ViEL Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Βγηκε το WhatsApp ...Δωρεαν στο μαρκετ ...Βαλτε το ειναι αψογο ... πως λειτουργει αυτο ακριβως? τι σε χρεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 πως λειτουργει αυτο ακριβως? τι σε χρεωνει? den to briskw.. ti akribws kanei ayto? Καμιά χρεωση ..Κανει συνδεση μεσω wi-fi η data απο τον παροχο...Ερχονται μηνύματα και με κλειστο το προγραμμα... Ειναι πολυ δημοφιλες σε Android - iPhone ..Βρισκει αυτοματα απο τις επαφες ποιος εχει λογαριασμο και τον προσθετει στη λιστα.. Τσαμπα μηνύματα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καμιά χρεωση ..Κανει συνδεση μεσω wi-fi η data απο τον παροχο...Ερχονται μηνύματα και με κλειστο το προγραμμα... Ειναι πολυ δημοφιλες σε Android - iPhone ..Βρισκει αυτοματα απο τις επαφες ποιος εχει λογαριασμο και τον προσθετει στη λιστα.. Τσαμπα μηνύματα Link....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Αυτο ειναι το λινκ http://www.microsoft.com/windowsphone//s?appid=218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Using the leaked firmware is not recommended. I can attest to this. The version of mango supplied by MS directly do NOT include drivers for any of the updated hardware features. For example, I cannot use the digital compass in my Samsung Focus in Mango until Samsung releases their updated firmware including the drivers for it. - Με μπερδεύει το παραπάνω ποστ :confused: .... - Αυτό σημαίνει, ότι όσοι έχουμε βάλει την RTM 7720 ,δεν λειτουργεί σωστά μιας και δεν έχουν αναβαθμιστεί οι drivers της συσκευής μας από τον κατασκευαστή;;!! - Τι θα συμβεί άραγε;... Η αναβάθμιση των drivers θα γίνει ανεξάρτητα από την κυκλοφορία του Mango μέσω των κατασκευαστών, ή θα σταλούν στην MS η οποία θα τους ενσωματώσει στο λειτουργικό και θα γίνει πλήρης διανομή;; - Π.χ στο LG E-900 , το firmware revision στην 7008, 7390, 7392 ,ήταν 1.0.1.12 version ,το ίδιο παραμένει και στην 7720 RTM (mango) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Μάλλον ξεκινησε ....... http://www.neowin.net/images/uploaded/Windows-Live-Writer-Mango-roll-out-process-underway_F785- http://www.neowin.net/news/wp7-mango-friends-and-family-update-rolls-out Και απο οτι φαινετε δεν θα χρειαστει να παμε πισω οσοι απο μας εχουμε βαλει mango RTM. Οι φήμες μεσα απο την MS λένε οτι θα γινει κανονικα η αναβάθμιση.... Update: It has been confirmed to Neowin that Microsoft has announced internally that developers will not have to roll back. That's good news for everyone! Edited September 26, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 μολις το συνδεσα στο πι σι, αλλα τιποτις... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Δεν ξέρω αν λέω χαζομάρες, αλλά μήπως εμείς που έχουμε ξεκλείδωτο το κινητό και έχουμε περάσει την 7712 με πλάγιους τρόπους, δεν θα μπορέσουμε να δούμε το update μέσα από το Zune; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Δεν ξέρω αν λέω χαζομάρες, αλλά μήπως εμείς που έχουμε ξεκλείδωτο το κινητό και έχουμε περάσει την 7712 με πλάγιους τρόπους, δεν θα μπορέσουμε να δούμε το update μέσα από το Zune; - Κάτι τέτοιο διαισθάνομαι κι εγώ!! ... όχι όμως για την beta 7712!! - Οι servers θα βλέπουν την έκδοση του λειτουργικού και θα πράττουν ανάλογα. Π.χ. σε OS version:"7.0.7392.0" θα δίνουν την mango "7.10.7720.68" ,το ίδιο και για τις beta .....7712-13-14 ... που όπως λέγεται, θα προχωρούν στη διαγραφή τους και μετά στην εγκατάσταση της official "7.10.7720.68" .... - Τώρα για εμάς που έχουμε την 7720 RTM ,τι θα γίνει;;;;;; .... το OS version είναι είδη "7.10.7720.68"(στην ενημέρωση μέσω zune αυτό εμφανίζει) ,έτσι ,φοβάμαι πως οι servers δεν θα δουν διαφορά σην έκδοση του λειτουργικού ... οπότε αναβάθμιση γιοκ!!!;;; .... :worry: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Μηπως καποιος πρεπει να κανει την "θυσια" να γυρισει σε ΝοDo για σιγουρα?? Σκεφτομαι να το κανω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 - Κάτι τέτοιο διαισθάνομαι κι εγώ!! ... όχι όμως για την beta 7712!! - Οι servers θα βλέπουν την έκδοση του λειτουργικού και θα πράττουν ανάλογα. Π.χ. σε OS version:"7.0.7392.0" θα δίνουν την mango "7.10.7720.68" ,το ίδιο και για τις beta .....7712-13-14 ... που όπως λέγεται, θα προχωρούν στη διαγραφή τους και μετά στην εγκατάσταση της official "7.10.7720.68" .... - Τώρα για εμάς που έχουμε την 7720 RTM ,τι θα γίνει;;;;;; .... το OS version είναι είδη "7.10.7720.68"(στην ενημέρωση μέσω zune αυτό εμφανίζει) ,έτσι ,φοβάμαι πως οι servers δεν θα δουν διαφορά σην έκδοση του λειτουργικού ... οπότε αναβάθμιση γιοκ!!!;;; .... :worry: εγω που εχω 7720 ακομα update δεν εχει ερθει! ουτε οταν το συνδεσα με το zune! απο μερα σε μερα ομως θα βγει και ολες οι αποριες θα λυθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Μηπως καποιος πρεπει να κανει την "θυσια" να γυρισει σε ΝοDo για σιγουρα?? Σκεφτομαι να το κανω εγω! Όχι ρε δεν αξίζει να θυσιαστείς :lol: Λογικά μέσα στην εβδομάδα αυτή θα έρθει για τα htc τουλάχιστον. Εγώ έχω dft και δεν θα αναβαθμιστώ, αλλά ελπίζω να μην έχει διαφορά. Έστω και μια διαφορά να έχει όμως θα αλλάξω ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) New Samsung Omnia W running Windows Phone 7.5 - Νέα συσκευή Windows Phone από την Samsung !! - Θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία στο τέλος του ερχόμενου μήνα, στη συνέχεια θα εμφανιστεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. - Το όνομα αυτής "Omnia W" και οι φήμες λένε για τιμή μεταξύ 300 και 400 ευρώ!! Γενικά χαρακτηριστικά: 1.4GHz processor 512MB of RAM 14.4Mbps HSPA+ support 3.7-inch Super AMOLED display 5MP autofocus camera front-facing VGA camera Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n 8GB internal memory A-GPS 1500mAh battery - Κάποιος που ασχολείται με την ανάρτηση νέων συσκευών ,ας το ποστάρει στο ανάλογο θρεντ. - Φιλικά Edited September 26, 2011 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 - Κάποιος που ασχολείται με την ανάρτηση νέων συσκευών ,ας το ποστάρει στο ανάλογο θρεντ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3793104 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Παιδιά μια ερώτηση,έμενα προ ολίγων εβδομάδων το κινητό κλείδωσε χωρίς να έχω κάνει τίποτα(από ότι θυμάμαι δηλαδή...) και τώρα που βγήκε(ή θα βγεί) το mango πρέπει να κάνω hard reset και μετα να κάνω όλα τα updates απο την εργοστασιακή rom μεχρι την mango ή απλά να τα περάσω απο πάνω? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Όχι ρε δεν αξίζει να θυσιαστείς :lol: Λογικά μέσα στην εβδομάδα αυτή θα έρθει για τα htc τουλάχιστον. Εγώ έχω dft και δεν θα αναβαθμιστώ, αλλά ελπίζω να μην έχει διαφορά. Έστω και μια διαφορά να έχει όμως θα αλλάξω ξανά.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει νεους drivers για τις συσκευες μας που τωρα τρεχουν mango με drivers gia NoDo ... Και οπως εγραψα οι πληροφοριες λενε οτι θα γινει και σε αυτους που εχουν mango ... χωρις να χρειαστει να πανε πισω σε nodo Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει νεους drivers για τις συσκευες μας που τωρα τρεχουν mango με drivers gia NoDo ... Και οπως εγραψα οι πληροφοριες λενε οτι θα γινει και σε αυτους που εχουν mango ... χωρις να χρειαστει να πανε πισω σε nodo Δεν το ήξερα. Τι επίπτωση θα έχει αυτό; Να ξέρω πάλι να ετοιμάζω backup του περιεχομένου μου; Αν και δεν πιστεύω να το κάνω, βαριέμαι ξανά τόσα xaps για deplyoment. Πραγματικά. Το κακό είναι οτι παίζω παιχνίδια... Επι τη ευκαιρία, νέα custom rom που ανοίγει νέους δρόμους: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17722998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πριν λίγη ώρα αναβαθμίστηκε και σε μένα το Zune και τώρα βλέπει και το Marketplace και μάλιστα στην ελληνικήν! :) Συμπτωματικά επίσης ανακάλυψα ότι υπάρχει υπάρχει εφαρμογή της Vodafone με ελληνικό πληκτρολόγιο. Λέγεται greek keyboard. Πως και δεν είχα διαβάσει τίποτα εδώ μέσα γι αυτό;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Συμπτωματικά επίσης ανακάλυψα ότι υπάρχει υπάρχει εφαρμογή της Vodafone με ελληνικό πληκτρολόγιο. Λέγεται greek keyboard. Πως και δεν είχα διαβάσει τίποτα εδώ μέσα γι αυτό;;; :confused: Δοκίμασε το και θα καταλάβεις γιατί... Δεν αποτελεί native πληκτρολόγιο αλλά ξεχωριστή εφαρμογή με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει από την αρχή των WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Δοκίμασε το και θα καταλάβεις γιατί... Δεν αποτελεί native πληκτρολόγιο αλλά ξεχωριστή εφαρμογή με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει από την αρχή των WP. Ευχαριστώ, το είχα κατεβάσει ήδη, δεν είναι τόσο χρηστικό ομολογουμένως αλλά σίγουρα αποτελεί μια εύκολη και καλή επιλογή για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί συχνά ελληνικά και δεν θέλει να μπλέξει με σπασίματα, μέχρι να έλθει το μάνγκο μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπερα παιδια . παω να κανω update καποιες εφαρμογες που εχω και μου γραφει : can't get this information at the moment. check again in a little while. ???? τι προβλημα υπαρχει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Επι τη ευκαιρία, νέα custom rom που ανοίγει νέους δρόμους: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17722998 Τη δοκιμασες? τι παζει με τα cab, μπορουν να τρεξουν εφαρμογες απο windows mobile? τι εννοεις ανοιγει νεους δρομους, παντως δεν βλεπω και πολυ κινηση στο θεμα Στο navigon εχω χαρτη Greece EU Q111 νομιζω ειναι ο τελευταιος q3 2011, πρωτα ειχα τον 110 κατεβασμενο απ το server της navigon αλλα τον αντικατεστησα με τον 111 για android, χρειαζεται ν αλλαξω κατι και στο data? παντως οπως ειναι δουλευει μια χαρα, απλως δεν υπαρχει το brunnel.nfs και δεν εχω reality πλοηγηση Edited September 26, 2011 by mustanggre navigon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Τι δοκιμασες? τι παζει με τα cab, μπορουν να τρεξουν εφαρμογες απο windows mobile? τι εννοεις ανοιγει νεους δρομους, παντως δεν βλεπω και πολυ κινηση στο θεμα Στο navigon εχω χαρτη Greece EU Q111 νομιζω ειναι ο τελευταιος q3 2011, πρωτα ειχα τον 110 κατεβασμενο απ το server της navigon αλλα τον αντικατεστησα με τον 111 για android, χρειαζεται ν αλλαξω κατι και στο data? παντως οπως ειναι δουλευει μια χαρα, απλως δεν υπαρχει το brunnel.nfs και δεν εχω reality πλοηγηση Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά βοηθάει στο customization. Μη ξεχνάς οτι δεν είναι android εδώ...Και περισσότερους devs θα δεις όταν οι πωλήσεις ανέβουν για τα wp7 κιινητά. Δεν ξέρω για το navigon, δοκίμασέ το έτσι και βλέπεις. Αν δεν στο αναγνωρίζει επιστρέφεις όπως ήσουν ή πειραματίζεσαι περισσότερο. Edited September 26, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πριν λίγη ώρα αναβαθμίστηκε και σε μένα το Zune και τώρα βλέπει και το Marketplace και μάλιστα στην ελληνικήν! :) Και σε μένα στα ελληνικά το δείχνει ύστερα από την αλλαγή που έκανα στον xBox λογαριασμό μου και τον μετέφερα στην "Ελλάδα". Και τα ελληνικά είναι και στο Marketplace στο Zune στον υπολογιστή, και στο Marketplace στο κινητό. Από την άλλη, με χαλάει που όλες μα όλες οι εφαρμογές δεν έχουν καμία βαθμολογία, προφανώς γιατί λαμβάνει υπόψιν μόνο "έλληνες" και έως τώρα κανείς δεν έχει ψηφίσει τίποτα. Επίσης έχω και δύο απορίες... 1) Στο Marketplace στο Zune στον υπολογιστή αλλά και στο κινητό η μουσική δεν είναι διαθέσιμη. 2) Οι HTC εφαρμογές εξαφανίστηκαν από το Marketplace. 3) ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΜΕ ΤΌΝΟΥς ΚΑΙ ΜΙΚΡΌ ΣΊΓΜΑ ΤΕΛΙΚΌ ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΝ;;;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Watson was asked just a few minutes ago “what about those running leaked RTM versions of Mango?”. His response, “It’s unsupported and I don’t want to make any claims/statements about what will happen.” - ... Πίκρα!! ... Όπως το φανταζόμουν!!! :( Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts