Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Nexus One, βγήκε για να δημιουργήσει την βάση για την επόμενη γενιά του Nexus.

Πήγε στην T-Mobile και έχει πουλήσει ανά-λογικά με το iPhone, πάρα πολύ λίγα κομμάτια.

Η αγορά του, η οποία περιορίζεται μόνο online είναι άλλος ένας λόγος του ότι το Nexus One σαν το πρώτο branded τηλέφωνο της Google, θέλει από την ίδια την εταιρεία να μην πουληθεί τρελά, έτσι ώστε για όποια bad words (βλ. κακή απόδοση speaker), να μην χαλάσει η φήμη της εταιρείας.

Θα το ερμήνευα σαν μια beta version του Nexus Two...

Το παραπάνω είναι μια σύντομη σκέψη που μου ήρθε τώρα ..

One month and several lessons learned later you see why Rubin’s “baby step” comment was dead on. Setting up an online store and providing customer support was revolutionary enough for Google, a company that revolves around robotic data mining and automated services. Customer support is not something you can solve with algorithms and they’re finding out the hard way. You could say the Nexus One represents the beta phase of Google’s endeavor into becoming a more consumer-friendly company. Something they’ll definitely need to master if they want to become a one-stop destination for our Android buying needs.

http://www.droiddog.com/android-blog/2010/02/nexus-one-how-google-is-laying-out-the-groundwork/

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβαινω...ξεκλειδωσα τη συσκευη μεσω fastboot, περασα το custom recovery image (recovery-RA-nexus-v1.6.0.img), μου εδειξε οτι το περασε αλλα οταν μπαινω στο recovery δεν με βγαζει σ'αυτο αλλα sto default οποτε δεν μπορω να φορτωσω custom rom.επισης δεν εχω root access. καποιος που τα εχει καταφερει μηπως μπορει να μου πει τι δεν εκανα σωστα?:(:wacko::(:wacko:

Δεν καταλαβαινω...ξεκλειδωσα τη συσκευη μεσω fastboot, περασα το custom recovery image (recovery-RA-nexus-v1.6.0.img), μου εδειξε οτι το περασε αλλα οταν μπαινω στο recovery δεν με βγαζει σ'αυτο αλλα sto default οποτε δεν μπορω να φορτωσω custom rom.επισης δεν εχω root access. καποιος που τα εχει καταφερει μηπως μπορει να μου πει τι δεν εκανα σωστα?:(:wacko::(:wacko:

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

ολα ενταξει.δεν ειχα τρεξει εκεινο το παλιοαρχειο ‘install-superboot-windows.bat. Τελος καλο ολα καλα... :)

Edited by bill79

screenshots...:D:D

http://img59.imageshack.us/img59/4418/53653942.png

http://img37.imageshack.us/img37/9470/n1a.png

http://img192.imageshack.us/img192/6839/n1b.png

http://img192.imageshack.us/img192/6185/n1c.png

Πως το βάζω αυτο στο δικό μου Ν1 . Ειμαι καινουριος στο αθλημα... Ειναι πολυ Ωραιο παντως!!!

Μηπως θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου λυσετε μια απορια?

Εχω το Ν1 εδω και μια εβδομάδα και εχω πάθει πλάκα ... δεν ειχα βέβαια μεγαλη εμπειρια σε τέτοιου είδους κινητα εκτος απο το μηλόφωνο.

Μεχρι τωρα συνδέομαι μονο με ασυρματο ιντερνετ (δεν μπαινει αλλιώς στο ιντερνετ).

Θελω να βαλω στο συμβολαιό μου καποιο παγιο για ιντερνετ. Ποσα μεγαμπαυτ θα με συμβουλεύατε να εχει το πάγιο προπληρωμένα??

Επίσης ειναι εφικτη η συνδεση με το συγκεκριμενο μοντελο που δεν υπαρχει στην Ελλαδα? Κοσμοτε εχω.

Εχω το Ν1 εδω και μια εβδομάδα και εχω πάθει πλάκα ... δεν ειχα βέβαια μεγαλη εμπειρια σε τέτοιου είδους κινητα εκτος απο το μηλόφωνο.

Μεχρι τωρα συνδέομαι μονο με ασυρματο ιντερνετ (δεν μπαινει αλλιώς στο ιντερνετ).

Θελω να βαλω στο συμβολαιό μου καποιο παγιο για ιντερνετ. Ποσα μεγαμπαυτ θα με συμβουλεύατε να εχει το πάγιο προπληρωμένα??

Επίσης ειναι εφικτη η συνδεση με το συγκεκριμενο μοντελο που δεν υπαρχει στην Ελλαδα? Κοσμοτε εχω.

500MB κι εισαι κυριος...Μια χαρα εφικτη ειναι...

ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα συνδέετε κανονικά

για να μην έχεις μέχρι τώρα σημαίνει πως μάλλον δεν θα το χρησιμοποιείς πολύ οπότε με 1Γιγα νομίζω είναι καλά για να μην σου πω 500 Mb,αλλά καλύτερα λίγο παραπάνω να είσαι μέσα ;)

500MB κι εισαι κυριος...Μια χαρα εφικτη ειναι...

Με πρόλαβε ο v@gelis, βάλε 500 Mb

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

χαιρετω την παρεα και απο δω

ευτηχης νεος κατοχος

mb εξαρταται τι χρηση θες

πχ αν εισαι ολη μερα youtube 1 γιγα αν θες mail και καιρο 50 αν θες και browsing 150 με 500 συνηθως εισαι ΥΠΕΡΚΑΛΗΜΕΝΟΣ

ρε παιδια ασχετο εβαλα desire rom απο modaco και εχω τρελαθει ειναι γρηγοροτατη σταθεροτατη και ειναι ακομα prebeta δλδ ελεος...

ρε παιδια ασχετο εβαλα desire rom απο modaco και εχω τρελαθει ειναι γρηγοροτατη σταθεροτατη και ειναι ακομα prebeta δλδ ελεος...

Λες να τη δοκιμασουμε?

χαιρετω την παρεα και απο δω

ευτηχης νεος κατοχος

mb εξαρταται τι χρηση θες

πχ αν εισαι ολη μερα youtube 1 γιγα αν θες mail και καιρο 50 αν θες και browsing 150 με 500 συνηθως εισαι ΥΠΕΡΚΑΛΗΜΕΝΟΣ

με αυτα που λες σκεφτομαι πως θα τρεχει το DESIRE!!! :X

και γω...

αλλα επι της ουσιας ιδιες συσκευες ειναι αρα δεν ζηλευω πολυ....

σαν να λεμε t mobole g1 με htc magic...

στα της ουσιας την εχω αρκετες ωρες πανω κ πινω το κινητο κανονικα

δεν εχει βγαλει ουτε ενα fc ολα δουλευουν ρολοι

Μεγαλη υποθεση να παιξει η ρομ με Sense στο nexus. Ωραιο το Desire αλλα εμφφανισιακα πατατα.

Και το sense σαν λειτουργικοτητα δεν υπαρχει.

Εδω καταφερανε στη HTC να αναστησουν τα Windows mobile με το sense, και το λεω ως υπερευχαριστημενος κατοχος τοθ HD2.

Οχι οτι εχει αναγκη το Android απο Sense, τα σπαει και απο μονο του.

Υπαρχει καποιος που ειχε πριν το HD2 και μεταπηδησε σε N1?

Γιατι με ενδιαφερει η συγκριση καθως το σκεφτομαι να τη κανω τη τραμπα αργοτερα

Edited by vanzelvoul
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγαλη υποθεση να παιξει η ρομ με Sense στο nexus. Ωραιο το Desire αλλα εμφφανισιακα πατατα.

Εδω καταφερανε στη HTC να αναστησουν τα Windows mobile με το sense, και το λεω ως υπερευχαριστημενος κατοχος τοθ HD2.

me me !!!

αλλα να πω την αληθεια μου 3 μερες το κρατησα το λεο

πολυ καλο ΠΑΡΑ πολυ καλο αλλα android δεν ειναι (οχι nexus αλλα android)

και το g1 το βαζω πολυ πιο ψηλα σε λειτουργικοτητα απο το hd2

αν θες την γνωμη μου καντο το βημα δεν θα σου λειψει ΤΙΠΟΤΑ υπαρχουν ολα και οσα δεν υπαρχουν, υπαρχουν εφαρμογες απο τριτους

εγω φιλε μου χρησιμοποιω αυτες τις μερες και τα δυο κινητα.το hd2 το εχω 2-3 μηνες και το nexus μολις 3 μερες.δεν εχει καμια σχεση το android με τα γερασμενα κατα τη γνωμη μου windows.χρησιμοποιω ακομα το hd2 επειδη διαβαζω καθημερινα το φορουμ για να συνηθισω το nexus μιας και ειναι η πρωτη μου συσκευη με android.κανε την αλλαγη αφοβα η περιμενε για τα windows 7.ελπιζω να μην ειμαι offtopic παιδια.

εγω φιλε μου χρησιμοποιω αυτες τις μερες και τα δυο κινητα.το hd2 το εχω 2-3 μηνες και το nexus μολις 3 μερες.δεν εχει καμια σχεση το android με τα γερασμενα κατα τη γνωμη μου windows.χρησιμοποιω ακομα το hd2 επειδη διαβαζω καθημερινα το φορουμ για να συνηθισω το nexus μιας και ειναι η πρωτη μου συσκευη με android.κανε την αλλαγη αφοβα η περιμενε για τα windows 7.ελπιζω να μην ειμαι offtopic παιδια.

Θα κανω θπομοπνη παιδες ετσι και αλλιως να διαρευσουν τα 7αρια

Θα σας παρακολουθω να ξερετε

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παλι κραταω μικρο καλαθι για τα 7

φυσικα θα φερουν επανασταση αλλα οχι με το καλημερα

να περασει κανας χρονος και μετα ναι

βεβαια δε ξερουμε σε τι επιπεδα 8α ειναι το android μεχρι τοτε

εγω παλι κραταω μικρο καλαθι για τα 7

φυσικα θα φερουν επανασταση αλλα οχι με το καλημερα

να περασει κανας χρονος και μετα ναι

βεβαια δε ξερουμε σε τι επιπεδα 8α ειναι το android μεχρι τοτε

συμφωνω απολυτα!!

Και εγω στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Το ξεκλίδωσα και του πέρασα το Image του Amon Ra αλλά όταν πάς recovery να φωρτώσω κάποιο ROM μου πετάει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό στη μέση και ένα android από δίπλα.. Ξέρει κανείς μήπως τι φταίει;

και 250 ΜΒ να βαλεις καλα εισαι. Μην ξεχνας οτι ζεις στην Ελλαδα. Και να θες να κατεβασεις παραπανω δεν μπορεις...:p

Και εγω στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Το ξεκλίδωσα και του πέρασα το Image του Amon Ra αλλά όταν πάς recovery να φωρτώσω κάποιο ROM μου πετάει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό στη μέση και ένα android από δίπλα.. Ξέρει κανείς μήπως τι φταίει;

αφου το ξεκλειδωσεις και το συνδεσεις στο pc τρεχεις το αρχειο install-superboot-windows.bat που εχεις κατεβασει-υποθετω-μαζι με το αρχειο 1.1-nexusone-superboot.zip.Μετα ειναι ολα ενταξει περναει το recovery κανονικα :D

αμα εχεις ακομα αποριες:

http://ilikemygooglephone.com/2010/01/06/complete-guide-with-images-unlock-bootloader-and-root-google-nexus-one-mac-windows-linux/

Τελικά τα κατάφερα και πέρασα το recovery του RA μέσω fastboot και πέρασα και ένα N1 addon του Cyan αλλά από τότε έχει εξαφανιστεί το είκονίδιο του android μαρκετ και δυστυχώς δεν κράτησα back up. Υπάρχει κάποιοσ τρόπος να πέρασω πάλι official rom και να βγάλω το recovery αν ποτέ χρειαστεί;

μονο του market ή ολων των google apps?στη δευτερη περιπτωση χρειαζεσαι το καταλληλο add-on με τις google apps:

θα το βρεις εδω

http://www.mediafire.com/?hy2yj42my3i