Jump to content

vega1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vega1908

  1. καλησπέρα αγριμια μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προσπαθώ να κάνω την πρώτη εγκατάσταση την κάμερα ομως αναβοσβήνει μόνιμα κόκκινο Led . (κανονικά απο κόκκινο συνεχόμενο θα πρέπει να γίνει μπλε) εχω κάνει reset ξέρει κανείς τι φταίει?
  2. Τέλειο κινητό!Ωραίος διαγωνισμός!Καλή τύχη σε όλους!!!!:lol:
  3. NickTheGreek99 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,το πρόβλημα λύθηκε με μια αναβάθμιση του router! :O
  4. γιατι να κανω full reset?αφου οι αλλες συσκευες δεν εχουν προβλημα με το router!μονο ο σταθερος μου τα κανει ολα αυτα!οποτε το προβλημα ειναι εκει!
  5. εχω κανει 2 format ωστε να αποκλεισω οτι κατι πηγε στραβα με τους drivers,io δεν μπωρει να εχω γιατι δεν μπαινει στο internet και τα windows ειναι καθαρα γιατι αυτα εχω τοσα χρονια.
  6. δεν νομίζω να ειναι το hardware γιατι πριν το format δουλευε μια χαρα ,ακομα οταν ανοιγω το pc μου δειχνει οτι ειναι συνδεμενο και οταν παω να μπω σε μια σελιδα με πεταει απο την συνδεση.λογικα πρεπει να ειναι καποια ρυθμισει αλλα απο αυτα δεν εχω ιδεα. εχει κανεις καμια ιδεα να βοηθηση?ευχαριστω!
  7. ο υπολογιστης ειναι σταθερος και συνδεεται μονο ενσυρματα. γενικοτερα οταν τον εχω κλειστο, το μοντεμ δουλευει μια χαρα με τις αλλες συσκευες που εχω.οποτε ειναι θεμα του σταθερου υπ. που μαλλον κολλαει το router.
  8. καλησπέρα παιδιά μου έχει δημιουργηθεί ενα παράξενο πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω .μετά απο format(απο windows 8 σε 7 :p ) όποτε προσπαθώ να συνδεθώ απο το συγκεκριμένο υπολογιστή μου κολάι το modem με αποτέλεσμα να μην μπορω γενικότερα συνδεθώ στο internet,ετσι να αναγκάζομαι να κανω επανακινιση του modem/router.εχω περασει ολα drivers του pc χωρισ κανενα αποτελεσμα!μπωρει να με βοηθήσει κάποιος?ευχαριστω εκ'το προτέρων!
×
×
  • Create New...