evagelos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 ούτε σε μένα έβγαλε update. ΔΕΝ έχω beta Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Windows-phone-7-device-firmware-updates-being-rolled-out-for-omnia-7-optimus-7-and-others http://www.mobiletechworld.com/2011/07/21/windows-phone-7-device-firmware-updates-being-rolled-out-for-omnia-7-optimus-7-and-others/ Υπάρχει κάποιος με οποιαδήποτε WP7 συσκευή που έκανε αυτό το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Ο ηχος κησης μου ειναι πολυ χαμηλος στο μοζαρτ ! δεν βρηκα καπου που να λεει πως στα παραδοσιακα κινητα ενταση η χου κλησης πως διωρθωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Υπάρχει κάποιος με οποιαδήποτε WP7 συσκευή που έκανε αυτό το update; Δεν το βγάζει................:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ο ηχος κησης μου ειναι πολυ χαμηλος στο μοζαρτ ! δεν βρηκα καπου που να λεει πως στα παραδοσιακα κινητα ενταση η χου κλησης πως διωρθωνεται ? Να επαναλάβω... για το Mozart συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Υπάρχει κάποιος με οποιαδήποτε WP7 συσκευή που έκανε αυτό το update; Εχθες το βραδυ που προσπαθησα, δεν βρηκε τιποτα! ... ενδεχομενως να μην ειναι για ολους ... ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ. http://m.wpcentral.com/more-device-updates-being-pushed-out - Ειμαι σε διακοπες και γραφω απο το Lg ... Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δεν έχω καταλάβει με ποια λογική γίνεται αυτή η αναβάθμιση στο firmware σε μερικές συσκευές και σε άλλες όχι. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Δεν έχω καταλάβει με ποια λογική γίνεται αυτή η αναβάθμιση στο firmware σε μερικές συσκευές και σε άλλες όχι. Ίδωμεν. Απ οτι διαβασα εχει να κανει με τις διαφορετικες revisions κάθε συσκευης ... Το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν ειναι για ολες τις συσκευες. Και δεν γινεται σε οσους εχουν βάλει Mango Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Estefan1960 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Σχολιάζω την είδηση της πρώτης σελίδας ότι το marketplace είναι πλέον διαθεσιμω και στην Ελλάδα μπαρουφες τώρα μπήκα και το zune δεν έχει διαθέσιμη την Ελλάδα σαν χώρα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Estefan1960 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Παιδιά πως κάνουμε hard reset στο κινητο για να περάσουμε καινούργιο email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το marketplace παντος δουλεθει πλεον στην Ελλαδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το marketplace παντος δουλεθει πλεον στην Ελλαδα!!! σίγουρο αυτό; δουλεύει και σε άλλους χρήστες; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 σίγουρο αυτό; δουλεύει και σε άλλους χρήστες; να σημειωσω πως μου το ανοιγει μεσω zune που δεν μου το ανοιγε! τωρα τα δειχνει ολα κανονικα! βεβαια δεν περασα καποια εφαρμογη γιατι θελει στο pc να εχεις ιδια regional settings, θα το δοκιμασω αυριο αυτο! παντος απο το zune ανοιγει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 χμμμ, μάλιστα! τώρα μπορώ να αλλάξω χώρα στο live id που έχω; απ' ότι βλέπω μπορώ ν' αλλάξω αν πάω στο account.live.com . αν αλλάξω και τα regional settings του pc λέτε να το δεχτεί το zune κανονικά ή δε θα "επιβεβαιώνει" το λογαριασμο; :worry: έκανα τη βλακεία να βάλω US στη χώρα και δε μου επιτρέπει να προσθέσω πιστωτική :ninja: Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Γεια σας παιδια Επειδη πλεον σκεφτομαι να αγορασω κινητο με w7 τελικα υπσρχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα ή πληκρολογιο για να γραφουμε στα ελληνικα ή οχι?pls help Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Γεια σας παιδια Επειδη πλεον σκεφτομαι να αγορασω κινητο με w7 τελικα υπσρχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα ή πληκρολογιο για να γραφουμε στα ελληνικα ή οχι?pls help στο update που θα βγει σε λιγο καιρο, ισως 2 μηνες θα εχει official ελληνικα και στο UI και στο πληκτρολογιο! αν το παρεις τωρα θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο, και αν του κανεις το mango beta update θα εχεις παλι ελληνικο πληκτρολογιο! το ξεκλειδωμα ειναι ευκολο απλ αθελει λιγο διαβασμα εδω στο forum Τελικη ανακοινωση για την κυκλοφορια σε RTM του MANGO! ισως πολυ συντομα να το δουμε, τελικη version 7720 http://www.wpcentral.com/mango-has-been-released-manufacturers-rtm Edited July 27, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 καλημερα παιδια. ξαφνικα και χωρις λογο χαθηκαν οι επαφες μου. και χθες πηγα να κανω update καποιες εφαρμογες και μου ελεγε οτι υπαρχει προβλημα στο windows live id. ???? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 στο update για τις εφαρμογες μου γραφει αυτο : The Windows Live Id service is Unavailable at the moment . try again later. τι μπορει να σημαινει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Αν κάνω ένα reset από το Settings---About---Reset your phone θα χαθούν οι εφαρμογές που έχω περασμένες μέσα; Κι ακόμη, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω επαφές από το τωρινό mail σε αυτό που θέλω να περάσω ως βασικό μετά το reset; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 υπάρχει τρόπος να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο προσκήνιο?? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 υπάρχει τρόπος να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο προσκήνιο?? Αν έχεις Mango μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα το back button και θα σου βγάλει τις 5 πιο πρόσφατες ενεργές εφαρμογές. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Αν κάνω ένα reset από το Settings---About---Reset your phone θα χαθούν οι εφαρμογές που έχω περασμένες μέσα; Κι ακόμη, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω επαφές από το τωρινό mail σε αυτό που θέλω να περάσω ως βασικό μετά το reset; Αν κάνεις reset θα χάσεις τα πάντα ..εφαρμογες ρυθμισεις ξεκλειδωμα κλπ. Η μεταφορα επαφων μπορει να γινει απο το web hotmail. Αλλα και χωρις μεταφορα αν βάλεις και τους 2 λογαριασμους θα εχεις τις επαφες σου ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 υπάρχει τρόπος να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο προσκήνιο?? Αν δεν έχει mango update δεν μπορείς. Όταν θα έρθει επίσημα θα μπορείς κανονικά με τον τρόπο που αναφέρθηκε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλημερα σας ξερετε αν τα win7 mobile μπορουν να εγκαταστησουν τον flash player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλημερα σας ξερετε αν τα win7 mobile μπορουν να εγκαταστησουν τον flash player ? Δεν μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts