Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κι εγώ, γιατί ήμουν πολλούς μήνες με stock rom και έχω επίσης χάσει επεισόδια:

Δοκίμασα να βάλω την CM7.1, αλλά η εφαρμογή a2sdgui δεν έβρισκε μάλλον darktremor (DT) scripts.

Με πιο απλά λόγια, γιατί κι εγώ μπερδεύτηκα για ώρες χωρίς να βγάλω άκρη, δεν μπόρεσα να "ξεγελάσω" το μηχάνημα, να νομίζει πως το ext2/3/4 partition που έφτιαξα στην sd card είναι μέρος της rom.

Εκτός από την MIUI rom, η οποία δεν με ικανοποιεί σαν χρηστικότητα, μετά από τόσο καιρό vanilla (και sense στο Desire S), υπάρχει καμμία rom που να υποστηρίζει εγγενώς a2sd+, όπως υποστηρίζει η MIUI, χωρίς να χρειάζεται να κάνω μαγικά, αλλαγές kernel, και πολλή μελέτη;

Για εμένα, το μόνο αρνητικό του τηλεφώνου, είναι το μέγεθος της rom του, ενώ θεωρώ μέγιστο θετικό το trackball του.

Θα χαιρόμουν να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για ακόμα έναν και μισό χρόνο (το είχα πάρει επ' ευκαιρίας της πασχαλινής προσφοράς της WIND F2G τότε... ), αλλά αυτή η συνεχής ένδειξη ότι δεν έχω χώρο και το αποτέλεσμα του γεγονότος, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά. Ιδίως όταν για λόγους συμβατότητας κάποιων συγκεκριμένων sites έχω εγκατεστημένο και τον firefox, και τον opera mini. (Καλά, τον τελευταίο, περισσότερο για την turbo δυνατότητά του.)

Αν κάποιος γνωρίζει να μου υποδείξει κάποια rom (προτιμώ τις vanilla, αλλά δεν είμαι πολύ δύσκολος, η MIUI μόνο δε μου κάθησε καλά) θα του είμαι υπόχρεος.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς να έχω το nexus, απλά θα ήθελα να πω ότι η cm7 (στις άλλες συσκευές τουλάχιστον) υποστηρίζει κανονικά το dta2sd script. Το γεγονός ότι δε βρίσκει το script η εφαρμογή, είναι γιατί δεν έχεις περάσει το script μόνος σου. Το script ΔΕΝ είναι ενσωματωμένο στη rom και θα πρέπει να το βρεις και να το φλασάρεις μόνος σου. Τότε θ'αναγνωρίσει το ext partition στην sd και θα λειτουργήσει κι η εφαρμογή και όλα! Διαφορετικά υπάρχει και μια εφαρμογή που κάνει την ίδια δουλειά (s2e λέγεται), αν και προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξερω αν λειτουργεί στη συσκευή σου :)
Τhe end of an era...

Μετα την εγκατασταση της CM 7.1 ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος για να βαλουμε εφαρμογες στην καρτα SD. Υπαρχουν καποιες που δεν μπαινουν;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

@villy

Ναι, αυτά έγραφα "μαγικά", την ενσωμάτωση scripts από εμένα.

Εν τέλει, ανακάλυψα κι εγώ την εφαρμογή που αναφέρεις. (S2E)

Το έκανα έτσι λοιπόν και λειτουργεί και στα nexus one.

(nikosxeng3)

Για τον *καλύτερο* τρόπο θα σε διαφωτίσει άλλος.

Edited by ioannis_z_ioanni
συντακτικό

Μεταφερονται αρκετες εφαρμογες;

Υπαρχει θεμα με την RAM; 512 δεν ειναι; ποση ειναι διαθεσιμη; σε CM 7;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Mεχρι που μπορει να πουσαριστει ο επεξεράστης με CyanogenMod 7.1;

Το android system info λέει οτι έχει 405ΜΒ RAM αλλά στα χαρτιά είναι 512.

O επεξεργαστής με την CM7.1 τρέχει στα 1113, λογικά πάει λίγο παραάνω αν παίξεις με τις τάσεις και τους kernels αλλά δεν νομίζω να αξίζει. Προσωπικά δεν θεωρώ τον επεξεργαστή αργό παραμόνο το θέμα με την ROM που τελικά μπορεί να μας κοστίσει το ICS.

Γενικά είστε ευχαριστημένοι από το κινητό όπως κατάλαβα;

(Έλεγα για το desire s αλλά αν είναι περίπου το ίδιο τηλέφωνο γιατί να μην γλιτώσω 100 ευρώ;)

Υπάρχει περίπτωση να το βρω με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας;

Edited by fonzi

Το απλό Desire είναι σχεδόν το ίδιο κινητό, διαφορές είναι μόνο στο trackpad (μπίλια αντί οπτικό) και στο ότι θα βρεις πιο εύκολα με LCD αντί AMOLED από πλευράς hardware. Το Desire S έχει άλλο chipset

Το απλό Desire είναι σχεδόν το ίδιο κινητό, διαφορές είναι μόνο στο trackpad (μπίλια αντί οπτικό) και στο ότι θα βρεις πιο εύκολα με LCD αντί AMOLED από πλευράς hardware. Το Desire S έχει άλλο chipset

που το αγοράζω για να έχω εγγύηση; Δεν το βρίσκω στα μεγάλα καταστήματα...

Σε CyanogenMod 7

Ποιο ειναι καλυτερο για μεταφορα εφαρμογων στην SD.

To S2E η το APP2SD;

• 2 months later...

μετά από 18+ μήνες απόλαυσης και απροβλημάτιστης λειτουργίας, farewell στο φοβερό και τρομερό μου nexus one..!! It was a great pleasure!

Welcome galaxy nexus..:)

• 2 weeks later...
  • Administrators
μπορει καποιος να γραψει ενα αναλυτικο ποστ για την MeDroid ICS 4.0.3 CM9 ?

Τι ανάλυση να κάνει δηλαδή;

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Για Cyanogen 7.1 μέσα από το recovery έχει επιλογή partition sd. Κάνεις 1 γιγα. Μετά εγκατάσταση της Cyanogen μετά Gaddons και μετά μέσα στο market S2e για να μεταφέρεις ότι επιθυμείς στο partition που δημιούργησες. Στο Desire ίδια διαδικασία. Η συσκευή πετάει κ άφθονος χώρος για εφαρμογές.
Nokia 8800 Scirocco

Εδω και 5 μερες εχω στα χερια μου το Νεξους(μεταχειρισμενο 1,4 έτους).

Πρωτες εντυπωσεις:

+ διαρκεια Μπαταριας 3 γεματες ημερες (μονο τηλεφωνα-σμσ και σκαλισμα. Χωρις καθολου μουσικη και Γουαι-Φαι)

+Πολυ "καθαρη" οθονη!Ανταποκρινεται αμεσως στο αγγιγμα

+ Αξιοπρεπης καμερα και αξιοπρεπεστατο βιντεο

Ερωτησεις:

1. Στο αρχειο των των σμσ και των κλησεων, δεν μπορω να σβηνω μεμονωμενα σμσ και κλησεις;

Η μονη επιλογη που μου εμφανιζει ειναι : Clear Call log που αν την επιλεξω σβηνει ολα τα σμσ ή τις κλησεις.

Πως μπορω να σβηνω 1 προς ενα τα σμσ και τις κλησεις; Μηπως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;

2. Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα απλο ημερολογιο; Οι μονες επιλογες που βλεπω στο Calendar ειναι: Microsoft Excange ActiveSync kai Google, που και οι 2 για να εγκατασταθουν απαιτουν Ιντερνετ.

Υπαρχει κατι περα απο αυτο;

Με συμφερει να ανοιξω λογαριασμο στη Google (γιατι μεχρι τωρα δεν εχω);

Ειναι ιδεα μου ή χωρις λογαριασμο Google, δεν μπορεις να χρησιμοποιησις ουτε το μισο των εφαρμογων του Android?

Edited by donpaganistis

Εδω και 5 μερες εχω στα χερια μου το Νεξους(μεταχειρισμενο 1,4 έτους).

Πρωτες εντυπωσεις:

+ διαρκεια Μπαταριας 3 γεματες ημερες (μονο τηλεφωνα-σμσ και σκαλισμα. Χωρις καθολου μουσικη και Γουαι-Φαι)

+Πολυ "καθαρη" οθονη!Ανταποκρινεται αμεσως στο αγγιγμα

+ Αξιοπρεπης καμερα και αξιοπρεπεστατο βιντεο

Ερωτησεις:

1. Στο αρχειο των των σμσ και των κλησεων, δεν μπορω να σβηνω μεμονωμενα σμσ και κλησεις;

Η μονη επιλογη που μου εμφανιζει ειναι : Clear Call log που αν την επιλεξω σβηνει ολα τα σμσ ή τις κλησεις.

Πως μπορω να σβηνω 1 προς ενα τα σμσ και τις κλησεις; Μηπως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;

2. Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα απλο ημερολογιο; Οι μονες επιλογες που βλεπω στο Calendar ειναι: Microsoft Excange ActiveSync kai Google, που και οι 2 για να εγκατασταθουν απαιτουν Ιντερνετ.

Υπαρχει κατι περα απο αυτο;

Με συμφερει να ανοιξω λογαριασμο στη Google (γιατι μεχρι τωρα δεν εχω);

Ειναι ιδεα μου ή χωρις λογαριασμο Google, δεν μπορεις να χρησιμοποιησις ουτε το μισο των εφαρμογων του Android?

Χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές. Το χρησιμότερο. Ημερολόγιον υπάρχει μάλλον δεν εψαξες. Γενικά είσαι καινούργιος ψάξε λίγο και θαψαρχισεις να μαθαίνεις.

Nokia 8800 Scirocco

Ερωτησεις:

Mπορείς να πατήσεις παρατεταμένα στην κλήση που θες να διαγράψεις και θα εμφανιστεί η ανάλογη επιλογή!

Τhe end of an era...

Mπορείς να πατήσεις παρατεταμένα στην κλήση που θες να διαγράψεις και θα εμφανιστεί η ανάλογη επιλογή!

Ειχα δοκιμασει τα παντα εκτος απο αυτο που μου προτεινες!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές. Το χρησιμότερο. Ημερολόγιον υπάρχει μάλλον δεν εψαξες. Γενικά είσαι καινούργιος ψάξε λίγο και θαψαρχισεις να μαθαίνεις.

Δεν το βρισκω το ημερολογιο, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει;

Το μενου μου ειναι στα αγγλικα και περα απο ενα Καλενταρ (που βρισκω στα Σετινγκς), το οποιο απαιτει συνδεση ιντερνετ για να το ενεργοποιησεις δεν εχω βρει τιποτε αλλο.

Επισης ως μπορω να το κανω;εχω νεα ερωτηση:

Δεν μπορω να προσθεσω εναν δικο μου ηχο κλησης περα απο ατους που προσφερει το Αντροιντ; Αν ναι π

Επισης εχω νεα ερωτηση:

Δεν μπορω να προσθεσω εναν δικο μου ηχο κλησης περα απο ατους που προσφερει το Αντροιντ; Αν ναι πως μπορω να το κανω;

θα δημιουργήσεις στην κάρτα μνήμης ένα φάκελο με ονομασία Media, στον οποίο θα δημιουργήσεις 3 υποφακελους με τις εξης ονομασίες: ringtones, notifications, alarms

στον φάκελο ringtones θα ρίξεις το mp3 που θέλεις και θα μπορείς πλέον να το ορίσεις ως ήχο κλήσης;)

• 2 months later...
Πλέον έγινα κι εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού... Έβαλα την τελευταία cm7, έκανα resize σε 220/15/200 και πήρα τα backup μου, τι προτείνετε για ics rom; Είναι αρκετά σταθερές για καθημερινή χρήση;