blade_ Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 εχω μερικες ερωτησουλες! σημερα το πηρα κ ψαχνομαι βλεπετε... :p πρωτον..υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε συντομευση για το wifi/bluetooth στην κεντρικη μας οθονη? η μπαταρια γινεται να φαινεται με ποσοστο καπου στην οθονη,κατα προτιμηση πανω ψηλα? τελος εχω μια εφαρμογη που λεγεται U2M8107..εχει διαφορες επιλογες αλλα δεν μου βγαζει καποιο αποτελεσμα καμια... ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 εχω μερικες ερωτησουλες! σημερα το πηρα κ ψαχνομαι βλεπετε... :p πρωτον..υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε συντομευση για το wifi/bluetooth στην κεντρικη μας οθονη? η μπαταρια γινεται να φαινεται με ποσοστο καπου στην οθονη,κατα προτιμηση πανω ψηλα? τελος εχω μια εφαρμογη που λεγεται U2M8107..εχει διαφορες επιλογες αλλα δεν μου βγαζει καποιο αποτελεσμα καμια... ευχαριστω! 1.http://colossusr.blogspot.com/2012/05/20-windows-phone-1.html (η εφαρμογη 8) 2.εαν κάνεις search στο marketplace εχει αρκετα free application 3.δεν ξερω δεν απαντω :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 χιλια ευχαριστω,ειχε κ μερικες ωραιες εφαρμογες το λινκ που παρεθεσες!! κατι ακομα,βλεπω οτι το wifi απενεργοποιεται οταν ειναι το κινητο σε sleep mode...δε βλεπω καποια επιλογη να ειναι συνεχεια ανοιχτο με αποτελεσμα να χανω ειδοποιησεις viber κτλ..υπαρχει λυση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 χιλια ευχαριστω,ειχε κ μερικες ωραιες εφαρμογες το λινκ που παρεθεσες!! κατι ακομα,βλεπω οτι το wifi απενεργοποιεται οταν ειναι το κινητο σε sleep mode...δε βλεπω καποια επιλογη να ειναι συνεχεια ανοιχτο με αποτελεσμα να χανω ειδοποιησεις viber κτλ..υπαρχει λυση? Oχι δεν υπαρχει λυση .. Μονο αν τρεχεις καποιο προγραμμα ραδιοφωνου απο το Ιντερνετ που κραταει το wi-fi ανοιχτο ... Να εισαι καλα ...(για το μπλογκ μου) !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Βρε παιδιά μια μεγάλη βοήθεια, μου είχαν ρίξει κάτω το κινητό και στην κάτω δεξιά πλευρά έχει σηκωθεί ελάχιστα η μεταλικη του επιφάνεια. Σήμερα μου έπεσε σε κάτι νερά και πήρε λίγα μέσα στην οθόνη, τι να κάνω??? Το εχω κλειστώ για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Βρε παιδιά μια μεγάλη βοήθεια, μου είχαν ρίξει κάτω το κινητό και στην κάτω δεξιά πλευρά έχει σηκωθεί ελάχιστα η μεταλικη του επιφάνεια. Σήμερα μου έπεσε σε κάτι νερά και πήρε λίγα μέσα στην οθόνη, τι να κάνω??? Το εχω κλειστώ για την ώρα. Η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να το πας σε κάποιο τεχνικό για να καθαρίσει την υγρασία. Εναλλακτικά, υπάρχουν και "λύσεις" του τύπου φύσημα με πιστολάκι ή τοποθέτηση σε δοχείο με ρύζι το οποίο έχει την ιδιότητα να απ άγει την υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Αν και το εφτιαξα με αλλον τροπο σε ευχαριστώ. Το εβαλα απλα πάνω στο κουτι του υπολογιστή μου που ζεματα και εφτιαξε την επομενη μερα. απο την μερα που το εφτιαξα δεν ειχα κανεναα προβλημα αλλα σημερα μου κανει κατι κουφα, μεχρι στιγμης μου εχει κανει τρεις επανακηνησεις, 1 κολημα και τελευταιο τα ηχεια δεν δουλευουν παραμονο στο 30. Βοηθεια παρακαλω, δεν μπορω χωρις μουσική. :( Edited July 1, 2012 by spyros96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Αναμενόμενο... δυστυχώς τα προβλήματα της υγρασίας αρχίζουν να φαίνονται όχι στην αρχή αλλά μετά από κάποιο καιρό. Στην ουσία δεν το έφτιαξες (όπως είπες) αλλά το άφησες να χαλάσει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αναμενόμενο... δυστυχώς τα προβλήματα της υγρασίας αρχίζουν να φαίνονται όχι στην αρχή αλλά μετά από κάποιο καιρό. Στην ουσία δεν το έφτιαξες (όπως είπες) αλλά το άφησες να χαλάσει τελείως. Πάλι το έφτιαξα, ελπίζω να αντεξει οσο ακομη μπορει γιατι χρήματα δεν υπάρχουν, ουτε €. Εχω την Dynamic7 Rom V1.0 για trophy και την ώρα που συνέβαινε αυτο είχα μπει στο Quick Launch την στιγμη που ανοιξε αμέσως έκανε επανεκκίνηση και δεν δούλευε το ηχείο παρα μονο στο 30 και στα ακουστικά το ιδιο. Αποφάσησα να εγκαταστήσω την registry 1.2 και να πειραξω με κίνδυνο να το χαλάσω. Εψαξα για το προβλημα που παρατηρήθηκε στην Dft V.3 αν δεν κάνω λάθος. Εβαλα τα καινούργια στοιχεια πανω στα παλια, εκανα επανεκκίνηση και δουλεύει, μακαρι να αντέξει το τηλεφωνάκι. Πάντως ειναι πραγματικό σκυλί το τηλέφωνο και η οθονη γερή σαν βράχος. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Καλημερα.. εχω καποιες αποριουλες καθως ειναι το πρωτο 7αρι που εεχω και μου φαινεται λιγο παραξενο σε ορισμενα θεματακια. 1) εχω δωρεαν internet αλλα δεν ξερω απο που θα το ενεργοποιησω..εχει επιλογη ον οφ οπως και το wi fi ?:O 2)τις εφαρμογες που ειναι δωρεαν πως τις εγκαθιστω ?πρεπει να κανω εγγραφη καπου ?πρεπει να τις κατεβασω απευθειας απο το ιδιο το κινητο? 3)πως βαζω mp3 ως ηχο κλησης? για να μη σας ζαλιζω τις υπολοιπες θα τις κανω με τον καιρο..:D παντως πρωτη φορα με διχαζει τοσο ενα τηλεφωνο ...στα μισα σε ενθουσιαζει και στα μισα σε απογοητευει.ισως να μην ξερω να το δουλευω και γω σωστα ακομα. :worry: Edited July 10, 2012 by dodok Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Φίλε dodok το internet το "ανοίγεις" από τα settings - mobile network όπου σου λέει αν είναι το data connection on ή off. Οι εφαρμογές είναι που είναι δωρεάν τις εγκαθιστάς απευθείας στο κινητό έχοντας απλά ένα λογαριασμό hotmail.com. Εξάλλου χωρίς hotmail αν δεν θυμάμαι καλά δεν μπαίνεις στο market place. Όσο για τα mp3 προτείνω να κατεβάσεις το EasyRing&Music που έχει και δωρεάν έκδοση και κατεβάζεις ότι mp3 θες κάνοντας το ήχο κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 7.8 το trophy θα παρει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 7.8 το trophy θα παρει? Λογικά ναι, απο αυτα που έχουν ανακοινωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ερωτηση ειχα πριν ενα χρονο το trophy κ δεν ανοιγε ολες τις σελιδες στο ιντερνετ, δεν ειχε flash νομιζω. Η κατασταση αλλαξε ή ειμαστε στα ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ερωτηση ειχα πριν ενα χρονο το trophy κ δεν ανοιγε ολες τις σελιδες στο ιντερνετ, δεν ειχε flash νομιζω. Η κατασταση αλλαξε ή ειμαστε στα ιδια; Flash δεν ήρθε και ούτε πρόκειται. Απεναντίας μάλιστα, θα καταργηθεί και από λειτουργικά που το είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 και με τις σελιδες που το χρησιμοποιουν ; τι θα γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Τίποτε.Απλά μέχρι να γυρίσουν και αυτές οι σελίδες σε html5 δε θα μπορείς να τις βλέπεις στο κινητό.Αν και για android 4.1 που κανονικά δεν υποστηρίζεται,λόγω της υποστήριξης του σε παλιότερες εκδόσεις φαίνεται πως βρέθηκε λύση στο xda.Για wp7 όμως επειδή δεν το είχαν ούτε παλιότερα,δε πρόκειται να το έχουν ποτέ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Φίλε dodok ........ αν και λίγο καθυστερημένα σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Τελικά αρχισα να το μαθαίνω και δεν κρύβω την ικανοποίηση μου γιαυτά που Προσφερει .... Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 αγαπητοι συναγωνιστες...έχει βάλει κανεις απο εδω την dynamic 1 rom στο Trophy του ? γιατι εγω που την έχω βάλει μετα το τελευταιο Update βλεπω τα παρακάτω os version 7.10.8773.98 και Firmware 2250.21.51203.401 και με αυτο το συνδιασμο δεν μου παιζει το marketplace. στο επισημο site της htc Λεει οτι θα πρεπει να έχουμε μετα το Update το firmware 2350....... Υπάρχει κάποιος αλλος με αυτον τον συνδιασμο ??????????? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω τα στοιχεία λογαριασμού της κάρτας μου για αγορές από marketplace χωρίς να κάνω reset το trophy μου; :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsot Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Flash δεν ήρθε και ούτε πρόκειται. Απεναντίας μάλιστα, θα καταργηθεί και από λειτουργικά που το είχαν. ασχετη παραθεση απλα απο καπου επρεπε να σε βρω για να σε ρωτησω. βασικα καλησπερα σε ολους . θελω να με βοηθησει καποιος αν γνωριζει που μπορω να αλλαξω οθονη στο κινητο μου και ποσο θα μου κοστισει? εχω το htc trophy. στην ουσια το κινητο επεσε κατω μαυρισε η οθονη ολες η λειτουργιες γινονται κανονικα απλα δεν μπορω να τις δω. ευχαριστω εκ τον προτερων οποιος μπει στην διαδικασια να μου δωσει καποιες πληροφοριες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Στην αντιπροσωπεία κοστίζει 145 ευρώ. Την οθόνη μπορείς να τη βρεις με 40-50 ευρώ αλλά είναι δύσκολο να την αλλάξεις μόνος σου. Εγώ την άλλαξα πριν ένα μήνα με 80 ευρώ σε μαγαζί με γενικό σερβις κινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 WP 7.8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Αν τη δοκιμάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Θα τη δοκίμαζα εαν ήξερα πως να με κάνω unlock και να flasharo αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts