colossus_r Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 colossus μπορείς να γράψεις αναλυτικά με MFG τι αλλαγές πρέπει να κάνω για να έχω ελληνικά?? δλδ πως συμπληρώνω όλα τα πεδία ευχαριστώ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ NODO ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ .. Στην πρωτη σελιδα του οδηγου εχω οδηγιες για το πως θα βαλετε το αρχειο provisional xml στον καταλογο των windows για παν ενδεχομενο. Ακομη και αν κλειδωσει ακολουθωντας τις οδηγιες μπορεις να το ξεκλειδωσουμε και στο mango αν υπάρχει αυτο το αρχειο στον καταλογο windows.... Εδω οι οδηγιες 11. Επόμενο βήμα ειναι να στείλουμε με μαιλ στον εαυτό μας (όπως πριν με το certificate) το αρχείο customclear.provxml.txt. Ανοίξτε απο το κινητό σας το mail που στείλατε και πατήστε επάνω στο αρχείο customclear.provxml.txt για να γίνει download. Περιμένετε λιγο (στην οθόνη δεν φαινετε τίποτα) αλλά όταν κατεβεί πατήστε για να ανοίξει από το Word. Εδώ μην αλλάξετε τίποτα και πατήστε τις 3 τελιτσες και από το μενού διαλέξτε save as και πατήστε ΟΚ να σωθεί. Ανοίγετε στο τηλέφωνο το πρόγραμμά Τouchexplorer και πηγαίνετε στον κατάλογο \My documents Εκεί υπάρχει το αρχείο που σώσαμε πριν και πρέπει να το κάνετε rename από CustClear.provxml.txt σε CustClear.provxml και μετά να το αντιγράψετε στον κατάλογο windows. 12. Να είστε βέβαιοι οτι το αρχείο είναι στον κατάλογο windows. Αφαιρέστε την εφαρμογή Connection setup της HTC και από το MarketPlace βάλτε την τελευταία έκδοση της. Αν δεν υπάρχει στις εφαρμογές HTC κάντε αναζήτηση και θα την βρείτε. Ανοίξτε την εφαρμογή Connection setup επιλέξτε τον πάροχο σας και πατήστε ΟΚ… μετά από λιγο θα σας βγάλει μήνυμα ότι τελείωσε και με το done θα κλείσει..Αν πήγαν όλα καλά έχει ξεκλειδωσει (χωρίς να μπορει να ξανακλειδωσει) το τηλέφωνο σας … Και αν θελετε και Ελληνικά παντου κανε και το τρικ που εχω στην πρωτη σελιδα Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια διόρθωση στη registry για να μπορούμε να έχουμε στο Mango και Ελληνικά. Με το πρόγραμμα Registry Editor που εγκαταστήσαμε πριν ανοίγουμε την Registry και πάμε στο \HKLM\MUI\Available και εκεί έχει τις 5 βασικές γλώσσες. Προσθέτουμε ένα νέο πεδίο με όνομα «0408» και τιμή «Greek» σαν string.. Βγείτε από τον registry editor και μπείτε πάλι να βεβαιωθείτε ότι εχει καταχωρηθεί η τιμή για τα Ελληνικά. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 όχι δεν κατάλαβες, δεν έχω rom του ansar... την επίσημη 7392 έχω... το U2M7720 είναι ένα xap του ansar που σου κάνει τις διάφορες δουλειές (copy το Custclear.provxml, εγγραφές στην registry κλπ) χωρίς να χρειάζεται εσύ να ανοίγεις touchexplorer, registry editor κλπ.... δες και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1269895 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 όχι δεν κατάλαβες, δεν έχω rom του ansar... την επίσημη 7392 έχω... το U2M7720 είναι ένα xap του ansar που σου κάνει τις διάφορες δουλειές (copy το Custclear.provxml, εγγραφές στην registry κλπ) χωρίς να χρειάζεται εσύ να ανοίγεις touchexplorer, registry editor κλπ.... δες και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1269895 Ξανα διαβασε το ποστ μου ..μετα ειδα τι ακριβως εννοουσες !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Τι ακριβως κανει ο ansar ... Και σε παρα πολλους το provxml που δινει δεν δουλευει .. Το δικό μου αυτο που εχω στην πρωτη σελιδα ειναι καρατσεκαρισμενο ΔΟΥΛΕΥΕΙ Επίσης Αν διαβασεις και ακολουθησεις τον οδηγο που εχω στην υπογραφή μου σε διαβεβαιωνω οτι θα εχεις mango και Ελληνικά και εγώ ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το custclear.provxml του ansar.... ΟΚ, θα δοκιμάσω τον δικό σου οδηγό μόλις πάω σπίτι, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά για πείτε μου κάποιος που έχει βάλει ελληνικό windows live λογαριασμό (ως κύριο). Στο marketplace σας έχει όλες τις εφαρμογές; Για πατήστε ας πούμε tunein radio, θα σας το βρει; Μου τη σπάει γιατί με προηγούμενο live id ΟΧΙ Ελληνικό, έβρισκε περισσότερες εφαρμογές, τώρα όχι. Επίσης, στο ελληνικό live id έχω όλες τις επαφές του msn μου που θέλω, αν το βάλω ως δευτερεύον, τις εμφανίζει κανονικά στα μηνύματα / online, ώστε να μπορώ να κάνω chat ξέρωγω; Ξέρει κάποιος σίγουρα; Για να μην κάνω τζάμπα reset. Θυμάμαι ότι σε nodo δε μπορούσα. Αν μου απαντήσει κάποιος θα του ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Πλιζ παιδια αν κάποιος ξέρει ή μπορεί να δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 και εγώ ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το custclear.provxml του ansar.... ΟΚ, θα δοκιμάσω τον δικό σου οδηγό μόλις πάω σπίτι, ευχαριστώ Δοκιμάστε το xml του Colossusr δουλεύει σωστά. Εγώ δύο φορές την πάτησα με του Ansar. Του Colossusr ο οδηγός και το xml είναι εγγύηση! Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) collosus γύρισα πίσω σε ρομ 7004 και τώρα που προσπαθώ να κάνω unlock δεν γίνεται με το chevron.Έχω δοκιμάσει όλες τις οδηγίες που λες,άλλαξα θύρα usb και έκλεισα το firewall, και πηγα και στο hosts και έβαλα αυτά που λες αλλα δεν ξεκλειδώνει με την καμία.... Ξέρει κανένας τι να κάνω? Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 collosus γύρισα πίσω σε ρομ 7004 και τώρα που προσπαθώ να κάνω unlock δεν γίνεται με το chevron.Έχω δοκιμάσει όλες τις οδηγίες που λες,άλλαξα θύρα usb και έκλεισα το firewall, και πηγα και στο hosts και έβαλα αυτά που λες αλλα δεν ξεκλειδώνει με την καμία.... Ξέρει κανένας τι να κάνω? To εχεις ξανακανει σε αυτο το PC ?? Ti λειτουργικο τρεχεις ???? Κλεισε το skype και αν συνεχισει αλλαξε καλωδιο και θυρα usb ..Τελος κανε και μια επαννεκινηση στο pc ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Ναι το είχα ξανακάνει όταν αγόρασα το κινητό και πέρασα κανονικά τα πάντα.Μέτα σε κάποια φάση το καλοκαίρι ενώ ήμουν σε διακοπές το κινητό κλείδωσε και το άφησα μιας και βαριόμουν να κάτσω να κάνω όλες τις διαδικασίες απο την αρχή ενώ σε λίγο θα ερχόταν το mango(πίστευα ότι θα τα ξαναέκανα ούτως ή αλλως...) Έχω windows 7,έκλεισα το firewall απο τα settings tou router,antivirus δεν έχω πάνω μόνο το micorsoft security essentials είναι ανοικτό και αυτο γτ δεν βρήκα τρόπο να το σβήσω... Θα κάνω ενα restart και επανέρχομαι. edit:Mε κλειστά τα πάντα(skype,firewall) και αλλαγες στις θύρες που έχει το laptop και με το zune ανοικτο(σε guest γιατί όταν προσπαθω να κάνω sign in μου βγάζει μνμ για τα regional settings ενώ τα έχω και στο mail και στο pc Ελλάδα.) Τι να κάνω??? Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmavro Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κολλοσε μια τελευταία ερώτηση, αν μετα την αναβάθμιση το Connection Setup δεν ανοιγει σημαίνει οτι έχει κλειδώσει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ναι το είχα ξανακάνει όταν αγόρασα το κινητό και πέρασα κανονικά τα πάντα.Μέτα σε κάποια φάση το καλοκαίρι ενώ ήμουν σε διακοπές το κινητό κλείδωσε και το άφησα μιας και βαριόμουν να κάτσω να κάνω όλες τις διαδικασίες απο την αρχή ενώ σε λίγο θα ερχόταν το mango(πίστευα ότι θα τα ξαναέκανα ούτως ή αλλως...) Έχω windows 7,έκλεισα το firewall απο τα settings tou router,antivirus δεν έχω πάνω μόνο το micorsoft security essentials είναι ανοικτό και αυτο γτ δεν βρήκα τρόπο να το σβήσω... Θα κάνω ενα restart και επανέρχομαι. edit:Mε κλειστά τα πάντα(skype,firewall) και αλλαγες στις θύρες που έχει το laptop και με το zune ανοικτο(σε guest γιατί όταν προσπαθω να κάνω sign in μου βγάζει μνμ για τα regional settings ενώ τα έχω και στο mail και στο pc Ελλάδα.) Τι να κάνω??? το guest αλαζει χωρις να κανεισ log in, πατα change relationship status και θα δωσεις ενα ονομα στο κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) το guest αλαζει χωρις να κανεισ log in, πατα change relationship status και θα δωσεις ενα ονομα στο κιν Tο έχω κάνει αυτό! Δεν ξεκλειδώνει με τπτ το γ******!!!!!Τι να κάνω??? Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Tο έχω κάνει αυτό! Δεν ξεκλειδώνει με τπτ το γ******!!!!!Τι να κάνω??? Άσε το zune να κάνει sync να σιγουρευτείς, μόλις ξεκινήσει πάτα unlock. Δοκίμασε και reboot το κινητό. Και σε εμένα μου πήρε πολύ ώρα να το καταφέρω τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Έκλεισα και ξανάνοιξα το κινητό και δοκίμασα πάλι να κάνω το unlock αλλα τζίφος!!!Μήπως να ξαναφλάσαρω την ρομ πάλι?? edit:Ξαναφλάσαρα την ρομ και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με την καμία!!!!Είναι κλειστά τα πάντα(skype,firewall,anitvirus) όλα και πάλι δεν κάνει τπτ!!!!Τι να κάνω???Υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσω? Edited September 28, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Παιδιά πέρασα το mango αλλά λείπει κάτι!!! Στο bing search έχει τις επιλογές vision voice αλλά λείπει το music...παίζει να ξέρει κανείς γιατί ?? Μπορεί να μην πέρασε κάτι σωστά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 παιδια περασα την μανγκο ομως τωρα προσπαθω να περασω ενα pdf αρχειο απο το zune ομως αυτο δεν περναει τιποτα!!!πως να το κανω?:wacko: Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 παιδια περασα την μανγκο ομως τωρα προσπαθω να περασω ενα pdf αρχειο απο το zune ομως αυτο δεν περναει τιποτα!!!πως να το κανω?:wacko: Mε skydrive.Ψάξε λίγο και θα το βρείς. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Mε skydrive.Ψάξε λίγο και θα το βρείς. που κολαει ρε φιλε το skydrive?δουλεια του zune δεν ειναι αυτη? Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 που κολαει ρε φιλε το skydrive?δουλεια του zune δεν ειναι αυτη? Γιατί είδες πουθενά στο zune να σου έχει επιλογή για pdf? Ή θα τα ανεβάσεις σε dropbox ή στο skydrive. Μετά πηγαίνεις στο Office hub και απο εκεί ανοίγεις το skydrive location. Ότι διαβάσεις μια φορά με το adobe, το αποθηκεύει και το έχεις για Offline. Άρα ένα ένα τα κατεβάζεις και τα διαβάζεις μια φορά μόνο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmavro Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά δεν ξεκλειδώνει με τπτ! Έχω γυρίσει 3 φορές σε ΝΟΔΟ ξεκλείδωτη όπου περνάς κανονικά χαπ και μόλις πάω σε μάνγκο τρέχω το Connection setup επιλέγω Cosmote! Και μετα deploy ΔΕΝ! Πραγματικά κάποια βοήθεια θα την εκτιμούσα πάρα πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά δεν ξεκλειδώνει με τπτ! Έχω γυρίσει 3 φορές σε ΝΟΔΟ ξεκλείδωτη όπου περνάς κανονικά χαπ και μόλις πάω σε μάνγκο τρέχω το Connection setup επιλέγω Cosmote! Και μετα deploy ΔΕΝ! Πραγματικά κάποια βοήθεια θα την εκτιμούσα πάρα πολύ.... οταν ξεκλειδωνεις το NoDo ξαναπερνας το provxml στον φακελο των windows και μετα κανεις αναβαθμιση!! Το κανεις αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εχω το εξης προβλημα... πηγα να κανω το force update, και εγινε το εξης: εκλεισα το ιντερνετ οπως λενε οι οδηγιες, και μετα απο κανα δυο προσπαθειες μου εβγαλε τομηνυμα για την αναβαθμιση. Δυστυχως, πατησα το κπυμπι να γινει η αναβαθμιση ΧΩΡΙΣ προηγουμενως να εχω ανοιξει το ιντερνετ, και φυσικα μου ειπε οτι δεν μπορει να αναβαθμισει χωρις συνδεση. Το θεμα ειναι οτι τωρα οταν κοιταω στο about του τηλεφωνου, μου λεει οτι εχω version 7.0.7392 (to zune μου γραφει το ιδιο οταν ελεγχω για ενημερωσεις), αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... και φυσικα δεν βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα στη λειτουργια και τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου... Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmavro Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 οταν ξεκλειδωνεις το NoDo ξαναπερνας το provxml στον φακελο των windows και μετα κανεις αναβαθμιση!! Το κανεις αυτο?? Το κανώ γιατί αμα δεν το κάνω δεν τρέχει το Connection Setup. Απλά μετά νομιζα οτι ειχε ξεκλειδωσει (γτ δεν έβγαζε revoke sto registry manager)αλλα δεν μπορουσα να κάνω deploy εφαρμογή και μετα που ξαναπατησα στο registry μου την εβγαλε revoked και διαγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εχω το εξης προβλημα... πηγα να κανω το force update, και εγινε το εξης: εκλεισα το ιντερνετ οπως λενε οι οδηγιες, και μετα απο κανα δυο προσπαθειες μου εβγαλε τομηνυμα για την αναβαθμιση. Δυστυχως, πατησα το κπυμπι να γινει η αναβαθμιση ΧΩΡΙΣ προηγουμενως να εχω ανοιξει το ιντερνετ, και φυσικα μου ειπε οτι δεν μπορει να αναβαθμισει χωρις συνδεση. Το θεμα ειναι οτι τωρα οταν κοιταω στο about του τηλεφωνου, μου λεει οτι εχω version 7.0.7392 (to zune μου γραφει το ιδιο οταν ελεγχω για ενημερωσεις), αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... και φυσικα δεν βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα στη λειτουργια και τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου... Καμια ιδεα; 7392 εισαι ακομα σε NoDo!! Εσυ θελεις 7720!!! Εκει να δεις αλλαγες!!!!!!:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) collosus γύρισα πίσω σε ρομ 7004 και τώρα που προσπαθώ να κάνω unlock δεν γίνεται με το chevron.Έχω δοκιμάσει όλες τις οδηγίες που λες,άλλαξα θύρα usb και έκλεισα το firewall, και πηγα και στο hosts και έβαλα αυτά που λες αλλα δεν ξεκλειδώνει με την καμία.... Ξέρει κανένας τι να κάνω? Τι έκδοση SDK έχεις και τι zune; Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Ξανακάνε install το cert. Στο κινητό σιγουρέψου οτι είσαι ξεκλείδωτος, ενώ εκτός απο το home screen, δοκίμασε να είναι και στο settings screen. Και βάλε στο κινητό και airplane mode. Αυτά τα tips ξέρω. Αλλιώς να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή να βάλεις sdk και zune εκεί και να δεις. Αυτό ίσως δουλέψει. Αλήθεια στο chevron τι μήνυμα βγάζει; @mmavro: Το connectino setup ανοίγει πάντα, σιγουρέψου οτι έχεις το provxml στον φάκελο windows πριν το update και μετά όταν ανοίγεις το connection setup επιλέγεις cosmote και πατάς το "τικ" στο κάτω μέρος. Edited September 28, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts