είναι αηδία. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Molis pira mia kainourgia polu kalh apo amerikh: Estee Lauder - Beyond Paradise for Men Ektos apo auth foraw thn polo sport - blue, Aqua di Gio, kai Cool Water davidoff. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Versage Dark........ :D :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Οντως το joop είναι πολύ καλό.Αυτό φοράω απ΄το φθινόπωρο. Rykiel homme φορούσα το καλοκαίρι καθώς επίσης μου αρέσει Thierry Mugler το A men. Το B men μου το χάρισε τώρα η αδερφή μου αλλά προς το παρόν δεν μου έκανε εντύπωση!! Τώρα το θυμήθηκα, με το joop πρίν απο μερικές μέρες είχαν πέσει πάνω μου δύο φίλες και με μύριζαν. Είχαν πιεί λίγο παραπάνω οπότε ίσως αντιδρά καταλυτικά με το αλκοόλ ;) :D Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (21 Δεκ. 2004 , 11:19) Χρησιμοποιώ τις Bulgari Extreme, Miyakee , Higher του αγαπητού Christian. Έχω την Εγκοίστ της σανέλ που δεν με ενθουσιάζει και πρόσφατα απέκτησα απο δώρο την Κούρος απο ιβ σε λορεντ η οποία κατά τη γνώμη μου είναι αηδία. Η extreme ειναι πρωτη !! απαιχτη! απο την αλλη η κουρος ειναι παλια κωλονια πολυ, και βρωμαει αμα την μυρισεις σκετη....σε δερμα ομως ειναι ωραια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Ego xrisimopoio tin ACQUA DI GIO tou Giorgio Armani...Exei apali kai poli euxaristi mirodia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Μου καναν δώρο ένα Pal Zileri σετάκι με after shave splash. Not bad, not bad... και συμπαθητικό το μπουκαλάκι. To χει δοκιμάσει άλλος? Mου θυμίζει λίγο μυρωδιές από hugo boss αρώματα... http://edge2.hotshed.com/images/699/699542_1_211_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 apo ebay exei parei kaneis aromata? Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 oi agaphmenes mou... ck - one ck - be kai Higher apo cristian dior Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 JOOP KENZO KENZO JUNGLE ISSAY MIYAKI MIRACLE HOMME κατα σειρα προτιμησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Πηρα και την τριτη μου Αρμανι.Giorgio Armani-Black Code.Μαμαει...Εχω 7 στο συνολο 1)Giorgio Armani--Black Code 2)Giorgio Armani--Armani Mania 3)Bulgari--BLU 4)Calvin Klein--Be 5)Davidoff--Echo 6)Issey Miyake--L'eau d' Issey 7)Hugo Boss (την ασημι σφαιρικη) Συνολικα εχω δωσει πανω απο 300€ για αρωματα. υ.γ H Αqua Di Gio απο Giorgio Armani ηταν η πρωτη μου πριν απο 2 χρονια νομιζω και η υπευθυνη για αυτη την τρελα που μου δημιουργηθηκε για τα αρωματα.Παρολο που ηθελα να την ξαναπαρω δεν το κανω.Προτιμω να ξοδευω τα λεφτα μου σε νεα αρωματα και οχι σε αυτα που εχω ηδη φορεσει.Επομενη αγορα?Η αντρικη Lacoste...Ολα τα €! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 exw 2 kolonies mia diavolo kai mia dare an kai fthines kales ine Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts