Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πρέπει να είσαι και Einstein για να καταλάβεις οτι δεν γίνετε να το βάλεις στην κωλότσεπη μαζί με κλειδιά.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν πρέπει να είσαι και Einstein για να καταλάβεις οτι δεν γίνετε να το βάλεις στην κωλότσεπη μαζί με κλειδιά.

προσωπικα εχω βαλει στην τσεπη το 3gs μαζι με κλειδια και το remote του γκαραζ και δεν εχει παθει η οθονη απολυτως τιποτα

• Administrators
προσωπικα εχω βαλει στην τσεπη το 3gs μαζι με κλειδια και το remote του γκαραζ και δεν εχει παθει η οθονη απολυτως τιποτα

Το ότι δεν έχει πάθει κάτι δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάθει ποτέ. Τόσα χρήματα δίνουμε, νομίζω ότι αξίζει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί σε αυτά τα θέματα.

Modpic.gif

Σορρυ κιόλας αλλά το άρθρο αυτό δεν προσφέρει κάτι. Τονίζει το αυτονόητο πιστεύω, δλδ λίγη προσοχή σε μια συσκευή που κοστίζει σχεδόν ένα μισθό.
What u take is what u give...

• Administrators

@Όλους:

Τα off topic post αφαιρούνται στα πλαίσια καθαρισμού του thread. Ευχαριστώ για την κατανόηση και παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε γεμίζοντας το θέμα με άσχετα post γιατί είναι κουραστικό για όποιον θέλει να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

Update OTA δεν θα έχεις... Θα μπορείς να τα βάζεις πάντως σαν update.zip από τους xda...

( Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος :) )

Με root δεν χάνεται η εγγύηση έτσι; Μόνο αν πειραχτεί ο bootloader και η ROM σωστά;

Χάνεται η εγγύηση με root, γιατί πειράζεις τον bootloader. Δε γίνεται διαφορετικά.

Επισκέπτης
Update OTA δεν θα έχεις... Θα μπορείς να τα βάζεις πάντως σαν update.zip από τους xda...

( Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος :) )

Έχω την εντύπωση πως αν απλά το ξεκλειδώσεις, τα updates γίνονται κανονικά αν έχεις την original rom και όχι άλλες απο xda κλπ!

:)

Αν το αγοράσω απο την Αμερική με την εγγύηση τι γίνεται?Επίσης απο Αμερική πόσα τηλέφωνα μπορεί να φέρει κάποιος?

Αν το αγοράσω απο την Αμερική με την εγγύηση τι γίνεται?Επίσης απο Αμερική πόσα τηλέφωνα μπορεί να φέρει κάποιος?

Τι εννοεις να παραγγειλεις απο ελλαδα η να τα παρεις αυτοπροσωπος.

Απο ebay οσα θες, απο google.com/phone μονο απο αμερικη η απο αμερικανικο σερβερ αλλα με αμερικανικη διευθυνση πας για 1.(Εφοσον εχεις αποδειξη απο google και μια και τα τυπακια τωρα οργανωνονται αν θυμαμαι πριν κανα 2 βδομαδες βαλανε service hotline θα πας στην google ελλαδος...)

Αυτοπροσωπος οσα χωραει το σωμα σου περνοντας τους ελεγχους στα αεροδρομια

Βαλε μπουφαν με πολλες τσεπες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Από την Google και πάντα από US/UK μπορείς να παραγγείλεις μέχρι 5 στον κάθε λογαριασμό gmail.

@athanso77: αν δεν κάνω λάθος, έχει αναφερθεί εδώ (από τον komos νομίζω που επικοινώνησε με την HTC) οτι η συσκευή καλύπτεται από εγγύηση παγκοσμίως απο την HTC, άρα και στην Ελλάδα.

What u take is what u give...

• Administrators
@athanso77: αν δεν κάνω λάθος, έχει αναφερθεί εδώ (από τον komos νομίζω που επικοινώνησε με την HTC) οτι η συσκευή καλύπτεται από εγγύηση παγκοσμίως απο την HTC, άρα και στην Ελλάδα.

Εάν ισχύει αυτό έχει καλώς. Πάντως μέχρι τώρα η HTC δεν υποστηρίζει καμία συσκευή που προορίζεται για αγορά εκτός της Ευρώπης και καθόλου συσκευή που δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα.

Τώρα εάν για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει παραβλέψει και τα δύο, ας το έχουμε στα υπόψιν.

Modpic.gif

Εάν ισχύει αυτό έχει καλώς. Πάντως μέχρι τώρα η HTC δεν υποστηρίζει καμία συσκευή που προορίζεται για αγορά εκτός της Ευρώπης και καθόλου συσκευή που δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα.

Τώρα εάν για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει παραβλέψει και τα δύο, ας το έχουμε στα υπόψιν.

μιλας για ace?

η htc.com/gr

εχουν αρχισει και ζωνουν φιδια...

• Administrators

Το service και την τεχνική υποστήριξη των συσκευών εξακολουθεί να το έχει η ACE Hellas και δεν είναι στα άμεσα σχέδια της HTC Hellas να αλλάξει αυτό.

Η HTC Hellas προς το παρόν έχει το distribution των συσκευών στην Ελλάδα και το software support.

Modpic.gif

Τελικά επειδή έχω ψιλομπερδευτεί ...

Θα έρθει στην Ελλάδα το Nexus ή τσου??? :wacko:

Υπάρχει κάποια φήμη??? :O

Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps

www.antmoves.com | www.wpapps.gr

υπαρχει σιγουρα με desire rom

περιμεουμε και καποιο update απο google που θα το εχει ενσωματωσει και σε σκετη 2,1

Σε ερώτηση μου για το service μου είπαν αυτά.

A lot of questions have been popping up on international warranty validity if you move from one country to another, so here's a breakdown:

1. Purchased in Country A (that has a 12 month warranty) and moved to Country B (that has a 24 month warranty) => follow the original purchase country warranty, that is 12 months.

2. Purchased in Country C (that has a 24 month warranty) and moved to Country D (that has a 12 month warranty) => follow the original purchase country warranty, that is 24 months.

3. Purchased in Country E (that has a 12 month warranty) and moved to Country F (that has no warrant coverage) => please contact HTC service center in other countries such as the USA, United Kingdom, Singapore & Hong Kong.

http://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=61192e07967ccdc7&hl=en

http://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=419d590989e9205b&hl=en

Ποιά είναι η γνώμη σας?Λέτε αν χαλάσει και μιλήσουμε με την htc Αγγλίας να μας γράψει..?Εφόσον είναι htc αυτοί δεν δέχονται να το επισκευάσουν?

• Administrators
Τελικά επειδή έχω ψιλομπερδευτεί ...

Θα έρθει στην Ελλάδα το Nexus ή τσου??? :wacko:

Υπάρχει κάποια φήμη??? :O

Δεν ξέρουμε κάτι επίσημα. Φήμες λένε ότι θα έρθει και εδώ κανονικά.

Modpic.gif

Επισκέπτης

Από την Vodafone (στην αρχή τουλάχιστον).

Από την Vodafone (στην αρχή τουλάχιστον).

Ok thaaanks ;) ... οπότε περιμέεεενουμε ...

Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps

www.antmoves.com | www.wpapps.gr