JimBlack Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καμία καλή πρόταση για gaming laptop? Είμαι ανάμεσα σε Asus και MSI με budget κοντά στα 1.200 ευρώ (άντε ταβάνι να βάλω 1.500). Κάποια πρόταση εκτός από αυτές τις 2 μάρκες; Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποιο laptop από αυτές τις 2 να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καμία καλή πρόταση για gaming laptop? Είμαι ανάμεσα σε Asus και MSI με budget κοντά στα 1.200 ευρώ (άντε ταβάνι να βάλω 1.500). Κάποια πρόταση εκτός από αυτές τις 2 μάρκες; Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποιο laptop από αυτές τις 2 να μας πει εντυπώσεις; Εγώ θα πήγαινα σε MSI σειράς όπως αυτό που πήρε ο συμφορουμίτης σε προηγούμενο ποστ με κλειστά μάτια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Θελω να αγορασω ενα laptop για gaming αλλα και για photo editing Που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες ποια laptop φορανε καλες οθονες; Πχ ξερω οτι ενα laptop με 1050ti θα με καλυψει για παιχνιδια (αυτα που θελω) αλλα θελω να δω ποιο εχει καλη οθονη πανω με πιστά χρωματα/αντιθεση κλπ Edited January 11, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Θελω να αγορασω ενα laptop για gaming αλλα και για photo editing Που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες ποια laptop φορανε καλες οθονες; Πχ ξερω οτι ενα laptop με 1050ti θα με καλυψει για παιχνιδια (αυτα που θελω) αλλα θελω να δω ποιο εχει κλαυ οθονη πανω με πιστά χρωματα/αντιθεση κλπLenovo Legion, το πήραμε δώρο για το μικρό και έχω τρελαθεί και εγώ από τη χαρά μου. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά νομίζω. Για τις λεπτομέρειες που ζητάς δυστυχώς δεν γνωρίζω Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Γειά σας παιδιά έχω μια απορία,μπορεί να είναι χαζοί σε κάποιους, έχω πάρει λαπτοπ με Φωτιζομενο πληκτρολογιο με windows 10 και ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να απενεργοποιησω και όταν θέλω να ξαναενεργοποιησω τα φώτα στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Γειά σας παιδιά έχω μια απορία,μπορεί να είναι χαζοί σε κάποιους, έχω πάρει λαπτοπ με Φωτιζομενο πληκτρολογιο με windows 10 και ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να απενεργοποιησω και όταν θέλω να ξαναενεργοποιησω τα φώτα στο πληκτρολόγιο. αναλογα την μαρκα.συνηθως ειναι το κουμπι F απο 1 μεχρι 12.σε HP ειναι το F6 .σε lenovo που εχω πατας Fn kai το space.εσυ τι μαρκα εχεις?? και αμα διαβασεις το manual θα δειχνει ποιο πληκτρο ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εχω ένα asus gaming laptop και δοκίμασα να κάνω με το f όπως με είπες αλλά δεν έχει την λειτουργία αυτή.άλλος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εχω ένα asus gaming laptop και δοκίμασα να κάνω με το f όπως με είπες αλλά δεν έχει την λειτουργία αυτή.άλλος τρόπος ? Kατα 99% θα υπαρχει τροπος. Ψαξε στo manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το βρήκα τελικά έπρεπε να πατήσω το fn μαζί με το βελάκι κάτω για να σβήσω ή με το βελάκι πάνω για να ανάψω τα φωτάκια.Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Γρήγορη ερώτηση, XPS 13 ή Surface Book? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γρήγορη ερώτηση, XPS 13 ή Surface Book? Θες να μας πεις ποιο XPS και ποιο Surface, για να έχει και περισσότερο νόημα όποια γνώμη; Γιατί βλέπω παίζουν πολλές εκδόσεις και για τα 2 στο Skroutz... Όσον αφορά gaming laptop που αναφέρθηκε παραπάνω, πήρα πέρυσι τον Ιούλιο ένα Dell 7559 από Electroholic στα 859 (δεν ξέρω γιατί ήταν αισθητά φθηνότερο από τις μεγάλες αλυσίδες, πάντως η εγγύησή του παίζει μια χαρά) και έβαλα επιπλέον SSD + άλλα 8gb ram... Δηλαδή 1000 ευρώ, i7 6700 HQ, 16Gb ram, 256 SSD, GTX 960 4GB... Not bad at all... Μοναδικό μείον η σχετικά μέτρια οθόνη με θέματα blacklight bleed, αλλά μικρό το κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Στο eshop έβγαλε σε crazy αυτό το Asus Aξίζει; Το είδα από κοντά στα Media Markt και φαίνεται αρκετά ωραίο με πολύ βολικό keyboard και ωραία οθόνη. Είμαι αρκετά ψημένος απλά διάβασα κάποιες κριτικές ότι ανεβάζει θερμοκρασίες και κάποιοι είχαν θέματα με τον σκληρό και λίγο με φρενάραν όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλός! Θεωρώ είναι η βάση για το απαιτητικό gaming. Εκτός αν θέλεις να παίζεις τα τελευταία σε ultra 60fps όποτε πας για gtx1070 και άνω, δηλαδή όχι σε laptop (εκτός αν έχεις τρελό χρήμα και σοβαρό λόγο). Δεν ξέρω για θερμοκρασίες κτλ αλλα στη θέση σου θα τον χτύπαγα αφού σου αρέσει Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλός! Θεωρώ είναι η βάση για το απαιτητικό gaming. Εκτός αν θέλεις να παίζεις τα τελευταία σε ultra 60fps όποτε πας για gtx1070 και άνω, δηλαδή όχι σε laptop (εκτός αν έχεις τρελό χρήμα και σοβαρό λόγο). Δεν ξέρω για θερμοκρασίες κτλ αλλα στη θέση σου θα τον χτύπαγα αφού σου αρέσει Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Και όμως δεν θέλω το laptop τόσο πολύ για gaming. Απλά θέλω ένα αρκετά καλό laptop που θα αντικαταστήσει το desktop μου. Aν βάλεις στο skroutz για παράδειγμα στα φίλτρα αναζήτησης 17" FHD, SSD + 1TB HDD, RAM 8GB ή 16GB τότε το 90% των αποτελεσμάτων είναι gaming laptops. Εγώ από gaming παίζω Dota άντε να παίξω και κάτι λίγο πιο απαιτητικό αλλά σε καμιία περίπτωση δεν τον θέλω για heavy gaming. Θα ήμουν ικανοποιημένος και με έναν μη gaming laptop με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά πολλά ή ξεφεύγουν στην τιμή ή δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα (π.χ. Asus VivoBook 17). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Και όμως δεν θέλω το laptop τόσο πολύ για gaming. Απλά θέλω ένα αρκετά καλό laptop που θα αντικαταστήσει το desktop μου. Aν βάλεις στο skroutz για παράδειγμα στα φίλτρα αναζήτησης 17" FHD, SSD + 1TB HDD, RAM 8GB ή 16GB τότε το 90% των αποτελεσμάτων είναι gaming laptops. Εγώ από gaming παίζω Dota άντε να παίξω και κάτι λίγο πιο απαιτητικό αλλά σε καμιία περίπτωση δεν τον θέλω για heavy gaming. Θα ήμουν ικανοποιημένος και με έναν μη gaming laptop με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά πολλά ή ξεφεύγουν στην τιμή ή δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα (π.χ. Asus VivoBook 17). Πάντως το συγκεκριμένο φαίνεται πλέον εξαντλημένο, οπότε εάν δεν το πρόλαβες μάλλον είσαι πάλι στο ψάξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Πάντως το συγκεκριμένο φαίνεται πλέον εξαντλημένο, οπότε εάν δεν το πρόλαβες μάλλον είσαι πάλι στο ψάξιμο... Όντως δεν το πρόλαβα και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Η σειρά της Asus VivoBook Pro φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι στην Ελλάδα. Ίσως δεν έχουν έρθει ακόμα. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Είμαι σε απόγνωση. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_vero-v142-quad-core-intel-atom-x5-z8350-4gb-32gb-1199270.html Το παραπανω λαπτοπακι για απλη χρηση ιντερνετ ,ταινιες ,office και μουσικη λεει τιποτα η θα κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Θες να μας πεις ποιο XPS και ποιο Surface, για να έχει και περισσότερο νόημα όποια γνώμη; Γιατί βλέπω παίζουν πολλές εκδόσεις και για τα 2 στο Skroutz... Όσον αφορά gaming laptop που αναφέρθηκε παραπάνω, πήρα πέρυσι τον Ιούλιο ένα Dell 7559 από Electroholic στα 859 (δεν ξέρω γιατί ήταν αισθητά φθηνότερο από τις μεγάλες αλυσίδες, πάντως η εγγύησή του παίζει μια χαρά) και έβαλα επιπλέον SSD + άλλα 8gb ram... Δηλαδή 1000 ευρώ, i7 6700 HQ, 16Gb ram, 256 SSD, GTX 960 4GB... Not bad at all... Μοναδικό μείον η σχετικά μέτρια οθόνη με θέματα blacklight bleed, αλλά μικρό το κακό...Skroutz και εγώ βλέπω, θέλω άποψη από κάποιον που έχει πρακτική εμπειρία. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Skroutz και εγώ βλέπω, θέλω άποψη από κάποιον που έχει πρακτική εμπειρία. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Με τη δική μου εμπειρία, δεν θα διάλεγα κανένα από τα δύο. Το τελευταίο Surface Book είναι πολύ όμορφο, αλλά τραγικό από πλευράς επισκευασιμότητας, ενώ παγίως τα XPS είναι κι αυτά ομορφούλικα, αλλά με ελλείψεις. Παρότι έχουν χαλάσει λίγο στις τελευταίες 2 σειρές, προτιμώ τα Latitude, που είναι τα "σοβαρά" XPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Γεια σας παιδιά, προτάσεις θα ήθελα για αγορά ενός φορητού υπολογιστή καθαρά για εργασίες γραφείου αλλά με βάθος χρόνου 10ετιας. Δηλαδή θέλω έναν υπολογιστή που να αντέξει στον χρόνο έστω και μόνο για office και ιντερνετ. Νομίζω ότι η 17αρες οθόνες έχουν και μεγαλύτερο βάρος επομένως ίσως θα ήθελα να πάω στις 15αρες. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι από 800 έως 1000 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάτι ; Κάποια μάρκα κάποιο μοντέλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Γεια σας παιδιά, προτάσεις θα ήθελα για αγορά ενός φορητού υπολογιστή καθαρά για εργασίες γραφείου αλλά με βάθος χρόνου 10ετιας. Δηλαδή θέλω έναν υπολογιστή που να αντέξει στον χρόνο έστω και μόνο για office και ιντερνετ. Νομίζω ότι η 17αρες οθόνες έχουν και μεγαλύτερο βάρος επομένως ίσως θα ήθελα να πάω στις 15αρες. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι από 800 έως 1000 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάτι ; Κάποια μάρκα κάποιο μοντέλο ; Διάλεξε https://www.ebay.co.uk/usr/ecomputers.ltd?ul_noapp=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Γεια σας παιδιά, προτάσεις θα ήθελα για αγορά ενός φορητού υπολογιστή καθαρά για εργασίες γραφείου αλλά με βάθος χρόνου 10ετιας. Δηλαδή θέλω έναν υπολογιστή που να αντέξει στον χρόνο έστω και μόνο για office και ιντερνετ. Νομίζω ότι η 17αρες οθόνες έχουν και μεγαλύτερο βάρος επομένως ίσως θα ήθελα να πάω στις 15αρες. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι από 800 έως 1000 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάτι ; Κάποια μάρκα κάποιο μοντέλο ; Επειδή εξαρχής αναφέρεις μεγάλη διάρκεια, εγώ στη θέση σου θα περίμενα ένα εξάμηνο για να κυκλοφορήσουν νέα μοντέλα. Δεν έχουμε δει ακόμη συσκευές με τις νέες AMD APU (CPU+GPU μαζί) ούτε και τα νέα σετάκια Intel CPU με AMD GPU στην ίδια πλακέτα. Βεβαίως εάν σε ενδιαφέρουν μόνο δουλειές γραφείου, σου κάνει σχεδόν οτιδήποτε, οπότε απλά κοίταξε κάτι με 8GB RAM, SSD τουλάχιστον 256GB, και Full HD IPS οθόνη. Βρίσκεις αρκετά σε αυτά τα χρήματα και προσωπικά θα κοιτούσα με τη σειρά Dell, Lenovo, HP ή και Toshiba εάν ανέβεις κοντά στα 1000€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Επειδή δυστυχώς επείγει να τον αγοράσω μέσα στην εβδομάδα βλέπω δύο όμοια αν δεν κάνω λάθος μοντέλα με 950 ευρώ και 899 ευρώ αλλά το δεύτερο έχει 256gb ssd, σωστά τα λέω ; Άρα μάλλον συμφέρει περισσότερο έτσι ; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-inspiron-5570-intel-core-i7-8550u-8gb-128gb-ssd-1tb-amd-radeon-530-4gb-1205922.html https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180764-dell-inspiron-5570-i7-8550u/8gb/256gb/4gb?cmicc=skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Δεν υπάρχει λογική στο παίρνω υπολογιστή για 10 χρόνια. Μπορεί να έχουν βγει τεχνολογίες και λειτουργικά που να καταλήξουν άχρηστο αυτό που πήρες σε 6-7 χρόνια. Καλύτερα να δώσεις λίγα και να βάλεις στόχο τη ανανέωση κάθε 3-4 χρόνια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Επειδή εξαρχής αναφέρεις μεγάλη διάρκεια, εγώ στη θέση σου θα περίμενα ένα εξάμηνο για να κυκλοφορήσουν νέα μοντέλα. Ή κάνα χρόνο για ακόμα πιο νέα μοντέλα, ή ενάμιση χρόνο για top of the line κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts