Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Σε LG Optimus 7 έχει κανείς πρόβλημα με τα location services ; Τα ανοίγω και κάποιες φορές παίζουν κανονικά ενώ κάποιες άλλες όχι :S

Έτσι γίνεται σε όλους.

Modpic.gif

μπορώ να προσθέσω στο calendar ενα ραντεβού και να "συνδεθει" με το maps ώστε να μου δείξει που βρισκεται; Πως πρέπει να γράψω την address?
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα! 2 προβληματάκια.

1ο, υπάρχει θέμα με την προσθήκη φωτογραφιών μέσω του Windows Phone 7 Connector for Mac

(δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με το Zune).

Όταν περνάω φωτογραφίες στο κινητό που έχουν διάσταση 480*480 (δλδ τετράγωνες),

το κινητό τις στρετσάρει προς τα πάνω & τις κάνει παραλληλόγραμμες

(δεν καλύπτει όμως ολόκληρη την οθόνη, απλά τις παραμορφώνει).

2ο, το συννεφάκι SkyDrive, με το οποίο δεν κατάφερα να έρθω σε επικοινωνία.

Ανέβασα από τον υπολογιστή 5 φωτογραφίες (αυτο είναι το όριο?!?!?) στο άλμπουμ κάμερας του SkyDrive,

αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να τις δω στο Optimus.

Ομοίως δε μπορώ να στείλω φωτογραφίες από το κινητό προς το SkyDrive

(το μήνυμα λέει πως δε μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες τώρα, δοκιμάστε αργότερα..).

Ευχαριστώ!

Redmi Note 8T

Καλησπέρα! 2 προβληματάκια.

1ο, υπάρχει θέμα με την προσθήκη φωτογραφιών μέσω του Windows Phone 7 Connector for Mac

(δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με το Zune).

Όταν περνάω φωτογραφίες στο κινητό που έχουν διάσταση 480*480 (δλδ τετράγωνες),

το κινητό τις στρετσάρει προς τα πάνω & τις κάνει παραλληλόγραμμες

(δεν καλύπτει όμως ολόκληρη την οθόνη, απλά τις παραμορφώνει).

2ο, το συννεφάκι SkyDrive, με το οποίο δεν κατάφερα να έρθω σε επικοινωνία.

Ανέβασα από τον υπολογιστή 5 φωτογραφίες (αυτο είναι το όριο?!?!?) στο άλμπουμ κάμερας του SkyDrive,

αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να τις δω στο Optimus.

Ομοίως δε μπορώ να στείλω φωτογραφίες από το κινητό προς το SkyDrive

(το μήνυμα λέει πως δε μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες τώρα, δοκιμάστε αργότερα..).

Ευχαριστώ!

1. Δεν μπορω να σε βοηθησω στο mac ...Στο pc το Zune εχει επιλογή για αυτο .....

2. Το skydrive δουλευει πληρως και σωστα σε mango αν δεν εχεις βαλει beta mango τοτε δεν δουλευει σωστα στο τηλ.

Μπορεις ομως και στην κανονικη εκδοση (7392) να ρυθμισεις στις φωτο να κανει αυτοματο upload sto skydrive...

Απο το mac πρεπει να βλεπεις απο safari κανονικα το skydrive και να ανεβασεις οσες θέλεις...Και παλι με επιφυλαξη καθως δεν εχω mac ...

Έτσι γίνεται σε όλους.

πιστεύεις φταίει το software ή το hardware ;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Breaking: Official Mango 7720 release leaked on XDA

http://m.wpcentral.com/breaking-official-mango-7720-release-leaked-xda

- .... Άντε να πέρνουμε σειρά.... αρκετά με την πολύ καλή beta!!! :D

- Σιγά μην περιμένανε τον Σεπτέμβριο.... :cool:

- Καλημέρα σας ... :)

Edited by hitech
- Stathis -

Breaking: Official Mango 7720 release leaked on XDA

http://m.wpcentral.com/breaking-official-mango-7720-release-leaked-xda

- .... Άντε να πέρνουμε σειρά.... αρκετά με την πολύ καλή beta!!! :D

- Σιγά μην περιμένανε τον Σεπτέμβριο.... :cool:

- Καλημέρα σας ... :)

Έκανα την αναβάθμιση στο Ε900 μου όλα πήγαν κατ' ευχήν ευχαριστώ φίλε μου

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

\

Καμία αισθητή διαφορά; Καμία επιπλοκή; Με την 1η σου πέτυχε;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Απο χθες βραδυ γινεται πολεμος στο xda ...

Ειμαι λιγο διστακτικος γιατι ο τυπος που το ανεβασε ειναι παντελως αγνωστος

Ισως θα επρεπε να περιμενουμε λιγο να δουμε απο που ειναι αυτη εκδοση ????

Και τι θα γινει με τα επομενα update ?? Θα γινονται ??

επιτυχώς πέρασε το update τώρα οι διαφορές μικρές απλά δεν πετάει το μήνυμα not for resale στο boot αλλά ελληνικό μενού δεν βάζει επίσης το τηλέφωνο είναι πλέων πύραυλος στο boot αλλά και στην απόκριση επίσης αν δεν περνάει το official θα το κάνω flash στο αρχικό και μετά θα του βάλω όλα τα update από το μηδέν υπόψιν το lg e900 μετά το update κλειδώνει αλλά με τον γνωστό τρόπο από το mfc πρέπει να ξεκλειδώνει

επιτυχώς πέρασε το update τώρα οι διαφορές μικρές απλά δεν πετάει το μήνυμα not for resale στο boot αλλά ελληνικό μενού δεν βάζει επίσης το τηλέφωνο είναι πλέων πύραυλος στο boot αλλά και στην απόκριση επίσης αν δεν περνάει το official θα το κάνω flash στο αρχικό και μετά θα του βάλω όλα τα update από το μηδέν υπόψιν το lg e900 μετά το update κλειδώνει αλλά με τον γνωστό τρόπο από το mfc πρέπει να ξεκλειδώνει

Περνώντας το, εφαρμογές sms κλπ έμεινα άθικτα;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Περνώντας το, εφαρμογές sms κλπ έμεινα άθικτα;

uPDATE ειναι ..δεν αγγιζει τις εφαρμογες και τα δεδομενα ...

Το μονο που δεν ξερουμε ακομη ειναι τι γινεται με την συνεχεια στα update ???? Θα γινονται η θα πρεπει να επαναφερουμε backup και φτου και απο την αρχη ξανα παλι ???

Η αναβάθμιση πέτυχε με την πρώτη δεν είχα καμιά επιπλοκή και δεν έχασα τα δεδομένα μου.

διαφορές, εγώ ήμουν σε nodo οπότε είδα διαφορές το τηλέφωνο ανοίγει σφαίρα και έχει αλλάξει ο IE.

αυτοί που είναι από mango θα μας πουν τι διαφορές έχει.

Η αναβάθμιση πέτυχε με την πρώτη δεν είχα καμιά επιπλοκή και δεν έχασα τα δεδομένα μου.

διαφορές, εγώ ήμουν σε nodo οπότε είδα διαφορές το τηλέφωνο ανοίγει σφαίρα και έχει αλλάξει ο IE.

αυτοί που είναι από mango θα μας πουν τι διαφορές έχει.

με το ξεκλειδωμα τι παιζει? παραμενεις ξεκλειδωτος?

• Administrators
με το ξεκλειδωμα τι παιζει? παραμενεις ξεκλειδωτος?

Όχι αλλά το ξεκλείδωμα στα LG γίνεται πανεύκολα μέσα από το (κρυφό) μενού της συσκευής (MFG).

Modpic.gif

Όχι αλλά το ξεκλείδωμα στα LG γίνεται πανεύκολα μέσα από το (κρυφό) μενού της συσκευής (MFG).

δυστηχος εχω htc οποτε καποιος θα πρεπει να δοκιμασει τον provxml τροπο να μας πει!!! θα το εκανα εγω αλλα ειναι διακοπες και με το στικακι δεν με περνει να κατεβασω το update!!!

δεν ξέρω αν είμαι κλειδωμένος αλλά ξεκλειδώνει εύκολα με το MFG

uPDATE ειναι ..δεν αγγιζει τις εφαρμογες και τα δεδομενα ...

Το μονο που δεν ξερουμε ακομη ειναι τι γινεται με την συνεχεια στα update ???? Θα γινονται η θα πρεπει να επαναφερουμε backup και φτου και απο την αρχη ξανα παλι ???

έτσι και αλλιώς η Microsoft έχει πει ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αναβάθμιση από 7712 σε retail mango αλλά θα πρέπει να επαναφέρουμε το backup nodo και να αναβαθμίσουμε σε mango official

... Το μονο που δεν ξερουμε ακομη ειναι τι γινεται με την συνεχεια στα update ???? Θα γινονται η θα πρεπει να επαναφερουμε backup και φτου και απο την αρχη ξανα παλι ???

- Αυτός ο τύπος με το HD7 ,λέει πως μετά την αναβάθμηση σε 7720 ,το official zune του εμφάνισε επίσημη αναβάθμηση της htc ... αυτό κάτι λέει!! :cool:

έτσι και αλλιώς η Microsoft έχει πει ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αναβάθμιση από 7712 σε retail mango αλλά θα πρέπει να επαναφέρουμε το backup nodo και να αναβαθμίσουμε σε mango official

- Ο moderator εδώ έχει άλλη άποψη ... :D

Edited by hitech
- Stathis -

την έκανα και γω την αναβάθμιση μπορώ να πω ότι το κινητό ανοίγει πάρα πολύ γρήγορα πιο γρήγορα από την beta, γιατί είχα παρατηρήσει απο nodo σε beta mango άνοιγε πιο αργά τώρα είναι όπως πριν :)

πραγματικά έχει γίνει τόσο smoth μέχρι αηδίας δεν μπορώ κινητό χωρίς lag :lol: (έτσι συνήθισα με τα νοκια)

τώρα κάτι μικρο ρυθμισούλες βλέπω από δώ και από κει... όλα μια χαρά :D

αν γίνει blacklist όμως η συσκευή τι γίνετε διότι ένας γνωστός κάτι τέτοιο μου είπε.

- Αυτός ο τύπος με το HD7 ,λέει πως μετά την αναβάθμηση σε 7720 ,το official zune του εμφάνισε επίσημη αναβάθμηση της htc ... αυτό κάτι λέει!! :cool:

- Ο moderator εδώ έχει άλλη άποψη ... :D

Νομίζω πως η αναβάθμιση ήταν για το radio

Δεν νομίζω να κάνει η Microsoft ban γιατί το ιδιο έλεγε και για όσους έκαναν παράνομα update εκτός των περιοχών που προορίζονταν τα updates αλλά τελικά δεν έκανε κάτι και δε νομίζω ότι είναι σε θέση να το παίξει αυστηρή