Nymphetamine Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Πολύ ωραίες για καλοκαίρι: Paul Smith, Chrome Azzaro και (μια καινούργια) 212 Katerina Herrera Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Πρόσφατα γύρισα από Πράγα, αυτά είναι τα 2 μου αποκτήματα από τα duty free, http://img127.imageshack.us/img127/6603/cimg2157fj3.jpg Η Versace απλά απίστευτη! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Πολύ ωραίες για καλοκαίρι: Paul Smith, Chrome Azzaro και (μια καινούργια) 212 Katerina Herrera Carolina Herrera ennoeis! Kali einai auti ontws, opws kai i Chrome...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 H Bluejeans pou kanei ligo varia gia kalokairi na sou pw tin alitheia mou!!! Genika einai polu kalo arwma! To eixa prin arketa xronia vevaia...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 δοκιμασα την νεα ck in2u ... μυριζει πολυ ωραια.. Phra xtes tin in2u...Poly wraio arwmataki to protino gia to summer :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 GIORGIO ARMANI ATTITUDE έχω εγώ. Απαλό και διακριτικό άρωμα. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ξέρει κανείς ένα davidoff summer fiz 100 ml πόσο παέι η τιμή του περίπου?μοιάζει μαυτό το κουτί http://img.alibaba.com/photo/10952274/Cool_Water_Deep_By__Davidoff_.jpg Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Mallon ayth edw psaxneis: http://img253.imageshack.us/img253/2108/summerfizag5.th.jpg Th brhka gyrw sta 42 euros ta 4.2oz(125 ml). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Mallon ayth edw psaxneis: Th brhka gyrw sta 42 euros ta 4.2oz(125 ml). Δεν είναι και φτηνή δηλαδή.. Η ίδια είναι απλά λίγο πιο σκούρο χρώμα και 100 ml. Οκ ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εγώ φοράω μια της adidas. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εγώ φοράω μια της adidas. Την έχω δοκιμάσει. Έχει πολύ ωραία οσμή.Ούτε πολύ έντονη είναι ούτε πολύ απαλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Βασικά είναι σετ.Κι έχεις δίκιο,είναι πολύ ωραία.Πάει σετ με αφρόλουτρο,και με σπρέι για μασχάλες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim29 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 H Fahrenheit 32 einai wraia. Poly droserh gia kalokairi ,xwris na einai poly entonh.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 300 !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά πολύ ωραίο αρωματάκι είναι και το Joop Go!. Το δοκίμασα κι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, λογικά αργά ή γρήγορα θα το "χτυπήσουμε". :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά πολύ ωραίο αρωματάκι είναι και το Joop Go!. Το δοκίμασα κι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, λογικά αργά ή γρήγορα θα το "χτυπήσουμε". :D αυτο φοραω εγω τον τελευταιο καιρο κ ακουω πολυ καλα σχολια κ γενικα για οποιαδηποτε JOOP! φορεσα μεχρι τωρα Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 burberry summer (miumiu tnx a lot for the suggestion :D) boss green baldesarini ambre euphoria calvin klein με σειρα προτιμησης απο αυτες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 burberry summer (miumiu tnx a lot for the suggestion :D) boss green baldesarini ambre euphoria calvin klein με σειρα προτιμησης απο αυτες ! My pleasure kostakiss!!! Any time! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πήρα πρόσφατα την Dolce & Gabbana Light Blue. Πολύ δροσερή και διακριτική, όπως ακριβώς θέλω για καλοκαίρι. :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DontCha Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Εγώ να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά ανδρική κολώνια που να κρατάει ωρα...;Ώρα ομως,πχ σα γυναικεία.Είναι μια γαιδάρα που βάζει κολώνια το πρωί και μυρίζει σχεδόν το ίδιο έντονα το απόγευμα... Να είναι και ωραία ομως,μη μου προτείνετε καμιά "Λεμόνι" Χαχαχαχα :D Προσωπικά φοράω πολύ τη "Miracle" της LANCOME(RESPECT κολώνια) αλλα μ'αρέσει και η Polo Double Black ή η CK4U(η καινούργια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 kai armani mple einai poli kalo kathos kai o gnostos nautis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 η dolce & gabbana κραταει παρα πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasso286 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εδώ και 2 χρόνια περίπου φορά την Hugo Red Passion. Είναι πολύ χαρακτηρικστική και με καταλαβαίνουν όλοι μόλις μπαίνω κάπου!! Παράθεση Θα πάω εκεί στην Αραπιά......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 για αποσμητικο σωματος(αντρικο) τι προτεινετε ρε παιδια?οχι πολυ ακριβο!(μεχρι 20-25) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 H οργάνωση Greenpeace έδωσε χθες στη δημοσιότητα μια έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας 36 γνωστά αρώματα ελέγχθηκαν από ένα ολλανδικό εργαστήριο (ΤΝΟ) για δύο επικίνδυνες ομάδες χημικών ουσιών: τους φθαλικούς εστέρες και τα συνθετικά musk (μόσχος, ένα πολύ σημαντικό συστατικό της αρωματοποιίας, που στη φυσική μορφή του λαμβάνεται από αδένες ζώων). H τρέχουσα νομοθεσία δεν ορίζει ανώτατα επίπεδα για καμιά από τις ουσίες αυτές, οι οποίες περιέχονται σε καλλυντικά και πολλά άλλα προϊόντα. Οι χημικές ουσίες Σχεδόν όλα τα αρώματα που δοκιμάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας με τίτλο «Eau de toxine» περιείχαν φθαλικούς εστέρες και συνθετικά musk. Και καθώς η ύπαρξη των χημικών αυτών ουσιών σπάνια αναφέρεται στις συσκευασίες, οι καταναλωτές δεν μπορούν να επιλέξουν να τις αποφύγουν, επισημαίνει η Greenpeace. Πολύ υψηλά επίπεδα διαιθυλικού φθαλικού εστέρα (DEP) εντοπίστηκαν στο γυναικείο Eternity του Κάλβιν Κλάιν και στο ανδρικό Le Male του Ζαν-Πολ Γκοτιέ. H χημική αυτή ουσία, προειδοποιεί η Greenpeace, διεισδύει άμεσα στο δέρμα και εξαπλώνεται στον οργανισμό. Μέσα στον οργανισμό μετατρέπεται σε μονοαιθυλικό φθαλικό εστέρα (ΜΕΡ), που πιθανολογείται ότι επηρεάζει το DNA του σπέρματος και συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των πνευμόνων στους άνδρες. Αντίθετα, το Vanderbilt της Γκλόρια Βάντερμπιλτ δεν περιείχε ανιχνεύσιμη ποσότητα οποιουδήποτε από τους φθαλικούς εστέρες για τους οποίους ελέγχθηκε. Όσον αφορά τα συνθετικά musk, υψηλά επίπεδα εντοπίστηκαν στο Le Baiser Du Dragon του οίκου Cartier και στο White Musk της εταιρείας The Body Shop. Τα συνθετικά musk συγκεντρώνονται σε ζωντανούς ιστούς. Επηρεάζουν πιθανώς τα ορμονικά συστήματα επικοινωνίας των ψαριών, των αμφίβιων και των θηλαστικών και επιτείνουν τις επιπτώσεις από την έκθεση σε άλλες τοξικές χημικές ουσίες. Οι συζητήσεις Τα αποτελέσματα της έρευνας έκαναν την Greenpeace ν' αρχίσει επαφές με τους παρασκευαστές αρωμάτων για να συζητήσει μαζί τους τη σταδιακή μείωση της χρήσης επικίνδυνων χημικών ουσιών στα αρώματα. H οικολογική οργάνωση τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ της προτεινόμενης κανονιστικής ρύθμισης της E.E. για τα χημικά (REACH), που ζητεί από τη βιομηχανία να εξαλείψει σταδιακά τις προβληματικές χημικές ουσίες και να τις αντικαταστήσει με ασφαλέστερες εναλλακτικές. Αλλά η πρόταση έχει δεχθεί πυρά από τη χημική βιομηχανία και την αμερικανική κυβέρνηση. http://www.greenpeace.org Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Έχω την HUGO BOSS Energise αλλά ψιλοτελειώνει και μάλλον θα κάνω μια επιδρομή στα Hondos μόλις τελειώσει με το καλό η εξεταστική.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts