Nikos_s3 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ααα...θα την πετάξω την sim της wind...και το airplane mode κολάει και sim toolkit πουθενά...:mad: και να φανταστείτε είναι τελευταίας κοπής...64Κ usim postpaid v3 W... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 ααα...θα την πετάξω την sim της wind...και το airplane mode κολάει και sim toolkit πουθενά...:mad: και να φανταστείτε είναι τελευταίας κοπής...64Κ usim postpaid v3 W... φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα με την wind αποφάσισα να αλλάξω sim για να δω. έβαλα cosmote πάλι δεν την έβρισκε, και μετά ξανά έβαλα την wind έκλεισα το κινητό και είχα πατημένο το trackball το άνοιξα και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα με την wind αποφάσισα να αλλάξω sim για να δω. έβαλα cosmote πάλι δεν την έβρισκε, και μετά ξανά έβαλα την wind έκλεισα το κινητό και είχα πατημένο το trackball το άνοιξα και έφτιαξε. δεν το έπιασα αυτό...μπήκες σε recovery εννοείς? γιατί αλλιώς μέχρι τώρα το έχω κλείσει και ανοίξει πολλές φορές, αλλά ούτε sim toolkit βλέπω, ούτε το airplane mode επανέρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 η καλυτερη ρομ,,, [ROM] Enomther's TheOfficial Nexus1 - v2.12.2 - 9/21/2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614427 :superman: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θες να γίνεις λίγο πιο σαφής; Γιατί δηλαδή αυτή και όχι κάποια άλλη; Τι βρήκες εσύ εννοώ, δεν ψάχνουμε την απόλυτη αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 δεν το έπιασα αυτό...μπήκες σε recovery εννοείς? γιατί αλλιώς μέχρι τώρα το έχω κλείσει και ανοίξει πολλές φορές, αλλά ούτε sim toolkit βλέπω, ούτε το airplane mode επανέρχεται.. αυτό προσπάθησα να κάνω, αλλά δεν μπήκε και άνοιξε κανονικά και είχε φτιαχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπερα, Μολις μου ηρθε update OTA σε 2.2.1. Ξερουμε κατι για αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 χμμ...φαίνεται να είναι η FRG83, χωρίς όμως το νέο radio... προς το παρόν εμένα δεν έχει έρθει update ακόμα...δώσε μας αν θες περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή σου...είσαι rooted? stock rom? thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ειμαι με stock Rom 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ναι και εμένα μου ήρθε το 2.2.1..Δεν είδα καμία διαφορά πάντως αν και 4mb ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) βασικά κάποιοι είπαν ότι χάνουν το root...:worry: διαβάζω περισσότερες πληροφορίες και επανέρχομαι..:) edit: τελικά το FRG83 πατσάρει το exploit που χρησιμοποιούσε το universal root (1-click) και δυστυχώς όποιοι είχαν ρουταρισμένη συσκευή , το έχασαν..:O κατά τ'άλλα, minor update κυρίως στα gapps, χωρίς κάποιες άλλες εμφανείς διαφορές... περίεργο το γεγονός ότι δεν ενσωματώθηκε το νέο radio 5.0.8...:worry: προς το παρόν δεν μου έχει έρθει, αλλά και να έρθει θα το ακυρώσω...root is too good to be lost..:p edit 2 : η νέα έκδοση απενεργοποιεί και το lock pattern/επιλογές κλειδώματος...:( ήδη βέβαια ο geo στο xda έχει δώσει rooted έκδοση της FRG83..:) Edited September 24, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Τα lock patterns γιατί τα βγάλαν ?:wacko: Πάντως έχω την εντύπωση οτι αυξήθηκε η διάρκεια της μπαταρίας αλλα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος θα το τσεκάρω 3-4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 το lock pattern αφαιρέθηκε(?) , επειδή έκρυβε κενό ασφαλείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια εβαλε κανενας απο σας αυτη τη ρομ ? εχω ενθουσιαστει εγω .. κατι διαφορετικό και υποστηρίζει και apps2sd ext3 ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787877 Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια εβαλε κανενας απο σας αυτη τη ρομ ? εχω ενθουσιαστει εγω .. κατι διαφορετικό και υποστηρίζει και apps2sd ext3 ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787877 ναι...καλη ειναι αλλα δεν τα παω και πολυ καλα με τα κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ναι...καλη ειναι αλλα δεν τα παω και πολυ καλα με τα κινεζικα Τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτό :cool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789566 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 έχουμε κανέναν εδώ με stock rom :O να μας πει αν του ήρθε το update 2.2.1..?? εγώ με stock rom/rooted (univesralandroot) ακόμα γιοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ώπα..δεν έλεγα 6 νούμερα..:p μόλις μου έσκασε η ειδοποίηση για το 2.2.1...εννοείται πως έφαγε πόρτα, λόγω 1-click root :O το nandroid backup είναι ήδη σε εξέλιξη, και μεσημεράκι φλασάρω κατευθείαν την FRG83 Completely Stock Deodexed with busybox...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ήρθε ειδοποίηση για την 2.2.1 αν γίνει η αναβάθμιση θα μου αφαιρέσει κανένα πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 αν είσαι εντελώς ''μαμά'' όχι...αν είσαι rooted με κλειδωμένο bootloader (1 click root) θα χάσεις το root...αν είσαι rooted με ξεκλείδωτο bootloader δε σε νοιάζει τίποτα...το ξαναρουτάρεις..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 πως μπορώ να δω αν έχω rooted συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Question!! Για να περάσω από Cyanogen 6 RC1 σε 6 Final. Πρέπει να κάνω flash μόνο την ROM απο πάνω ή και wipe ? Ποια είναι η πιο εύκολη διαδικασία για να μην χάσω προγράμματα και ρυθμίσεις ? Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 καλύτερα να σβήσεις πριν την dalvic cache...για wipe data δεν είναι απαραίτητο μιας και η rom είναι η ''ίδια''...αν βέβαια στην χρήση δεις προβλήματα-κολήματα ξαναπέρνα την με full wipe data , αφού πρώτα πάρεις backup με το titanium backup τις εφαρμογές σου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 πάντως οι πιθανότητες να χρειαστεί data wipe είναι λίγες. Σε περίπτωση που σου κολλήσει στο x μη φοβηθείς, μπες ξανά σε recovery με πατημένη μπίλια και σβήσε τα cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) ... μεταφερουμε ΟΛΑ τα backup στο pc (γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται με SD Card..) έπειτα 1. Σβήνω Dalvik Cache. 2. Και μετα αφήνω το rom manager να αναλαβει την εγκατάσταση της final ?.. εδω δεν κανει αυτοματα και wipe ? (δεν βρισκω πουθενα σωστο και πληρες documentation σε καποια θέματα ;P) Edited October 1, 2010 by BlopERdroM Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts