xet84 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 ρε παιδια nandroid backup απο recovery πως γινεται ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Πρώτον απεγκατεστησε το APNDROID έχοντας τη σύνδεση σου ανοιχτή (δηλ έχοντας το ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ widget του APNDROID πράσινο). Αν δεν το κάνεις έτσι και πας στις ρυθμίσεις , στα APN θα δεις αντί για αυτό webkarta.vodafone.gr, αυτό webkarta.vodafone.grAPNDROID. Τώρα εσύ ίσως έχεις και τα δύο ανοιχτά οπότε γράφει κάτι τέτοιο webkarta.vodafone.grAPNDROID.JuiceDef ..... Για να τρέχει το JuiceDefender πρέπει το widget να μην γράφει disabled, αλλά το αντίθετο.. δηλ. να είναι ενεργό. Μετά το πρόγραμμα αυτόματα κλείνει και ανοίγει το aPN όποτε κλείσει ή ανοίξει η οθόνη, και όποτε το έχεις ρυθμίσει εσύ! :) :) Οκ όλα τζάμι... Κατάφερα να κάνει και ανανεώσεις στο twitter κ αυτά κάθε μια ώρα... Με αυτόν τον τρόπο δεν αντιμετωπίζω και το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις! Θενκς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 ρε παιδια nandroid backup απο recovery πως γινεται ? Ρίξε μια ματιά σε αυτό το post. Αναφέρεται η διαδικασία στην ενότητα "Recovery mode". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Το morelocale δίνει ελληνικά σε stock rom? Εγώ που το δοκίμασα ατύχησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Εχει πάρει κανείς καμια από αυτές τις μπαταρίες να μας πει εντυπώσεις και πόσο περισσότερο κρατάνε; Των 1600mA δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση απο την δικιά του, ενώ οι άλλες είναι μεν σχεδόν διπλάσια mA, αλλά είναι και γκουμούτσες, θέλουν άλλα καπάκια, δεν κάνουν μετά οι θήκες κτλπ Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Κι εγώ έτσι το βλέπω, απλά αν θες να πάρεις 2η τότε αντι να πάρεις 1400 πάρε 1600 για να κρατάει λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Το morelocale δίνει ελληνικά σε stock rom? Εγώ που το δοκίμασα ατύχησα... Δεν κανει κατι το ιδιαιτερο... Π.χ το google maps μεταφραζεται σε "χαρτης" κάτι τέτοια δλδ..Μην περιμένεις να δεις ελληνικό μενού κ έτσι... Ένα άλλο που κερδίζεις είναι ότι στο news and weather widget σου εμφανίζει ελληνικές ειδήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Αυτά είδα κι εγώ. Μόνο με ρουτ δηλαδή, καταραμένη εγγύηση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το post. Αναφέρεται η διαδικασία στην ενότητα "Recovery mode". τα εχω κανει φιλε ολα αυτα αλλα μου βγαζει error οταν προσπαθει να κανει backup και μου λεει να δοκιμασω με adb εντολη απο υπολογιστη.. εχω την 5.05.3 κυανο .. δεν ξερω πως να το κανω διαφορετικα αφου δεν δουλευει απο revovery :p Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μόλις έβαλα comote με 3g.Τι πρέπει να κάνω για να μπώ internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μόλις έβαλα comote με 3g.Τι πρέπει να κάνω για να μπώ internet; να παρεις τηλεφωνο τον παροχο σου να ρωτησεις τις ρυθμισεις για android συσκευες η πιο απλα να κανεις αναζητηση στο φορουμ μιας και εχει ειπωθει παμπολες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Πηγαινε στα settings και βαλε το ακολουθο APN: Operator: - Cosmote GPRS APN: - internet Username: - {blank} Password: - {blank} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: - 195.167.065.194 Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billts Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Καμιά τύχη..... Πάλι τα ίδια...αφού το άφησα περίπου 1 ώρα με ενεργοποιημένο το 3g δεν έμπαινε ουτε σε ιστοσελίδα...Πάλι το ίδιο με το βελάκι αποστολής... Αμέσως μόλις μπήκα στις ρυθμίσεις του 3g εκανε μονο του επανεκκινηση το 3g κ αμεσως δουλευε παλι κανονικα... Κατι πρόβλημα έχει και κολλάει μετά από καποιο διάστημα και δεν συνδεεται στο 3g.... :( Δεν έχει κανένας άλλος σχετικό πρόβλημα εκτός από τον geovass? Ελπίζω να καταλάβατε τι ακριβώς αντιμετωπίζω! Εμενα κατι παρομοιο συμβαινει , ενω ειμαι κανονικα σε 3G μου δειχνει μετα απο λίγο G στην οθονη και αυτο εναλασσοταν συνέχεια. Νομιζα οτι ετσι ειναι και οτι θα φταιει η περιοχη και δεν θα ειχε καλο σημα. Μετα απο ψαξιμο σε ξενα φορουμ ανακαλυψα οτι δεν εχει συνεχες 3G, με παραπεμψαν να πληκτρολογησω εκει που παιρνεις τηλεφωνο τα εξης *#*#4636#*#* υστερα επιλεγεις phone information και κατεβαινεις προς τα κάτω στη σελίδα εκει που λέει WCDMA preferred πατς βελακι και επιλέγεις WCDMA only. Eτσι έχουμε μονο 3G σταθερα , απλα υπαρχει πιθανοτητα σε περιοχη που δεν εχεις 3G να σου λέει ότι είσαι εκτός δικτύου. ΥΓ αν δεν ειπα κάτι καλά ας με διορθώσουν οι έχοντες περισσότερες γνωσεις πανω σε αυτο το θέμα ... με ενδιαφερει Edited April 2, 2010 by billts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μόλις έβαλα comote με 3g.Τι πρέπει να κάνω για να μπώ internet; Cosmote Internet Name: Cosmote Wireless Internet APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: default Cosmote MMS Name: Cosmote MMS APN: mms MMSC: http://195.167.65.220:8002 MMS proxy: 10.10.10.20 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Επανεκίννηση και είσαι ετοιμος. Ειδικά για τα MMS μπορεί να θέλει λιγάκι ώρα μέχρι να ενεργοποιηθούν. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Cosmote Internet Name: Cosmote Wireless Internet APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: default Cosmote MMS Name: Cosmote MMS APN: mms MMSC: http://195.167.65.220:8002 MMS proxy: 10.10.10.20 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Επανεκίννηση και είσαι ετοιμος. Ειδικά για τα MMS μπορεί να θέλει λιγάκι ώρα μέχρι να ενεργοποιηθούν. μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι οι ρυθμισεις αυτες λειτουργουν στο nexus? το δικο μου αρνειται πεισματικα να δεχτει και να στειλει MMS. μηπως παιζει ρολο η εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) @kosmos πήρα τηλέφωνο στην cosmote και δεν ξέραν να μου πουν αφού δεν είχαν το nexus one στον κατάλογό τους..επίσης επειδή κοιτάω από την πρώτη στιγμή το thread αυτό δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο για cosmote(για vodafone θυμάμαι). Thanx guys το έβαλα..μόνο που έχω ένα προβληματάκι.. Από την ώρα που το έβαλα δεν λέει να μπει σε 2g network.Δηλαδή πηγαίνω στα options και πατάω use 2g networks only, το απενεργοποιεί το 3g για 2-3δευτερόλεπτα(δηλαδή φεύγει το εικονίδιο από το status bar) και μετά από λίγο επανέρχεται :Ρ Βέβαια εγκατέστησα και το 3g watchdog(το οποίο μετράει τα mb ακόμα και αν δεν τρέχει (!) ) αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Γενικά επειδή εγώ σπίτι/σχολή έχω wifi και επειδή έχω βάλει μόνο τα 100mb της cosmote θα ήθελα να το χρησιμοποιώ μόνο σε ώρες ανάγκης...ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό; Edit:Περιέργως όταν ενεργοποιώ το wifi φεύγει και το εικονίδιο του 3g(αυτό σημαίνει οτι απενεργοποιείται το 3g; ) Edited April 3, 2010 by F_i_L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 @kosmos πήρα τηλέφωνο στην cosmote και δεν ξέραν να μου πουν αφού δεν είχαν το nexus one στον κατάλογό τους..επίσης επειδή κοιτάω από την πρώτη στιγμή το thread αυτό δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο για cosmote(για vodafone θυμάμαι). Thanx guys το έβαλα..μόνο που έχω ένα προβληματάκι.. Από την ώρα που το έβαλα δεν λέει να μπει σε 2g network.Δηλαδή πηγαίνω στα options και πατάω use 2g networks only, το απενεργοποιεί το 3g για 2-3δευτερόλεπτα(δηλαδή φεύγει το εικονίδιο από το status bar) και μετά από λίγο επανέρχεται :Ρ Βέβαια εγκατέστησα και το 3g watchdog(το οποίο μετράει τα mb ακόμα και αν δεν τρέχει (!) ) αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Γενικά επειδή εγώ σπίτι/σχολή έχω wifi και επειδή έχω βάλει μόνο τα 100mb της cosmote θα ήθελα να το χρησιμοποιώ μόνο σε ώρες ανάγκης...ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό; Edit:Περιέργως όταν ενεργοποιώ το wifi φεύγει και το εικονίδιο του 3g(αυτό σημαίνει οτι απενεργοποιείται το 3g; ) μαλλον μιλας σε μενα komos... ζητα για ANDROID πχ htc magic ειναι ακριβως ιδιες ρυθμισεις το ξερω οτι δεν το εχουν για αυτο σου ειπα να ζητησεις android τωρα πως καταλαβες να ζητησεις για nexus δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 @bill79: αυτές είναι οι ρυθμίσεις σίγουρα, και εμένα έκανε καμποση ώρα να ενεργοποιηθούν τα MMS. @fil: η αλήθεια είναι ότι οι ρυθμίσεις έχουν αναφερθεί αρκετές φορες ως τώρα ;) αν σου βγάζει εικονίδιο σκέτο G δουλεύει με 2G. Οταν ανοίγεις το wifi σβήνει το εικονίδιο γιατί συνδέεται μέσω αυτού στο ίντερνετ. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 @komos sorry μπέρδεψα το όνομά σου..στην cosmote μου ρωτούσαν ποιό είναι το τηλέφωνό μου για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με μύνημα..θεώρησα οτι μιας και το magic φοράει 1.6 δεν θα κάνουν οι ρυθμίσεις για το Ν1. Παιδιά εμένα δεν μου εμφανίζεται σκέτο G ότι και να κάνω.Μόνο το G με τα βελάκια από κάτω..εγώ έχω το πρόβλημα ή όλοι έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Παιδιά εμένα δεν μου εμφανίζεται σκέτο G ότι και να κάνω.Μόνο το G με τα βελάκια από κάτω..εγώ έχω το πρόβλημα ή όλοι έτσι είναι; Αυτό σημαίνει ή ότι έχεις απενεργοποιήσει το 3G είτε στην περιοχή σου υπάρχει κάλυψη μόνο GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μόνο το G με τα βελάκια από κάτω..εγώ έχω το πρόβλημα ή όλοι έτσι είναι; Αυτό είναι το εικονίδιο του 2G. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) Καλά και το εικονίδιο του 3g ποίο είναι τότε ;; edit:Α οκ παιδιά κατάλαβα!Όταν έχουμε 3g εμφανίζεται ένα εικονίδιο που γράφει 3g με βελάκια από κάτω ενώ όταν έχωουμε 2g εμφανίζεται ένα εικονίδιο G με βελάκια από κάτω.. edit2:Απλά δεν ήξερα οτι και με το 2g μπορώ να μπω internet...νόμιζα μόνο με το 3g..sorry που χάλασα λίγο το thread:O:X:O Edited April 3, 2010 by F_i_L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ε ναι, απλά μπαίνεις με GPRS και ταχύτητες PSTN :P Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μια ιδέα που ίσως ( ποτέ δεν ξέρεις ... ) μπορεί να βοηθήσει. Εμένα όταν παίζω με το Market Enabler, πάει και μου αλλάζει τις αξίες στα MCC και MNC στα APN settings, με αποτέλεσμα να μην έχω internet και mms. Το ανακάλυψα μετά από πολύ ψάξιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Καλά και το εικονίδιο του 3g ποίο είναι τότε ;; edit:Α οκ παιδιά κατάλαβα!Όταν έχουμε 3g εμφανίζεται ένα εικονίδιο που γράφει 3g με βελάκια από κάτω ενώ όταν έχωουμε 2g εμφανίζεται ένα εικονίδιο G με βελάκια από κάτω.. edit2:Απλά δεν ήξερα οτι και με το 2g μπορώ να μπω internet...νόμιζα μόνο με το 3g..sorry που χάλασα λίγο το thread:O:X:O εμενα οταν πιανει 3G γιατι μου εμφανιζει ενα H ? :P :p Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts