Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο καθολου αγαπητε!!!!!

ειναι εναs σημαντικος παραγοντας για την αγορα του!!!!!

με γεια λοιπον και απο μενα!!!!!

και περιμενουμε εντυπωσεις...

το οτι ειναι γρηγορο ειναι....ποτε θα βγαλει η Google ενα tool για sync με Mac????

μαζι με το ΗD2/3GS τα καλητερα κινητα ΤΩΡΑ...

πρεπει να αλλαξουν ομως λιγο τα γραφικα στο OS ...τοσο καλη οθονη φαντασου geo πως θα ηταν με την sense...

LionHeart και εσυ εδω ε...;

:p

Τι το θελεις το sync με Mac?

Αφου ολα γινονται απο το wi-fi/3g σου!

Αν θελεις τοοοοσο πολυ, μπορεις να αγορασεις αυτο...

http://www.markspace.com/products/android/missing-sync-android.html

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

screenshots...:D:D

http://img59.imageshack.us/img59/4418/53653942.png

http://img37.imageshack.us/img37/9470/n1a.png

http://img192.imageshack.us/img192/6839/n1b.png

http://img192.imageshack.us/img192/6185/n1c.png

Το άνοιξα λίγο μέχρι να βρω αντάπτορα και να το φορτίσω. Θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε οτι το κιν δεν είναι απλά κινητό αλλά PC.

Δοκίμασα το πληκτρολόγιο, απλά απίστευτο και είμαι καινούργιος σε εξολοκλήρου touch (μόνο το neonode). Ακριβέστατο στην εισαγωγή χαρακτήρων και πιστεψτε με τα δάχτυλα μου δεν είναι πιανίστα :lol:.

Γενικά χρειάζεται λίγο χρόνο για να εξερευνηθεί.

Το καλυτερο πληκτρολογιο σε αυτες τις συσκευες κι αφου τις δοκιμασα ολες, ειναι αυτο του iphone. Και παλι ομως, την αισθηση του φυσικου πληκτρολογιου δεν καταφερα ποτε να την υποκαταστησω.

Στο iphone βεβαια το hardware ειναι ξεπερασμενο, το OS εχει σοβαρες ελλειψεις, οποτε για αξιολογο λειτουργικο σε συνδυασμο με σωστο hardware τα nexus one/ milestone ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη.

και το Μotorola Motoroi...

To HD2 δεν ειναι κακο ειναι πολυ καλο αν ξερεις να το ᾽᾽φτιαξεις᾽᾽

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θελω ακομα πολυ χρονο για να εχω γνωμη για το κινητο.

η αληθεια ειναι οτι στο scoll down , σαν πρωτη εντυπωση , δεν ειναι οσο smooth ηταν το iphone.

το προβλημα που εχω ειναι οτι εχω iMac , και δε μπορω με τιποτα να κανω mount.

δε μου αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο δισκο.

Macfuse και ntfs for macOS (Paragon) και δεν θα έχεις πρόβλημα δεν μπορεί να σου αναγνωρίσει fat32 drives .

Βασικά με την πρώτη ματια δεν μου γέμισε και τόσο το μάτι εκτός απο την κατασκευή και την οθόνη και φυσικά το ψαροτικό google από πίσω! Αλλά σιγά μόλις αρχήσεις και το δουλεύεις με εφαρμογές που είχες σε προηγούμενο android θα καταλάβεις την διαφορά... Πρόβλημα για μας το πληκτρολόγιο.... Της google ειναι super αλλα για να δούμε πως θα του βάλουμε ελληνικά σιγά σιγά .

Όποιος έχει nexus ας δοκιμάσει το live wallpaper Digital rain

Edited by gel

και το Μotorola Motoroi...

To HD2 δεν ειναι κακο ειναι πολυ καλο αν ξερεις να το ᾽᾽φτιαξεις᾽᾽

To HD2 ξερω πολυ καλα να το φτιαξω, αλλα... δεν. Απλα με κουρασε κι εγκαταλειπω οριστικα τα WM μεχρι την ελευση των 7αριων (για να δουμε εκει αν μπορουν να δωσουν το κατι παραπανω απο τον ανταγωνισμο).

Προς το παρον με τα μουτρα στο android...

Για μενα το μεγαλο ατου αυτης της συσκευης ειναι το "ονομα της" με οτι επακόλουθο εχει αυτο. Δεν ειναι Branded (HTC, ή motorola, κλπ) και για αυτο το λογο θα παιρνει ΟΛΕΣ τις αναβαθμίσεις άμεσα και γρήγορα. Αν σε 2 μηνες βγει η επόμενη εκδοση Android - που απο οτι ακούγεται θα λεγεται και Froyo, οι κάτοχοι του N1 θα το βαλουν μπαμ μπαπ...

Οι αλλοι (Bravo, ή Milestone, Κλπ) θα πρεπει να περιμενουν... και βεβαια παιζει να μη το παρουν και ποτε!

Καλά μην ορκίζεσαι κι όλας...μέχρι στιγμής η google δεν έχει δείξει κάποιο δείγμα σοβαρού support για το τηλέφωνο..

λοιπον εχω το εξης προβλημα.

ειχα το iphone 3gs , με συνδεση σε προγραμμα vodafone (το ειδικο για iphone).

ειχα κανονικα το iphone για ενα μηνα , και χωρις να κανω κατι εμπαινα κανονικα στο

3g και ειχα ιντερνετ.

εβγαλα την καρτα και την εβαλα στο nexus , τωρα ομως δεν εχω 3g , αναγνωριζει το δικτυο της vodafone , ομως δε μου βγαζει επιλογη για 3g μαζι με το 2g.

στα apn εχει μονο ενα surfonly.vodafone.gr , το οποιο δεν ανταποκρινεται.

να βαλω manualy ενα apn με "internet.vodafone.gr" ??

λοιπον εχω το εξης προβλημα.

ειχα το iphone 3gs , με συνδεση σε προγραμμα vodafone (το ειδικο για iphone).

ειχα κανονικα το iphone για ενα μηνα , και χωρις να κανω κατι εμπαινα κανονικα στο

3g και ειχα ιντερνετ.

εβγαλα την καρτα και την εβαλα στο nexus , τωρα ομως δεν εχω 3g , αναγνωριζει το δικτυο της vodafone , ομως δε μου βγαζει επιλογη για 3g μαζι με το 2g.

στα apn εχει μονο ενα surfonly.vodafone.gr , το οποιο δεν ανταποκρινεται.

να βαλω manualy ενα apn με "internet.vodafone.gr" ??

ναι, προσπαθησε με αυτο και πες μας

ναι, προσπαθησε με αυτο και πες μας

Το καλυτερο είναι να βγείς κάποιον με magic πχ και να κάνεις ένα apnbackup και μετά restore to αρχειο στο nexus εγω με wind όποιος δεν το έχει και έχει πρόβλημα να του στείλω g.lamprou@gmail.com

το εβαλα , δουλεψε , δηλαδη εχω 3g και internet.

αλλα δε μου βγαζει πχ σαν επιλογη το 3g.

κανονικα θα επρεπε μαζι με το δικτυο gsm της vodafone να βρησκει και αυτο.

...

screenshots...:D:D

http://img59.imageshack.us/img59/4418/53653942.png

http://img37.imageshack.us/img37/9470/n1a.png

http://img192.imageshack.us/img192/6839/n1b.png

http://img192.imageshack.us/img192/6185/n1c.png

Ποιό είναι το πρόγραμμα με το ρολόι και το καιρό??

Screen shots πως πήρες???

Καλορίζικο και πάλι...

Ο Erick Tseng προς το παρόν απαντάει αρνητικά στο αν η Ευρωπαική έκδοση του Nexus θα έχει multitouch..

http://www.engadget.com/2010/01/19/the-engadget-show-005-googles-erick-tseng-ces-wrap-up-widi/

Ποιό είναι το πρόγραμμα με το ρολόι και το καιρό??

Screen shots πως πήρες???

Καλορίζικο και πάλι...

Ευχαριστω,

Το προγραμμα με τον καιρο ειναι το weather widget 3.4 (paid).

για να παρεις screen shots, θα πρεπει να τρεξεις το ddms απο το /tools :D

Για μενα το μεγαλο ατου αυτης της συσκευης ειναι το "ονομα της" με οτι επακόλουθο εχει αυτο. Δεν ειναι Branded (HTC, ή motorola, κλπ) και για αυτο το λογο θα παιρνει ΟΛΕΣ τις αναβαθμίσεις άμεσα και γρήγορα. Αν σε 2 μηνες βγει η επόμενη εκδοση Android - που απο οτι ακούγεται θα λεγεται και Froyo, οι κάτοχοι του N1 θα το βαλουν μπαμ μπαπ...

Οι αλλοι (Bravo, ή Milestone, Κλπ) θα πρεπει να περιμενουν... και βεβαια παιζει να μη το παρουν και ποτε!

Αυτο στο εγγυαται καποιος ενυπογραφα ή ειναι απλως wishful thinking απο την πλευρα σου?

Κι αν το Froyo διατιθεται αποκλειστικα για το Nexus Two,για καποιο διαστημα?Να εχει κι αυτο μια αβαντα στις πωλησεις,κριμα δεν ειναι?

Διοτι θεωρητικα η εκαστοτε εκδοση του OS ειναι διαθεσιμη για ολους,και θα πρεπε αυτη τη στιγμη να διατιθεταi επισημως το Eclair για ολες τις συσκευες ολων των κατασκευαστων.

Δε λεω μπορει να ειναι παραλογα αυταρχικη η Apple σε καποια(=πολλα) ζητηματα,αλλα το OS 3.XX το δωσε για ολους(με οσα features υποστηριζονται απο καθε συσκευη).Και κατα τη γνωμη μου αυτη θα επρεπε να ειναι η συμπεριφορα ολων των κατασκευαστων.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Αυτο στο εγγυαται καποιος ενυπογραφα ή ειναι απλως wishful thinking απο την πλευρα σου?

Προφανώς βασίζεται στο ότι όσοι έχουν το dream μπόρεσαν και έκαναν αναβάθμιση στο 1.6 επειδή ακριβώς ήταν google συσκευή.

Κι αν το Froyo διατιθεται αποκλειστικα για το Nexus Two,για καποιο διαστημα?Να εχει κι αυτο μια αβαντα στις πωλησεις,κριμα δεν ειναι?

Διοτι θεωρητικα η εκαστοτε εκδοση του OS ειναι διαθεσιμη για ολους,και θα πρεπε αυτη τη στιγμη να διατιθεταi επισημως το Eclair για ολες τις συσκευες ολων των κατασκευαστων.

Το πρώτο σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα η google είναι απίθανο να συμβεί.

Για το δεύτερο πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τι εννοεί η google "google συσκευές".

Δε λεω μπορει να ειναι παραλογα αυταρχικη η Apple σε καποια(=πολλα) ζητηματα,αλλα το OS 3.XX το δωσε για ολους(με οσα features υποστηριζονται απο καθε συσκευη).Και κατα τη γνωμη μου αυτη θα επρεπε να ειναι η συμπεριφορα ολων των κατασκευαστων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις το OS4.0 θα υποστηρίζει από iPhone 3G και πάνω..... τουλάχιστον το dream είχε περιορισμούς στο hardware και δεν μπορεί να βάλει την έκδοση 2.0+, το iPhone 2G έχει το ίδιο hardware με το 3G....

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Προφανώς βασίζεται στο ότι όσοι έχουν το dream μπόρεσαν και έκαναν αναβάθμιση στο 1.6 επειδή ακριβώς ήταν google συσκευή.

Το πρώτο σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα η google είναι απίθανο να συμβεί.

Για το δεύτερο πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τι εννοεί η google "google συσκευές".

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις το OS4.0 θα υποστηρίζει από iPhone 3G και πάνω..... τουλάχιστον το dream είχε περιορισμούς στο hardware και δεν μπορεί να βάλει την έκδοση 2.0+, το iPhone 2G έχει το ίδιο hardware με το 3G....

+1

Οταν αγοραζεις προιον απο την μαμα εταιρια, και οχι απο μεταπωλητή (βλέπε HTC, Motorola, LG, SE, κλπ) εισαι πρωτος στην σειρά για αναβαθμίσεις.

Μη ξεχνας οτι ολες οι εταιριες αγοραζουν τις νεες εκδοσεις πο την Google για να μπορεσουν να τις λανσαρουν στα κινητα τους.

Εξ κιους με για το off topic αλλά τι περιορισμούς στο hardware είχε το dream

?

Επίσης το ότι έδωσε το 3.0 σε όλους η apple είναι λίγο άκυρο. Σε κανέναν δε το έδωσε...Ενώ η google το δίνει και σε htc, motorola, samsung κτλ.

Άλλό δίνω το software και σε άλλους κατασκευαστές και άλλο το κάνω διαθέσιμο για τις συσκευές μου...Άλλη εντελώς η λογική του adroid και της google

Επίσης το ότι έδωσε το 3.0 σε όλους η apple είναι λίγο άκυρο. Σε κανέναν δε το έδωσε...Ενώ η google το δίνει και σε htc, motorola, samsung κτλ.

Άλλό δίνω το software και σε άλλους κατασκευαστές και άλλο το κάνω διαθέσιμο για τις συσκευές μου...Άλλη εντελώς η λογική του adroid και της google

Δεν "δινει" τπτ φιλε μου. Ολες οι εταιριες αγοραζουν τις νεες εκδοσεις.

Eννοεις την ολη τεχνικη του "dogfooding?"

Αυτο μενει να επιβεβαιωθει,αν και το πιθανοτερο ειναι να υποστηριζει και το 2G,τουλαχιστον οσα features ειναι δυνατον να υποστηριχτουν.Οπως εγινε και με το 3.xx

σημασια εχει τι δυνατοτητες απολαμβανει ο τελικος χρηστης,κι οχι τι ονομα κατασκευαστη γραφει η συσκευη του.Προφανως περιττευει η παρατηρηση σου αφου μονο η Apple κατασκευαζει iphones

Αλλα επειδη ξεφευγουμε λιγο με τα off topics,δεν εχει σημασια πως αναπτυσσει και πουλαει η Google τις εκδοσεις του λειτουργικου της,αλλα γιατι δεν υποστηριζονται απο τα μοντελα των κατασκευαστων.Δε φταιει η Google αν αν το Acer Liquid μεινει με την 1.6.

Απο την λογικο δεν ειναι οσα μοντελα της HTC για παραδειγμα,συμμορφωνονται με τις h/w απαιτησεις του Eclair,να το παρουν ολα μεσω αναβαθμισης,τη στιγμη που θα κυκλοφορησει την πρωτη της συσκευη με Eclair?Υπαρχει περιπτωση να δεσμευεται να διαθετει μονο καινουργιες συσκευες με τη νεα εκδοση OS?μαλλον οχι...

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

για να δουμε θα ειναι κριμα να μην μπορει να μπει η 4.0 στα 2G...

οσον αφορα το Nexus ειναι καλο πολυ αλλα δεν με πειθει ακομα η υποστηριξη.

ειναι το πρωτο τους τηλ και περιμενω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για πείτε μας εσείς που το έχετε στα χέρια σας...

Τα προβλήματα που αναφέρονται σε διάφορα site υπάρχουν όντως? Δλδ υπάρχει θέμα με το calibration της οθονης μετά απο coldboot? τα κουμπιά, και ειδικά το home button, έχουν προβλήματα αποκρισης?

Eννοεις την ολη τεχνικη του "dogfooding?"

Ο κάθε κατασκευαστής κάνει αυτό που τον βολεύει. Δεν είναι μονόπλευρα τα πράγματα, σου λέει σου δίνω το Α αλλά αν θες να κάνεις κάτι δικό σου πάρε το Β. Για αυτό μπορείς και διαλέγεις ανάμεσα σε πολλές προτάσεις.

Αλλα επειδη ξεφευγουμε λιγο με τα off topics,δεν εχει σημασια πως αναπτυσσει και πουλαει η Google τις εκδοσεις του λειτουργικου της,αλλα γιατι δεν υποστηριζονται απο τα μοντελα των κατασκευαστων.Δε φταιει η Google αν αν το Acer Liquid μεινει με την 1.6.

Απο την λογικο δεν ειναι οσα μοντελα της HTC για παραδειγμα,συμμορφωνονται με τις h/w απαιτησεις του Eclair,να το παρουν ολα μεσω αναβαθμισης,τη στιγμη που θα κυκλοφορησει την πρωτη της συσκευη με Eclair?Υπαρχει περιπτωση να δεσμευεται να διαθετει μονο καινουργιες συσκευες με τη νεα εκδοση OS?μαλλον οχι...

Πάλι στον κατασκευαστή πάει το μπαλάκι. Η google στις δικές της συσκευές - και έχει αναλυθεί πολλάκις τι εννοούμε δικές της - κάνει αυτό που λες και δίνει το upgrade πολύ σύντομα. Οι άλλοι κατασκευαστές κάνουν ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. Είναι πολύ απλό και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επιμένεις ότι πρέπει να τους πιέζει η google να αναβαθμίσουν τις συσκευές.

Anyway εγώ το τελειώνω εδώ με τα off-topic, μεγειά σε όσους πήραν το nexus.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...