tsabasid Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Να αναφέρω κάτι σχετικά με το θέμα των updates του Marketplace που είχαμε παρατηρήσει πολλοί, ότι δηλαδή δεν έβγαζε τα διαθέσιμα updates πάρα μόνο αν έμπαινες μέσα, και πολλές φορές μόνο αν έμπαινες στην εφαρμογή. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει στρώσει πολύ. Μου βγάζει τα updates χωρίς καν να το ανοίξω. Δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό και με το update που πήρα από την LG πριν μερικές μέρες. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Να αναφέρω κάτι σχετικά με το θέμα των updates του Marketplace που είχαμε παρατηρήσει πολλοί, ότι δηλαδή δεν έβγαζε τα διαθέσιμα updates πάρα μόνο αν έμπαινες μέσα, και πολλές φορές μόνο αν έμπαινες στην εφαρμογή. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει στρώσει πολύ. Μου βγάζει τα updates χωρίς καν να το ανοίξω. Δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό και με το update που πήρα από την LG πριν μερικές μέρες. Ποιο update,εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ποιο update,εννοείς? Πριν από 2-3 μέρες μου έβγαλε στο Zune ένα Update από την LG. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Αναβαθμίστηκα χθες το βράδυ, αλλά δεν είδα κάτι στα settings. Ξέρεις πως μπορώ να δω πως λειτουργεί το WiFi tethering? - Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτές τις αναβαθμίσεις !!!!! :mad: .... με την ίδια συσκευή, άλλοι πέρνουν και άλλοι όχι!! - Αν μπορείς γράψε σε παρακαλώ ,σε τι firmware version ήσουν και σε τι αναβαθμίστηκες; ... εγώ με official mango και firmware 1.1.2.10 , δεν μου δίνει αναβάθμιση!!!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 - Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτές τις αναβαθμίσεις !!!!! :mad: .... με την ίδια συσκευή, άλλοι πέρνουν και άλλοι όχι!! - Αν μπορείς γράψε σε παρακαλώ ,σε τι firmware version ήσουν και σε τι αναβαθμίστηκες; ... εγώ με official mango και firmware 1.1.2.10 , δεν μου δίνει αναβάθμιση!!!! Δες στο thread της συσκευής. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 - Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτές τις αναβαθμίσεις !!!!! :mad: .... με την ίδια συσκευή, άλλοι πέρνουν και άλλοι όχι!! - Αν μπορείς γράψε σε παρακαλώ ,σε τι firmware version ήσουν και σε τι αναβαθμίστηκες; ... εγώ με official mango και firmware 1.1.2.10 , δεν μου δίνει αναβάθμιση!!!! Ακριβώς τα ίδια και εγώ................:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια σημερα πηρα το radar απο voda στα χερια μ, πολυ καλη συσκευη αν και ακομα δεν την εχω ψαχουλεψει πολυ! να πω πως εχει κανονικοτατα ελληνικα στο menu και ολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια σημερα πηρα το radar απο voda στα χερια μ, πολυ καλη συσκευη αν και ακομα δεν την εχω ψαχουλεψει πολυ! να πω πως εχει κανονικοτατα ελληνικα στο menu και ολα!!! "8GB storage".................πολύ λίγη.............λέω να αγοράσω άλλο 1 LG......καβάτζα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 "8GB storage".................πολύ λίγη.............λέω να αγοράσω άλλο 1 LG......καβάτζα!!!:) χαχαχα να το κανεις αν θες περοσοτερη! εγω που εχω to mozart ηδη τα 8 μου φτανουν και μου περιδευουν μιας και αποθυηευω στο skydrive οτι θελω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 χαχαχα να το κανεις αν θες περοσοτερη! εγω που εχω to mozart ηδη τα 8 μου φτανουν και μου περιδευουν μιας και αποθυηευω στο skydrive οτι θελω ;) Γιατί το αγόρασες και δεν περίμενες να πέσουν λίγο οι τιμές....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια καλησπερα.Σημερα παρελαβα απο το Play247 σε χρωμα μαυρο το HTC TITAN.Εχω να πω οτι μετα απο περιηγησει που ειχα σε διαφορα λειτουργικα τα Windows Phone 7 που πρωτη φορα εχω ειναι φανταστικα.Ειναι πολυ smooth και η λειτουργια τους μου θυμιζουν το ios ετσι οπως δουλευουν.Μπορει να μην υπαρχουν πολλες εφαρμογες ακομα αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα λειτουργικα και ειναι και multitasking πληρως. Τωρα οσον αφορα το HTC TITAN με την 4,7 ιντσων οθονη πιστευω οτι ειναι το τοπ Windows Phone 7 πολυ γρηγορο, 16 giga μνημη, ευχαριστιεσαι να σερφαρεις, να διαβαζεις pdf αρχεια εχει πολυ ζωντανα χρωματα γενικα για Windows Phone 7 το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γιατί το αγόρασες και δεν περίμενες να πέσουν λίγο οι τιμές....? ειχα επιδοτηση και το πηρα για δευτερο wp7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 http://www.facebook.com/windowsphone We’re bringing Windows Phone to life in a big way on Monday. If you’re in NYC, head to Herald Square at noon for big surprises. Everyone else, keep an eye on our Facebook page. ?? τι καλο μας ετοιμαζουν παλι ? ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 κι εγω απο τοτε που βγηκε το μανγκο παιρνω αναβαθμισεις εφαρμογων με το σταγονομετρο, πριν ειχα πολυ περισσοτερες. μηπως εχει σχεση με την χωρα που εχεις δηλωσει στο τηλεφωνο και στο ζουν, ή αυτο δεν παιζει ρολο; εχω παρει μερικες αναβαθμισεις, αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες που δεν τις κατεβαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αλλη μια ερωτηση, αν στο region βαλω usa αντι ελλαδα, τι ακριβως επηρεαζει στη λειτουργια του τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ TOY ZUNE ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ? ΤΙΣ ΧΑΝΩ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ? ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ WINDOWS LIVE ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ZUNE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ: ΤΗΝ ''ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ'', ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL Η MICROSOFT ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ RESET ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ , ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΣΗ ... ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 12, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Εγώ είχα αγοράσει το Angry Birds και δεν έκανα απλά Reset, αλλά πέρασα καινούρια ROΜ από την αρχή, και μέσα από την σελίδα που λες, μου το εγκατέστησε ξανά. Μόνο που όλο το progress του παιχνιδιού είχε χαθεί. Θα σε συμβούλευ να περιμένεις να απαντήσει και καποιος άλλος να το διασταυρώσεις. Μην αρκεστείς μόνο στην δική μου άποψη. Γκούγκλαρέ το και μία να είσαι πιο σίγουρος, αλλά λογικά δεν θα ξαναχρεωθείς. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) http://www.facebook.com/windowsphone We’re bringing Windows Phone to life in a big way on Monday. If you’re in NYC, head to Herald Square at noon for big surprises. Everyone else, keep an eye on our Facebook page. ?? τι καλο μας ετοιμαζουν παλι ? ? πιστεβο θα ειναι το skype η το νεο update apollo δεν λεω οτι θα βγει τωρα αλλα θα ανακοινωθει επισημα :) Edited November 5, 2011 by Exploticon Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Μπαααααααααααα... το event θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει, ειδικότερα εμάς εδώ. Επισήμως είναι η παρουσίαση και η έναρξη λανσαρίσματος των Samsung WP7.5 κινητών (και μάλλον και του ΤΙΤΑΝ) από την ΑΤ&Τ, σε μία εκδήλωση που θα διαρκέσει όλη τη μέρα. Από κει και πέρα η εκδήλωση θα έχει και μία μεγάλη έκπληξη, αλλά χλωμό το κόβω να είναι το Skype. Εγώ το βλέπω να κυκλοφορεί στο marketplace σε κάποια άσχετη στιγμή χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι, διότι η υπόθεση Skype-WP7 είναι ντροπή για την εταιρεία. Αν το κάνουν και event θα είναι για να τους πάρουν με τις πέτρες. Η έκπληξη μπορεί να είναι μία πρώτη επίδειξη την επόμενης έκδοσης του λειτουργικού (Apollo, WP8 ή όπως αλλιώς θα λέγονται). Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Μπαααααααααααα... το event θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει, ειδικότερα εμάς εδώ. Επισήμως είναι η παρουσίαση και η έναρξη λανσαρίσματος των Samsung WP7.5 κινητών (και μάλλον και του ΤΙΤΑΝ) από την ΑΤ&Τ, σε μία εκδήλωση που θα διαρκέσει όλη τη μέρα. Από κει και πέρα η εκδήλωση θα έχει και μία μεγάλη έκπληξη, αλλά χλωμό το κόβω να είναι το Skype. Εγώ το βλέπω να κυκλοφορεί στο marketplace σε κάποια άσχετη στιγμή χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι, διότι η υπόθεση Skype-WP7 είναι ντροπή για την εταιρεία. Αν το κάνουν και event θα είναι για να τους πάρουν με τις πέτρες. Η έκπληξη μπορεί να είναι μία πρώτη επίδειξη την επόμενης έκδοσης του λειτουργικού (Apollo, WP8 ή όπως αλλιώς θα λέγονται). Γιατί "η υπόθεση Skype-WP7 είναι ντροπή για την εταιρεία"...? Δεν το "έχω",το θέμα........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Το Skype δεν μπορούσε να υπάρχει στα WP7 επειδή υπήρχαν περιορισμοί από το λειτουργικό. Με το Mango αυτό το θεματάκι ξεπεράστηκε. Από κει και πέρα το ότι το Mango κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό δεν σημαίνει κάτι, διότι η MS μπορούσε να το δουλεύει τόσο καιρό για να το έχει έτοιμο. Επίσης το γεγονός ότι τώρα εγκρίθηκε η εξαγορά του Skype πάλι δεν λέει τίποτα, διότι θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την εφαρμογή την επομένη της έγκρισης. Και στην τελική μιλάμε για την ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλέον. Όταν το Skype είναι μία από τις διασιμότερες εφαρμογές σε ΟΛΕΣ τις άλλες πλατφόρμες, δεν είναι ντροπή να μην υπάρχει στα WP7; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ......Εγώ το βλέπω να κυκλοφορεί στο marketplace σε κάποια άσχετη στιγμή χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι, διότι η υπόθεση Skype-WP7 είναι ντροπή για την εταιρεία. Αν το κάνουν και event θα είναι για να τους πάρουν με τις πέτρες......... Δεν εισαι απλα υπερβολικος ...Εισαι απιστευτα υπερβολικός.... Aν ειναι δυνατον να ειναι ντροπη επειδη δεν εχει βγει το skype ???? Και θα τους πάρουν με τις πέτρες ???? Δεν ειναι πολυ βαρυ αυτο που λές ??? Τι κακο ειναι αυτο ρε παιδι μου σε αυτο το φορουμ ...ΑΜΑΝ πια.. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ελα βρε... μη βαράς... εντάξει, μπορεί να το ξεχείλωσα λίγο, αλλά το θέμα Skype είναι πονεμένη ιστορία για τα κινητά μας. Και με ξέρεις, δεν γκρινιάζω επειδή θεωρώ άχρηστη την MS ή το λειτουργικό. Γκρινιάζω γιατί είναι ένα από τα πραγματάκια που λείπουν από το να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με το κινητό μας. Πόσο μάλιστα όταν πλέον μιλάμε για την ίδια εταιρεία πλέον. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ελα βρε... μη βαράς... εντάξει, μπορεί να το ξεχείλωσα λίγο, αλλά το θέμα Skype είναι πονεμένη ιστορία για τα κινητά μας. Και με ξέρεις, δεν γκρινιάζω επειδή θεωρώ άχρηστη την MS ή το λειτουργικό. Γκρινιάζω γιατί είναι ένα από τα πραγματάκια που λείπουν από το να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με το κινητό μας. Πόσο μάλιστα όταν πλέον μιλάμε για την ίδια εταιρεία πλέον. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πλέον θεωρώ ψιλοτραγικό το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βγει για WP7 τι στιγμή που υπάρχει για ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Εκτός πια κι αν έχουν τόσο μεγαλεπήβολα σχέδια για το skype και θα το βγάλουν integrated στην επόμενη έκδοση. Όπως και να έχει όμως χτυπάει άσχημα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts