colossus_r Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Ποιός είπε οτι πουλούσαν. Ότι έγραψες με bold. A μαλιστα ...τωρα καταλαβα ...νομιζα οτι σε τετοιο στυλ υπηρχαν μονο Asus (που ειχα και εγω)... Συνεχιζω να πιστευω οτι πρεπει να φλασαρεις για να κανεις update Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup Επισης στις εφαρμογες εχω ανεβασει και προγραμμα για Screenshots Edited June 4, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labreas_007 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα κι από μένα!!!! Έχω το Trophy 10 μέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Είχα επιδότηση από την Vodafone και αφού έψαχνα κανένα μήνα για κινητό κοντά στα 200Ε, πήγα να πληρώσω έναν λογαριασμό σε ένα κατάστημα και το είδα τυχαία στα 199Ε! Αφού μου έδωσα 2-3 χαστουκάκια να δω αν είμαι καλά! έφυγα από το κατάστημα. Μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα αποφάσισα να το "χτυπήσω"! Πάω λοιπόν στο κατάστημα να κάνω την διαδικασία... Μου λέει ο υπάλληλος οτι δεν το έχει εκεί και κοιτάει στον υπολογιστή και μου λέει οτι δεν υπάρχει απόθεμα κ οτι μάλλον σταμάτησε η παραγωγή ( προφανώς η διάθεση προς την Vodafone!) Να μην τα πολυλογώ μου βρήκε αυτός συσκευή και μετά από 2 μέρες με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε οτι βρήκε συσκευή και πήγα και την πήρα! Το πήρα στα χέρια μου το τηλέφωνο και μου άρεσε πολύ... σαν υλικο κατασκευής πολύ καλό ...τα χαρακτηριστικά της συσκευής πολύ καλά... Το λειτουργικό πολύ καλό και γρήγορο για καινούργιο με αρκετές ελλείψεις βέβαια!... Η αρχική έκδοση ήταν η 7004 όπου την επόμενη μέρα έκανα αναβάθμιση σε 7008... Την συσκευή δεν την έχω πειράξει (ξεκλείδωμα) παρά μόνο εφαρμογές από Marketplace και (μααααλλον) δεν θα την πειράξω αφού δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (ακόμα) παρά μόνο την έλλειψη ΜΡ3 για ήχο κλήσης και το Bluetooth... Χθες μου έβγαλε το zune την αναβάθμιση σε 7392 την οποία και θα κάνω! Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα αρχικά παρά μόνο με τις επαφές... το zune αρκετά καλό... Η μπαταρία αρχικά κράτησε 1 μέρα με αρκετό ψάξιμο και την έφτασα να κρατάει κ 3 μέρες!!! με νορμαλ χρήση (λίγα τηλέφωνα,WiFi) Και περιμένω (όπως και όλοι) την αναβάθμιση σε Mango όπου πρέπει να διορθώσουν αρκετά πραγματάκια και επίσης αν υπάρξουν Ελληνικά δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα WP7 από τα άλλα λειτουργικά! Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας... Οφείλουμε και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθάνε για το καλύτερο αυτής της συσκευής και του WP7 βεβαίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 A μαλιστα ...τωρα καταλαβα ...νομιζα οτι σε τετοιο στυλ υπηρχαν μονο Asus (που ειχα και εγω)... Συνεχιζω να πιστευω οτι πρεπει να φλασαρεις για να κανεις update Στο XDA έχω βρεί 3 ROM: 1) RUU_Spark_HTC_Europe_1.20 κλπ με NoDo (δεν με ενδιαφέρει γιατί θέλω την λειτουργία modem που μπαίνει μόνο σε ξεκλείδωτο) 2) RUU_Spark_HTC_Europe_1.10.401.04_Spark_5.52.09_RELEASE 3) RUU_Spark_HTC_Europe_1.09.401.08_Spark_5.51.09_RELEASE Αλλά οι 2 και 3 τι έκδοση OS έχουν; Δεν βρίσκω. Ξέρεις ή να ρωτήσω στο XDA; Και βέβαια backup πρώτα για να επιστραφεί όπως ήρθε. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα κι από μένα!!!! Η αρχική έκδοση ήταν η 7004 όπου την επόμενη μέρα έκανα αναβάθμιση σε 7008... Την συσκευή δεν την έχω πειράξει (ξεκλείδωμα) παρά μόνο εφαρμογές από Marketplace και (μααααλλον) δεν θα την πειράξω αφού δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (ακόμα) παρά μόνο την έλλειψη ΜΡ3 για ήχο κλήσης και το Bluetooth... Χθες μου έβγαλε το zune την αναβάθμιση σε 7392 την οποία και θα κάνω! Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα αρχικά παρά μόνο με τις επαφές... το zune αρκετά καλό... Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας... Οφείλουμε και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθάνε για το καλύτερο αυτής της συσκευής και του WP7 βεβαίως! Aν δεν ξεκλειδωσεις δεν θα εχεις το Ελληνικο πληκτρολογιο και δεν θα μπορεις να βαλεις εφαρμογες απο το PC ... Eδω το ξεκελιδωμα ειναι πολυ απλο ...δεν πειραζεις τιποτα στο λειτουργικο ...και επενερχεται με hardreset... Στο XDA έχω βρεί 3 ROM: 1) RUU_Spark_HTC_Europe_1.20 κλπ με NoDo (δεν με ενδιαφέρει γιατί θέλω την λειτουργία modem που μπαίνει μόνο σε ξεκλείδωτο) 2) RUU_Spark_HTC_Europe_1.10.401.04_Spark_5.52.09_RELEASE 3) RUU_Spark_HTC_Europe_1.09.401.08_Spark_5.51.09_RELEASE Αλλά οι 2 και 3 τι έκδοση OS έχουν; Δεν βρίσκω. Ξέρεις ή να ρωτήσω στο XDA; Και βέβαια backup πρώτα για να επιστραφεί όπως ήρθε. Ευχαριστώ ! Αν δεν κανω λαθος η 2 ειναι 7008 και η 3 ειναι 7004 Edited June 3, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisnani Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum και προχθές έγινα και εγώ κάτοχος του htc trophy 7. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί ακόμα δεν ξέρω πολλά πράγματα. Πρέπει να πω ότι αυτές τις 2 ημέρες έχω εντυπωσιαστεί από το κινητό. Θα ήθελα να ρωτήσω για πιο λόγο πρέπει να κάνουμε ξεκλείδωμα στη συσκευή.Τη θα μας προσφέρει δηλαδή αυτό? Επιπλέον θέλω να κάνω άλλη μία ερώτηση.Παρατήρησα ότι μερικές φορές την ώρα που είμαι στο marketplace και το ψάχνω κάνει κάτι σαν να κολλάει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο όταν πατάω το μεσαίο κουμπί με το εικονίδιο των windows όπου τότε με πηγαίνει στο αρχικό menu. Μετά δεν με ξανααφήνει να μπω πάλι στο marketplace και σε μερικές άλλες εφαρμογές΄παρά μόνο αν κλείσω και ξαναανοίξω το κινητό όπου τότε φαίνονται όλα κανονικά. Γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω για πιο λόγο πρέπει να κάνουμε ξεκλείδωμα στη συσκευή.Τη θα μας προσφέρει δηλαδή αυτό? Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τη βοήθεια σας. Στην υπογραφη μου θα βρεις λινκ με οδηγους εφαρμογες και οτι αλλο χρειαστεις .. Το ξεκλειδωμα το κανουμε για να μπορουμε να βαλουμε Ελληνικο πληκτρολογιο παντου και οποιες αλλες εφαρμογες δεν ειναι στο Μαρκετ. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas25 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 παιδια σημερα που εστειλα μηνυμα στη vodafone στο 1284 για να ενημερωθω για τα υπολοιπα λεπτα ομιλιας με ενημερωσε με μηνυμα και για τον υπολοιπο ογκο δεδομενων(MB)! επιτελους λυθηκε ενα σημαντικο προβλημα με τον μετρητη δεδομενων για το trophy για οσους εχουν συνδεση vodafone! αντε να βγει και το opera για τα wp7 γιατι με τον ΙΕ τα MB κατεβαινουν σαν νερο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Doctor Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλημέρα στο forum! Εχω αγοράσει το Trophy 7 πριν από ένα μήνα απο τη vodafone. Το έχω ξεκλειδώσει, σύμφωνα με τις οδηγίες του colossus_r, εγκατέστησα ελληνικό πληκτρολογιο και περνάω free εφαρμογες απο το WP7 Desktop Marketplace που είχε προταθεί σε προηγουμενο post. Το πρόβλημα μου είναι η πρόσβαση στο Marketplace από το κινητο. Έχω διάβασει τα posts σχετικά με αυτό αλλά δεν μπορώ να το λύσω. Έχω κάνει setup με τον hotmail.com λογαριασμό μου τον οποίο χρησιμοποιώ εδώ και 12 χρόνια με ελληνικές ρυθμίσεις. Πριν κάνω setup στο κινητο γυρισα σε UK ρυθμίσεις και το hotmail και το PC. Προχώρησα με UK settings και στο κινητό. (όπως αναφέρεται και σε άλλα posts). Για λίγο κατάφερα να μπω στο marketplace αλλά μετά μου εμφάνισε το γνωστό μήνυμα που λέει ότι δεν υποστηρίζεται στην περιοχή η υπηρεσία. Επιπλέον, δε μπορω να μπω στο zune με αυτόν τον λογαριασμο, δίοτι, λέει ότι είναι διαφορετικά τα settings του υπολογιστή και του windows live ID (και τα δύο όμως είναι ρυθμισμένα ως UK) . Κάποιος είχε επισημάνει να πρέπει να περιμένεις λίγο για να περαστούν οι ρυθμίσεις. Είχε περάσει μια ημέρα και δεν επιλύθηκε το πρόβλημα. Να σημειώσω οτι έχω διατηρήσει τα UK settings στο hotmail.com και στον υπολογιστη μέχρι και σήμερα. 1)Έχετε κάποια πρόταση για να μπορέσω να μπώ με αυτό το λογαριασμό στο marketplace(να ξεγελάσω το σύστημα) ή θα πρέπει, αναγκαστικά να ξανακάνω setup στο κινητο με νέο λογαριασμό που θα έχει UK settings από την αρχή; Έχω φτιάξει έναν windowslive.com λογαριασμό με UK settings και μπαίνει κανονικά στο zune. 2)Όσοι έχετε πρόσβαση κανονικά στο marketplace μπορείται να κατεβάζετε τις επί πληρωμή εφαρμογές, χωρίς πρόβλημα; 3) Όταν ενεργοποιηθεί το GPS (location) επηρρεάζει την πρόσβαση στο marketplace; (επειδή εντοπίζει την περιοχη που βρίσκεσαι). Υποψιάζομαι ότι σταμάτησε η πρόσβαση όταν το ενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Καλημέρα στο forum! 1)Έχετε κάποια πρόταση για να μπορέσω να μπώ με αυτό το λογαριασμό στο marketplace(να ξεγελάσω το σύστημα) ή θα πρέπει, αναγκαστικά να ξανακάνω setup στο κινητο με νέο λογαριασμό που θα έχει UK settings από την αρχή; Έχω φτιάξει έναν windowslive.com λογαριασμό με UK settings και μπαίνει κανονικά στο zune. 2)Όσοι έχετε πρόσβαση κανονικά στο marketplace μπορείται να κατεβάζετε τις επί πληρωμή εφαρμογές, χωρίς πρόβλημα; 3) Όταν ενεργοποιηθεί το GPS (location) επηρρεάζει την πρόσβαση στο marketplace; (επειδή εντοπίζει την περιοχη που βρίσκεσαι). Υποψιάζομαι ότι σταμάτησε η πρόσβαση όταν το ενεργοποίησα. 1. Εχω ακριβως τα ιδια hotmail.com λογαριασμο εδω και χρονια και αυτον εβαλα και μου δουλευει μια χαρα. Και μαλιστα οι ρυθμισεις του hotmail sto web ειναι για Ελλαδα. Οταν εβαλα στο τηλεφωνο το windowsLive account και εκανα ρυθμιση τα settings του τηλ. ηταν UK. Αφου τελειωσε και εκανα και χρηση του μαρκετ για αρκετη ωρα μετα αλλαξα τις ρυθμισεις του τηλ σε regional greece. 2. Επι πληρωμη ακομα δεν μπορεις μονο αν εχεις λογαριασμο UK με πιστωτικη UK δηλωμενη. 3. Ποτε δεν ειχα προβλημα με το μαρκετ και το location το εχω μονιμα ανοιχτο. παιδια σημερα που εστειλα μηνυμα στη vodafone στο 1284 για να ενημερωθω για τα υπολοιπα λεπτα ομιλιας με ενημερωσε με μηνυμα και για τον υπολοιπο ογκο δεδομενων(MB)! επιτελους λυθηκε ενα σημαντικο προβλημα με τον μετρητη δεδομενων για το trophy για οσους εχουν συνδεση vodafone! αντε να βγει και το opera για τα wp7 γιατι με τον ΙΕ τα MB κατεβαινουν σαν νερο...:D Αυτο ισχυει σε ολα τα κινητα. Περιμενουμε καποιος να φτιαξει μια εφαρμογη (οπως της Cosmote για Wp7 η στο Android) που θα το κανει αυτοματα. Βεβαια ολα αυτα μεχρι το mango που αφου θα υπαρχει multitasking θα υπαρχουν πολλες τετοιες εφαρμογες (data counters κλπ) Edited June 6, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Doctor Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) 1. Εχω ακριβως τα ιδια hotmail.com λογαριασμο εδω και χρονια και αυτον εβαλα και μου δουλευει μια χαρα. Και μαλιστα οι ρυθμισεις του hotmail sto web ειναι για Ελλαδα. Οταν εβαλα στο τηλεφωνο το windowsLive account και εκανα ρυθμιση τα settings του τηλ. ηταν UK. Αφου τελειωσε και εκανα και χρηση του μαρκετ για αρκετη ωρα μετα αλλαξα τις ρυθμισεις του τηλ σε regional greece. 2. Επι πληρωμη ακομα δεν μπορεις μονο αν εχεις λογαριασμο UK με πιστωτικη UK δηλωμενη. 3. Ποτε δεν ειχα προβλημα με το μαρκετ και το location το εχω μονιμα ανοιχτο Σε ευχαριστώ κολοσσέ για την απάντηση. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που δε λειτουργεί το marketplace, το οποίο δουλεύει στους περισσότερους με hotmail.com. Tέλοσπαντων, εφόσον δεν μπορούμε με ελληνική πιστωτική να κατεβάσουμε εφαρμογές, το αφήνω ως έχει. Θα χρησιμοποιώ τον "πλάγιο" τρόπο του WP7 Desktop Marketplace και θα περιμένω την ελληνική υποστήριξη. edit: Βρήκα τελικά τη λύση. Είχα συνδέσει το λογαριασμό μου με το Xbox Live το οποίο ήταν δηλωμένο στην Ελλάδα. Το αποσύνδεσα και λειτουργει κανονικά το Marketplace. Edited June 10, 2011 by Green_Doctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Nα κανω κ εγω με την σειρα μου μια χαζη ερωτηση ισως για πολλους... το κινητο αν το αγορασω απο καταστημα της vodafone κ εγω θελω να λειτουργει με Q....γινεται? η απλα χρειαζεται το ξεκλειδωμα που αναφερει ο colossus_r (πολυ...ροδιτικο μου κανει παντως αυτο το nickname) κ θα ειμαι οκ? ευχαριστω! ΥΓ Παρακαλω απαντηστε ΑΜΕΣΑ γιατι υπαρχουν μονο 2 τηλεφωνα σε stock...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ!!!! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Doctor Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Aπό vodafone το πήρα και με κάρτα Wind F2G το χρησιμοποιούσα στην αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Nα κανω κ εγω με την σειρα μου μια χαζη ερωτηση ισως για πολλους... το κινητο αν το αγορασω απο καταστημα της vodafone κ εγω θελω να λειτουργει με Q....γινεται? η απλα χρειαζεται το ξεκλειδωμα που αναφερει ο colossus_r (πολυ...ροδιτικο μου κανει παντως αυτο το nickname) κ θα ειμαι οκ? ευχαριστω! ΥΓ Παρακαλω απαντηστε ΑΜΕΣΑ γιατι υπαρχουν μονο 2 τηλεφωνα σε stock...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ!!!! Nα το παρεις ...δεν εχει προβλημα δουλευει οπουδηποτε .. Το ξεκλειδωμα δεν εχει σχεση με εταιριες Διαβασε γι αυτα στα λινκ στην υπογραφη μου Το colossus ειναι απο τον Κολοσσο ..και ναι ειμαι απο Ρόδο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Nα το παρεις ...δεν εχει προβλημα δουλευει οπουδηποτε .. Το ξεκλειδωμα δεν εχει σχεση με εταιριες Διαβασε γι αυτα στα λινκ στην υπογραφη μου Το colossus ειναι απο τον Κολοσσο ..και ναι ειμαι απο Ρόδο ευχαριστω, να στε καλα παιδια.. Ροδιτης κ εγω...power! hehe Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Δεν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής αυτό μιας και συμβαίνει σε πολλές (όχι όμως σε όλες). Να είμαι ειλικρινής το θεωρώ προνόμιο μιας και ο τόνος διαφοροποιείται σε κλήσεις διαφορετικές τους δικού μας παρόχου. Έτσι ξέρουμε αν ο πάροχος αυτού που καλούμε είναι ο ίδιος με τον δικό μας (με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε θέματα χρέωσης). Είμαι κάτοχος του htc trophy, με πάροχο την cosmote. Ο τόνος κλήσης όμως δε διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο του συνδρομητή που καλώ.Έχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Είμαι κάτοχος του htc trophy, με πάροχο την cosmote. Ο τόνος κλήσης όμως δε διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο του συνδρομητή που καλώ.Έχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση; Δύσκολο. Αυτό έχει να κάνει με τον provider και σε άλλες συσκευές παρατηρείται και σε άλλες όχι. Δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas25 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δύσκολο. Αυτό έχει να κάνει με τον provider και σε άλλες συσκευές παρατηρείται και σε άλλες όχι. Δεν το έχω ψάξει περισσότερο. παντως παιδια καποιο αρχειο θα υπαρχει να το διορθωσει αυτο, οπως του φιλου VIEL για τον θορυβο που εκανε στον τερματισμο των κλησεων, γιατι το ξαναλεω ειναι πολυ ενοχλητικο! εχω ψαξει παντως αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) παντως παιδια καποιο αρχειο θα υπαρχει να το διορθωσει αυτο, οπως του φιλου VIEL για τον θορυβο που εκανε στον τερματισμο των κλησεων, γιατι το ξαναλεω ειναι πολυ ενοχλητικο! εχω ψαξει παντως αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα... Ο ηχος που κτυπαει στο ακουστικο το τηλεφωνο (το μπιπ-μπιπ) εχει να κανει με τον provider .. δεν ειναι καποιο αρχειο ηχου που παιζει και μπορει να αλλαξει σαν αυτο που λες.... Edited June 7, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas25 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ο ηχος που κτυπαει στο ακουστικο το τηλεφωνο (το μπιπ-μπιπ) εχει να κανει με τον provider .. δεν ειναι καποιο αρχειο ηχου που παιζει και μπορει να αλλαξει σαν αυτο που λες.... δηλαδη κολοσσε αυτο εχει να κανει με την vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 δηλαδη κολοσσε αυτο εχει να κανει με την vodafone? Ναι ..μαλον ειναι θεμα των εταιριων ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ένα tip από εμένα για αυτούς που είναι ενωμένοι συνέχεια με cellular data, είναι προτιμότερο για τη μπαταρία όταν η συσκευή είναι σε sleep mode να το έχετε σε gprs ενώ όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές/ιστοσελίδες κτλ καλύτερα να ανοίξετε το 3g και όταν τελειώσετε να το επαναφέρετε πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 καλημερα σε ολους... προς κατοχους htc trophy: πιαστε το τηλεφωνο και κουνηστε το δεξια αριστερα.ακουγεται κατι.? εμενα κανει ενα θορυβο σαν να κουνιεται κατι στο εσωτερικο του και μαλλον ειναι ο μηχανισμος της δονησης μιας και οταν παταω πχ το home button ,η δονηση "ακουγεται" εντονα και εχει παραξενη(ξεχαρβαλωμενη) αισθηση. please πειτε μου αν σας συμβαινει το ιδιο...! Δοκίμασα αυτό που λέει ο noske και όταν το κουνάω αρκετά έντονα δεξιά αριστερά, ακούγεται ένας πολύ χαμηλός ήχος σαν κάτι να χτυπάει ή σαν να κινείται ο μηχανισμός της δόνησης. Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό δεδομένου ότι ο μηχανισμός της δόνησης όταν δεν χρησιμοποιείται δεν έχει κάποιο 'στοπ' ώστε να μην περιστρέφεται. Το ίδιο ήχο ακούω και σε άλλα κινητά αν τα κουνάω με τον ίδιο τρόπο (iPhone 2G, Nokia 5800). Όσο για την δόνηση που ακούγεται έντονα, πιστεύω ότι απλά έτσι είναι σχεδιασμένη. Όπως έχω αναφέρει παραπάνω, το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου Trophy. Πρόσφατα όμως είχα στα χέρια μου ένα trophy ενός φίλου μου και παρατήρησα ότι όντως η δόνησή του είναι πολύ πιο ομαλή (smooth) σε αίσθηση από του δικού μου που φαίνεται σαν "ξεχαρβαλωμένη". Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Όπως έχω αναφέρει παραπάνω, το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου Trophy. Πρόσφατα όμως είχα στα χέρια μου ένα trophy ενός φίλου μου και παρατήρησα ότι όντως η δόνησή του είναι πολύ πιο ομαλή (smooth) σε αίσθηση από του δικού μου που φαίνεται σαν "ξεχαρβαλωμένη". Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Ναι, αυτό ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ναι, αυτό ισχύει. Εχουν περασει απο τα χερια μου 3 trophy μεχρι τωρα...Σε κανενα δεν ειδα το προβλημα που λετε ... Εγω πάντως θα το εδινα πισω απο την πρωτη μερα... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εχουν περασει απο τα χερια μου 3 trophy μεχρι τωρα...Σε κανενα δεν ειδα το προβλημα που λετε ... Εγω πάντως θα το εδινα πισω απο την πρωτη μερα... Λες δηλαδή να το δώσω πίσω; Αν ναι, το δίνω πίσω στην vodafone από όπου το πήρα ή το στέλνω στην htc; Υπάρχει περίπτωση η vodafone να μην μου δώσει άλλο επειδή δεν έχει stock; Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts