verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 links για θήκες, screen protectors, docks etc, αν μπορεί κάποιος ας τα βάλει μαζεμένα σε ένα ποστ. Είτε από sites, είτε από συγκεκριμένους ebayers που αγόρασε κάτι για το Ν1, thanx. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μου ήρθε τελικά.Μια ερώτηση για αυτούς που το έχουν καιρό.Το trackball λερώνει εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μου ήρθε τελικά.Μια ερώτηση για αυτούς που το έχουν καιρό.Το trackball λερώνει εύκολα; Εξαρτάται από το πόσο συχνά πλένεις τα χέρια σου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Αν πρόσεχες τι σου είπα θα καταλάβαινες το προφανές: όσο περισσότερο λερωμένα είναι τα χέρια σου, τόσο θα έχεις πρόβλημα με το trackball! Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη από τη στιγμή που η μπίλια έρχεται σε επαφή μόνο με τα δάχτυλά σου! Δεν είναι φτιαγμένη από διαστημικό υλικό, είναι απλά ένα trackball όπως και στο blackberry! :):happy: PS: Επίσης αυτό: :p στο τέλος του μηνύματος, δηλώνει και λίγη πλάκα (χωρίς να χάνεται η ουσία βέβαια). Edited March 4, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Το Ν1 παίζει divx με την rom από Desire; ΥΓ: βάλτε ρε παίδες κανα link για αγορές να πάρουμε μια ιδέα :) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ΥΓ: βάλτε ρε παίδες κανα link για αγορές να πάρουμε μια ιδέα :) Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση στο ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Φίλε athanaso, έχω κάνει, τα αποτελέσματα όμως είναι πολλά και διαφορετικά. Εχω δει διάσπαρτα σε αυτό το θέμα links και από ebay και από άλλα site, από άτομα που έχουν αγοράσει και σκέφτηκα οτι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα συγκεντρωτικό ποστ για να παίρνουν μια ιδέα και αυτοί που δεν έχουν αποκτήσει κάποιο αξεσουάρ ως τώρα, αλλά και οι μελλοντικοί αγοραστές του τηλεφώνου. Τουλάχιστον να δούμε τα site εκτός ebay, τι τύπο πχ θήκης πήρε κάποιος, από κάποιον αξιόπιστο ebayer (υπάρχουν άτομα με ελάχιστη εμπειρία στο ebay που πραγματικά αυτές οι προτάσεις είναι μάνα εξ'ουρανού), ώστε να πάρουμε εντυπώσεις, να συγκρίνουμε και να ψάξει ο οποιοσδήποτε κάτι αντίστοιχο (ή κάτι διαφορετικό αν κάποιος αισθάνεται οτι δεν τον ικανοποιεί το προιον που πήρε άλλος συν-κάτοχος). Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλημέρα, προς "κύριους διαχειριστάς", θα επιμεληθεί κανείς το πρώτο post ώστε να γίνει reference και να μπουν εκεί όλα τα σχετικά Links παρακαλώ? (όπως με το HD2) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Φίλε athanaso, έχω κάνει, τα αποτελέσματα όμως είναι πολλά και διαφορετικά. Εχω δει διάσπαρτα σε αυτό το θέμα links και από ebay και από άλλα site, από άτομα που έχουν αγοράσει και σκέφτηκα οτι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα συγκεντρωτικό ποστ για να παίρνουν μια ιδέα και αυτοί που δεν έχουν αποκτήσει κάποιο αξεσουάρ ως τώρα, αλλά και οι μελλοντικοί αγοραστές του τηλεφώνου. Τουλάχιστον να δούμε τα site εκτός ebay, τι τύπο πχ θήκης πήρε κάποιος, από κάποιον αξιόπιστο ebayer (υπάρχουν άτομα με ελάχιστη εμπειρία στο ebay που πραγματικά αυτές οι προτάσεις είναι μάνα εξ'ουρανού), ώστε να πάρουμε εντυπώσεις, να συγκρίνουμε και να ψάξει ο οποιοσδήποτε κάτι αντίστοιχο (ή κάτι διαφορετικό αν κάποιος αισθάνεται οτι δεν τον ικανοποιεί το προιον που πήρε άλλος συν-κάτοχος). Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 δυνατότητες (δική μου εκτίμηση είναι αυτό) για να αποκτήσει κανείς το nexus: 1. Από το ebay: Εμπιστευόμαστε μόνο πωλητές με πολλές αξιολογήσεις (θετικές προφανώς) και προσέχουμε από ποια χώρα θα αποσταλεί η συσκευή. Αν είναι από USA υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να περάσει από τελωνείο και να χρεωθείς επιπλέον, ενώ αν είναι από UK ή αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχει ο κίνδυνος τελωνείου. Επίσης αγοράζουμε πάντα μέσω paypal για να έχουμε μια εξασφάλιση των χρημάτων μας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την αποστολή. Στις ρυθμίσεις του ebay υπάρχουν εππιλογές και φίλτρα ώστε να διαμορφώνεις τα κριτήρια αναζήτησης (πχ να σου εμφναίζει μόνο τα nexus που πωλούνται από Ευρώπη και μόνο μέσω paypal). 2. Από το http://www.expansys.com.gr που είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος αλλά κοστίζει πολύ περισσότερο. Περίπου 700 ευρώ ή αν έχεις εταιρικό ΦΠΑ 585ευρώ! Το τηλέφωνο μπορεί να σου έρθει μέσα σε 2 εργάσιμες αν παραγγείλεις από αυτούς (είναι δοκιμασμένοι, με εγγυήσεις κλπ κλπ και έχουν και γραφείο στην Ελλάδα που μπορείς να συννενοηθείς). Επισης στέλνουν και με αντικαταβολή (πληρώνεις στον courier όταν στο φέρνει). 3. Από γνωστό σου στην Αμερική (αν έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα ώστε να στο φέρει ο ίδιος) 4. Από άλλον χρήστη στην Ελλάδα που το πουλάει μέσω αγγελίας στο buy & sell κλπ! :) PS: Επίσης στο expansys θα βρείς και τα περισσότερα αξεσουάρς για το τηλέφωνο (σε 2 εβδομάδες θα έχουν και το Dock). Edited March 5, 2010 by BillDanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια καποιος που το εχει να μας ενημερωσει αν εχει φτιαχτει το προβλημα με το ηχειο που ηπηρχε μολισ βγηκε το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια καποιος που το εχει να μας ενημερωσει αν εχει φτιαχτει το προβλημα με το ηχειο που ηπηρχε μολισ βγηκε το τηλεφωνο; Ποιο προβλημα με το ηχειο? Εχω το κινητο απο τοτε που βγηκε και κανενα προβλημα με ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δεν ξερω φιλε. αρκετοι εγραφαν για την ενταση του ηχειου. επισης σε παρα πολλα site εχω διαβασει για την κακη ανταποκριση τον touch κουμπιων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δεν ξερω φιλε. αρκετοι εγραφαν για την ενταση του ηχειου. επισης σε παρα πολλα site εχω διαβασει για την κακη ανταποκριση τον touch κουμπιων... Αυτο ναι, υπαρχει. Αλλα μαθαινεις να πατας εκει που πρεπει οποτε μικρο το κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για την καμερα εχεις προσεξει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για την καμερα εχεις προσεξει κατι; οχι, αν και δεν την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Ωραίο ποστ BillDanos, αν και εγώ αναφερόμουν περισσότερα για τα αξεσουάρ του κινητού (το δικό μου Ν1 είναι on its way). Τέτοια συγκεντρωτικά ποστ θα πρέπει να καταχωρηθούν στην πρώτη σελίδα του θέματος όπως έχει γίνει και σε πολλά άλλα αντίστοιχα threads κινητών. Οσοι έχουν δώσει ανάλογες πληροφορίες, δώστε τα post links σας στον athanaso να τα βάλει στην πρώτη σελίδα :) Από οτι λέγεται τα τέσσερα touch buttons του Ν1 έχουν ένα θέμα με το πάτημά τους, συνήθως όταν το κινητό είναι σε οριζόντια θέση, όπως πχ πάνω σε τραπέζι κτλπ Edited March 5, 2010 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το προβλημα τους εινια οτι θελει να τα χρησιμοποιεις με τα δαχτυλα και οχι με τις μυτες των δακτυλων θελει ολη τι δακτυλικο σου αποτυπωμα (αν το εκφρασα σωστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το Gesture Search της google το δοκίμασε κανείς; Φαίνεται και εντυπωσιακό και λειτουργικό. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το Ν1 παίζει divx με την rom από Desire; Και εγώ αυτό περιμένω :Ρ Αλλά ακόμα η ROM του desire δεν υποστηρίζει divx.Με μελλοντική αναβάθμιση θα έρθει και το divx στο desire οπότε πρέπει να περιμένουμε ακόμα.. Επίσης για αξεσουάρ του N1 εγώ αγόρασα από Seidio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εγώ που το δοκίμασα, το βρήκα εξαιρετικό από άποψη υλοποίησης! Το θέμα είναι ότι για την ώρα ειναι ακόμα ξεχωριστή εφαρμογή και δεν είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό... Αν στο μέλλον η Google το ενσωματώσει σε contacts/browsers και αλλού μέσα στο λειτουργικό, τότε θα είναι απίστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια απο ελλαδα βρισκω πουθενα nexus ? :p θελω να παρω και δευτερο αμα ειναι αλλα προτιμω απο κατι πιο σιγουρο αλλα οχι τιμες ebay ... και μεταχειρισμενο δεν με πειραζει .. αν ξερει κανεις ας μου στειλει pm :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Υπάρχουν πολλά site με αγγελίες όπου πωλούνται πολλά. Κάνε μια αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Bad news: HTC says the Nexus One doesn't 'go in pockets' απο ENGADGET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δεν είναι κακό να δίνεις και το άμεσο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δεν είναι κακό να δίνεις και το άμεσο link. http://www.engadget.com/2010/03/06/bad-news-htc-says-nexus-ones-dont-go-in-pockets/ Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts