tsabasid Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Your wish has been granted WindowsPhone Mango Team :p Ohhh yeah :p Αν τα κάνουν πραγματικότητα όλα αυτά που έχουμε δει στις φήμες τον τελευταίο καιρό πραγματικά θα μιλάμε για πολύ πιο λειτουργικό και παραμετροποιήσιμο OS. Τι να πω, φτου-φτου μην το γκαντεμιάσω. :lol: Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Let the party begin,,,!!!!!!!!!! Αν τα δωσουν ολα αυτα που εχουν επισημα απο την MS επιβεβαιωθει τοτε αυτοι που λενε οτι το 2013-14 το WP7 θα ειναι πρωτο θα δικαιωθουν... Εχουν δειξει μεχρι τωρα "πραγματα και θαματα"..... Υπομονη σε 5 ημερες οι devepolpers θα το εχουν στα χερια τους οποτε θα ξερουμε τα παντα. Ως τοτε δειτε μια λιστα με τι εχει ηδη ειπωθει http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2011/05/24th.jpg First, the confirmed features Microsoft itself announced: Third-party Multi-tasking Twitter integration in People Hub Office 365 and SkyDrive support in Office Hub Internet Explorer 9 Mobile Improved application discovery Custom ringtones support Over-the-air Podcasts Download Better marketplace navigation Bing Search "Extras" Multiple Live Tiles per app Revamped Games Hub Expanded language support Configurable background services Pinnable email folders and conversation view Microsoft Lync Mobile app 1500+ New APIs (Motion Sensor, Gyro, Sockets, Database and more) Private and Beta Marketplace and Parental Controls Exchange Server email search, enhanced security and information rights management, and support for hidden WiFi networks Next, the leaked features, which may not actually exist: Bing Vision and Bing Audio Turn-by-turn Navigation SMS Dictation Built-in Messenger and Facebook Chat in Messaging and People Hub Automatic Games Sync via Xbox LIVE Group Messaging Artist Art on Lock Screen Smart DJ Mix support Camera shutter sound toggle Built-in Facebook check-in and video upload support Visual Voicemail Οποιος θελέι να δει περισσοτερα και screenshots Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosmax Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ξερει μιπως κανεις αν θα ερθει ελληνικο μενου στα windows phones 7..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Δε γνωρίζουμε ακόμη. Σίγουρα θα προστεθούν κάποιες επιπλέον γλώσσες πάντως. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Γεια σας, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα site της μάικροσοφτ με requests για μελλοντικά χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες να προστεθούν; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ξερει μιπως κανεις αν θα ερθει ελληνικο μενου στα windows phones 7..? Η ελληνικη ειναι μια απο τις νεες γλωσσες που θα προστεθουν στo mango update Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Γεια σας, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα site της μάικροσοφτ με requests για μελλοντικά χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες να προστεθούν; http://windowsphone7community.uservoice.com/pages/84435-feature-feedback?filter=top&page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια νεα συσκευη στο event; Απο δωρεαν εφαρμογες πως τα παει το λειτουργικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Απο δωρεαν εφαρμογες πως τα παει το λειτουργικο; Λιγότερα πράγματα αναλογικά με τις paid σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες αλλά υπό διαρκή ανάπτυξη. Από εδώ μπορείς να πάρεις κάποια ιδέα γενικότερα για τις εφαρμογές στα WP7... http://www.windowsphoneapplist.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Υπάρχει κάποιος χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Zune pass? Δεν μπορώ να δω πουθενά τις εταιρίες που συμμετέχουν (αν υπάρχει ποικιλία) και κατά πόσον έχω δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω μπαίνοντας με region στο market και για περιορισμένο χρονικό διάστημα πχ καλοκαιριού. + βρήκα αυτό εδώ αλλά επιφυλάσσομαι για την ασφάλεια και αν λειτουργεί - δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί, ενώ από τον υπολογιστή μια σελίδα μου έβγαλε αυτό το σφάλμα γεγονός που ακυρώνει πρόσβαση από Ελλάδα παρά το zune ρυθμισμένο σε M. Βρετανία Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Υπάρχει κάποιος χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Zune pass? Δεν μπορώ να δω πουθενά τις εταιρίες που συμμετέχουν (αν υπάρχει ποικιλία) και κατά πόσον έχω δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσω μπαίνοντας με region στο market και για περιορισμένο χρονικό διάστημα πχ καλοκαιριού. + βρήκα αυτό εδώ αλλά επιφυλάσσομαι για την ασφάλεια και αν λειτουργεί - δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί, ενώ από τον υπολογιστή μια σελίδα μου έβγαλε αυτό το σφάλμα γεγονός που ακυρώνει πρόσβαση από Ελλάδα παρά το zune ρυθμισμένο σε M. Βρετανία Δεν υπαρχει υποστηριξη σε zune και marketplace απο Ελλαδα...ακομη...υπομονη ...περιμενουμε Το απο που εισαι δεν προκυπτει μονο απο το τι δηλωσες στο zune.... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μιας και η συζήτηση των ημερών είναι για το Mango, ήθελα να ρωτήσω: Οι συσκευές πρώτης γενιάς θα πάρουν το update, σωστά? Εννοώ HD7, Trophy, Optimus 7 κλπ. Το HD7 πλέον το βρίσκει κανείς με 300 ευρώ και φαίνεται εξαιρετική αγορά, ειδικά αν πάρει και το Mango με τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ναι κανονικα το Mango Για το Apollo επισημα δυσκολα τα το παρουν γιατι ειναι σε κανενα χρονο απο τωρα. Απο την αλλη μπορει να ακολουθησουν πολιτικη apple και να δωσουν υποστηριξη 2 χρονια απο την κυκλοφορια των συσκευων. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Το HD7 πλέον το βρίσκει κανείς με 300 ευρώ και φαίνεται εξαιρετική αγορά, ειδικά αν πάρει και το Mango με τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει. Πόσο μάλλον τα trophy και optimus 7 που τα αγοράζεις με 200 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, κοιτάω το LG Optimus 7, όντως στα 200 ευρώ είναι εξαιρετική επιλογή..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Καλημερα κι απο μενα. Ως νεος χρήστης των WM7 σε HD7 (μετα απο επιτυχημένο περασμα απο HD2) και αφου εψαξα οσο μπορεσα τα σχετικά threads, ηρθε η ωρα να ρωτήσω: mms σε cosmote δικτυο πως ρυθμίζω? Καθότι απο μονο του δεν πηρε ρυθμίσεις το τηλέφωνο.. Edited May 23, 2011 by dimdim1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Advanced Configuration Tool for WP7 beta Advanced Configuration Tool for WP7 allows you to customize themes, sounds, tiles, icons and to tweak your phone. It is currently compatible with HTC, Samsung and LG WP7. New in version 1.2.1.0: Support of theme templates Custom theme templates (you can customize xaml templates from ThemeTemplates.zip and place them in \Windows) Display Wi-Fi MAC address on Samsung devices Fixed bugs & compatibility issues Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Δεν υπαρχει υποστηριξη σε zune και marketplace απο Ελλαδα...ακομη...υπομονη ...περιμενουμε Το απο που εισαι δεν προκυπτει μονο απο το τι δηλωσες στο zune.... μάλλον εννοείς δεν έχουμε επίσημα. Πάντως εγώ δηλώνοντας UK αγοράζω κανονικά apps με debit (αν βάλεις US τότε ζητάει πολιτεία και zipcode) το ίδιο συμβαίνει και με τη μουσική. Το περίεργο είναι πως για τα παιχνίδια από το xbox live φυσικά ενημερώνουν το σάιτ του xbox το οποίο από ό,τι φαίνεται αναγνωρίζει την ελληνική ip, προβάλει περιεχόμενο για Ελλάδα και μάλιστα μου επέτρεψε να καταχωρήσω στοιχεία (διεύθυνση κλπ κανονικά.) βέβαια να αναφέρω πως όλα τα έκανα με καινούριο UK msn.com μαιλ, μιας και το παλιό απλά μπλόκαρε τα πάντα (το χρησιμοποιούσα και για winmobile και από ό,τι φαίνεται είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα και με την παλιά μου πιστωτική. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 οι υπηρεσίες στο http://windowsphone.live.com/ δουλεύουν κανονικά και για εδώ Ελλάδα και με το δίκτυο cosmote. Εντύπωση μου προκαλεί πως εντοπισμός της συσκευής έγινε ακόμα και με απενεργοποιημένο wifi και data και μέσα στο σπίτι (500 μέτρα περίπου αλλά γύρω από το σπίτι!) αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος και θέλω να το ξανατεστάρω. υπέροχα πακέτα λειτουργιών Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Advanced Configuration Tool for WP7 beta Advanced Configuration Tool for WP7 allows you to customize themes, sounds, tiles, icons and to tweak your phone. It is currently compatible with HTC, Samsung and LG WP7. New in version 1.2.1.0: Support of theme templates Custom theme templates (you can customize xaml templates from ThemeTemplates.zip and place them in \Windows) Display Wi-Fi MAC address on Samsung devices Fixed bugs & compatibility issues Για εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405 (έχει αναφερθεί ήδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ωραια νεα σημερα αν και δεν αποκαλυφθηκαν πληρως τα WP7.1 Αυτο που με παραξενεψε ηταν η απουσια της Dell απο το panel των κατασκευαστων. Προστέθηκαν, Acer, Fujitsu, ZTE - εμειναν HTC, LG, Samsung και εξαφανίστηκε η Dell Κριμα και το Venue μου αρεσε σαν συσκευη... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 οντως εδειξαν ωραια πραγματακια.....βεβαια δεν μου αρεσε οτι το ανακοινωσαν τωρα για το φθινοπωρο.. πολυ αργα οπως και να το κανουμε.αν θελα να το δωσουν τον οκτωβρη ας εκαναν μια παρουσιαση τον σεπτεμβρη αλλα 5 μηνες πριν? και ουτε ειδαμε και συσκευες.....και αυτες το φθινοπωρο...... απλα το event ηταν για να κρατησει το ενδιαφερον του κοσμου καθως για να δωσει και τα εργαλεια στους devs. Αρα υπομονη μεχρι το φθινοπωρο για να δουμε και τις συσκευες εκτως το αλλων που ειναι πολυ σημαντικο κομματι. και φυσικα μπας και δουμε και κανα νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Τα nokia από νέο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου 1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω? 2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi! σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;) Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου 1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω? 2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi! σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;) Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259697 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts