oresti Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (14 Αύγ. 2004 , 00:06) παδιά, ξέρω ότι έχει ειπωθεί κι άλλες φορές για άλλα κινητά, αλλά ας κάνει κάποιο παιδι τον κόπο να μου πει κάποια must προγράμματα για το 7610. Ο κυριότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί δε ξέρω απο συμβατότητα. Παρακαλώ απαντήστε! :P :) θα μου απαντησετε παρακαλώ? :) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (14 Αύγ. 2004 , 17:25) θα μου απαντησετε παρακαλώ? :) Aν ριξεις μια ματια στο Ποιές εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας;; θα βγαλεις ακρη φιλε μου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (14 Αύγ. 2004 , 13:59) Δυστυχως ναι φιλε μου το bluetooth ειναι κλειδωμενο σε ορισμενα format αρχειων,αλλα μικρο το κακο αφου με το Mobiluck προσπελασαμε και αυτο το εμποδιο. ;) thanx man. se ligo kairo tha to exo kai ego tote ! :p ti tha ginotan o kosmos an den moirazomastan thn gnwsh ! trelo forum to goustaro poli ! ;) Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgos_g (14 Αύγ. 2004 , 09:49) Kai se mena to idio kanei, katevasa tin nea ekdosi (6.2) kai pali tipota, "to tilefono den ipostirizete" grafei... :( Δεν γινεται παιδιά, ούτε στην 6.1 ούτε στην 6.2 υποστηριζεται το τηλέφωνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή. (κλασική nokia) Επιτέλους πίσωωωωωωωω.Διακοπές τέλος.Έχω χάσει λίγο την μπάλα από την συζήτηση αλλά δεν περιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (15 Αύγ. 2004 , 12:13) Δεν γινεται παιδιά, ούτε στην 6.1 ούτε στην 6.2 υποστηριζεται το τηλέφωνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή. (κλασική nokia) Επιτέλους πίσωωωωωωωω.Διακοπές τέλος.Έχω χάσει λίγο την μπάλα από την συζήτηση αλλά δεν περιάζει. Isos se kapia melontiki anavathmisi?? :mad: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 mia xari...poia paixnidia toy n gage trexoyn,poy mporw na ta brw kai na einai se morfi blz giati o pc moy einai arxaios kai den trexei i suite wste na ta pernaw kateytheian stn mmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος laonikos (15 Αύγ. 2004 , 14:13) mia xari...poia paixnidia toy n gage trexoyn,poy mporw na ta brw kai na einai se morfi blz giati o pc moy einai arxaios kai den trexei i suite wste na ta pernaw kateytheian stn mmc Paizoun ta: Monkey Ball Moto GP Puyo Pop Sonic N Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galgeo Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Πραγματικα πολυ ασχημο να μην υποστηριζεται το κινητο απτην ιδια την εφαρμογη που το συνοδευει! Τεσπα ο καιρος θα δειξει. εγω αυριο παω μολις ανοιξουν τα καταστηματα για αναβαθμιση γιατι πηρα το κινητο απο εξωτερικο και γραφει μονο αγγλικα στα μηνυματα. ελπιζω να μην με τρελανουν παλι στο νοκια κλαμπ.Ειμαι διατεθιμενος να παω και στην καλλιθεα,στα κεντρικα αμα μου κανουν τα κουφα τους, αν και θα προτιμουσα να παω σε κανα ανεξαρτητο μαγαζι,αλλα δν γνωριζω κανενα που να κανει αναβαθμισεις εκτος απτο 9v πουναι κλειστο λογω διακοπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Wirelessly posted (Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Geia sas paidia! Thelo na rotiso an exei vgei kapoia kainourgia anavathmisi apo tin V 4.0421.4 . Euxaristo! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Οχι δεν εχει ακουστει κατι περι νεου firmware προς το παρον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Και όμως, κάποιοι χρήστες ανέφεραν πριν λίγο καιρό για μια αναβάθμιση που έχει κυκλοφορήσει η οποία λύνει το πρόβλημα των ήχων κλήσης και παίζουν απο την αρχή δυνατά. Δεν αναφέρθηκε όμως, απ'ότι θυμάμαι, η κωδική ονομασία της αναβάθμισης αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 φιλε μου θα συμφωνησω και γω σε πολλα με σενα... ειμαι και γω κατοχος του 7610 εδω και 2 μηνες περιπου(πριν ειχα το π900)... για το ηχειο τα mp3 και ολα τα σχετικα συμφωνω απολυτα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ 2004... Eπισης απαραδεκτο το γεγονος το οτι δεν υπαρχουν διπλα ακουστικα για το 7610... καινουργιο κινητο με τοση διαφήμιση και οταν πας να ρωτησεις εαν υπαρχουν διπλα hands free σε κοιταν ολοι λες και βγηκες απο το τρελοκομειο...οταν αλλες εταιρειες στα δινουν δωρο στο πακετο... πραγματικα αυτη η νοκια σε αυτα τα θεματα δεν παιζεται.. διαφωνω μαζι σου-και εδω ισως με επιτεθουν αρκετοι-στο θεμα του βιντεο.. εγω προσωπικα το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! :mad: τι να την κανω την "καθαρη" εικονα οταν αυτο που βιντεοσκοπω πιξελιαζει συνεχως σε αηδιαστικο βαθμο με αποτελεσμα αν το αντικειμενο σου κινειται το μονο που βλεπεις ειναι μια θολουρα και τιποτα αλλο.. μου θυμιζει λιγο το βιντεο του 6230 αν και εκει τα πραγματα ειναι πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... παντως για μενα το βιντεο των 9 δεπτερολεπτων του 6600 ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ απο το "απεριοριστο" του 7610.. εγω χρησιμοποιω μονο το philips camcoder.. μπορει να χανω σε frames αλλα τουλαχιστων το βιντεο βλεπεται(και ειναι και mp4)... οι photos απο την αλλη μου φαινονται παρα πολυ καλες ειδικα την μερα ειναι απαιχτες...(αν δεις τι "τερατα" τραβουσε το π900 θα παθεις πλακα...) τεσπα εγω ηδη απο τωρα "σκεφτομαι" το 6630... :o :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 exw eggatasthsei kanonika to 7610 ston ipologisth! alla otan anoigw to programma gia top pc suite to kinhto mou den to grafei mesa kai den mporw na steilw tipota sto kinhto mou!mporei kaneis na me voi8hsei???san modem omws to thlefwno to vriskei!xreiazetai mhpws na kanw mhpws tipota kai apo to kinhto mou?iparxei ena simvolo me 2 velakia sthn o8onh! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 poia ekdosi einai i latest? exo tin v. 40421.4 22-5-04 RH 51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki (16 Αύγ. 2004 , 22:47) Δεν υπαρχει λογος να διαφωνεις μαζι μου για το βιντεο γιατι...συμφωνω εγω μαζι σου. Δεν ειπα οτι ειναι ποιοτικο, απλα οτι ειναι 10 λεπτων. Απο την αλλη μερια κανενα βιντεο σε κινητο τηλεφωνο δεν ειναι καλο, οποτε το μονο πλεον που ενδιαφερει (τωρα) ειναι να εχει καποιοα διαρκεια...για οποτε χρειαστει! ;) Μπα μην το λες... το π900 γραφει παρα πολυ καλο βιντεο-και μαλιστα Mp4-και οπως σου ανεφερα και πιο πριν για μενα ακομη και το βιντεο-μανα-του 6600 ειναι καλλιτερο-μια και δεν πιξελιαζει σχεδον καθολου... επισης μου αρεσε και το βιντεο του sagem myv75.... δεν ξερω αλλα μου φανηκε παρα πολυ καθαρο... το μονο προβλημα οπως ανεφερες ειναι ο χρονος(εκτος του π900) αλλα απο την αλλη το 7610 ειναι πιο καινουργιο μοντελο απο αυτα και με καμερα 1mp και το βιντεο του ειναι αθλιο... sorry αλλα εγω ειχα απαιτησεις στο θεμα αυτο... τεσπα κατα τα αλλα το κινητακι ειναι πολυ καλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 oopppssss λαθος..... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 οι εικόνες που μπαίνουν στο background γίνεται να μεγαλώνουν ώστε να καλύπτουν τα όρια απο την ημερομηνία μέχρι τις βοηθητικές λειτουργίες? επίσης μερικές φορές που μου έρχεται μήνυμα δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση ("1 νεο μηνυμα")... :confused: υπάρχει λύση? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius (17 Αύγ. 2004 , 00:00) επίσης μερικές φορές που μου έρχεται μήνυμα δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση ("1 νεο μηνυμα")... :confused: υπάρχει λύση? αυτο μου το εκανε-αν θυμαμαι καλα-το 6600 οταν εβαζα σαν κεντρικη μνημη για sms την καρτα μνημης..... μηπως εχεις κανει κατι τετοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 freddara san katoxos kai twn dio kinitwn sou lew oti ti 7610 grafei poio poiotiko binteo apo to p900 an kaneis arges nkinisis otan grafeis binteo eidika otan grafei se kontina anteikeimena alla to p900 exei to kalitero kare kai an petixeis kales sinthikes me to p900 sto sinolo (kare ana second,poiotita)mporeis na grapseis kai **** ta binteo alla me to 7610- einai poio kathara kai poio poiotika ama den kaneis grigores kiniseis tin wra pou to grafeis. Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (17 Αύγ. 2004 , 00:32) freddara san katoxos kai twn dio kinitwn sou lew oti ti 7610 grafei poio poiotiko binteo apo to p900 an kaneis arges nkinisis otan grafeis binteo eidika otan grafei se kontina anteikeimena alla to p900 exei to kalitero kare kai an petixeis kales sinthikes me to p900 sto sinolo (kare ana second,poiotita)mporeis na grapseis kai **** ta binteo alla me to 7610- einai poio kathara kai poio poiotika ama den kaneis grigores kiniseis tin wra pou to grafeis. χμμ δεν ξερω φιλε μου αλλα εγω με το π900 δεν ειχα προβλημα ποτε.... ειτε εκανα γρηγορες κινησεις εγω ειτε ο ο αλλος το αποτελεσμα ηταν παντα φοβερο...(εκτος βεβαια απο τις "βραδυνες" ληψεις που εκει εχουμε αλλο προβλημα...) στο 7610 αν δεν εισαι ακινητος η αν δεν ειναι ειναι ακινητο το "αντικειμενο" που βιντεοσκοπεις το αποτελεσμα ειναι μονο θολουρα... προχθες για παραδειγμα παιζαμε μποουλινγκ... βιντεοσκοπησα(μαζι με την παρεα μου) για 9 δεπτερολεπτα με 6600 με sagem my 75 και το 7610 μου και ενω ειχα πιο "καθαρη" εικονα η θολουρα και το πιξελιαρισμα σε μενα ηταν τεραστια σε συγκριση με τα αλλα 2 μοντελα... καλα για το 6230 δεν μιλαω καν(το δοκιμασα και αυτο) μιλαμε για καταστροφη... αν απο την αλλη τραβηξω την "φατσα μου" για παραδειγμα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο... σπανια ομως κατι δεν ειναι σε κινηση ;) ειναι κριμα παντως να εχεις 1 mp καμερα και να μην μπορεις να γραψεις σε mp4 τουλαχιστων οπως το π900.... ελπιζω το 6630 να εχει βελτιωση στο θεμα αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosteve Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Paidia S.O.S... 8elw to Oxygen Phone Manager II v2.2 for Symbian OS phones oloklhro. 8elw auth thn version h opoia yposthrizei 7610. peste mou kapoio URL pou mporw na to brw... THX...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 egina kai egw katoxos tou 7610!alla exw ena provlhma exw eggasthsei kanonika to 7610 ston ipologisth!!alla otan anoigw to programma pcsuite den vriskei to kinhto mou!!einai keno!!enw an anoixw ton pinaka elegxou iparxei ekei kanonika!gia modem to iposthrizei mia xara!8a prepei na kanw tipota??epishs sto kinhto mou emfanizei ena symvolo me 2 velakia!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 σημερα βρηκα διπλα ακουστικα με ραδιοφωνο και παιζουν τελεια!! και εγω απο πακιστανο τα πηρα(μπορει να ηταν και αλλης εθνότητας δεν ξέρω...) ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 7610 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "CATALINA" Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (17 Αύγ. 2004 , 03:37) ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 7610 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "CATALINA" Ναι το διαπιστωσα απο μια εφαρμογη,το GPL ,αναφερει model CATALINA Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (17 Αύγ. 2004 , 03:37) σημερα βρηκα διπλα ακουστικα με ραδιοφωνο και παιζουν τελεια!! και εγω απο πακιστανο τα πηρα(μπορει να ηταν και αλλης εθνότητας δεν ξέρω...) ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 7610 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "CATALINA" Mporeis na valeis mia foto apo ta akoustika me to radio? Poso ta pires? Edo den mporo na bro me tipota... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts