Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Η ACE Hellas eχει κλεισει εδω και πολυ καιρο.Eγγυηση δεν καλυπτει δυστυχως.

Η ACE Hellas δεν έχει κλείσει και εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για το service των συσκευών της HTC. H HTC Hellas είναι υπεύθυνη για το software support και το distribution των συσκευών.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε μας βοηθάς όμως με αυτή τη πληροφορία ρε athanaso...Το θέμα είναι ποιος καλύπτει το service της εν λόγω συσκευής!

Και κάτι άλλο που ψάχνω εδώ και καιρό:Υπάρχει app για reboot της συσκευής;

• Administrators
Το θέμα είναι ποιος καλύπτει το service της εν λόγω συσκευής!

Εάν επικοινωνήσατε με HTC Hellas και ACE Hellas και έχετε λάβει αρνητική απάντηση, δε νομίζω να υπάρχει κάτι να προσθέσουμε εμείς.

Modpic.gif

Δε μας βοηθάς όμως με αυτή τη πληροφορία ρε athanaso...Το θέμα είναι ποιος καλύπτει το service της εν λόγω συσκευής!

Και κάτι άλλο που ψάχνω εδώ και καιρό:Υπάρχει app για reboot της συσκευής;

μπορεις και μονος σου να το φτιαξεις αυτο...

κατεβασε το Gscript απο το Market και φτιαξε ενα νεο script που θα τρεχει την εντολη reboot:D

Η ACE Hellas δεν έχει κλείσει και εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για το service των συσκευών της HTC. H HTC Hellas είναι υπεύθυνη για το software support και το distribution των συσκευών.

Mαλλον δεν το εθεσα εγω σωστα.Εχεις δικιο.

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Γιατί τι άλλαξε?

:p

δεν ξερω ακομα...:D θα δουμε το πρωι!

Changelog for 5.0.5.1, no link yet.

CHANGELOG

---- 5.0.5.1-N1

* Added script-security option to fix OpenVPN

* Added Italian locales from Eugenio, nk02 and wsx from Androidiani.com

* Patch for CM issue 1182, obtained from google issue 1597

* Music appwidget now shows album art and previous button - from Eliot Stocker

* Fix issue with MMS user-agent being set incorrectly

Changelog for 5.0.5.1, no link yet.

CHANGELOG

---- 5.0.5.1-N1

* Added script-security option to fix OpenVPN

* Added Italian locales from Eugenio, nk02 and wsx from Androidiani.com

* Patch for CM issue 1182, obtained from google issue 1597

* Music appwidget now shows album art and previous button - from Eliot Stocker

* Fix issue with MMS user-agent being set incorrectly

απο την έκδοση αυτή και έπειτα, ο Cyanogen εντασει τα update του N1 και στο updater του!

Με αυτο τον τροπο θα μπορειτε να κανετε αναβάθμιση κατευθείαν απο το κινητο σας και βεβαια να ενημερώνεστε αμεσως για νεες εκδοσεις!:D:D

http://img689.imageshack.us/img689/6280/deviceyk.png

Νεο recovery image απο τον Amon_RA - nexus-v1.7.0

Change-log :

v1.7.0

* Full screen will now be used

* Recovery and scripts use /sd-ext instead of /system/sd as mountpoint to support the new apps2sd method implemented in CM 5.0.5

* Added an option to backup/restore Google proprietary Android system files (backuptool.sh written by Cyanogen)

* Removed move apps2sd option

* Removed BART and switchrom scripts and menu options

* Added a wipe cache only option

* Dalvik-cache wipes /cache/dalvik-cache now

* Removed SDCARD: prefix in output when chosing zip to flash

* Removed carebear versions

* Added a CyanogenMOD version

Επισκέπτης
απο την έκδοση αυτή και έπειτα, ο Cyanogen εντασει τα update του N1 και στο updater του!

Με αυτο τον τροπο θα μπορειτε να κανετε αναβάθμιση κατευθείαν απο το κινητο σας και βεβαια να ενημερώνεστε αμεσως για νεες εκδοσεις!:D:D

http://img689.imageshack.us/img689/6280/deviceyk.png

Πως εμφανίζεται αυτό?

