Jump to content

Ανδρικά και γυναικεία αρώματα

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες πήγα σήμερα σε ενα beauty shop και δοκίμασα ένα άρωμα Escada.

Δεν μπορώ να βρω άκρη ποιο ήταν για να δώ μέσω internet, γνωρίζει κανείς τα μοντέλα;

σε ενα μοβ μπουκαλακι μηπως λες?magnetism?

Ναι αυτή είναι, ευχαριστώ.

Θα ξαναπάω αύριο να δώ... πείτε μου και καμία άλλη καλή για να δοκιμάσω. ..

Να πω οτι είδα και τις Diesel, την Fuel την άλλη με το μπουκαλάκι-γροθιά... Δεν ξέρω μου κόλλησε η Escada, πως την βλέπετε εσείς; Μην είναι καλοκαιρινή;

Έπαθα πλάκα με το Calvin Klein Euphoria σήμερα.

Τώρα ψάχνω και βλέπω οτι υπάρχει και Euphoria Intense... ποια απο τις 2 να είναι;

η ck euphoria ειναι αυτη που βγηκε πρωτα και μετα η intense!δες σε φωτος το μπουκαλακι αν δε θυμασαι ποια δοκιμασες..παρεπιπτοντως,η μητερα μου μου ψωνισε την Issey Miyake Intense ..αψογη !!

η ck euphoria ειναι αυτη που βγηκε πρωτα και μετα η intense!δες σε φωτος το μπουκαλακι αν δε θυμασαι ποια δοκιμασες..παρεπιπτοντως,η μητερα μου μου ψωνισε την Issey Miyake Intense ..αψογη !!

Έκανα το λάθος να παραγγείλω την απλή και μετά πήγα είδα οτι δοκίμασα την Intense. Επι τόπου παραγγέλνω και την Intense... ήρθε σήμερα, απίστευτη!

Όποιος ενδιαφέρεται δίνω την Euphoria στα ίδια λεφτά που την πήρα (30€), μιλάμε για τουλάχιστον 20€ λιγότερα απο τα Beauty Shop/Sephora. :)

αγόρασα την Prada infusion d'homme για αλλαγή... ως τώρα είχα την Amber Pour Homme (η μωβ στο ορθογώνιο μπουκαλάκι)

fragrancedirect... και αναμένω πως και πως να μου έρθει.

Η καλυτερη για μενα (καλοκαιρινη)

2 χρονια τωρα μου "κανει παρεα"

Εγώ πήρα αυτή:

http://www.oroshiuri.net/PERFUME/catalog/images/HUGO%20BOSS.jpg

Την πήρα χθες από τα «Duty Free» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η συσκευασία μέσα είχε και ένα shower gel. Το άρωμα είναι καταπληκτικό!! :D;)

φανατικη με τα αρωματα χρονια τωρα, αλλαζω συχνα αλλα αν μπορω να μιλησω για σταθερες αξιες, αυτες ειναι:

hyprontic poison dior

chanel No 5

allure chanel

κοινως, μισω τα φρουτενια, τα σαπουνενια και τα ξινα αρωματα. λατρευω την πουδρα και τη βανιλλια και γενικως oriental. Αυτα.

Απο αντρικα δυο μονο ειναι αυτα που με κανουν να κοβω φλεβα, να λιωνω.

1)platinum egoist της chanel

2)nautica στο μπλε μπουκαλι. Σουπερ αρωμα με μοναδικο κακο οτι κραταει λιγο. Αλλα κατ εμε απο τα πλεον αρρενωπα.

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

Έχεις δίκιο για αυτά τα δυο αντρικά, αρρωσταίνω όταν τα μυρίζω!!
Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

fragrancedirect.co.uk

fragrancex.com

cheapsmells.com

ποιο είναι το καλύερο? το γρηγορότερο? έχει τίποτα τελωνεία κτλ?? ευχαριστω...

PaOk RE!!!!

2)nautica στο μπλε μπουκαλι. Σουπερ αρωμα με μοναδικο κακο οτι κραταει λιγο. Αλλα κατ εμε απο τα πλεον αρρενωπα.

Έχεις δίκιο για αυτά τα δυο αντρικά, αρρωσταίνω όταν τα μυρίζω!!

Περί ορέξεως "κολοκυθόπιτα" που λέει και η παροιμία ... αλλά αυτά τα δύο (προσωπικά τουλάχιστον), κι αν εννοείτε το Voyage της Nautica, ΠΛΕΟΝ μου φαίνονται πολύ συνηθισμένες και χιλιοφορεμένες "συνταγές" για αντρικό άρωμα ...

Από αντρικά αρώματα, ίσως δεν έχετε δοκιμάσει κάτι πιο ιδιαίτερο (λογικό αφού θα ενδιαφέρεστε/ψάχνετε κυρίως για γυναικεία αρώματα και κάθε εξάμηνο βγαίνουν δεκάδες νέα αντρικά αρώματα) που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξεχωρίζει ευχάριστα απο τα ίδια και τα ίδια που βγαίνουν κάθε τόσο ...

Εμένα μου αρέσουν (για αντρικά) κυρίως "σκοτεινά"/περίεργα αρώματα με οσμές ξύλου, καπνού, καφέ, δέρματος και τα oriental και spicy ενώ απεχθάνομαι τα αποκαλούμενα "δροσερά", τα οζονοειδή, τα θαλασσινά, τα φρουτόδη και τα "λουλουδένια" (αποψή μου είναι ότι τέτοιες μυρωδιές συνήθως γοητεύουν όσους ΞΕΚΙΝΟΥΝ ή πρόσφατα ξεκίνησαν το "ταξίδι" τους στον κόσμο των αρωμάτων).

Την επόμενη φορά που θα σας δωθεί η ευκαιρία ρίξτε μια ματιά στα

Narciso Rodriguez For Him

Comme des Garcons 2 Man

Dsquared He Wood Rocky Mountain

John Varvatos Vintage

Hermes Terre

Bulgari Black

Ίσως προσθέσετε κάποια στη λίστα με τα αγαπημένα σας αντρικά αρώματα (το τελευταίο αν και ιδιαίτερα αρρενωπό, το λατρεύουν και ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ το φοράνε ΚΑΙ πολλές γυναίκες) ...

δυο απο αυτα τα εχω μυρισει σε καταστημα και καποια σε αντρα. και μου ηταν αδιαφορα. Κ το τελευταιο που αναφερεις, ειναι unisex αν δεν κανω λαθος.Ακριβως, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

φανατικη με τα αρωματα χρονια τωρα, αλλαζω συχνα αλλα αν μπορω να μιλησω για σταθερες αξιες, αυτες ειναι:

hyprontic poison dior

chanel No 5

allure chanel

κοινως, μισω τα φρουτενια, τα σαπουνενια και τα ξινα αρωματα. λατρευω την πουδρα και τη βανιλλια και γενικως oriental. Αυτα.

δοκιμασε και το dune παλι απο dior

http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.221.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το εχω, το εχω κι αυτο και σκεφτομουν πολυ να το αναφερω. ειναι ιδιαιτετο αρωμα!το εχω παρει κ δωρο στην κολλητη μου,χιχι!

προσωπικη μου αποψη ειναι πως το χειροτερο γυναικειο αρωμα ειναι το O της Lancome

http://www.valentineperfume.com/product_thumbnail_images/t_23407.jpg

μυριζει σα λιβανι...(για οποια ενδιαφερεται το εχω :p)

καμια σχεση με το tresor που ανηκει στα "βαρια-ανατολιτικα" αρωματα και ειναι σαφως ανωτεροhttp://www.clearancepoint.co.uk/images/tresor.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δυο απο αυτα τα εχω μυρισει σε καταστημα και καποια σε αντρα. και μου ηταν αδιαφορα.

Θυμάσαι μήπως ποιά ήταν;

Θα είχε ενδιαφέρον να θυμόσουν ποιά ακριβώς ήταν, και ποια απο αυτά τα δοκίμασες σε "χαρτάκι" και ποιά πάνω σε επιδερμίδα ! Γιατί κάποια, αλλάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !

Κ το τελευταιο που αναφερεις, ειναι unisex αν δεν κανω λαθος

Στον επίσημο κατάλογο δεν είναι στα Unisex, παντού είναι ΚΑΘΑΡΑ στα αντρικά αρώματα, άλλο αν αρέσει και σε πολλές γυναίκες (πρέπει να είναι αρκετά τολμηρή/ριψοκίνδυνη πάντως μια γυναίκα για να το φορέσει) ...

Ακριβως, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Πιο "ακριβώς" όμως δεν γίνεται :lol: !!!

Ο ορισμός θα έλεγα της παροιμίας ...

Εμένα τα γυναικεία που μ' αρέσουν ΠΟΛΥ είναι τα

Bond no. 9 Chinatown

Donna Karan Black Cashmere

το black cashmere...επικο...αλλα νομιζω δν βγαινει πια...ετσι συμβιβαζομαι με το cashmere mist...

παντως εχεις εξαιρετικα ζεστο γουστο φιλε μου, συμφωνα με τις βασεις που προτιμας και μαλιστα ασυνηθιστο γαι την ηλικια σου. ευγε!

και ναι, εχω δικιο για το unisex που ειπα, καλα θυμομουν!κοιτα εδω... http://www.nstperfume.com/2006/02/22/bvlgari-black-perfume-review/

το black cashmere...επικο...αλλα νομιζω δν βγαινει πια...

Σοβαρά ;;; Μα τι μ@κ@κες ... πολύ μου τη δίνει αυτό όταν το κάνουν οι εταιρίες, έτσι είχαν καταργήσει και ένα αντρικό που μου άρεσε πολύ το Donna Karan Fuel for Men ...

παντως εχεις εξαιρετικα ζεστο γουστο φιλε μου, συμφωνα με τις βασεις που προτιμας και μαλιστα ασυνηθιστο γαι την ηλικια σου. ευγε!

Ξέρεις τι ; Δεν νομίζω οτι ήταν πάντα έτσι το γούστο μου.

Πιστεύω πως στην αρχή (όταν πρωτοαρχίσει κανείς να δοκιμάζει και να φορά αρώματα) γοητεύεται με τα "κοινότυπα"/safe αεράτα, "φρέσκα" και δροσερά αρώματα (π.χ. Aqua di Gio κ.τ.λ.),

όσο όμως δοκιμάζεις και δοκιμάζεις, κατά κάποιον τρόπο "εκπαιδεύεται" η όσφρησή και μαθαίνεις (αν και όχι όλοι :p) να εκτιμάς πιο πολύπλοκα και περίεργα αρώματα των οποίων ο "χαρακτήρας" αλλάζει κατά τη διάρκεια τους.

Πολλοί βέβαια μένουν κατά κάποιον τρόπο "στάσιμοι" και πιστοί σε έναν τύπο αρώματος και δεν το πολυψάχνουν απο εκεί και πέρα, αρπάζουν αυτό που είναι κοντά σε αυτό που τους φαίνεται οικείο στις οσφρητικές "αναμνήσεις" τους και ΤΕΛΟΣ ...

και ναι, εχω δικιο για το unisex που ειπα, καλα θυμομουν!κοιτα εδω... http://www.nstperfume.com/2006/02/22/bvlgari-black-perfume-review/

Μμμμμ, έχεις δίκιο, στα καταστήματα πάντως το έχουν ΠΑΝΤΑ στο αντρικό section ...

btw ΩΡΑΙΟ site !

Παιδιά μιας που υπάρχει να κάνω μια ερώτηση για ένα άρωμα.

Σκεφτόμασταν με την μητέρα μου τι δώρο να πάρουμε στον πατέρα μου και ενώ στην αρχή πηγαίναμε προς κινητό, τελικά μας είπε ότι δεν θέλει ακριβό... Και ένα άρωμα καλό είναι.

Και μου είπε σήμερα η μάνα μου πως πολύ παλιά έβαζε ένα άρωμα με μάρκα Alain Delon, αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα. Ο γούλγης μου το εμφάνισε σε ξένα site, αλλά δεν το βρήκα σε κάποιο ελληνικό. Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορεί ακόμα Ελλάδα?

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Πάρτε στον άνθρωπο κάτι μοντέρνο και μην παιδεύεσαι με "αρχαία ιστορία" ...

Επειδή παλιαααααααααά φορούσε Alain Delon, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρεί κάτι καλύτερο και πιο μοντέρνο ...

Το πιθανότερο είναι ότι το Alain Delon το φορούσε απλά επειδή έτυχε κάποια στιγμή να το πάρει και στη συνέχεια απλά επειδή το είχε συνηθίσει, οι περισσότεροι άντρες αυτό κάνουμε (κακώς κατά την αποψή μου) .

Υπάρχουν δεκάδες ενδιαφέροντα ανδρικά αρώματα για όλες τις ηλικίες στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, κάντε μια βόλτα και θα δείς ότι θα βρείτε πολλά και πολύ καλύτερα .

παρήγγειλα σήμερα από fragrancex την hugo energise....ποια η γνώμη σας? εμένα μ αρέσει πολύ η συγκεκριμένη...
PaOk RE!!!!