Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Your wish has been granted

WindowsPhone Mango Team :p

Ohhh yeah :p

Αν τα κάνουν πραγματικότητα όλα αυτά που έχουμε δει στις φήμες τον τελευταίο καιρό πραγματικά θα μιλάμε για πολύ πιο λειτουργικό και παραμετροποιήσιμο OS. Τι να πω, φτου-φτου μην το γκαντεμιάσω. :lol:

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Let the party begin,,,!!!!!!!!!!

Αν τα δωσουν ολα αυτα που εχουν επισημα απο την MS επιβεβαιωθει τοτε αυτοι που λενε οτι το 2013-14 το WP7 θα ειναι πρωτο

θα δικαιωθουν...

Εχουν δειξει μεχρι τωρα "πραγματα και θαματα"..... Υπομονη σε 5 ημερες οι devepolpers θα το εχουν στα χερια τους

οποτε θα ξερουμε τα παντα.

Ως τοτε δειτε μια λιστα με τι εχει ηδη ειπωθει

http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2011/05/24th.jpg

First, the confirmed features Microsoft itself announced:

Third-party Multi-tasking

Twitter integration in People Hub

Office 365 and SkyDrive support in Office Hub

Internet Explorer 9 Mobile

Improved application discovery

Custom ringtones support

Over-the-air Podcasts Download

Better marketplace navigation

Bing Search "Extras"

Multiple Live Tiles per app

Revamped Games Hub

Expanded language support

Configurable background services

Pinnable email folders and conversation view

Microsoft Lync Mobile app

1500+ New APIs (Motion Sensor, Gyro, Sockets, Database and more)

Private and Beta Marketplace and Parental Controls

Exchange Server email search, enhanced security and information rights management, and support for hidden WiFi networks

Next, the leaked features, which may not actually exist:

Bing Vision and Bing Audio

Turn-by-turn Navigation

SMS Dictation

Built-in Messenger and Facebook Chat in Messaging and People Hub

Automatic Games Sync via Xbox LIVE

Group Messaging

Artist Art on Lock Screen

Smart DJ Mix support

Camera shutter sound toggle

Built-in Facebook check-in and video upload support

Visual Voicemail

Οποιος θελέι να δει περισσοτερα και screenshots

Δε γνωρίζουμε ακόμη. Σίγουρα θα προστεθούν κάποιες επιπλέον γλώσσες πάντως.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Γεια σας, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα site της μάικροσοφτ με requests για μελλοντικά χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες να προστεθούν;
TO CALL OR NOT TO CALL??

ξερει μιπως κανεις αν θα ερθει ελληνικο μενου στα windows phones 7..?

Η ελληνικη ειναι μια απο τις νεες γλωσσες που θα προστεθουν στo mango update

• Administrators
Γεια σας, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα site της μάικροσοφτ με requests για μελλοντικά χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες να προστεθούν;

http://windowsphone7community.uservoice.com/pages/84435-feature-feedback?filter=top&page=1

Modpic.gif

Υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια νεα συσκευη στο event; Απο δωρεαν εφαρμογες πως τα παει το λειτουργικο;

• Administrators
Απο δωρεαν εφαρμογες πως τα παει το λειτουργικο;

Λιγότερα πράγματα αναλογικά με τις paid σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες αλλά υπό διαρκή ανάπτυξη.

Από εδώ μπορείς να πάρεις κάποια ιδέα γενικότερα για τις εφαρμογές στα WP7... http://www.windowsphoneapplist.com/

Modpic.gif

Υπάρχει κάποιος χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Zune pass? Δεν μπορώ να δω πουθενά τις εταιρίες που συμμετέχουν (αν υπάρχει ποικιλία) και κατά πόσον έχω δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω μπαίνοντας με region στο market και για περιορισμένο χρονικό διάστημα πχ καλοκαιριού.

+ βρήκα αυτό εδώ αλλά επιφυλάσσομαι για την ασφάλεια και αν λειτουργεί

- δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί, ενώ από τον υπολογιστή μια σελίδα μου έβγαλε αυτό το σφάλμα γεγονός που ακυρώνει πρόσβαση από Ελλάδα παρά το zune ρυθμισμένο σε M. Βρετανία

TO CALL OR NOT TO CALL??

Υπάρχει κάποιος χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Zune pass? Δεν μπορώ να δω πουθενά τις εταιρίες που συμμετέχουν (αν υπάρχει ποικιλία) και κατά πόσον έχω δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω μπαίνοντας με region στο market και για περιορισμένο χρονικό διάστημα πχ καλοκαιριού.

+ βρήκα αυτό εδώ αλλά επιφυλάσσομαι για την ασφάλεια και αν λειτουργεί

- δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί, ενώ από τον υπολογιστή μια σελίδα μου έβγαλε αυτό το σφάλμα γεγονός που ακυρώνει πρόσβαση από Ελλάδα παρά το zune ρυθμισμένο σε M. Βρετανία

Δεν υπαρχει υποστηριξη σε zune και marketplace απο Ελλαδα...ακομη...υπομονη ...περιμενουμε

Το απο που εισαι δεν προκυπτει μονο απο το τι δηλωσες στο zune....

Μιας και η συζήτηση των ημερών είναι για το Mango, ήθελα να ρωτήσω: Οι συσκευές πρώτης γενιάς θα πάρουν το update, σωστά? Εννοώ HD7, Trophy, Optimus 7 κλπ.

Το HD7 πλέον το βρίσκει κανείς με 300 ευρώ και φαίνεται εξαιρετική αγορά, ειδικά αν πάρει και το Mango με τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει.

--- Sony Xperia 5 II ---

Ναι κανονικα το Mango

Για το Apollo επισημα δυσκολα τα το παρουν γιατι ειναι σε κανενα χρονο απο τωρα. Απο την αλλη μπορει να ακολουθησουν πολιτικη apple και να δωσουν υποστηριξη 2 χρονια απο την κυκλοφορια των συσκευων.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Το HD7 πλέον το βρίσκει κανείς με 300 ευρώ και φαίνεται εξαιρετική αγορά, ειδικά αν πάρει και το Mango με τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει.

Πόσο μάλλον τα trophy και optimus 7 που τα αγοράζεις με 200 ευρώ!

Modpic.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, κοιτάω το LG Optimus 7, όντως στα 200 ευρώ είναι εξαιρετική επιλογή..!
--- Sony Xperia 5 II ---

Καλημερα κι απο μενα. Ως νεος χρήστης των WM7 σε HD7 (μετα απο επιτυχημένο περασμα απο HD2) και αφου εψαξα οσο μπορεσα τα σχετικά threads, ηρθε η ωρα να ρωτήσω:

mms σε cosmote δικτυο πως ρυθμίζω?

Καθότι απο μονο του δεν πηρε ρυθμίσεις το τηλέφωνο..

Edited by dimdim1

Advanced Configuration Tool for WP7 beta

Advanced Configuration Tool for WP7 allows you to customize themes, sounds, tiles, icons and to tweak your phone.

It is currently compatible with HTC, Samsung and LG WP7.

New in version 1.2.1.0:

Support of theme templates

Custom theme templates (you can customize xaml templates from ThemeTemplates.zip and place them in \Windows)

Display Wi-Fi MAC address on Samsung devices

Fixed bugs & compatibility issues

Δεν υπαρχει υποστηριξη σε zune και marketplace απο Ελλαδα...ακομη...υπομονη ...περιμενουμε

Το απο που εισαι δεν προκυπτει μονο απο το τι δηλωσες στο zune....

μάλλον εννοείς δεν έχουμε επίσημα. Πάντως εγώ δηλώνοντας UK αγοράζω κανονικά apps με debit (αν βάλεις US τότε ζητάει πολιτεία και zipcode) το ίδιο συμβαίνει και με τη μουσική. Το περίεργο είναι πως για τα παιχνίδια από το xbox live φυσικά ενημερώνουν το σάιτ του xbox το οποίο από ό,τι φαίνεται αναγνωρίζει την ελληνική ip, προβάλει περιεχόμενο για Ελλάδα και μάλιστα μου επέτρεψε να καταχωρήσω στοιχεία (διεύθυνση κλπ κανονικά.)

βέβαια να αναφέρω πως όλα τα έκανα με καινούριο UK msn.com μαιλ, μιας και το παλιό απλά μπλόκαρε τα πάντα (το χρησιμοποιούσα και για winmobile και από ό,τι φαίνεται είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα και με την παλιά μου πιστωτική.

TO CALL OR NOT TO CALL??

οι υπηρεσίες στο http://windowsphone.live.com/ δουλεύουν κανονικά και για εδώ Ελλάδα και με το δίκτυο cosmote. Εντύπωση μου προκαλεί πως εντοπισμός της συσκευής έγινε ακόμα και με απενεργοποιημένο wifi και data και μέσα στο σπίτι (500 μέτρα περίπου αλλά γύρω από το σπίτι!) αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος και θέλω να το ξανατεστάρω. υπέροχα πακέτα λειτουργιών
TO CALL OR NOT TO CALL??

• Administrators
Advanced Configuration Tool for WP7 beta

Advanced Configuration Tool for WP7 allows you to customize themes, sounds, tiles, icons and to tweak your phone.

It is currently compatible with HTC, Samsung and LG WP7.

New in version 1.2.1.0:

Support of theme templates

Custom theme templates (you can customize xaml templates from ThemeTemplates.zip and place them in \Windows)

Display Wi-Fi MAC address on Samsung devices

Fixed bugs & compatibility issues

Για εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405

(έχει αναφερθεί ήδη)

Modpic.gif

Ωραια νεα σημερα αν και δεν αποκαλυφθηκαν πληρως τα WP7.1

Αυτο που με παραξενεψε ηταν η απουσια της Dell απο το panel των κατασκευαστων. Προστέθηκαν, Acer, Fujitsu, ZTE - εμειναν HTC, LG, Samsung και εξαφανίστηκε η Dell

Κριμα και το Venue μου αρεσε σαν συσκευη...

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως εδειξαν ωραια πραγματακια.....βεβαια δεν μου αρεσε οτι το ανακοινωσαν τωρα για το φθινοπωρο..

πολυ αργα οπως και να το κανουμε.αν θελα να το δωσουν τον οκτωβρη ας εκαναν μια παρουσιαση τον σεπτεμβρη αλλα 5 μηνες πριν?

και ουτε ειδαμε και συσκευες.....και αυτες το φθινοπωρο......

απλα το event ηταν για να κρατησει το ενδιαφερον του κοσμου καθως για να δωσει και τα εργαλεια στους devs.

Αρα υπομονη μεχρι το φθινοπωρο για να δουμε και τις συσκευες εκτως το αλλων που ειναι πολυ σημαντικο κομματι.

και φυσικα μπας και δουμε και κανα νοκια

ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου

1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω?

2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi!

σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;)

:elephant:

• Administrators
ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου

1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω?

2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi!

σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;)

Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259697

Modpic.gif