Επισκέπτης
CyanogenMod Updater στο Market!:D

Perfect! Θύμισε μου και κάτι τελευταίο: όταν περνάμε νέο recovery image, χάνουμε τίποτα από τις ρυθμίσεις μας ή όλα είναι όπως και πριν το update? Έχω περάσει ήδη την 5.0.5.1 και θέλω τώρα να βάλω το 1.7.

:)

Το recovery είναι σε ξεχωριστό partition δεν πειράζει καθόλου την ρομ σου. Βάλτο είναι φοβερό εργαλείο

Το recovery είναι σε ξεχωριστό partition δεν πειράζει καθόλου την ρομ σου. Βάλτο είναι φοβερό εργαλείο

+1

Παιξε αφοβα!:D:D

Επισκέπτης
+1

Παιξε αφοβα!:D:D

All Done!

Thnx και Χρόνια Πολλά btw (εγώ είμαι 8 ημέρες μετά)

Νέα Ερώτηση: Χρησιμοποιεί κανείς τα Beautiful Widgets? Αν ναι σας παρουσιάζει πρόβλημα που και που το Nexus χάνοντας τα εικονίδια για τον καιρό? (στο home screen δηλαδή εμφανίζει μόνο ώρα, θερμοκρασία και περιοχή αλλά όχι το εικονίδιο με τον ήλιο κλπ και όταν πατήσω πάνω του στην οθόνη που ανοίγει δεν παίζει το animated εικονίδιο)! Επίσης όταν συμβαίνει αυτό παρουσιάζεται το ίδιο και σε άλλο παρόμοιο Widget (Weather Widgets)!

Edited by BillDanos

All Done!

Thnx και Χρόνια Πολλά btw (εγώ είμαι 8 ημέρες μετά)

Νέα Ερώτηση: Χρησιμοποιεί κανείς τα Beautiful Widgets? Αν ναι σας παρουσιάζει πρόβλημα που και που το Nexus χάνοντας τα εικονίδια για τον καιρό? (στο home screen δηλαδή εμφανίζει μόνο ώρα, θερμοκρασία και περιοχή αλλά όχι το εικονίδιο με τον ήλιο κλπ και όταν πατήσω πάνω του στην οθόνη που ανοίγει δεν παίζει το animated εικονίδιο)! Επίσης όταν συμβαίνει αυτό παρουσιάζεται το ίδιο και σε άλλο παρόμοιο Widget (Weather Widgets)!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιδια!

Ναι, υπαρχει ενα θεμα με τα εικονιδια - αλλα καπου διάβασα οτι για το θεμα αυτο φταινε οι server της Google... σε εμενα τωρα παιζει μια χαρα!

2 μέρες τώρα που δοκιμάζω και τα δυο παίζουν μια χαρά (θερμοκρασίες, εικονίδια κτλπ). Τελικά κατέληξα στο weather widget, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο.
What u take is what u give...

Επισκέπτης
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιδια!

Ναι, υπαρχει ενα θεμα με τα εικονιδια - αλλα καπου διάβασα οτι για το θεμα αυτο φταινε οι server της Google... σε εμενα τωρα παιζει μια χαρα!

2 μέρες τώρα που δοκιμάζω και τα δυο παίζουν μια χαρά (θερμοκρασίες, εικονίδια κτλπ). Τελικά κατέληξα στο weather widget, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο.

Σε μένα παίζουν καλά όλη τη μέρα και το βράδυ και το πρωί πάντα λίγο μετά τις 9 εξαφανίζονται για αρκετή ώρα τα εικονίδια! Τι να πω θα περιμένω... ;)

Πάντως την πρωτη φορά που χάθηκαν είχα κάνει τα πάντα (κλείσιμο του widget, απεγκατάσταση εντελώς και εγκατάσταση από την αρχή κλπ κλπ) και εξακολουθούσαν να μην εμφανίζουν τίποτα! Μετά ήρθαν μόνα τους!

Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα.

το βγάζω εντελώς από την επιφάνεια,και μετά όταν το ξαναβαζω δουλεύει κανονικά.

Άλλη λύση είναι,να το ανανεωσω με wifi.

Το χειρότερο όμως που παθαίνει είναι να κολλάει σε λάθος περιοχή.είναι Δάφνη,και αυτό λέει Καλλιθέα...Αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα,είναι μια χαρά εφαρμογουλα με πολύ ωραία γραφικά.

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Επισκέπτης
Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα.

το βγάζω εντελώς από την επιφάνεια,και μετά όταν το ξαναβαζω δουλεύει κανονικά.

Άλλη λύση είναι,να το ανανεωσω με wifi.

Το χειρότερο όμως που παθαίνει είναι να κολλάει σε λάθος περιοχή.είναι Δάφνη,και αυτό λέει Καλλιθέα...Αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα,είναι μια χαρά εφαρμογουλα με πολύ ωραία γραφικά.

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Εντάξει πήρε μπρος και το δικό μου και τα εμφάνισε (μόνο του :rolleyes:).

Σχετικά με την περιοχή που εμφανίζει μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο εντοπισμό και να βάλεις από τις ρυθμίσεις την περιοχή που θέλεις εσύ! Πάντως άσχετα με την περιοχή της Αθήνας η θερμοκρασία και η πρόγνωση είναι ίδια!

Εντάξει πήρε μπρος και το δικό μου και τα εμφάνισε (μόνο του :rolleyes:).

Σχετικά με την περιοχή που εμφανίζει μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο εντοπισμό και να βάλεις από τις ρυθμίσεις την περιοχή που θέλεις εσύ! Πάντως άσχετα με την περιοχή της Αθήνας η θερμοκρασία και η πρόγνωση είναι ίδια!

Λογικό ότι η εμφάνηση της περιοχής είναι για εφέ :p

Κι εμένα μου το έκανε σήμερα πρώτη φορά!

Επισκέπτης

Σχετικά με το νέο τρόπο εγκατάστασης των εφαρμογών στην SD έχει μπει κάπου κάποιο αναλυτικό tutorial? Η μεταφορά όσων εγκαταστήσει ήδη γίνεται εύκολα ή πρέπει να τις βάλω όλες από την αρχή? Το λέω γιατί πλεον μου εμφανίζεται το εικονίδιο για τη χαμηλή μνήμη...

:confused:

Είναι ελάττωμα πάντως να μην επιτρέπει το android την εγκατάσταση εφαρμογών κάπου αλλού εκτός από την rom. Τα 196MB που μας δίνει είναι αστεία. Άσε που με τη χρήση καταναλώνονται αριστερά και δεξιά χωρίς να βάζεις εφαρμογές.

Ελπίζω να το αλλάξουν και να το κάνουν όπως στα wm

Επισκέπτης
Είναι ελάττωμα πάντως να μην επιτρέπει το android την εγκατάσταση εφαρμογών κάπου αλλού εκτός από την rom. Τα 196MB που μας δίνει είναι αστεία. Άσε που με τη χρήση καταναλώνονται αριστερά και δεξιά χωρίς να βάζεις εφαρμογές.

Ελπίζω να το αλλάξουν και να το κάνουν όπως στα wm

ή όπως στο iphone! :p

Το βρήκα νομίζω: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Apps2SD

Και ο Θεός βοηθός...

:happy:

Update: Perfect! Τα έκανα όλα μέσα από Ra Recovery

This is the easiest way by far. This will wipe everything from your SD card, so make sure to back up anything you want to keep.

boot into recovery

click [alt] + [p] or select "Partition sdcard"

click [alt] + [o] or select "Partition SD"

Follow onscreen instructions to set swap, ext3, and fat32 partitions

reboot phone

Congratulations! Your SD card is now ready to use Apps2SD (CyanogenMod does the rest auto-magically)

Είχα πάρει backup πριν από την SD και τα επανέφερα στο νέο partition, έκανα reboot, ενεργοποίησα τη σχετική επιλογή μέσα από το Applications και πλεον ότι εφαρμογές βάζω από δω και πέρα (δεν μεταφέρονται όσες είχα ήδη βάλει) πάνε στο νέο partition 512mb!

Edited by BillDanos

Στη μαμά sd το έκανες; Ξέρουμε τι class είναι; Υποψιάζομαι 6.

Πάει πιο αργά σε σχέση με τη rom;

Πια είναι η πιο γρήγορη 8gb εκεί έξω;